- Konu Sahibi renkliatlas
-
evet yaa bulusalım valla ayy ne güzel farklı bi üyee vuhuuu beklerizz :)
ay yeliz hanı yazın samsuna gıdınce merve ile (kkdan gene ) bulusmsutk ya meloşla
şimdi onun tayın bandırmaya cıkmıs e bızım akrabalar var bandırmaya gıdıcektık melojj dıo kı
bandırmya gıdıncede gorusurmusuz kız dermıs takıp mı edıosnz be nere gıdım dermıs dıo hahahah
hihiihh ivet canım burda tanıştıkkk sonradanda görüşmeye başladık işteee :))))))))
aa tabiki canımmmmmmmm nedemek allaha şükür hiç neşemi kaybetmem ben bazı durumlar hariçç :))))) sende iyiki varsın canımmmmmmmm :)))))))) aa acıların kadını yok canımmmmmm :))))))) neşeli hatunlarız biz herşeye ragmennn :))))))))))))
ayyyyyyyyyy mala bak ya şu kanıtta küçücük çocuga yeniden dogum sendromu yaşatcakmış uyuzzzzzzzzzz ööle anneye nediim ben
anam seyretme söyle seyleri bee valla ben hiç kaldıramıyorumm ruhum kötü oluyoo hiç bakmıyorumm afrtık öylee acılı kötü dramalra dedigin gibi hep eğlenceli seyler seyretmek istiyorum artıkdemin gülmeceli dizi seyrediyodun şimdi ne kanıtı bu kızımm degiştirr şu kanalı...:)
evet yaaaaaaaaaaa şu olaylar bi bitsin bi buluşma yapalımmmmmmmmmmmmmmmmm serap senide bekleriz heeeeeeeeeee metrobüsle hemencik bu taraftasınnnnnnnnnnnnn
anam seyretme söyle seyleri bee valla ben hiç kaldıramıyorumm ruhum kötü oluyoo hiç bakmıyorumm afrtık öylee acılı kötü dramalra dedigin gibi hep eğlenceli seyler seyretmek istiyorum artıkdemin gülmeceli dizi seyrediyodun şimdi ne kanıtı bu kızımm degiştirr şu kanalı...:)
a korku deyince ben gelirimmm nihhaahhaaa :))))))) şöle en korkuncundan olsada bi film izlesemmmm :)))))))))ayy valla yaa ben de hiiiiiiiiiiiiiiiiiççç kaldıramam öle gerılımlı korkunc seleri gülmeli olsun
ağlamalım olsun ohhh ne güzelll
ayyy kuzum ne güzelll olurrr valla içimiz açılır ama benim çocuklaa zor beee kuzu...bende aslında kadınlar kulübünün çok eski üyelerindenim burdan çok arkadasım varr görüştüğüm 2009 şubat annelerinden artık eşli görüşüyoruzz ayy keşkee sizlede tanışsak görüşsekk çok sevdimm sizi çok cansınızz siz atlayın gelin pendiğee kızlarr görüşelimm hihihihihihih
kızlaarrr cok uykummm geldı ben kacıyoommmm haydı öptüm kocaman
baş baaaşşş
a korku deyince ben gelirimmm nihhaahhaaa :))))))) şöle en korkuncundan olsada bi film izlesemmmm :)))))))))
aaa gelirizz yavrumm ayşe biliomuş nasılsaaaaaaaaa kısmet olursa valla benim için no problemoooo.biskolataa biskolataaa :))))
kızlaarrr cok uykummm geldı ben kacıyoommmm haydı öptüm kocaman
baş baaaşşş
ayyyy inşş inşşş gelinn çok mutlu olurumm beklerimmm çok iyi gelir banada ayyy biskolata deme bana yaa canım çıktı şimdi i oyyy çok seviyorumm çokkolsada yesek hihihihihihih
iyi geceler canım tatlı rüyalarr güzel güzel rüyalar gör inşşşşş.....çok memnun oldumm
yeliz sendemi uyudunn yoksaa oturdugun yerdeekanıtlaramı daldınn çok kuzum ordan rüyana gircek hihihihih
yeliz iyi akşamlar canım ne yaptın karar verdinmi canım.
yok yavrum burdayım :))))))) ps3 oynuomm şimcikteeeee :)))))))))) gta vazgeçilmez oyunumm hehe az önce bi arka sayfaya geçemdim sitede sorun oldu heral yaaaa şimcik düzeldiii :))
evet canım yaaa aç aç aç yenidenn dedim bendemi problem varr neyse geldi çok şükür hiç tahammülüm yok böyle nette çıkan sorunlara hemen deliye bağlıyorummolhhh oynaa oynaa maşallahhh bende face bir oyun var ona sardım bu araa vazgeçilmezim oldu hihihihih
hayırlısı hakkında canım inş..valla ilaçda parca kalabilio diye bende duydum çokta korkuyorum açıkcası muayenede çıkmadı parca felan amaa ister istemezzz aklıma takılıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?