bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

bütün diziyi anlatırım sana heeeeee kafamı bozma damacana:))))))))))

ayyy gece geç olduu hatlar karıştı ayşe yelizz karıştı birbirine yelizim bende istanbul pendikteyimm ayşee hoşgeldin canım Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasınn inşşş güzel bebişli konularda açıcazzz inşşşşşş

:)))))))))))))))) bişe olmaz olmazz :))) hiç görmedim ben orayıııı daha gezmedigim çok yer var şu koca istanbulda :))

:)))))))))))))))) bişe olmaz olmazz :))) hiç görmedim ben orayıııı daha gezmedigim çok yer var şu koca istanbulda :))

ahh kuzum gel gezdiriyim diycem ama bende adam akıllı bilmiyorum şu pendigi bende geleli bir sene oldu buraya doğma büyüme izmitliyim izmite gelin oldumm bütün ailem orda eşimin işi için burdayız işteee oyyy oyyy...

hiştttt kavga etmeyinn bakemmm hep olumlu hep olumluu pozitif enerjii oyy valla kafayımı yiyom ben yaaa cıppırı cıppırı

:))))))))))))))))) canım bu ayşe bizim dagılan topigimizden ama kendilerini ayda birde olsa bizzat gördüm reeldede arkadaş olduk yanüüüüüü :)) ederiz kavga bişe olmaz :)))
tam benim kafadasın heeee sen şimdi cıppırı dersennn ben sana tey teyyy ahey ahey der halaya katarım sizi :)))))))))

anammm dur karıştııı adım yeliz kızzz
:))) ayşe şu arkadaşın adııı yeni geldi ya :))

şu akidiş ben oluyorm

merhaba canım hoşbulduk amıın ınsallahhh o günlerde gelrı yaaa :)

ben de bahçelievlerdeyım pendike çok gittim geldım esımın akrabaları var orada nenehatun hastanesine yakın oturuyolar :)

bütün diziyi anlatırım sana heeeeee kafamı bozma damacana:))))))))))

işte bu çok oldu damacana çok ağır bunu kaldıramam

aaa gerçektenmi heee o nenehatun hastanesine bende çokk çokkk çokk yakınım ama oraya gittim orda kürtaj oldumm ismini bile duymak istemiyorum nenehatunun....:)

gezmiş kadar oldummm canımmmmm :))))))))
ahh ahh insan başka yerden gelince kötü oluo yaa bende alışlamadım daha hele böle hastanelik durumlarda mahvoluyom vallaaa annemde orda her saat arıyo nasılsın uyku uyuyamıom die offfffffffff ki ne offffffffff

hehehehehhe kaldırırsın kaldırırsın şekerim damacana ne var bunda :)))))))))

heee öylee desenize daha önceden tanışıyonuz demekk sizi gidi sizi gidii anam edelimm halay çekelimm göbek atalımm ne olcekk vurduk artık enginee zatennn hayat bize güzell ayyy iyiki varsınız yaaa içimi açtınız beee acıların kadınlarıı kafaları yedi diyee bir manşet yarın sabah hahahahaha

hehehehehhe kaldırırsın kaldırırsın şekerim damacana ne var bunda :)))))))))

artık yapcez bişilerrr :)

aaa gerçektenmi heee o nenehatun hastanesine bende çokk çokkk çokk yakınım ama oraya gittim orda kürtaj oldumm ismini bile duymak istemiyorum nenehatunun....:)

vaavv ne dıosnn

yaa ordamı kürtaj oldn canım...sorma ben de yenımahalle devlet hast de doğum yaptım kürtyaj oldum

eşim der hiç svemıyorum bu hastaneyı nefret edıyorum bu hasatenden hi güzel şeler yasaamdık buarad der hep

neyseki hastane tasındı adı da değişti :)

işte herkes yaşadıgı yeri kötü olarak anıyo ama ne biliyim gene hamile kalırsam gitmem heralde oraya araştırıyorum bakalım hayırlısı inşşşş başka yer

valla ne zamandır kahvede icemiyoruz yeliz hanım :)

elimde fincan dolaşıyorum yanii :) bulusalım bi akşam gene :)

hihiihh ivet canım burda tanıştıkkk sonradanda görüşmeye başladık işteee :))))))))
aa tabiki canımmmmmmmm nedemek allaha şükür hiç neşemi kaybetmem ben bazı durumlar hariçç :))))) sende iyiki varsın canımmmmmmmm :)))))))) aa acıların kadını yok canımmmmmm :))))))) neşeli hatunlarız biz herşeye ragmennn :))))))))))))

ayyyyyyyyyy mala bak ya şu kanıtta küçücük çocuga yeniden dogum sendromu yaşatcakmış uyuzzzzzzzzzz ööle anneye nediim ben

valla sorma yaa şöle halaya katılmayalı göbek atmayalı ne kadar zaman oldu bayakurtlandım yanı

güyaaa haftasonu arkadasın kınasıan gidecektık kına iptal oldu gelinden cok ben üüzldüm

o kadar ayakkabıs elbsıesı makyajı hazırlandıydım yani tepineceedım :)

kardesımde bi platform siyah süet topuklu almıs bana aman aman vuhhuu

hamile kalmadan şöle bı oynasaydım ıcımde kalmasaydı barımm

Son düzenleme:
valla ne zamandır kahvede icemiyoruz yeliz hanım :)

elimde fincan dolaşıyorum yanii :) bulusalım bi akşam gene :)

evet yaaaaaaaaaaa şu olaylar bi bitsin bi buluşma yapalımmmmmmmmmmmmmmmmm serap senide bekleriz heeeeeeeeeee metrobüsle hemencik bu taraftasınnnnnnnnnnnnn

ben allah kısmet ederde bidaha hamiş kalırsam cerrahpaşa yada çapaya gidicemm vallaaa en iyileri orda doktorlarınnn

evet yaaaaaaaaaaa şu olaylar bi bitsin bi buluşma yapalımmmmmmmmmmmmmmmmm serap senide bekleriz heeeeeeeeeee metrobüsle hemencik bu taraftasınnnnnnnnnnnnn

evet yaa bulusalım valla ayy ne güzel farklı bi üyee vuhuuu beklerizz :)

ay yeliz hanı yazın samsuna gıdınce merve ile (kkdan gene ) bulusmsutk ya meloşla

şimdi onun tayın bandırmaya cıkmıs e bızım akrabalar var bandırmaya gıdıcektık melojj dıo kı

bandırmya gıdıncede gorusurmusuz kız dermıs takıp mı edıosnz be nere gıdım dermıs dıo hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…