- Konu Sahibi renkliatlas
-
saol canım...bugün pek gelen olmadı topiğimize ,bi sen bi ben sıkı takipteyiz..dediğin gibi sanki bekleme odası burası...
Olsun canim biz bize yeteriz belliki arkadaslarin isi var bugun. Hafta sonu bende pek olmuyorum. Simdiden diyim yani :)
Olsun canim biz bize yeteriz belliki arkadaslarin isi var bugun. Hafta sonu bende pek olmuyorum. Simdiden diyim yani :)
olmaz kabul etmembenimde 5 gün tatilim var , 1 mayıs tatilmiş salı gününe denk geliyor, p.tesi ve çarşamba zaten dersim yok..yatışlardayım ama topiğe takılırım canım. bu arada adetim ya 30 nisan yada 3 mayıs.. ateş tabloma göre 30 mayıs diyo, normal 31 günlük perioduma göre 3 mayıs.. henüz belirtileri başlamadı,, yumurtlamamda sorun vardı ya bilmiyorum ne zaman adet olurum.. sen nasılsın?
7 ARALIKTA 10 haftalık bebegimin kalbi durdu((zor günlerden sonra tekrar deneme sürecine girdik...
yaşımdam ve erken yumurta yetmezliği teşhişi yüzünden beklemeden tedaviye başlayacagız (ilk fırsatta)
umudumu kaybetmedim ama zaman zaman fena dibe vuruyorum..
kızlar selam..bugün çok sakin topiğimiz.. eşim varikosel ameliyatı olacak kızlar, haftaya kan tahlilleri yapılacakmış , ameliyat günü belli olacakmış..hayırlısıyla atlatırız inşallah
canım her ay yumurtlama olmayabilir.. onu ateş ölçme yöntemiyle kendin öğrenebilirsinkızlar merak ettiğim bişey var sormak istiyorum.yumurtlama her ay gerçekleşirmi,yoksa çatlamayabilirmi:S
hadi hayırlısı atlascım. bugün ürolog doppler sonuçlarına göre eşime varikosel ameliyatına gerek olmadığını söyledi. vitamin takviyesi yapıp temmuzda yeni spermiogram istiycekmiş. ben bugün regl oldum. bu durumda sanırım benim rahimle ilgili ufak operasyon önümüzdeki hafta olacak.
canım her ay yumurtlama olmayabilir.. onu ateş ölçme yöntemiyle kendin öğrenebilirsin
canım bizim 2 taraftada varikosel varmış sol tarafta baya şişmiş damarlar,sağda daha az ama iki taraftanda damar alıncakmış..dr düşüğümün nedenini morfolojiye bağlamış , ondan dolayı düşmüş olabilir , sağlıksız spermse düşer demiş..ameliyattan sonra 3 ayda hücreler yeniler demiş o zaman tekrar bi spermiogram yapar bakarız düzelmediyse başka sebepleri araştırırz demiş tedavi yöntemlerini deneriz demiş.., 1 sene sonra hala hamile kalamadıysa eşin başka tüp bebek aşılama öneririm demiş..
senin rahimde ne olacak canım? ne operasyonu?
atlasım benim doktorum ilk spermiogram sonuçlarını gördüğünde bu değerlerle tüp bebek yapmamız gerekir, doğal yolla zor demişti. benim rahim filmimde de muhtemelen geçen seneki kürtajımdan kaynaklanan ufak bir pürüz var, yani rahim duvarında bir çıkıntı gibi birşey, onu törpüleyecek. anesteziyle yapılan bir işlem. normal yolla hamile kalacak olsan buna dokunmayabilirdim ama tüp bebek tedavisi yapacaksan rahmin dört dörtlük olmasına ihtiyacımız var dedi. onun için yapacak bu işlemi. eşim de ameliyat olmayacağı için üroloğun verdiği vitamini ve saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yaz sonuna kadar uygulayacağız. bu sırada normal yolla hamile kalabilirsek ne ala, kalamazsak yaz sonunda tüp bebek tedavisine başlayacağız Allahın izniyle. Allah hayırlısını nasip etsin, öyle dua ediyorum ben artık. Bir de içimde bir umut var atlas, 1 ay önce olmayan bir umut bu. dua etmek iyi hissettiriyor. Sabırlı olmamız lazım bizlerin. Demek Allahım bizi henüz hazır görmedi anne baba olmaya. Bu yolda uğraş vermemizi istedi. Madem senin eşinde de varikosel tespit edildi ve ameliyat olacak, ameliyattan sontra doğal yolla hamile kalma şansın yüksek bence. ameliyattan sonra keçiboynuzu suyu, keçiboynuzu pekmezi ve sabah aç karnına arı-polen bal karışımı mutlaka uygulat eşine.
kızlar merhaba
dayanamadım kan testi yaptırdım negatif
benden bişi olmaz kızlar o kadar yoğun duygular içindeyimki kafamı toplayıp aktaramıyorum bile ama şu anda tek soru hamile değilsem niye bu kadar gecikti 32.gün bugün kızlar yapışıklık var gibime geliyo.yada kist bilemiyorum.çokkkkkkkk üzgünüm kızlar çokkkkkkk
geçmiş olsun canım Allahım bir daha böyle acılardan uzak tutsun bizi tek temennim, hepimizin acısı çok taze bende 17 gün oldu kaybedeli ama hala ara ara aklıma geliyo ağlıyorum sanırım zamana ihyitacımı varr ama takdiri ilahi saglıksız olsaydı belki daha çok üzülücektik herseyde vardır bir hayır...sakın kendini suçlama sen bebegine canına zarar verebilirmisin saglıksız bebegi bünye atıyor kuzum doğanın kanunu ama bunlarıda atlatıcaz geçicekkk inşşş güçlü ol kuvvetli oll hepimiz birbirimizin destekçisiyiz burda kendini böyle teselli ett canım saglıksızmış yiycek ekmeği yokmuş onlar bizim cennet kapısında şefaatçimiz onda kavuşucaz Allahım en kısa zamanda bir evlat nasip etsin sana inşş geçmiş olsunn kendine dikkat et
bende 10 gün önce bebeğimi kaybettim
kürtaj oldum...
Allahım tekrar nasip eder inşallah hepimize...
nedense bazen olmayacakmış gibi geliyor ve çok korkuyorum..
kızlar selam gene ben bugün gene farklı bir kadın doğum uzmanıyla konuştum oda bana bir adetten sonra hemen yapma üç ay kesinlikle bekle dedi şimdi ben hangisine inanıcam yaa bir adetten sonra yaparsan düşme olasılıgı gene var diyoo bu nasıl bir çelişkidir doktorlar arasında, üç ay rahmini dinlendir dedi bende doktorumun bana dedigini söyledim bir adetten sonra tıbbi olarak hiçbir sakıncası olmadıgını söyledi dedim bu konuda bilimsel bir açıklama yok ama beklemeyi bütün kadın doğum uzmanları verir dedi ayyy Allahım yaa biz acımızamı yanıcazz bu çelişkilerimi düşünücez offffffff.......zaten adeti bekliyoruz gelicekmi gelmiycekmi ne zaman gelicekk stres içinde stres yani
tabıkı ınandıgın doktoru dınlemek en ıyısı ama ıkı kez dusuk olma tecrubesı ve prof doktorumun demesını aktarıyım bır sure rahım dınlendırmek gerekırmıs,aslında sadece rahım degıl,tum vucudu ve ruhunu,cunku beyın tamamen yenı bı gebelıge ınanmadan saglıklı hamılelıgı engellıyomus,sonucta 3 & 5 ay beklemekle hayatından bıse kaybetmezsın ama cok sey kazanabılırsın,,,
Merhaba ben 34 yasindayim ve 4.5 yasinda bir oglum var ikinci bebegimi 5.5 aylik hamileyken kaybettim tam 8 ay oldu kaybedElI oglum bir kardes istiyOr bende Ikinci bir bebIs Istiyorum hatta doktorum kaybetMemizIn uzerinden iki ay gectigInden beri korunmayin diyor ama bebegimi kaybetmeden bu dogsun ucuncude yaparIz diyen esim bir turlu yanasmiyo kilolArIni ver dedi verdim bu sabah ogluma bir kardesin Olmus Olsaydi onunla Oynardi dedi bende yine olur dedim gec onu dedi. Nedeen dedim kilOlarImi verdim dedIm bana sEn yine sisersin iki sene o kiloda kal gorelim dedi ben hala sabirla fIkirleri degisir diye bekliyorum yas 35 e geliyor onun keyfI gelene kadar ben menepoza girecem bu gidisle coOOk uzuluyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?