- Konu Sahibi renkliatlas
-
kızım ne sölüosn ya sonunu of ya ben yarın izlicem şimdi izlemiem ne sölüosn
poşet diyorum sana al poşet
evet o da var canım hayırlısı ama beklemek korunmak beni sinir ediyoo neysem hakkımızda hayırlsıı olsun ne diim
ayyy gece geç olduu hatlar karıştı ayşe yelizz karıştı birbirine yelizim bende istanbul pendikteyimm ayşee hoşgeldin canım Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasınn inşşş güzel bebişli konularda açıcazzz inşşşşşş
:)))))))))))))))) bişe olmaz olmazz :))) hiç görmedim ben orayıııı daha gezmedigim çok yer var şu koca istanbulda :))
hiştttt kavga etmeyinn bakemmmhep olumlu hep olumluu pozitif enerjii oyy valla kafayımı yiyom ben yaaa cıppırı cıppırı
anammm dur karıştııı adım yeliz kızzz
:))) ayşe şu arkadaşın adııı yeni geldi ya :))
ayyy gece geç olduu hatlar karıştı ayşe yelizz karıştı birbirine yelizim bende istanbul pendikteyimm ayşee hoşgeldin canım Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasınn inşşş güzel bebişli konularda açıcazzz inşşşşşş
bütün diziyi anlatırım sana heeeeee kafamı bozma damacana:))))))))))
şu akidiş ben oluyorm
merhaba canım hoşbulduk amıın ınsallahhh o günlerde gelrı yaaa :)
ben de bahçelievlerdeyım pendike çok gittim geldım esımın akrabaları var orada nenehatun hastanesine yakın oturuyolar :)
işte bu çok oldu damacana çok ağır bunu kaldıramam
ahh kuzum gel gezdiriyim diycem ama bende adam akıllı bilmiyorum şu pendigi bende geleli bir sene oldu buraya doğma büyüme izmitliyim izmite gelin oldumm bütün ailem orda eşimin işi için burdayız işteee oyyy oyyy...
şu akidiş ben oluyorm
merhaba canım hoşbulduk amıın ınsallahhh o günlerde gelrı yaaa :)
ben de bahçelievlerdeyım pendike çok gittim geldım esımın akrabaları var orada nenehatun hastanesine yakın oturuyolar :)
işte bu çok oldu damacana çok ağır bunu kaldıramam
:))))))))))))))))) canım bu ayşe bizim dagılan topigimizden ama kendilerini ayda birde olsa bizzat gördüm reeldede arkadaş olduk yanüüüüüü :)) ederiz kavga bişe olmaz :)))
tam benim kafadasın heeee sen şimdi cıppırı dersennn ben sana tey teyyy ahey ahey der halaya katarım sizi :)))))))))
hehehehehhe kaldırırsın kaldırırsın şekerim damacana ne var bunda :)))))))))
aaa gerçektenmi heee o nenehatun hastanesine bende çokk çokkk çokk yakınım ama oraya gittim orda kürtaj oldumm ismini bile duymak istemiyorum nenehatunun....:)
artık yapcez bişilerrr :)
vaavvne dıosnn
yaa ordamı kürtaj oldn canım...sorma ben de yenımahalle devlet hast de doğum yaptım kürtyaj oldum
eşim der hiç svemıyorum bu hastaneyı nefret edıyorum bu hasatenden hi güzel şeler yasaamdık buarad der hep
neyseki hastane tasındı adı da değişti :)
:))))))))))))))))) canım bu ayşe bizim dagılan topigimizden ama kendilerini ayda birde olsa bizzat gördüm reeldede arkadaş olduk yanüüüüüü :)) ederiz kavga bişe olmaz :)))
tam benim kafadasın heeee sen şimdi cıppırı dersennn ben sana tey teyyy ahey ahey der halaya katarım sizi :)))))))))
heee öylee desenize daha önceden tanışıyonuz demekk sizi gidi sizi gidiianam edelimm halay çekelimm göbek atalımm ne olcekk vurduk artık enginee zatennn hayat bize güzell ayyy iyiki varsınız yaaa içimi açtınız beee acıların kadınlarıı kafaları yedi diyee bir manşet yarın sabah hahahahaha
işte herkes yaşadıgı yeri kötü olarak anıyo ama ne biliyim gene hamile kalırsam gitmem heralde oraya araştırıyorum bakalım hayırlısı inşşşş başka yer
heee öylee desenize daha önceden tanışıyonuz demekk sizi gidi sizi gidiianam edelimm halay çekelimm göbek atalımm ne olcekk vurduk artık enginee zatennn hayat bize güzell ayyy iyiki varsınız yaaa içimi açtınız beee acıların kadınlarıı kafaları yedi diyee bir manşet yarın sabah hahahahaha
valla ne zamandır kahvede icemiyoruz yeliz hanım :)
elimde fincan dolaşıyorum yanii :) bulusalım bi akşam gene :)
ben allah kısmet ederde bidaha hamiş kalırsam cerrahpaşa yada çapaya gidicemm vallaaa en iyileri orda doktorlarınnn
evet yaaaaaaaaaaa şu olaylar bi bitsin bi buluşma yapalımmmmmmmmmmmmmmmmm serap senide bekleriz heeeeeeeeeee metrobüsle hemencik bu taraftasınnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?