- Konu Sahibi renkliatlas
-
teste gerek yok sanırım pataloji sonuçların temizdi.adetin yaklaşık 35-40 günü bulur ben 35 gün sonra olmuştum adet olduktan sonra bebek çalışmalarına başla hemen ismini bilmiyorum abla diyim sana ablam sayılırsın yaş farkı var.içini ferah tut abla beraber burda hamilelik haberi vercez inşş.
selam kızlar , dün yemeğe misafirim geldi , şimdide öğlen çaya komşularım bide arkadaşım gelecek..giremedim pek.. ne var ne yok bacılar? beyazcım oralarda bi bakın belki vardır
Muhakkak vardir canim ama acikcasi artik ben prolaktinden suphelenmiyorum. Cunku arastirmalarimda bu ilaci kullananlar ilk hapta gormus etkisini ben.bitirdim sayilir ki benim cok cok yuksek degil onlara gore. Gecen ay bu zamablar azda olsa pecetede kirmizi kan gormustum normalde sadece kahve rengi pihti gelio. Gecen ay azda olsa camasirimi kirletcek kadr geldi. Bu ay cok cok az idrar a ciktigimda dun pihtilaar vardi bugun oda yok. Adt zamanlarimda oluyo bu demei adetim bu diyorum. Normalde adet denmez ama ayni zamanlara denk gelmesi banaoyle dusunduruo. Canim benimki prolaktin degil belkide yapisiklik olabilir. Tek hapim kaldi onuda haftaya alim sonraki hafta kontrolum var.
Yeni dusuk yada kurtaj yapmis arkadslar lutfen stres yapmayin. Ilk adetim me zaman gelcek die beklemeyin. Allahin izni ile hersey yoluna girer. Ben cok stres yaptim. Ceremesini cekiorum siz yapmayin nolur.
Allah a şükür evlatlarımız var..Allahım yokluğunu göstermesin inşallah....aynen canım Allahım sanada sabır versin yaşamayan bilmezz Allahımıza şükürler olsunn evlatlarımız bizim en büyük destekçimiz ama sadece bebeklerimizi kaybetmekle kalsak artık hep bir korku bir endişe hali bizi bırakmıycakk şimdi acabalar nedenlerr bırakmıyo ben bu konuda çok araştırdım ama kesin bir sonuç yokk bir beklemek mi iyi bilmiyorum beklesem sanki hiç yapamıycakmışım gibi geliyoo zaman geçtikçe korkularım artıyo sanki hani bir laf varya çivi çiviyi söker diye sanki bir yeni bebiş alır acımızı gibi geliyo ama bu yeniden kaybedicem korkusu öldürüo beni biz nasıl toparlancaz Allahım güç kuvvet sabır versin hepimize bir daha böyle acı göstermesin dualarım hepimiz için..
Allah a şükür evlatlarımız var..Allahım yokluğunu göstermesin inşallah....
onunla oyalanıyorum zaman geçiyor..
ewet canım bende de aynı endişe var...Allahım nasip ederde hamile kalırsam sanırım 9 ayı heran bişey olabilir endişesiyle geçiricem ne kötü
ama yinede ben bebek istiyorum hemde çok..allahım nasip eder inşallah...Rabbim nasıl yazdıysa öyle olacak hani derler ya korkunun ecele faydası yok...inşallah hamile kalıırız ve yine inşallah allahın izniyle hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder...
bu arada 3 ay beklemeyi düşünmüyomusun???
valla canım inan bilmiyorum ama zaman geçtikçe korkularım dahada artıcak onu çok iyi biliyorum doktorum bir ay adet görr adetten sonra kalabilirsin dedi tıppi açıdan sakıncası yok dedi ama psikolojik beklemek istiyosan üç ay bekle daha fazla uzatma dedi bakalım şu adetimi bir oluyım belki iki ay ara veririmm daha karar vermedim korkularımı yenmem lazım şimdi gene kanmı geldi her akıntıyı kan zannedicem ayy bişeymi oldu kalbi atıyomu kaldırabilirmiyim bilmiyorum inşş hemen toparlarımda yaparım çok istiyorum çünkü canım o bana neşe vericekAllahımdann herseyy zamana ihtiyacımız var sanırım
canım zaten en uygun zaman senin psikolojik olarak hazır hissettiğin zaman...
zamana ihtiyacımız oldu çok doğru...inşallah bu zamanlarda geçecek canım...
Allahım nasip eder inşallah...bana 3 ay dedi doktorum şimdilik ama bakalım kanamam bitince gidicem bakalım ne dicek...
hele bi şu kanamam bitip adet göriyim allahın izniylede ozaman daha bi psikolojim düzelecek..
ayy inşş canım benim inşş serap canım adım nasıl demek istersen serap da diyebilirsin ablada diyebilirsinn hiç fark etmezzz ayy inşş bnimde hemen gelirdeee :) rahatlarımmmm
kızlar merhaba içinizi rahatlatır mı bilmem ama benim içimi birazda olsa hem üzen hem rahatlatan bir olay oldu biliyoırsunuz bende ilk bebeğimi 16 haftalıkken kanama sonucu düşürdüm ve çok üzüldüm.hala da bebeğim olmuyor hiççocuğum da yok ilk hamileliğimdi.geçen aylarda doktora kontrol için gittiğimde bir kadının ağladığını gördüm doktoruma kadıncağız neden ağlıyor dedim doktorumda bak kızım sen de düştüğü için kendini çok üzüyordun dünyaya küsmüştün ama bu kadıncağız da senin gibi çok kanaması oldu bebek düşmedi ama erken doğdu ve boyundan yukarısı tutmuyormuş yani bebcik zavallı kafasını tutamayacakmış özürlü doğmuş.herşeyde bir hayır var kızlar belkide düşmesi biizm için hayırdır.bende çok dua ettim allahım ne olur düşmesin diye ama bunu görünce ya dedim benim bebğimde özürlü doğsaydı bukadar kanama ve ilaçtan sonra..onun için iyi düşünün herşeyin allah hayırlısını versin kızlar
kızlarr mrb keşke size umut dolu sözler yazabilseydimm..bende bebeğimi yeni kaybettimm.çokkk içimm yanıyorrr çokkk acaba diyorumm benmi yanlışşş yaptımm bendenmi kaynaklı tam 1 sene beklemiştim bebeğimiii olmadı kısmeti yokmuşş bi gün önce kalp atışıı varkennn bi gün sonra durduuu.rabbimm herkese yardım etsinnn inşallaahh bu sürrci hiç atlatamayacamışım gibi hissediyorumm herseye aglıyorum nasıll atlatabilirimmm ben bu durumuuu
canım bende 22 haftalık bebeğimi suyumun gelmesi sonucu kaybettim yaklaşık 2 hafta önce...
çok zor bir durum Allahım tekrar yaşatmasın inşallah.
benim bir kızım var bu yüzden sanırım bi araştırma falan yapılmasına gerek yok dedi doktorum..kafam karışık bu konuda...
hakkımızda hayırlısı artık...bende korrunma sürecindeyim..zaman geçse bir an önce keşke....
Allahım inşallah tekrar nasip eder hepimizeee
geçmiş olsun menbetacım. benden sana bir tavsiye, doktorun tetkike gerek yok dese bile gidin tetkiklerinizi yaptırın. kafanız rahat etsin. benim gibi boşa zaman kaybetmiş olmayın. herşey yolundaysa ne ala, sorun varsa da sorun çözülür herşey daha yolunda gider. en azından boşa kürek çekilmez.
kızlar merhaba içinizi rahatlatır mı bilmem ama benim içimi birazda olsa hem üzen hem rahatlatan bir olay oldu biliyoırsunuz bende ilk bebeğimi 16 haftalıkken kanama sonucu düşürdüm ve çok üzüldüm.hala da bebeğim olmuyor hiççocuğum da yok ilk hamileliğimdi.geçen aylarda doktora kontrol için gittiğimde bir kadının ağladığını gördüm doktoruma kadıncağız neden ağlıyor dedim doktorumda bak kızım sen de düştüğü için kendini çok üzüyordun dünyaya küsmüştün ama bu kadıncağız da senin gibi çok kanaması oldu bebek düşmedi ama erken doğdu ve boyundan yukarısı tutmuyormuş yani bebcik zavallı kafasını tutamayacakmış özürlü doğmuş.herşeyde bir hayır var kızlar belkide düşmesi biizm için hayırdır.bende çok dua ettim allahım ne olur düşmesin diye ama bunu görünce ya dedim benim bebğimde özürlü doğsaydı bukadar kanama ve ilaçtan sonra..onun için iyi düşünün herşeyin allah hayırlısını versin kızlar
kızlarr mrb keşke size umut dolu sözler yazabilseydimm..bende bebeğimi yeni kaybettimm.çokkk içimm yanıyorrr çokkk acaba diyorumm benmi yanlışşş yaptımm bendenmi kaynaklı tam 1 sene beklemiştim bebeğimiii olmadı kısmeti yokmuşş bi gün önce kalp atışıı varkennn bi gün sonra durduuu.rabbimm herkese yardım etsinnn inşallaahh bu sürrci hiç atlatamayacamışım gibi hissediyorumm herseye aglıyorum nasıll atlatabilirimmm ben bu durumuuu
kızlar hepinize merhaba nasılsınız ben beklemedeyim hala öpüyorum hepinizi
kızlar selam..bugün çok sakin topiğimiz.. eşim varikosel ameliyatı olacak kızlar, haftaya kan tahlilleri yapılacakmış , ameliyat günü belli olacakmış..hayırlısıyla atlatırız inşallah
Gecmis olsun canim. Umarim hersey yoluna girer. Ben telden giriyorum bilgisayardaki gibi olmuyo malesef ama takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?