bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

anam seyretme söyle seyleri bee valla ben hiç kaldıramıyorumm ruhum kötü oluyoo hiç bakmıyorumm afrtık öylee acılı kötü dramalra dedigin gibi hep eğlenceli seyler seyretmek istiyorum artık demin gülmeceli dizi seyrediyodun şimdi ne kanıtı bu kızımm degiştirr şu kanalı...:)

ayy valla yaa ben de hiiiiiiiiiiiiiiiiiççç kaldıramam öle gerılımlı korkunc seleri gülmeli olsun

ağlamalım olsun ohhh ne güzelll

evet yaaaaaaaaaaa şu olaylar bi bitsin bi buluşma yapalımmmmmmmmmmmmmmmmm serap senide bekleriz heeeeeeeeeee metrobüsle hemencik bu taraftasınnnnnnnnnnnnn

ayyy kuzum ne güzelll olurrr valla içimiz açılır ama benim çocuklaa zor beee kuzu...bende aslında kadınlar kulübünün çok eski üyelerindenim burdan çok arkadasım varr görüştüğüm 2009 şubat annelerinden artık eşli görüşüyoruzz ayy keşkee sizlede tanışsak görüşsekk çok sevdimm sizi çok cansınızz siz atlayın gelin pendiğee kızlarr görüşelimm hihihihihihih

:)))) bende normalde izlemem canım ama ilgimi çekti bide bu kanıtta güzel bilgiler veriyolarrr yaa bak mesela kadın dediki çocuyklarınıza yabancılardan uzak durmak yerine kendine güvenmeyi ve hangi durumlarda birşeye hayır demeyi ögretin dedi ki çok dogruuu vallaaa ::)))

ayy valla yaa ben de hiiiiiiiiiiiiiiiiiççç kaldıramam öle gerılımlı korkunc seleri gülmeli olsun

ağlamalım olsun ohhh ne güzelll
a korku deyince ben gelirimmm nihhaahhaaa :))))))) şöle en korkuncundan olsada bi film izlesemmmm :)))))))))

aaa gelirizz yavrumm ayşe biliomuş nasılsaaaaaaaaa kısmet olursa valla benim için no problemoooo.biskolataa biskolataaa :))))

ayyyy inşş inşşş gelinn çok mutlu olurumm beklerimmm çok iyi gelir banada ayyy biskolata deme bana yaa canım çıktı şimdi i oyyy çok seviyorumm çokk olsada yesek hihihihihihih

ayyyy inşş inşşş gelinn çok mutlu olurumm beklerimmm çok iyi gelir banada ayyy biskolata deme bana yaa canım çıktı şimdi i oyyy çok seviyorumm çokk olsada yesek hihihihihihih

geliri tsbiki canımmmm ohh felekten bi gün olurrr :)) heheheh ben çok sevmiom yani reklamlarına hastayımm ama :))))))))))))))))))))))

yeliz iyi akşamlar canım ne yaptın karar verdinmi canım.

iyi akşamlar tatlımmmm çarşamba gününe kaldı yarın tatil yaaa bakalım bi özel hastaneye gidicemmm baş hemşire bi tanıdık bulduk önce kontrol edicek eger bi gelişme varsa bakalım kısmet yoksa kürtaj heraldeee

yok yavrum burdayım :))))))) ps3 oynuomm şimcikteeeee :)))))))))) gta vazgeçilmez oyunumm hehe az önce bi arka sayfaya geçemdim sitede sorun oldu heral yaaaa şimcik düzeldiii :))

evet canım yaaa aç aç aç yenidenn dedim bendemi problem varr neyse geldi çok şükür hiç tahammülüm yok böyle nette çıkan sorunlara hemen deliye bağlıyorumm olhhh oynaa oynaa maşallahhh bende face bir oyun var ona sardım bu araa vazgeçilmezim oldu hihihihih

hayırlısı hakkında canım inş..valla ilaçda parca kalabilio diye bende duydum çokta korkuyorum açıkcası muayenede çıkmadı parca felan amaa ister istemezzz aklıma takılıyoo

aynen ya bende deliriyomm paramızla rezil oluoz zaten bu ttnet yüzünden :)))))))) aman ben ordakş oyunlara hiç bulaşmıom artık yaaaa bagımlılık yapıolar vallaaa :))))))

hayırlısı hakkında canım inş..valla ilaçda parca kalabilio diye bende duydum çokta korkuyorum açıkcası muayenede çıkmadı parca felan amaa ister istemezzz aklıma takılıyoo

evet canım ilaçla parça kalma olasılıgı yüksek ve yine kürtaj oluyo ama sende çıkmadıysa korkma yokturrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…