- Konu Sahibi renkliatlas
-
inş güzel günler bekliyordur hep aynı şeyleri okumak ister istemez umudumu azaltıyor.okumayacağım. Bazı tepkiler normal demekki , çaresizlikten temizliğede vururuz napalım.bende de tam aksi eskiden temizlikle rahatlardım şimdi biçare yatıyorum elim kalkmıyor.hakkımızda hayırlısı ma dilediğimiz gibi hayırlısı diyeyim :) 3 gündür bizim bebeğimiz olmaz deyip gezdim çok. Birde saçma bi inanışımız var ya 40 kere dersen olur . Aklıma geliyo dilimden gitmiyo işte .. Ama demeyeceğim bizimde bebeğimiz olcak diyerek değişimi başlatmam şart. Haftasonu tüp bebeklerde tutmama ihtiallerinde benim durumum vardı çok üüzldüm okuyunca. Ama yılmamakta şart ... Allah dileğimizi geciktirmeden nasip etsin hepimize.ee gittin mi k.validene peki ? :) ay pardon sende temizlik varmış ya :) hadi kolay gelsin bende öperim seni :)
yazılanları okudukça kafam karışıyo umudumu yitiriyorum...
öncelikle herkese günaydın uzun süredir siteyi takip ediyorum en sonunda arnıza katılmaya karar verdim.10 aylık evliyim 6.ayımda düşük yaptım Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum.hamile kalamadım henüz bu ay ovulasyon testi aldım 2 gün sonra başlıcam kullanmaya Rabbim en kısa sürede kucaklarımızı doldurur inşallah hayırlısı ile.herkese dua ediyorum.Allah büyüktür sğlıklı bebişler kısmet etsin bize
yazılanları okudukça kafam karışıyo umudumu yitiriyorum...
hoşgeldin canım aramıza.. umudunu yitirme canım ya,düşük yaptıktan sonra çoğu kişi hemen hamile kalıyor, dr a gittin mi hiç?
ay gittim canım pilav bide ıspanak yapmış yiyene kadar öğürmemek için kendimi zor tuttum, evi çok pis heryerde saçları var , kırılmasın ayıp olmasın diye gittim ama içim almıyor yemeklerini... temizliğine güvenmiyorum çünkü,bize bişe yedircekse gelsin bende yapsın , öyle dedim zaten yapmak istediğin bişeyler börek vs olursa gel bizde yap hep birlik yeriz dedimen azından gözüm üstünde olur.. camları sildim bacım ama sanırım yağmur yağcak sen haftasonu ne yaptın kocanla?
testleri kullan bakalım canım belki denk getiremiyorsunuzdur yumurtlamayı.. inşallah işe yarar bu ay , beklemek çok zor gerçekten, benim 1 buçuk seneyi geçti bekliyoruz. ama eşimde ssorun var spermlerinde yapı bozukluğu var normal sperm sayısı %2 çok az yani..şansımız çok düşükhoşbulduk tşk ederim.bu ay ovulasyon testini kullanıyım olmazsa gidicem kontrol amaçlı gittim tipik cvp herşey normal 6 ay sonra gel dedi ama beklemek çok zor
merhaba bende kayınvalideme gidicem temizliğe bugün :)
testleri kullan bakalım canım belki denk getiremiyorsunuzdur yumurtlamayı.. inşallah işe yarar bu ay , beklemek çok zor gerçekten, benim 1 buçuk seneyi geçti bekliyoruz. ama eşimde ssorun var spermlerinde yapı bozukluğu var normal sperm sayısı %2 çok az yani..şansımız çok düşük
ayy kolay gelsn, ben elimi bile sürmem temizlesin, zaten oturduğu ev bana ait hem kuruldu evime hemde temizlik mi yapcamdün böyle bozuk attım evi pis görünce diyo ki yarın temizlik yapcam evini temiz tutuyom merak etme diyo, temiz tuttuğu buysa pis nasıl olur hiç bilmiyorum...
testleri kullan bakalım canım belki denk getiremiyorsunuzdur yumurtlamayı.. inşallah işe yarar bu ay , beklemek çok zor gerçekten, benim 1 buçuk seneyi geçti bekliyoruz. ama eşimde ssorun var spermlerinde yapı bozukluğu var normal sperm sayısı %2 çok az yani..şansımız çok düşük
Rabbim sanada nasip etsin.Allah büyüktür sanada dua edicem şu an tek yaptığım dua etmek umudumu yitirmemek
Ya o kadar yazdim sistem gitti iyimi..
Melekbebe hosgeldij canim. Daha cok yeni evlisin eminim en kisa zamanda tekrar hamile kalacaksin.
Arkadaslar benim adette tik yok hala ilac bitemk uzere. Doktorda iki hafta sonrasina randevu aldim baska domtordan tabi bakalim bu nasil cikacak. Ufff cok gicik bisi bu yaaaa. Bugun sogan kurune baslicam bakalim
tşk ederim hoşbulduk.evet ama çok istiyorum bi çocuğum olsun.soğan kürü ile ilgilide çok olumlu sonuçlar var inşallah işe yarar
Ins canim. Su adet bi duzelseydi.4 aydir dogru duzgun adet oldum diyemiyorum.
selam kızlar nasılsınız takip edemedim uzun zamandır. misafirlerim var eşimin ailesi yoğunum bu aralar. candaşım moraller bozuk hala sanırım. ben de aynıyım inan. daha geçen yaz eşimin iki kuzeni evlendi, eşimin annesine sordum bebk var mı onlarda diye. öylesine sormuştum. ikisi de hamileymiş. kendim için yine üzüldüm, misafirlerim bikaç güne kadar gidecekler. yine acılarımla başbaşa kalacağım ne yazık ki. çok yoruldum gerçekten, canımın acısı dinmiyor. bir arkadaş var hamile 4 aylık. bize geldi 2 gün önce. eşimin ailesi soruyor, napacaksın, doğumu nerde yapacaksın, kız mı erkek ki istiyorsun, neler hissediyorsun vb.diye. unutuyorum bazen diyor ya, hiç plan yapmadım diyor, öyle soğuk, farkında değilim daha diyor. istemiyordu çocuk, kazayla olmuş. hatta eşi benim hamileliğimi duyduğunda bu dünyaya bebek mi getiilir diyordu. kazayla bile olsa insan 4 aylık bebeğine alışamaz mı. oysa ki ben 2 aylık bebeğimi öyle benimsemiş, öyle planlar kurmuştum ki. hem de bir süre daha beklemeyi düşünürken bir anlık kararla hamile kalmıştım. ona rağmen daha hamile olup olmadığımı öğrenmeden önce yani bekliyorken sevgisi içime işlemişti. öyle sabırsızlanıyordum ki yarı yıl tatili olsa da cinsiyetini öğrensem ciciler alsam diyordum. her şeyimi ona göre planlamıştım. belki o erken olduğu için mutsuz, ben de şuan benimle olmadığı için mutsuzum. yine bir arkadaş bebeği oldu. 9 aylık neredeyse. geçenlerde aradı , bebeğimi kaybettiğimi yeni öğrendi. sözde bana moral veriyor. boşver diyor bebekli daha rahat insan, bazen pişmanlık duymuyor değilim diyor yaaaaaaaa. inanamıyorum bu insanlara. ben bebek için yanıp tutuşuyorken onların söylediğine bak. bu insanlar bebk sahibi oluyor da benim niye yok diye sormadan edemiyorum. tabi ki allahım en iyisini bilir ancak gerçekten çok istiyorum çoooooooooooooooooooooooooook. onu içimde hissetmek istiyorum yaaaaa. şu an bizde eşimin yeğeni var 5 yaşında. ona bile deli oluyorum, öpe öpe doyamıyorum. kendi bebğimi kucağıma almayı çok istiyorum. görümcem diyor ki bu yaz bikini alacaz yüzmeye götürücem. öyle imreniyorum. benim de güzel bi kızım olsa (tabi cinsiyet farketmez öyle bi takıntım yok)giydirsem ona bikinisini, atsam havuza, gözümde canlanıyor o gülüşü;ya da giydirsem mini mini etekleri, şortları çıksa şöyle poposu allahım ne mucize bişey. kusura bakmayın kızlar yine öyle doluyum ki yazdıkça yazasım geldi. öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bakın.
canım aynı benim içimdeki hisleri yazmışsın... bende doluyum ,umutluyum, istiyorum, bekliyorum...eşimde sorun var morfoloji %2 çıktı , tüp bebek merkezlerine mail atıp duruyorum..arada böyle senin gibi benimde bebekli arkadaşlarım arıyor, aynı şikayetler moral vermeler öyle yapay geliyor ki bana...kimseyle konuşasım gidesim yok, öyle yatağıma yatsam kimse ellemese beni,uyusam uyansam yemek yesem...vs vs..öyle boş bir hayat ..güneş açsa batsa..ben hep yatakta olsam uyusam uyusam uyusam..günler geceler öylece geçse...unutsam kendimi bebeği felan..bi bakmışım yaşlanmışım ne bebek derdim kalmış ne milletin lafları umrumda olmuş...herkes çocuklarının ziyaretini dört gözler bekler iken , hiçç öyle derdim olmazmış...ne gözüm yollarda ne kulağım telefonda olur.. kendim için yaşarım beklediğim tek şeyde ölüm olur...bi kaç tanede kedi alırım mis gibi yaşar giderim bu dünyadan.. diyorum ama içimden bir ses ıngaaaaa! diyorrelimde değil..içimde engel olamadığım bir anne var
hilalcim zaten hep öyle oluyor. kafasında olmayan hamile kalabiliyor. biz 5 çiftten oluşan bir arkadaş grubuyuz. 1 tanesi en son evlendiği için henüz çocuk düşünmüyor. bir tanesi tüpleri tıkalı olduğu için tüp bebek yaptı şimdi 2 yaşında ikizleri var, 1 tanesi hiç sorun gözükmemesine rağmen 3 düşük yaptı, hamile kalana kadar aşılama tüp bebek ne varsa denedi, en sonunda önümüzdeki ay doğumu var hayırlısıyla. bir tanesi benim, durumumu biliosunuz. geriye kalıyor 1 tane sorun yaşamadan hamile kalan arkadaşımız. evlendi, en az 2 yıl çocuk düşünmüyorum dedi, 1 ay sonra hamileydi. takvim yönteminde yanlışlıkla hamile kalmış. ne kadar çok istiyorsan o kadar zor oluyo anlayacağın.
atlas!! senin topic sahibi olarak bu şekil konuşmalar yapmanı yasaklıyorum! açtığın topicin başlığına bak bi de yazdıklarına bak ayıp değil mi kız?? :) naptı dün eşin gitti mi canım doktora? yoksa o haftaya pzt mi? biz de perşembe eşimin dopplerini çektiricez. cuma günü de ameliyat gününe karar vercez hayırlısıyla.
merhaba, bende yeni katıldım aranıza yaklasık bır ay evvel 14 haftalık bebeğimi suyumun gelmesi sebebiyle kaybettim. tam patoloji raporu henüz cıkmadı.. birkac ay korunmam gerekiyor. cabucak bu süre gecsede gene calısmalara baslasam diye günleri sayıyorum.. beklenen bir bebekti 3 yıl ugrastan ve hsg sonrası Allah ın hediyesiydi.. takdir boyleymiş.. Allah hepimize güç kuvvet sabır ihsan eyleysin.. çok üzücü günler gecirsekte zamanla toparlıcaz.. Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.. insallah en yakın zamanda cabalarımızın ugraslarımızın sonucunu alırızz..
merhaba, bende yeni katıldım aranıza yaklasık bır ay evvel 14 haftalık bebeğimi suyumun gelmesi sebebiyle kaybettim. tam patoloji raporu henüz cıkmadı.. birkac ay korunmam gerekiyor. cabucak bu süre gecsede gene calısmalara baslasam diye günleri sayıyorum.. beklenen bir bebekti 3 yıl ugrastan ve hsg sonrası Allah ın hediyesiydi.. takdir boyleymiş.. Allah hepimize güç kuvvet sabır ihsan eyleysin.. çok üzücü günler gecirsekte zamanla toparlıcaz.. Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.. insallah en yakın zamanda cabalarımızın ugraslarımızın sonucunu alırızz..
valla doğru diyoon bacım yaa umutsuzluğa yer yok ama bazen geliyolar soldan soldanhadi hayırlısı canım benim eşimde bu hafta sonuçları gösterecekti dün tatildi bugünde işleri çok yoğun heralde yarın gider ,senin eşin elle muayene oldu mu? elle muayenede varikosel var mı? hayırlısı olsun varikosel ameliyatı sonrası düzelme oluyormuş, inşallah bizimde öyle olur , eşime keçiboynuzu tozu içiriyorum,fıstık ezmesi fındık felan yediriyorum, arginmaxman almıştım onu içiyor..ihmal etme canım sende ..
hilalcim naber canım? beyaz sende ne var ne yok
geçmiş olsun menbetacım. benden sana bir tavsiye, doktorun tetkike gerek yok dese bile gidin tetkiklerinizi yaptırın. kafanız rahat etsin. benim gibi boşa zaman kaybetmiş olmayın. herşey yolundaysa ne ala, sorun varsa da sorun çözülür herşey daha yolunda gider. en azından boşa kürek çekilmez.
elle muayene oldu ve sol tarafta varikosel teşhisi koydu doktor. perşembe günü doppler çektircek. sanırım onu varikoselin derecesini anlamak için istiyor. cuma günü de doppleri doktora göstermeye ve ne yapılacağına dair karar vermeye gidicez. vallal keçiboynuzu suyu ve arı-bal-polen karışımı 2 hafta kadar kısa bir sürede sayıyı 3 katına çıkardı ama morfoloji hala %1. benim doktorum da dedi ki varikosel ameliyatını olsun, fayda sağlarsa ne ala, bize bir zararı olmaz faydası olabilir dedi. sayı ne kadar yükselse tedavide o kadar avantaj.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?