bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

bende birkackez yazdım buraya bende yenı sayılırım bu topicte ama hosgeldin diyim sana.. ilk gebeliğin için cok üzüldüm.. allah hiç kimsenin basına vermesin canım. insallah bu gebeliğinde bir mucize gercekleşir.. salı gunu kürtaj yerine bebişinin resmiyle donersin..
bende 14 haftalık bebeğimi suyumun gelmesiyle kaybettim. benide canlı canlı kürtaja aldılar. etimden et kopardılar sanki. zar zor kavustugum bebeğimin acısını bile unutturdu bu kürtaj. kesinlikle cocuk yapmam diyordum kürtajdan cıkınca, şimdi zaman cabuk gecsede tekrar calısmalara baslasam diyorumm..

Allah hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

inşallah canım inşallahhhhh allahım ol dedikten sonra neler olmuyokiiiii.canım daha çok yeniii normal alışana kadar işte insanogluyuz herşeye alışıyoruz bu acıları yaşayacagımız varmış allahım hakkımızda hayırlsıı neyse onu versin inşallahh hepimizinnnn

hoşbuldum canım allah razı olsunnn.amin canım amin inşallahhhh rabbim mucizesini gerçekleştiriir.
başın sagolsun canım çok üzüldümmm senidemi canlı canlı aldılar nedenki canım yaaa ayy nasıl yapıyolar bunu yaaa (
amin canım bizlerde kavuşucaz birgün bebeklerimize hayırlısıyla inşallahhh

yaa bu kürtajı neden canlı canlı yapıyolarr bende anlamadım çok enteresan geldi narkoza karşımı bişey var acaba canından can kopar tabii oyyy ben narkozlaa kürtaj oldumm aman Allahımm yaaa çok şaşırdımm size iki kere geçmiş olsunn acıya acı katmışlar resmenn

insallah canım :) evet bebeğimin eşi gelmediği için ve içerde parca kalıp sonradan sorun yaratmasın diye kürtaja aldılar.. cahil ben.. hiç biseyden haberim yok canım acıcak diye düşünmedim. kürtaj basladı aa dedim hsg gibi herhalde canım pek acımayacak, aman Allah ım sonra cıglıklarım doktora yalvarısım.. bitti bitti derken 20 dk kürtajda kaldım. diyorumya bebeğimin acısını unutturdu.. sonrasında kesinlikle normal dogum yapamazmısım dedim doktora.. yaparsın yaparsın dedi. şimdi anlıyorum neden boyle dediğini. bu acıya dayanmak dogumdan daha zorr.. bitti gecti.. bundan sonrası hayır olsun..

inşallah sen böyle birsey yasamayacaksın Allah ın izniyle..

saol canım..

canım benim bende onu anlamadımya, kürtaj sırasında cok bagırdım ya uyusturun ya narkoz verin dayanamıyorum felan diye, sonra doktor ultrasonla beni muayene ederken konustuk, yani yemek felan yemiş olabileceğimi düşünmüş narkozunda cok iyi birsey olmadıgını vs soyledı. o kadar tatmin olmadım bu cevaba ama artık işlem bitmiş oldugu içinde üstelemedim..

gene hamıle kalırsam Allah ın izniyle insallah, gene aynı korkuları yasıcam.. aklıma bile getirmek istemiyorum ama gene bu sekilde bir işleme gerek duyulursa kesinlikle canlı girmem.. Allah korusun..

ayyyyyyyyyy canım yaaaa ne uyuz doktormuş bunla insan bir sorar yanii böyle birşey olurmu yaaa allahımmm çok acı diyorum ya ben bırak canlıyı narkozla bile yaptıramam uyutsunlar beni alsınlar hiç birşey hissetmiyim.tabi canım herke< aynısını diyo yaaa normal dogum çok daha kolaymışşş.
allahım kimselere böyle acılar yaşatmasın inşallahhh.amin canım aminnnn inşallahhhh rabbim bidaha acısını yaşatmaz bebeklerimizinnn

canım benim Allahım bir daha böyle bir acı yaşatmasın öyle seyler düşünme hep olumlu bakk kuzum inşş bu acılar geçmişte kalıcak ama eğer gene olursa kesinliklee sorrr çünkü açlığa bile baksalar bekletiyolarr altı saat çünkü onun müddeti biraz oldu bittiye getirmişlierr ama inşş bir daha yaşamazsınn Allahım göstermesinn çokk çokkk geçmiş olsunni nan benim içim acıdı yaaa...kendi başlarına gelse dayanabilirlermi acaba bitti bitti ne demekk

yoo aslında doktorum cok iyi.. devlette olmasına ragmen. benle cok güzel ılgilendi.. odamdan benı almaya gelmelere kadar,anlatamam yani.. Allah razı olsun diyorum.. ama kürtaj konusunda evet cins davrandı.. bidaha yasamam insallah o günleri..

amin canım aminnnnnnnnnnnnn.inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

ewet canım bidahakine yani tabi insallah olmazda, en azından acı bir sekilde tecrübe edindim.. ne diyim Allah kimseye yasatmasın.. Saol canım benim..

kızlar sizlerle konusmak iyi geldi.. insan rahatlıyor... iyi ki varsınız ne diyim.. ben cıkıyorum iyi geceler sizlere...

sağol canım...Allahım birdaha yaşatmasın kimseye çok zor çokkkkkk...

canım çok sağol..ewet kötü bir deneyim oldu bana..ama diyorum ya beddua etmek istemiyorum ama Allahım bildiği gibi yapsın o doktorları...canımdan can gitti..yaşamadığım acıyı yaşattılar bana...

ah canım tekrar geçmiş olsun sende benim gibi kötü bi kürtaj geçirmişşin...
kürtajdan çıkınca elim kalkmıyodu o derece yanniii..tekrar doğum yapmaktan uzaklaştırdı beni....ewet geçti ama aklıma geldikçe aynı acıyı hissediyorum sankii...

seni çok iyi anlıyorum...allahım tekrar yaşatmasın inşallahhh.

çokkk sağol canım....valla ben kürtaj esnasında ya bi iğne falan yokmu narkoz verin diye yalvardım..cevap şu o imkanlar bu hastanede yokkkkk....
ne diyim Allahım yaşatmasın acısı hiçbişeye benzemiyor tarifsiz......

canım hala aklıma geliyo o an konuştukça...2 tane normal doğum yapan ben normal doğum yanında neee vızzz gelir valla 10 kez doğuruurm yani...
5 dk ara verin nolur yeter öyle kalsın diye yalvardım resmen..1 kez kürtaj yapıldı ultrasonla baktılar parça var 2. kez kürtaja alındım..Allahım tekrar yaşatmasın.öldüm öldüm dirildim yaniiii

çıkınca içim saatlerce çürük gibi acıdı..bacağımı uzatamadım...

geçmiş olsun canım..allahım tekrar yaşatmasın..ama eğer olursa kesinlikle aynı şeyleri yaşamak istemem.özel bi hastaneye falan giderim.yada konuşurum önceden...

serap abla nasılsın nasıl oldu psikolojin daha iyidir umarım takip ettim seni başka doktora gitmişsin ssanırım kafan karışmış biraz bence psikolojik olarak kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman bebek çalışmalarına başla ben öyle yaptım hayırlısı olsun

canım benim çok tşk ederim daha iyiyim Allaha şükür haklısın canım benimm yaa doktorlaın hepsi ayrı konuşuyor sanırım psikolojik olarak ne zaman toparlanırsam ozaman düşünücemm Allahım yardım etsinn önce şu adeti olalımda ondansonra bakıcaz önümüzdeki maçlara :) sen nasılsın canımm iyimisinn varmı bir gelişmee isim neydi güzelim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…