bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

inşallah canım bende zor hamile kalıyorum ilkj gebeligim 2010 agustostaydı hiç korunmadık mart ayı kaldım işte baya geçti aradan.
arkadaşım hemen o ay hamile kaldı canım

görmedim canım gerçi bugün serap abla falan yazmışlardı ama aklıma gelmedi yaşş kaççç bu arada benimki 28 :)) yok canım sakıncası yani yoktur heralde .amin tatlım inşallahhh iyi haberlerle dönerimmm.enteresan şekilde gayet iyiyim canım aglıyamıyorum bile nedense içimden gelmio aglamak kanamam degilde akıntıyla lekelenmem var çok açık renk ama agrım sızım yokk

inşallah canım bende zor hamile kalıyorum ilkj gebeligim 2010 agustostaydı hiç korunmadık mart ayı kaldım işte baya geçti aradan.
arkadaşım hemen o ay hamile kaldı canım

ay inşallah canım yaa bende hemen kalırım... ama hamile kalsakta bizde korkular bitmez..hamileliğin tadını bile çıkaramayız.. bu arada sen hala düşük yapmadın mı? şuan karnında mı bebeğin?? geçmişi okumadım kusura bakma canım gözümden kaçmış..

canım ben 32 yaşındayım iyi olmana çok sevindim canım ağrın olmamasına sevindim Allahım hayırlısını nasip etsin inşş....Allahım hiç ağlatmasın bee güzelimm inşş bundan sonra hepp gülelim herkes hayırlı haberlerini versinn bize ama ne biliyim bu aralar hep aynı tarihteyiz zaman hiç geçmiyo gibi geliyoo sanki bir yıldır nisan ayındayız gibi geliyooo .... öyle bir durdu hayat sanki inşş Allahın inziyle şu adetim gelsinn bir ohh çekicem sanırımm...ayyy herkes mutlu olsa böyle acılar olmasa ne olur sanki olsun bugünmüze çokkk şükürr herseyde vardır bir hayır....

inş canım inş güzel haberler verirsin bizee dedigin gibi belki çok korku dolu bir hamiellik geçiricez ama inşş sonundaa mutlu olucaz ben inanıyorumm inşş en kısa zamanda mutlu saglıklı haberlerini alırız biraz oluruna bırakmak lazım korksakta başımıza geliyo korkmasaktaa çok evhamlı olup kenidimizi kasmakta iyi bişey degil inşş Allahım ozaman güç kuvvet verirde rahat mutlu bir hamilelik geçirirzz....dualarım sizinle

inşallah canım inşallahhhh biliyorum zorr hemde çok zor insan hemen kucagına almak istiyo bebegini ama inan bana gelicek o günlerdeee rabbim zamanı gelince hayırlısıyla versin yeterki demekki daha zamanı degill.evet canım benim düşmüyo malesef karnımda hala bebegim gerçi öldümü ölmedimi oda belli degil kalp atışları görünmedi.normalde adet tarihine göre 8 haftalık ama ultrasonda 6+5 göründü geçen perşembe belkide geç gelişiyodur diye bekliyorum işte bakalım kısmett

ben çok seviyorum ya bayılarak izliyoruz hiç acıklı dram dizi izlemiorummm zatenn :)) morale ihtiyacımız var dimi

yalan dünya da çok güzel... umutsuz ev kadınları da komik ama bu bölümde zeliş düşük yaptı orda çok ağladım anılarım gözümde canlandı...
canım rabbim sağlık sıhhat moral versin kocalarımızla mutlu mesut yuvalarımız olsun bebişte er yada geç gelicek inanıyorum ben..

ayy canım Allah bi mucize versin sana inşallah dr a gittiğinde bi bakarsın gelişmiş kalbi atıyor..inşallah geç döllenmedir de anca atıcaktır kalbi

aminnn canım aminnnnnnnn inşallah herkezin yüzünü güldürsün rabbimmm.canım çok iyi anlıyorum seni zaman geçmez geçmek bilmez ama atltıcaz bu güünleride hayırlsııylaa allahım başka dertler vermesin yeterkii.saglıgımız yerinde eşlerimiz yanımızda çok şükürrr.
acılar olmasa olgunlaşamayızkiii anlıyamayız degerleri.zor tabiki ama allahım hayırlısını versin inşallah

onlarıda izliyorum canım severekkk.hiç aglama üzülme canım aynen öyle allahım saglıgımızı bozmasın mutlulugumuzu bozmasın gerisi gelir zatennn

canım bılıyormusun ben 6+4 te kalp atısı ıcın gıtmıstım buyuk bı heyecanla.. kese bos gozuktu.. ultrasona gorede 6+2ydi sanırsam.. doktor alttan bakmam gerek dedi, baktı kucuk bırsey var fakat atıslar yavaş.. 1 hafta sonra tekrar cagırdı.. ben tabı ümitsiz bir sekilde gittim. o zaman kalp atısını gördük.. yanı senınde boyle bir ihtimalin var ki insallah gercek olur.. insallah mucizenle donersın doktordan.. neler okudum burda 8.9. haftada kalp atsıını duyan... hadi insallah..

evet canım bende ilk hamileligimde 6 haftalıkken ögrendim o zaman sadece kese vardı sonra 7+2 de gittim bebek göründü 8. haftadada kalp atışları.bunda çok büyük bi ihtimal yok ama ne bileyim umtu işte.
doktora gittigimde 5 haftalıktı kese vardı minnacık sonra bi hafta sonra gittim bebek göründü küçücük 3 mm di 7. haftada gel dedi ben gitmedim bekledim 8. haftada gittim bi haftalık büyümüş bebek 8 mm di 6+5 haftalık göründü.doktor kürtaj dedi işte. ama ben 2 haftada belki o kadar gelişebilmiştir diye bekledim çarşamba bakalım nedenicekkk.

senden ümitliyim ben.. neden bilmem ama içimde oyle bir his var.. hayırlısıysa saglıklıysa insallah seninledir bebişin.. beklemekle iyi yapmıssın.. carsamba evine doner donmez haber ver bize merakta bırakma..

senden ümitliyim ben.. neden bilmem ama içimde oyle bir his var.. hayırlısıysa saglıklıysa insallah seninledir bebişin.. beklemekle iyi yapmıssın.. carsamba evine doner donmez haber ver bize merakta bırakma..

ayyy canıum agzın bal yesin inşallah nedense eşimdede bendede aynı his var allah biliyo ya aglamak bile gelmio içimden nedenseeeee. inşallah rabbim mucizesini esirgemez bizdennnn.kocaman aminnnnnnnnnnn

evet canım yaa seni ümitlendirmek sevindirmek gibi olmasın ama sanki bizi sevindirici haberler vercekmişsin gibi geliyoo Allahın izniylee öyle bir his var bendede nedense ayy inşşş inşş bizede mutlu bir haber süperr olurr Allahım hayırlısını nasip etsinn eğer yaşıyosaa çok ama çok mutlu olcaz ama eğer kötüysede Allahım saglıklı sıhatli acı çekmeden saglıgına kavuşmayı nasip etsin

oyyyyyyyyyyyyyyy agızlarınız bal yesin inşallah yaaa .bende öyle h,issediorum canım ama dedigin gibi kötüde olsaaa kısmet hayırlıı diycem ve üzmemeye çalışıcam kendimiiii.moral en büyük etken çünküüü

inşş tatlımm inşşş sendee böylee bal gibi seyler söylersin bize çarşamba ama öncelikle senin saglıgın inşşş kötüysede sonuç acı çekmeden kolayca saglıklaa atlatıp dönersinn dualarımız seninlee bunu çok iyi biliyosunnn inşş Allahım kabul ederr çok içten söylüyorummm Allahım dualarımızı kabul eylee inşşş...

inşallah canımn inşallahhhhhhhhhhh.biliyorum tatlım inanın benimde dualarımdasınız dünden beri. rabbim inşallah hepimize vericek bebişlerimiziii inanıyorum ben bunaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…