bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ayy inşş canım benim inşş serap canım adım nasıl demek istersen serap da diyebilirsin ablada diyebilirsinn hiç fark etmezzz ayy inşş bnimde hemen gelirdeee :) rahatlarımmmm

selam kızlar , dün yemeğe misafirim geldi , şimdide öğlen çaya komşularım bide arkadaşım gelecek..giremedim pek.. ne var ne yok bacılar? beyazcım oralarda bi bakın belki vardır

Muhakkak vardir canim ama acikcasi artik ben prolaktinden suphelenmiyorum. Cunku arastirmalarimda bu ilaci kullananlar ilk hapta gormus etkisini ben.bitirdim sayilir ki benim cok cok yuksek degil onlara gore. Gecen ay bu zamablar azda olsa pecetede kirmizi kan gormustum normalde sadece kahve rengi pihti gelio. Gecen ay azda olsa camasirimi kirletcek kadr geldi. Bu ay cok cok az idrar a ciktigimda dun pihtilaar vardi bugun oda yok. Adt zamanlarimda oluyo bu demei adetim bu diyorum. Normalde adet denmez ama ayni zamanlara denk gelmesi banaoyle dusunduruo. Canim benimki prolaktin degil belkide yapisiklik olabilir. Tek hapim kaldi onuda haftaya alim sonraki hafta kontrolum var.
Yeni dusuk yada kurtaj yapmis arkadslar lutfen stres yapmayin. Ilk adetim me zaman gelcek die beklemeyin. Allahin izni ile hersey yoluna girer. Ben cok stres yaptim. Ceremesini cekiorum siz yapmayin nolur.

evet çok doğru stres yapmamak lazım ben her ay acaba diye diye stres yapıyodum artık akışına bırakcm herşeyin bi zamanı var Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin serap abla memnun oldum

Allah a şükür evlatlarımız var..Allahım yokluğunu göstermesin inşallah....
onunla oyalanıyorum zaman geçiyor..

ewet canım bende de aynı endişe var...Allahım nasip ederde hamile kalırsam sanırım 9 ayı heran bişey olabilir endişesiyle geçiricem ne kötü
ama yinede ben bebek istiyorum hemde çok..allahım nasip eder inşallah...Rabbim nasıl yazdıysa öyle olacak hani derler ya korkunun ecele faydası yok...inşallah hamile kalıırız ve yine inşallah allahın izniyle hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder...

bu arada 3 ay beklemeyi düşünmüyomusun???

valla canım inan bilmiyorum ama zaman geçtikçe korkularım dahada artıcak onu çok iyi biliyorum doktorum bir ay adet görr adetten sonra kalabilirsin dedi tıppi açıdan sakıncası yok dedi ama psikolojik beklemek istiyosan üç ay bekle daha fazla uzatma dedi bakalım şu adetimi bir oluyım belki iki ay ara veririmm daha karar vermedim korkularımı yenmem lazım şimdi gene kanmı geldi her akıntıyı kan zannedicem ayy bişeymi oldu kalbi atıyomu kaldırabilirmiyim bilmiyorum inşş hemen toparlarımda yaparım çok istiyorum çünkü canım o bana neşe vericek Allahımdann herseyy zamana ihtiyacımız var sanırım

canım zaten en uygun zaman senin psikolojik olarak hazır hissettiğin zaman...

zamana ihtiyacımız oldu çok doğru...inşallah bu zamanlarda geçecek canım...

Allahım nasip eder inşallah...bana 3 ay dedi doktorum şimdilik ama bakalım kanamam bitince gidicem bakalım ne dicek...
hele bi şu kanamam bitip adet göriyim allahın izniylede ozaman daha bi psikolojim düzelecek..

geçicek canım geçicek benimde kanamam olmuştu bir hafta sonra geçti bakalım benimde 18 günüm bende adetimi bekliyorumm ama bu adetten sonra yapamam heralde gene bir adet daha beklerim iyi ay geçsin diye düşünüyorum inş korkularımda azalırr oğlumda varr gene aynı seyi yaşamak yaşatmak istemiyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun seninde dedigin gibi belki psikoloijimiz iyi olunca korkmayızda şu adetleri olalım hayırlısı...

ayy inşş canım benim inşş serap canım adım nasıl demek istersen serap da diyebilirsin ablada diyebilirsinn hiç fark etmezzz ayy inşş bnimde hemen gelirdeee :) rahatlarımmmm

kızlar merhaba içinizi rahatlatır mı bilmem ama benim içimi birazda olsa hem üzen hem rahatlatan bir olay oldu biliyoırsunuz bende ilk bebeğimi 16 haftalıkken kanama sonucu düşürdüm ve çok üzüldüm.hala da bebeğim olmuyor hiççocuğum da yok ilk hamileliğimdi.geçen aylarda doktora kontrol için gittiğimde bir kadının ağladığını gördüm doktoruma kadıncağız neden ağlıyor dedim doktorumda bak kızım sen de düştüğü için kendini çok üzüyordun dünyaya küsmüştün ama bu kadıncağız da senin gibi çok kanaması oldu bebek düşmedi ama erken doğdu ve boyundan yukarısı tutmuyormuş yani bebcik zavallı kafasını tutamayacakmış özürlü doğmuş.herşeyde bir hayır var kızlar belkide düşmesi biizm için hayırdır.bende çok dua ettim allahım ne olur düşmesin diye ama bunu görünce ya dedim benim bebğimde özürlü doğsaydı bukadar kanama ve ilaçtan sonra..onun için iyi düşünün herşeyin allah hayırlısını versin kızlar

doğru tabi kuzum herseyin hayırlısı diyoruz zaten takdiri ilahi bizim elimizde olan bişey degil hersey bizim dışımızda gelişiyorr Allahım öyle acılar kederler yaşatmasınn herkes bir yerlerde ne acılar çekiyorr ama ben inanıyorum Allahım bu acının arkasından hepimizin dualarıyla yüzümüzü güldürecek zaten hiç isyan etmedik be tatlımm ne haddimize ama işte candan can gidince ama artık gelecege bakıcazz çok şükür saglıgımız yerinde sanada geçmiş olsunn tatlımm en kısa zmaanda dünyalar tatlısı bir bebegin olsun saglıklı sıhatli dualarım hepimiz içinn hepimiz birbirimiz için yabancıyız ama bu acımızla gönül kardeşiyizz atlatıcazzz inşşşşş....

kızlarr mrb keşke size umut dolu sözler yazabilseydimm..bende bebeğimi yeni kaybettimm.çokkk içimm yanıyorrr çokkk acaba diyorumm benmi yanlışşş yaptımm bendenmi kaynaklı tam 1 sene beklemiştim bebeğimiii olmadı kısmeti yokmuşş bi gün önce kalp atışıı varkennn bi gün sonra durduuu.rabbimm herkese yardım etsinnn inşallaahh bu sürrci hiç atlatamayacamışım gibi hissediyorumm herseye aglıyorum nasıll atlatabilirimmm ben bu durumuuu

canım geçmiş olsun , atlatıcaksın tabiki..daha çok yeni üzülmen ağlaaman çok normal bunları hepimiz yaşadık.. Rabbim bi daha yaşatmasın ...kendini toparlayınca dr a git eşinde gitsin bi baktırın tahlillerinize felan ..inşallah bişey çıkmaz

canım cok saol sanada çok geçmiş olsun.. Allah bidaha yaşatmasın.. Cok şükür ki bir kızın var Allah bağışlasın. ondan destek al ona sarıl.. Allah en kısa zamanda yeniden saglıklı bir hamilelik nasip etsin..

saol canım.. doktorum cok iyi Allah razı olsun ondan. bebeği patolojiye kendi gonderdı. ikili testimizin sonucuda bebeği kaybettıkten 4-5 gun sonra cıktı o da iyi cıkmıs.. patolojiden gelecek sonuca göre hareket edicez.. doktorumda bana gelmeden hamıle kalmayı sakın düşünme dedi bu yuzden mayısın ortalarında gidip muayene olcam ve folikasite baslıcaz.. ben bu bebeği 3 yıl beklemiştim. cok üstüne düşmemiştik ara ara doktora gitmiştik. eşim de bende. ikimizdede hersey yolundaydı.. ama bebek olmuyordu son 6 ay doktora gitmeyi sıklastırmıstık.. 2 ay klomen tedavisi gordum olmadı sonra hsg cektirdim 2. ay hamile kaldım. ne hikmetse tüplerimde acıktı demekki ufak yapısıklıklar vardı diyorum hsg den sonra hamıle kaldıgıma gore.. ne diyeyimm. Allah hiçkimseye biidaha yasatmasın.. cok zor..

oyyy bu nasıl bir durumdur??? tüylerim diken diken oldu okurken.. Allah kimsenin basına vermesin.. . hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin...

geçmiş olsun canım Allahım bir daha böyle acılardan uzak tutsun bizi tek temennim, hepimizin acısı çok taze bende 17 gün oldu kaybedeli ama hala ara ara aklıma geliyo ağlıyorum sanırım zamana ihyitacımı varr ama takdiri ilahi saglıksız olsaydı belki daha çok üzülücektik herseyde vardır bir hayır...sakın kendini suçlama sen bebegine canına zarar verebilirmisin saglıksız bebegi bünye atıyor kuzum doğanın kanunu ama bunlarıda atlatıcaz geçicekkk inşşş güçlü ol kuvvetli oll hepimiz birbirimizin destekçisiyiz burda kendini böyle teselli ett canım saglıksızmış yiycek ekmeği yokmuş onlar bizim cennet kapısında şefaatçimiz onda kavuşucaz Allahım en kısa zamanda bir evlat nasip etsin sana inşş geçmiş olsunn kendine dikkat et

kızlar hepinize merhaba nasılsınız ben beklemedeyim hala öpüyorum hepinizi

merhaba canım iyiyim , bende beklemedeyim.. adetime 5 6 gün var ama belirtim yok hiç, yumurtam çatlamadığından sanırım..gecikecek yada hiç olmayacam klomen kullandım ya yumurtam çok büyümüştü.sonra ne odu bilmiuorum ..bende bekliyorum , senin ne kadar var adete

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENDE öyle demiştim atlatırmıyım ?ama adet olduktan sonra daha çok istedim kendi kendime moral verdim hiç kimseyle paylaşamadım eşimde çok üzüldüğü için ona bile belli etmemeye çalıştım.Allah büyük sende iyi olcaksın ve tekrar bebiş istcksin bizde burda tek tek hamiş haberleri vercez inşş.içini ferah tut

kızlar selam..bugün çok sakin topiğimiz.. eşim varikosel ameliyatı olacak kızlar, haftaya kan tahlilleri yapılacakmış , ameliyat günü belli olacakmış..hayırlısıyla atlatırız inşallah

kızlar selam..bugün çok sakin topiğimiz.. eşim varikosel ameliyatı olacak kızlar, haftaya kan tahlilleri yapılacakmış , ameliyat günü belli olacakmış..hayırlısıyla atlatırız inşallah

Gecmis olsun canim. Umarim hersey yoluna girer. Ben telden giriyorum bilgisayardaki gibi olmuyo malesef ama takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…