- Konu Sahibi renkliatlas
-
canım benim çok tşk ederim daha iyiyim Allaha şükür haklısın canım benimm yaa doktorlaın hepsi ayrı konuşuyor sanırım psikolojik olarak ne zaman toparlanırsam ozaman düşünücemm Allahım yardım etsinn önce şu adeti olalımda ondansonra bakıcaz önümüzdeki maçlara :) sen nasılsın canımm iyimisinn varmı bir gelişmee isim neydi güzelim senin
iyiyim serap abla sağol;
ismim ada bende ovulasyon testine başlıcam yarın merakla bekliyorum ilk adetten sonra başladım ben 3 ay oldu bakalım.inşş hayırlı haberler verip moral olcz herkese çok istiyorum rabbim hayırlısını versin tek temennim bu.
amin canım amin inşş hayırlı haberler verirsin bizede bizde senden umut alırızz..:) benim cesaretim yok ilk adetten sonraa inşş Allahım güç kuvvet cesaret verir ama senin üç ay olmuş zaten toparlanmışsındır inşş en kısa zamanda sevindirirsin bizi canım dualarım seninlee....
selam kızlarrr benim doktor olayı yarında kaldı çarşambaya gidebilicem anca 1 mayıs diye tatilmişşş.
selam canım evet yarın tatil...
bizim ameliyat günü belli oldu eşim perşembe ameliyata girecek 2 taraflı varikoseli varmış.. hayrlısıyla sonrasıda bebişimiz gelir inşallah!
bizim ameliyat günü belli oldu eşim perşembe ameliyata girecek 2 taraflı varikoseli varmış.. hayrlısıyla sonrasıda bebişimiz gelir inşallah!
selam kızlarrr benim doktor olayı yarında kaldı çarşambaya gidebilicem anca 1 mayıs diye tatilmişşş.
hayırlısı canım benim bişey olmazmış dimi böyle bekletmesi ne biliyimm başka bir doktora daha sorsaydın kuzumm aman bizi habersiz bırakma canım inşş hayırlı haberlerlee
saol canım inşallah iyi olur ..eşin ameliyat olacakmış canım..umarım herşey en kısa sürede yoluna girer..şimdiden geçmiş olsun..kendine iyi bak
cnmmm geçmiş olsunn senin eşinde varikosel varsa hiç korkma emin ol hemen hamiş kalırsın benim bi arkadaşımn eşindede vardı eşi ameliyat oldu oldugu ay kız hamile kaldı şimdi 7 aylıkmı ne çocuklarııı.bende eşimden şüpheleniyorum açıkçası çünkü aşırı kilolu ve sanırım spermlerinde bir sorun var çünkü benim bebeklerimde 8-9. haftalarda kalpleri duruyo ama ne bi kanama ne bi düşme hiç bişe olmuyo.bu hamileligimdede lekelenmem vardı düşük tehlikesi dediler ama şimdi bebegin kalbi atmamasına ragmen düşmüyo şaştım kaldımmn. allahım inşallah hayırlısıyla saglıklı bebekler verirler hepimize
amin canım çok saol..Rabbim hepimize şifalarımızla birlikte bebişlerimizide versin...geçmiş olsun canım Allahım şifa versinn inşş hayırlısıyla saglığına kavuşsun eşin saglıllı sıhatli gelsinn bebişinn çok geçmiş olsun şimdiden...
saol canım inşallah iyi olur ..
inşallah canım darısı bana ,inşallah arkadaşın gibi hemen ende hamile kalırım..canım bu zamana kadar neden hiç tahlil yaptırmadı eşin? kaç düşük yaptın?
amin canım çok saol..Rabbim hepimize şifalarımızla birlikte bebişlerimizide versin...
aminn canımmm aminnn darısı sana olsunn.
canım benim bu 2. gebeligim benimkiler düşmüyo 8-9 haftalarda kalbi duruyo .ilkinde olabilir diye test yapmıyolar zaten 2. de böyle olunca şimdi testler falan yapılacak işteee bakalım
geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın çok zor.. benim 1 düşüğüm oldu parça kaldı sonra kürtaj oldum.. 11 haftalıktı dediğin gibi test felan yapmadılar ilk olduğundan.. düşük yapalı 1 buçuk seneden fazla oluyor, ama yeniden bebek için çalışmalara başlayalı 8 ay oldu, bizde 2 aydır işte tahlildi rahim filmiydi felan derken eşimde sorun çıktı, şimdi ameliyat olacak inşallah sonrasında çok bekletmeden gelir bebeğimiz.. herşeyin hayırlısı..
ah canım tekrar geçmiş olsun sende benim gibi kötü bi kürtaj geçirmişşin...
kürtajdan çıkınca elim kalkmıyodu o derece yanniii..tekrar doğum yapmaktan uzaklaştırdı beni....ewet geçti ama aklıma geldikçe aynı acıyı hissediyorum sankii...
seni çok iyi anlıyorum...allahım tekrar yaşatmasın inşallahhh.
canım hala aklıma geliyo o an konuştukça...2 tane normal doğum yapan ben normal doğum yanında neee vızzz gelir valla 10 kez doğuruurm yani...
5 dk ara verin nolur yeter öyle kalsın diye yalvardım resmen..1 kez kürtaj yapıldı ultrasonla baktılar parça var 2. kez kürtaja alındım..Allahım tekrar yaşatmasın.öldüm öldüm dirildim yaniiii
çıkınca içim saatlerce çürük gibi acıdı..bacağımı uzatamadım...
geçmiş olsun canım..allahım tekrar yaşatmasın..ama eğer olursa kesinlikle aynı şeyleri yaşamak istemem.özel bi hastaneye falan giderim.yada konuşurum önceden...
gelir canım gelir emin oll hayıtrlısıyla allahım deermansız dert vermesin yeterkii.
blackangell sen neden konuşmuyosun canım bugünnnn
kızlar trt 1 de leyla ile mecnunu izleyen varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?