bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ay gittim canım pilav bide ıspanak yapmış yiyene kadar öğürmemek için kendimi zor tuttum, evi çok pis heryerde saçları var , kırılmasın ayıp olmasın diye gittim ama içim almıyor yemeklerini... temizliğine güvenmiyorum çünkü,bize bişe yedircekse gelsin bende yapsın , öyle dedim zaten yapmak istediğin bişeyler börek vs olursa gel bizde yap hep birlik yeriz dedim en azından gözüm üstünde olur.. camları sildim bacım ama sanırım yağmur yağcak sen haftasonu ne yaptın kocanla?

b ende yeni katıldım canım 13 gün oldu düşük yapalı...gün sayıyorum ne tuhaf değilmi
dualarınada içten amin diyorum.inşallah hepimize nasip eder Allahım....

yazılanları okudukça kafam karışıyo umudumu yitiriyorum...

nedense bende bazen umudumu kaybediyorum ama daha sonra daha bi umut dolu bakıyorum...
Allah nasip ettiyse elbak.vakit saatini bekliyor bebişler bence

çok üzüldüm acını paylaşmak isterim yaşadım bende bilirim ALLAH büyüktür hayırlısı böyleymiş diyelim artık bazen umutsuzlanıyorum ama önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)Allah'ım sanada banada ve bütün isteyenlerin gönlüne göre versin.bebeğimi düşürünce isteyerek kürtaj olanlara lanet ettim desem yeridir çok kızdım

hoşgeldin canım aramıza.. umudunu yitirme canım ya,düşük yaptıktan sonra çoğu kişi hemen hamile kalıyor, dr a gittin mi hiç?

hoşbulduk tşk ederim.bu ay ovulasyon testini kullanıyım olmazsa gidicem kontrol amaçlı gittim tipik cvp herşey normal 6 ay sonra gel dedi ama beklemek çok zor

merhaba bende kayınvalideme gidicem temizliğe bugün :)

hoşbulduk tşk ederim.bu ay ovulasyon testini kullanıyım olmazsa gidicem kontrol amaçlı gittim tipik cvp herşey normal 6 ay sonra gel dedi ama beklemek çok zor
testleri kullan bakalım canım belki denk getiremiyorsunuzdur yumurtlamayı.. inşallah işe yarar bu ay , beklemek çok zor gerçekten, benim 1 buçuk seneyi geçti bekliyoruz. ama eşimde ssorun var spermlerinde yapı bozukluğu var normal sperm sayısı %2 çok az yani..şansımız çok düşük

merhaba bende kayınvalideme gidicem temizliğe bugün :)

ayy kolay gelsn, ben elimi bile sürmem temizlesin, zaten oturduğu ev bana ait hem kuruldu evime hemde temizlik mi yapcam dün böyle bozuk attım evi pis görünce diyo ki yarın temizlik yapcam evini temiz tutuyom merak etme diyo, temiz tuttuğu buysa pis nasıl olur hiç bilmiyorum...

:))valla kayınvalidem çook iyi o yüzden gocunmuyorum yoksa bende elimi sürmezdim

Son düzenleme:

Ya o kadar yazdim sistem gitti iyimi..
Melekbebe hosgeldij canim. Daha cok yeni evlisin eminim en kisa zamanda tekrar hamile kalacaksin.
Arkadaslar benim adette tik yok hala ilac bitemk uzere. Doktorda iki hafta sonrasina randevu aldim baska domtordan tabi bakalim bu nasil cikacak. Ufff cok gicik bisi bu yaaaa. Bugun sogan kurune baslicam bakalim

tşk ederim hoşbulduk.evet ama çok istiyorum bi çocuğum olsun.soğan kürü ile ilgilide çok olumlu sonuçlar var inşallah işe yarar

Ins canim. Su adet bi duzelseydi.4 aydir dogru duzgun adet oldum diyemiyorum.

merhaba canım nasılsın. doktora gtmişmyidn adet için kaçırdım ben oraları kusura bakma. bende adam akıllı olamadım bikaç ay. kist varmış pıhtı şeklinde kahverengiydi hep. şimdi kist erimiş çok şükür biraz daha düzene girdi.

hilalcim zaten hep öyle oluyor. kafasında olmayan hamile kalabiliyor. biz 5 çiftten oluşan bir arkadaş grubuyuz. 1 tanesi en son evlendiği için henüz çocuk düşünmüyor. bir tanesi tüpleri tıkalı olduğu için tüp bebek yaptı şimdi 2 yaşında ikizleri var, 1 tanesi hiç sorun gözükmemesine rağmen 3 düşük yaptı, hamile kalana kadar aşılama tüp bebek ne varsa denedi, en sonunda önümüzdeki ay doğumu var hayırlısıyla. bir tanesi benim, durumumu biliosunuz. geriye kalıyor 1 tane sorun yaşamadan hamile kalan arkadaşımız. evlendi, en az 2 yıl çocuk düşünmüyorum dedi, 1 ay sonra hamileydi. takvim yönteminde yanlışlıkla hamile kalmış. ne kadar çok istiyorsan o kadar zor oluyo anlayacağın.

atlas!! senin topic sahibi olarak bu şekil konuşmalar yapmanı yasaklıyorum! açtığın topicin başlığına bak bi de yazdıklarına bak ayıp değil mi kız?? :) naptı dün eşin gitti mi canım doktora? yoksa o haftaya pzt mi? biz de perşembe eşimin dopplerini çektiricez. cuma günü de ameliyat gününe karar vercez hayırlısıyla.

merhaba, bende yeni katıldım aranıza yaklasık bır ay evvel 14 haftalık bebeğimi suyumun gelmesi sebebiyle kaybettim. tam patoloji raporu henüz cıkmadı.. birkac ay korunmam gerekiyor. cabucak bu süre gecsede gene calısmalara baslasam diye günleri sayıyorum.. beklenen bir bebekti 3 yıl ugrastan ve hsg sonrası Allah ın hediyesiydi.. takdir boyleymiş.. Allah hepimize güç kuvvet sabır ihsan eyleysin.. çok üzücü günler gecirsekte zamanla toparlıcaz.. Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.. insallah en yakın zamanda cabalarımızın ugraslarımızın sonucunu alırızz..

valla doğru diyoon bacım yaa umutsuzluğa yer yok ama bazen geliyolar soldan soldan hadi hayırlısı canım benim eşimde bu hafta sonuçları gösterecekti dün tatildi bugünde işleri çok yoğun heralde yarın gider ,senin eşin elle muayene oldu mu? elle muayenede varikosel var mı? hayırlısı olsun varikosel ameliyatı sonrası düzelme oluyormuş, inşallah bizimde öyle olur , eşime keçiboynuzu tozu içiriyorum,fıstık ezmesi fındık felan yediriyorum, arginmaxman almıştım onu içiyor..ihmal etme canım sende ..

hilalcim naber canım? beyaz sende ne var ne yok

canım bende 22 haftalık bebeğimi suyumun gelmesi sonucu kaybettim yaklaşık 2 hafta önce...

çok zor bir durum Allahım tekrar yaşatmasın inşallah.
benim bir kızım var bu yüzden sanırım bi araştırma falan yapılmasına gerek yok dedi doktorum..kafam karışık bu konuda...
hakkımızda hayırlısı artık...bende korrunma sürecindeyim..zaman geçse bir an önce keşke....
Allahım inşallah tekrar nasip eder hepimizeee

geçmiş olsun menbetacım. benden sana bir tavsiye, doktorun tetkike gerek yok dese bile gidin tetkiklerinizi yaptırın. kafanız rahat etsin. benim gibi boşa zaman kaybetmiş olmayın. herşey yolundaysa ne ala, sorun varsa da sorun çözülür herşey daha yolunda gider. en azından boşa kürek çekilmez.

elle muayene oldu ve sol tarafta varikosel teşhisi koydu doktor. perşembe günü doppler çektircek. sanırım onu varikoselin derecesini anlamak için istiyor. cuma günü de doppleri doktora göstermeye ve ne yapılacağına dair karar vermeye gidicez. vallal keçiboynuzu suyu ve arı-bal-polen karışımı 2 hafta kadar kısa bir sürede sayıyı 3 katına çıkardı ama morfoloji hala %1. benim doktorum da dedi ki varikosel ameliyatını olsun, fayda sağlarsa ne ala, bize bir zararı olmaz faydası olabilir dedi. sayı ne kadar yükselse tedavide o kadar avantaj.

evet canım ameliyat sonrası düzelebilirmiş, bizede öyle dediler..ama dr ameliyat sonrası düzelme olur mu olmaz mı spermiogramdan sorna görüşüp karar verelim dedi, görüşmeye gidecek işte..ben ameliyat olma taraftarıyım..sonuçta zararı olmaz faydası bile olur..sonrasında kürlere devam..bizim ilk tahlillede morfoloji %0 dı 2. de morfolji %100 dü artık nasl olduysa o devlette yaptırmıştık.. 3. ayrıntılı bi tahlil değildi sadece sayıya felan bakmışlardı ama sayımız çok azalmıştı..şimdikinde sayı iyi ama morfoloji %2..özel bi lab da yaptırdık bu sonuncuyu en doğrusu budur sanırım..bakalım bundan sonra tedavi yollarına bakıcaz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…