- Konu Sahibi renkliatlas
-
canlar nerdesiniz yaaaa(.
ohhh hatuna bak yaaa maşallah sana ama seni böyle pozitif görmek bilee süperr hep kötü seyler kötü seylerr insan kötü oluyoo latte içiyo bide bende çekirdek çıtlıyorum çay içiyorumm bir yandan oğlumun döktügü çekirdekleri topluyorumm bide buraya yazıyorumm seni geçtimmi tatlımm hahahahahaha
:))))) aaynen canım yaaa hep kötü şeyler olmazzz herşeye ragmen pozitif olmak lazımmm :))
valla geçtin canımmm oglunun döktügü çekirdekleri toplamanlaaa :))))))
evet fark attım sana canımmmsen nerdensin canım isim nee :) yeliz dimi hihihihih
kızlar merhabaaa :)
ben de bebişlerimi kaybettim
ama umudum dimdik sağlam
bebişlerim benı beklıyolar ben onlara kavusacagım günü
ve gelcek kardeşlerini bekliyorum
bakmayın bunlar son iyi günlerim regle bi kaç gün kala godzillaya dönüşüyorum
ayşemm ghoşgeldünnnnnnn
hoşbulduk bebişimmm :) bizi buluşturan kaldırımlarr ahh ahh kaldırımlar dizeleri geldi aklıma
ben biliomm nasıl bişeye dönüştügünüü :))))))))))
kız sen kocana test yaptırmadan nie hemen ugraşıon bakemmm :))
eheueheue evet bir dokun bin ah işit mod on oluyorum demı
kocama test yaptırmayı bekleyemedım anacım zaten ha deyınce olmuyo şansımızı deneyelım :)
ayrıcana sperm hareketliliği az olsa zaten döllemıo morfolojiye baktırcaktık o ıhtımal kalmaısn die fakat
onu da keçiboynuzu kahve havuc vs ile aşabılıyomusuz ben sperm testlerıyle ugrasan hatunalrla
gorustum istişare ettim :) öle bi önlem aldık olmadı bı dahakı ay denıycez önumuzdekı maçlara bakıcaz bebem
top yuvarlak maç doksan dakika
ayşemm ghoşgeldünnnnnnn
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sedefle mecnun kavuştuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yippuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
öle şekerim öle amaaaa kalitesiz spermde işte düşükler oluomuşşş ya ondan didimmmmmmm sanada yazık yanüü rahmin kendine gelsin ben senin rahmin olsam gebertirim seni :)))))))))))))))))))))))))))))))
yelizcem yazınca yeliz sandım canım hihihiih ayşemm daha güzelmişşş hihihihihi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?