bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

bi yandan dizi izliyorum bi yandan buraya yazıyorum oje sürüyorum bide latte içiorumm :)) çok yetenekliim canımm :))

canlar nerdesiniz yaaaa (.

ohhh hatuna bak yaaa maşallah sana ama seni böyle pozitif görmek bilee süperr hep kötü seyler kötü seylerr insan kötü oluyoo latte içiyo bide bende çekirdek çıtlıyorum çay içiyorumm bir yandan oğlumun döktügü çekirdekleri topluyorumm bide buraya yazıyorumm seni geçtimmi tatlımm hahahahahaha

:))))) aaynen canım yaaa hep kötü şeyler olmazzz herşeye ragmen pozitif olmak lazımmm :))
valla geçtin canımmm oglunun döktügü çekirdekleri toplamanlaaa :))))))

kızlar merhabaaa :)

ben de bebişlerimi kaybettim

ama umudum dimdik sağlam

bebişlerim benı beklıyolar ben onlara kavusacagım günü

ve gelcek kardeşlerini bekliyorum

bakmayın bunlar son iyi günlerim regle bi kaç gün kala godzillaya dönüşüyorum

ben biliomm nasıl bişeye dönüştügünüü :))))))))))
kız sen kocana test yaptırmadan nie hemen ugraşıon bakemmm :))

ben biliomm nasıl bişeye dönüştügünüü :))))))))))
kız sen kocana test yaptırmadan nie hemen ugraşıon bakemmm :))

eheueheue evet bir dokun bin ah işit mod on oluyorum demı

kocama test yaptırmayı bekleyemedım anacım zaten ha deyınce olmuyo şansımızı deneyelım :)

ayrıcana sperm hareketliliği az olsa zaten döllemıo morfolojiye baktırcaktık o ıhtımal kalmaısn die fakat

onu da keçiboynuzu kahve havuc vs ile aşabılıyomusuz ben sperm testlerıyle ugrasan hatunalrla

gorustum istişare ettim :) öle bi önlem aldık olmadı bı dahakı ay denıycez önumuzdekı maçlara bakıcaz bebem

top yuvarlak maç doksan dakika

Son düzenleme:

öle şekerim öle amaaaa kalitesiz spermde işte düşükler oluomuşşş ya ondan didimmmmmmm sanada yazık yanüü rahmin kendine gelsin ben senin rahmin olsam gebertirim seni :)))))))))))))))))))))))))))))))

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sedefle mecnun kavuştuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yippuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kızım ne sölüosn ya sonunu of ya ben yarın izlicem şimdi izlemiem ne sölüosn

poşet diyorum sana al poşet

öle şekerim öle amaaaa kalitesiz spermde işte düşükler oluomuşşş ya ondan didimmmmmmm sanada yazık yanüü rahmin kendine gelsin ben senin rahmin olsam gebertirim seni :)))))))))))))))))))))))))))))))

evet o da var canım hayırlısı ama beklemek korunmak beni sinir ediyoo neysem hakkımızda hayırlsıı olsun ne diim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…