- Konu Sahibi renkliatlas
-
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım benide aranıza kabul edermisiniz...17 gün önce sekiz haftalık bebegimi kaybettim ve kürtaj oldum..daha yeni yeni kendime geliyorum tabi kendine gelmek denirse Allahıma çok şükür üç yaşında bir oğlum var onun varlığı beni ayakta tuttu sanırım..takdiri ilahi dencek bişey yok..kızlar benim sorum şu pataloji sonuçlarım temiz çıktı ve doktor rahmimin iyi oldugunu bir adet sonra gebelik düşünebileceğimi tıbbi açıdan bir sakınca olmadıgını söyledi ama psikolojik olarak çok yıprandın istersen üç ay ara ver dedi yani bu durumda kim yıpranmaz üzülmez onuda anlamış degilim...sizce yeni bir gebelik için beklenmelimi belkide 32 yaşında oldugum için bekleme dedi bilmiyorum yeni bir gebelik çok istiyorum ama gene aynı seyler olucak diye çok korkuyorum kafam karma karışık...şimdi adetimi bekliyorum tam 17 gün olduu üç dört gündür beyaz akıntım var kokusuz bu neden olabilir kızlar baya yoğun geliyorr sizce doktora gitmelimiyim..çok soru sordum dimi cevaplarınız için şimdiden çok tşk ederim sizin desteginize ihtiyacım varr beni yalnız bırakmayın ne olurr...
hayır ara vermene gerek yok adet gördükten sonra rahatlayıp bebek isticeksin tekrar bende bana öyle söyleyenlere içimden küfür ederdim resmen benim çocuğum yok bide allah senin oğluna uzun ömür versin akıntı normal bendede oldu en azından bi problem yok olabiliyomuş tekrar hamile kalırsın inşallah dua edicem sanada ve tüm isteyenlere içini ferah tut ben adet olduktan sonra hemen başlamıştım evet bi et parçası ama canından bi parça anlıyorum seni
Gittim canim doktor hic muayne etmedi. Tek kurtajdan sonra bakmisti rahime temiz demisti. Sinra gittim adet sokturucu verdi. Kullandim gelmedi. Sonra kan testi yaptirtti prolaktin yuksek dedi ilac verdi haftada ceyrek aliyorum. Iki haftam kaldi. Baska doktora gitcem iki hafta sonra. Ayni dedigin gibi kahve rengi pihti gelio az az. Kirmizi yok. Kist varda gormedimi bu kadinmerhaba canım nasılsın. doktora gtmişmyidn adet için kaçırdım ben oraları kusura bakma. bende adam akıllı olamadım bikaç ay. kist varmış pıhtı şeklinde kahverengiydi hep. şimdi kist erimiş çok şükür biraz daha düzene girdi.
canım benim çok tşk ederim beni okadar rahatlattınki anlatamam Allah senden razı olsunn biliyorum bu acılar geçicekk bizimde yüzümüz gülücek herseyde vardır bir hayır diyorumm Allahım sanada en kısa zamanda bir evlat nasip etsin canım benimde dualarım seninlee umarımm güzel bir hamilelik haberi alırız sendede bizimde içimize su serpersinn rahatlatırsınn bol bol dua edicem sana çok tşk ederim canım çokkkkkkkkkkk
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım benide aranıza kabul edermisiniz...17 gün önce sekiz haftalık bebegimi kaybettim ve kürtaj oldum..daha yeni yeni kendime geliyorum tabi kendine gelmek denirse Allahıma çok şükür üç yaşında bir oğlum var onun varlığı beni ayakta tuttu sanırım..takdiri ilahi dencek bişey yok..kızlar benim sorum şu pataloji sonuçlarım temiz çıktı ve doktor rahmimin iyi oldugunu bir adet sonra gebelik düşünebileceğimi tıbbi açıdan bir sakınca olmadıgını söyledi ama psikolojik olarak çok yıprandın istersen üç ay ara ver dedi yani bu durumda kim yıpranmaz üzülmez onuda anlamış degilim...sizce yeni bir gebelik için beklenmelimi belkide 32 yaşında oldugum için bekleme dedi bilmiyorum yeni bir gebelik çok istiyorum ama gene aynı seyler olucak diye çok korkuyorum kafam karma karışık...şimdi adetimi bekliyorum tam 17 gün olduu üç dört gündür beyaz akıntım var kokusuz bu neden olabilir kızlar baya yoğun geliyorr sizce doktora gitmelimiyim..çok soru sordum dimi cevaplarınız için şimdiden çok tşk ederim sizin desteginize ihtiyacım varr beni yalnız bırakmayın ne olurr...
canım bende 13 gün önce 22 haftalık bebeğimi erken suyumun gelmesi sebebiyle kaaybettim...
kanamama hala devam ediyor benim.
benimde bir kızım var ve aynı yaştayız sanırım....Allahtan kızım vardı..beni meşgul ediyor ve böylece fazla düşünemiyorum..gerçekten çok zor.yaşayan bilir...
doktor bana 3 ay korun dedi....
ama ben hem çok korkuyorum hemde çok istiyorum...
Allahım inşallah tekrar aynı şeyleri yaşatmaz....
ve inşallah tekrar nasip eder bana ve isteyen herkese tabiii
Gittim canim doktor hic muayne etmedi. Tek kurtajdan sonra bakmisti rahime temiz demisti. Sinra gittim adet sokturucu verdi. Kullandim gelmedi. Sonra kan testi yaptirtti prolaktin yuksek dedi ilac verdi haftada ceyrek aliyorum. Iki haftam kaldi. Baska doktora gitcem iki hafta sonra. Ayni dedigin gibi kahve rengi pihti gelio az az. Kirmizi yok. Kist varda gormedimi bu kadin
canımm geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın.. bencede bekleme ara verme tekrar dene ,akıntın kokusuzsa çok problem değildir heralde, rahim kendini toparlıyordur belki..ama yinede için rahat olsun diye git dr a.. düşen bebeği et parçası olarak gören insanlarda et parçası , hepimiz birer et parçası değilmiyiz? peki kayıplarımızda vefatlarda neden ağlıyoruz? böyle sormak lazım öyle düşünenlere...karnındaki bebekti ettendi,ama insandı...kimse hafife almasın acımızı.. sen buraya girdiğin yazdığın sürece yalnız bırakmayız.. inşallah hepimiz geleceğin bıcırık ve en tatlı anneleri olucaz inşallah...umutsuzluk diye bişey yok..çalışmalara kürlere devam..
canım arslanpençesi yada hayıt tohumu kürü yapsan prolaktinin düşer , bulabilir misin oralarda? hem adetide söktürüyormuş
bol muhabbetler
nasılsın merak ediyorum seni biraz daha iyisindir umarım dualarım seninle
canımcım sürekli rahatsız ediyorum ama yeni hamile kalmadan test falan yaptırmak gerekiyomu doktorum bir kere yaşanmış düşüklerde test yapmıyoruz dedi ama yeniden tekrarlanmaması açısından yaptırmamız gereken testler varmıdır acaba sen yaptırdın mı canım...yeni gebe kalmadan kanıma falan baktırıyımmı..:) şimdiden çok tşk ederim bide adetim bir ay sonra gelir dimidokuz nisanda kürtaj oldum gene dokuz mayıstamı gelirr yoksa dahada gecikirmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?