- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
ayyy inşş beee canımm inşşş böylee bir sürü örnek varr sen niye olmayasınn bee kuzu hersey Allahımdan degilmi inş içinde kalbi atıyodurr inşş sen kötü düşün ama sonu iyi çıksın derler herseyin hayırlısı bee tatlım hangisi hayırlıysa onu nasip etsin rabbim bundada vardır bir hayırr inan bazen böylee düşününcee ben deliriyorum galiba diyorumm sanki hala bebegim içimde gibi gelyioo saçma tabii ama iştee demekki atlatana kadar bunu yaşıycazz sonra kürtaj oldun ne bebegi diyorummm oyyy çok zorr çokk Allahıma şükürr bir evladımm varr Allahım sanada en kısa zamandaa anneliği nasip etsinn o tadı taddırsınn canımm bu günümüze şükürr evet canım yeni ama hala adet olmadım yaa sanki günler hiç geçmiyor yaaa....
bende birkackez yazdım buraya bende yenı sayılırım bu topicte ama hosgeldin diyim sana.. ilk gebeliğin için cok üzüldüm.. allah hiç kimsenin basına vermesin canım. insallah bu gebeliğinde bir mucize gercekleşir.. salı gunu kürtaj yerine bebişinin resmiyle donersin..
bende 14 haftalık bebeğimi suyumun gelmesiyle kaybettim. benide canlı canlı kürtaja aldılar. etimden et kopardılar sanki. zar zor kavustugum bebeğimin acısını bile unutturdu bu kürtaj. kesinlikle cocuk yapmam diyordum kürtajdan cıkınca, şimdi zaman cabuk gecsede tekrar calısmalara baslasam diyorumm..
Allah hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
hoşbuldum canım allah razı olsunnn.amin canım amin inşallahhhh rabbim mucizesini gerçekleştiriir.
başın sagolsun canımçok üzüldümmm senidemi canlı canlı aldılar nedenki canım yaaa ayy nasıl yapıyolar bunu yaaa (
amin canım bizlerde kavuşucaz birgün bebeklerimize hayırlısıyla inşallahhh
yaa bu kürtajı neden canlı canlı yapıyolarr bende anlamadım çok enteresan geldi narkoza karşımı bişey var acaba canından can kopar tabii oyyy ben narkozlaa kürtaj oldumm aman Allahımm yaaa çok şaşırdımm size iki kere geçmiş olsunn acıya acı katmışlar resmenn
insallah canım :) evet bebeğimin eşi gelmediği için ve içerde parca kalıp sonradan sorun yaratmasın diye kürtaja aldılar.. cahil ben.. hiç biseyden haberim yok canım acıcak diye düşünmedim. kürtaj basladı aa dedim hsg gibi herhalde canım pek acımayacak, aman Allah ım sonra cıglıklarım doktora yalvarısım.. bitti bitti derken 20 dk kürtajda kaldım. diyorumya bebeğimin acısını unutturdu.. sonrasında kesinlikle normal dogum yapamazmısım dedim doktora.. yaparsın yaparsın dedi. şimdi anlıyorum neden boyle dediğini. bu acıya dayanmak dogumdan daha zorr.. bitti gecti.. bundan sonrası hayır olsun..
inşallah sen böyle birsey yasamayacaksın Allah ın izniyle..
saol canım..
canım benim bende onu anlamadımya, kürtaj sırasında cok bagırdım ya uyusturun ya narkoz verin dayanamıyorum felan diye, sonra doktor ultrasonla beni muayene ederken konustuk, yani yemek felan yemiş olabileceğimi düşünmüş narkozunda cok iyi birsey olmadıgını vs soyledı. o kadar tatmin olmadım bu cevaba ama artık işlem bitmiş oldugu içinde üstelemedim..
gene hamıle kalırsam Allah ın izniyle insallah, gene aynı korkuları yasıcam.. aklıma bile getirmek istemiyorum ama gene bu sekilde bir işleme gerek duyulursa kesinlikle canlı girmem.. Allah korusun..
ayyyyyyyyyy canım yaaaa ne uyuz doktormuş bunla insan bir sorar yanii böyle birşey olurmu yaaa allahımmm çok acı diyorum ya ben bırak canlıyı narkozla bile yaptıramam uyutsunlar beni alsınlar hiç birşey hissetmiyim.tabi canım herke< aynısını diyo yaaa normal dogum çok daha kolaymışşş.
allahım kimselere böyle acılar yaşatmasın inşallahhh.amin canım aminnnn inşallahhhh rabbim bidaha acısını yaşatmaz bebeklerimizinnn
yoo aslında doktorum cok iyi.. devlette olmasına ragmen. benle cok güzel ılgilendi.. odamdan benı almaya gelmelere kadar,anlatamam yani.. Allah razı olsun diyorum.. ama kürtaj konusunda evet cins davrandı.. bidaha yasamam insallah o günleri..
canım benim Allahım bir daha böyle bir acı yaşatmasın öyle seyler düşünme hep olumlu bakk kuzum inşş bu acılar geçmişte kalıcak ama eğer gene olursa kesinliklee sorrr çünkü açlığa bile baksalar bekletiyolarr altı saat çünkü onun müddeti biraz oldu bittiye getirmişlierr ama inşş bir daha yaşamazsınn Allahım göstermesinn çokk çokkk geçmiş olsunni nan benim içim acıdı yaaa...kendi başlarına gelse dayanabilirlermi acaba bitti bitti ne demekk
kızlar sizlerle konusmak iyi geldi.. insan rahatlıyor... iyi ki varsınız ne diyim..ben cıkıyorum iyi geceler sizlere...
kızlar sizlerle konusmak iyi geldi.. insan rahatlıyor... iyi ki varsınız ne diyim..ben cıkıyorum iyi geceler sizlere...
allah razı olsun sendende canımmm .banada iyi geldiii.bundan sonra burdayım bende kısmetse .allah rahatlık versin bende çıkıyorummm
cnm ya o gülücügü yanlışlıkla yapmışımmm((
allahım kızına ömürler versin inşallah başın sagolsun canım çok acı gerçekten.ben küçücük bebek için ne üzülüorum bide daha büyük olsa ne olurum nasıl toparlanırım.allahım esirgesin
ayy bide ben kürtajdan uyuttuklarında bile titriyerek girdim bırak canlı canlıyı oracıkta ölürüm heraldeee
insan burda anlatınca okuyunca rahatlıyor bir nevi,yaşadığımız acılar aynı yoksa bizi kim anlarki bizden başka işte beterin beteri var diyoruz Allaha inancımız olmasa katlanılırmı ama inanıyorum hepimizin yüzü gülecek inşşş en kısa zmaanda saglıklı sıhatli evlatlar getiririz dünyayaa bunlarıda yaşıycakmışız ama mulberyy çok acı çekmişsinn inan okuyunca benim içimi kazıdılar sanki canımdan can gitti çok geçmiş olsunn senin acın bizimkinden daha yopundurr kesinliklee ama Allahım güç kuvvet vericekk dualarımızlaaa hepimiz iyi olucazz ben inanıyorumm...keşkee yelizim bize öyle bir müjde versen umudun gerçek olsaa inan senin kadar mutlu oluruz ben bebegimi kaybedeli 20 gün oldu ama inan sanki göğüslerim hala şiş midem bulanıyo çok idrara çıkıyorum gibi geliyo psikolojik işte hala atlatamadımm inşş bu acılarımızda geçicekk inşşş
bende birkackez yazdım buraya bende yenı sayılırım bu topicte ama hosgeldin diyim sana.. ilk gebeliğin için cok üzüldüm.. allah hiç kimsenin basına vermesin canım. insallah bu gebeliğinde bir mucize gercekleşir.. salı gunu kürtaj yerine bebişinin resmiyle donersin..
bende 14 haftalık bebeğimi suyumun gelmesiyle kaybettim. benide canlı canlı kürtaja aldılar. etimden et kopardılar sanki. zar zor kavustugum bebeğimin acısını bile unutturdu bu kürtaj. kesinlikle cocuk yapmam diyordum kürtajdan cıkınca, şimdi zaman cabuk gecsede tekrar calısmalara baslasam diyorumm..
Allah hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
yaa bu kürtajı neden canlı canlı yapıyolarr bende anlamadım çok enteresan geldi narkoza karşımı bişey var acaba canından can kopar tabii oyyy ben narkozlaa kürtaj oldumm aman Allahımm yaaa çok şaşırdımm size iki kere geçmiş olsunn acıya acı katmışlar resmenn
insallah canım :) evet bebeğimin eşi gelmediği için ve içerde parca kalıp sonradan sorun yaratmasın diye kürtaja aldılar.. cahil ben.. hiç biseyden haberim yok canım acıcak diye düşünmedim. kürtaj basladı aa dedim hsg gibi herhalde canım pek acımayacak, aman Allah ım sonra cıglıklarım doktora yalvarısım.. bitti bitti derken 20 dk kürtajda kaldım. diyorumya bebeğimin acısını unutturdu.. sonrasında kesinlikle normal dogum yapamazmısım dedim doktora.. yaparsın yaparsın dedi. şimdi anlıyorum neden boyle dediğini. bu acıya dayanmak dogumdan daha zorr.. bitti gecti.. bundan sonrası hayır olsun..
inşallah sen böyle birsey yasamayacaksın Allah ın izniyle..
saol canım..
canım benim bende onu anlamadımya, kürtaj sırasında cok bagırdım ya uyusturun ya narkoz verin dayanamıyorum felan diye, sonra doktor ultrasonla beni muayene ederken konustuk, yani yemek felan yemiş olabileceğimi düşünmüş narkozunda cok iyi birsey olmadıgını vs soyledı. o kadar tatmin olmadım bu cevaba ama artık işlem bitmiş oldugu içinde üstelemedim..
gene hamıle kalırsam Allah ın izniyle insallah, gene aynı korkuları yasıcam.. aklıma bile getirmek istemiyorum ama gene bu sekilde bir işleme gerek duyulursa kesinlikle canlı girmem.. Allah korusun..
serap abla nasılsın nasıl oldu psikolojin daha iyidir umarım takip ettim seni başka doktora gitmişsin ssanırım kafan karışmış biraz bence psikolojik olarak kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman bebek çalışmalarına başla ben öyle yaptım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?