- Konu Sahibi renkliatlas
-
aynen ya bende deliriyomm paramızla rezil oluoz zaten bu ttnet yüzünden :)))))))) aman ben ordakş oyunlara hiç bulaşmıom artık yaaaa bagımlılık yapıolar vallaaa :))))))
heee valla kızz çok oyun oynadım bir daha oynamıycam dedim gene sarıyorum gene sarıyorumm aman napıcan can sıkıntısı oyalanıyoruzz iştee canım ben yatıyorum iyi geceelr tatlı rüylar yarın konuşuruz kendine çok dikkt et kocaman öptümm senii....<3<3<3
ekledim canım benim arkadaslık istegi gönderdim yarın konuşuruzz kocman öptümm
iş karısı seniiiiiiii ::)))))))))) ben 2 aylık ev karısı olaraktan eşlşek gibim uyuyabiliom sabahlarııı :))))))
ii uyklular canımmmmmmmmmmmm
iyi geceler canım tatlı rüyalarr güzel güzel rüyalar gör inşşşşş.....çok memnun oldumm
1 mayısınız mübarek olsunişçi bayramında da çalışarak ne kadan işçi oldugumu göstertıyorum
evet maaleef ay sabah uyanmamak ıcın nasıl dırenıyorum yaa görsen var yaa pıffff
diyorum kocişe sen terfimi eıdosn napiosn yap ben çalışmayım dıyorum yavalla çok zor oluyo bi yerden sonra
kaldırmıyo bünye
gümaydıınn ben geldım bilem canım ben de memnun oldummm
Herkese selamlr yeni arkdas gelmis onlara hos geldiniz diyorum :)
günaydın bacılar... ne var ne yok? beyazcım bizim topik şenlendi yeni arkadaşlar geldi maşallah.. boş geldik dolu gidecez inşallah bu topikten...
canlar bende tatildeyim 1 mayıs malum, yarında dersim yok zaten,ertesi günde eşim ameliyat olacak izin alacam, bu haftayı kapatmış olacam okula gitmeden...pazara gittim don mon atlet aldım herife, slip don giyilcekmiş ameliyat sonrası hiç giymiyo benim ki slip , mecbur giycek artık..sizler ne yapıyonuz?
anamm ne çok yazmışsınız yaa oku oku bitmiyo ... gece ben sızmış kalmışım takip edemedim..yelizcem hangi şehirdensin ? dğer gelen arkadaşlarla sanırım daha önceden tanıdıksınız..
herkes hoşgelmiiişşşş...
günaydınnnnnnnnnnnnn herkesleree gerçi kimse yok ama olsun :))))
benim kocişte başladı sen çalışıcakmısın demeye ama hiçççç niyetim yok vallaaaa dinlencem hep ben :))
Herkese selamlr yeni arkdas gelmis onlara hos geldiniz diyorum :)
anamm ne çok yazmışsınız yaa oku oku bitmiyo ... gece ben sızmış kalmışım takip edemedim..yelizcem hangi şehirdensin ? dğer gelen arkadaşlarla sanırım daha önceden tanıdıksınız..
herkes hoşgelmiiişşşş...
günaydınnnn kızlarr güzlel günlerinizz olsunn inşşş hoş buldukkkkkkkkkkkkkkk....
hoşbuldum canım..ben çanakkaledeyim..4 senelik evliyim, 30 yaşındayımhoşgeldin şekerimmmmmmm ben istanbul avcılardayım sen nerdensinnn.evet cnm ayşeyle bu forumdda tanıştık sonradan yüzyüzede görüştükk
eheueheu dıneln bebem dınlen kocişin çalışsın accık da
hoşbuldukkk :)
hoşbulkdukk
günaydınnnn kızlarr güzlel günlerinizz olsunn inşşş hoş buldukkkkkkkkkkkkkkk....
günaydınn şekerimmmmmmmmm.aminnnnn inşallahhhh napıosun bakalııımmm
hoşbuldum canım..ben çanakkaledeyim..4 senelik evliyim, 30 yaşındayımyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
güzel günler bizim olsun...sizler nerdensiniz? kaç senelik evli? kaç düşük? ne zamandan beri uğraşıyorsunuz bebek için? herhangi bi sorununuz var mı?
napalım cnım yaa valal öğeln oldu ama oğlumda bir saat önce kalktık uyumuşuz valla ohh hayat bize güzell böylee bir tembellik bir uyuşukluk sormayın gitsinn 1 mayıs sonuçta ev hamınlaınada tatil dimi hihihihihsizler napıyosunuzz nevar ne yokk bu arada ojelerindee feciii byıldımmmm yaaa hepsi süperr sen bir sanatçısınn şekerr tabii senidee fıstıkkkkk
ohhhhhhhhhh maşallah maşallahhh bende 11 de kalktım daha uyurdumda zeytin hanım aglamaya başlıyo kapının önünde :))))
sagol tatlımmmmmmmm utandırdın beniiii valla :))) bu arada sende acaip çıtırsın heeeee maşiallahh valla 32 yaaşında degilde 20 yaşında falan gösteriosunn
hoşbuldum canım..ben çanakkaledeyim..4 senelik evliyim, 30 yaşındayımyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
güzel günler bizim olsun...sizler nerdensiniz? kaç senelik evli? kaç düşük? ne zamandan beri uğraşıyorsunuz bebek için? herhangi bi sorununuz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?