bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

aynen ya bende deliriyomm paramızla rezil oluoz zaten bu ttnet yüzünden :)))))))) aman ben ordakş oyunlara hiç bulaşmıom artık yaaaa bagımlılık yapıolar vallaaa :))))))

heee valla kızz çok oyun oynadım bir daha oynamıycam dedim gene sarıyorum gene sarıyorumm aman napıcan can sıkıntısı oyalanıyoruzz iştee canım ben yatıyorum iyi geceelr tatlı rüylar yarın konuşuruz kendine çok dikkt et kocaman öptümm senii....<3<3<3

hehe bende bi ara öyleydimmm :)) geçio zamanlaaa :))))
tmama canımmmmmm sanada tatlşı rüyalarrrrrrrrrrr mutlu kocaman rüyalarrrr bende öptüm çok seni özelden msj atıım eklersinnn :))) mucakkkkkkkk

1 mayısınız mübarek olsun işçi bayramında da çalışarak ne kadan işçi oldugumu göstertıyorum

iş karısı seniiiiiiii ::)))))))))) ben 2 aylık ev karısı olaraktan eşlşek gibim uyuyabiliom sabahlarııı :))))))
ii uyklular canımmmmmmmmmmmm

evet maaleef ay sabah uyanmamak ıcın nasıl dırenıyorum yaa görsen var yaa pıffff

diyorum kocişe sen terfimi eıdosn napiosn yap ben çalışmayım dıyorum ya valla çok zor oluyo bi yerden sonra

kaldırmıyo bünye

iyi geceler canım tatlı rüyalarr güzel güzel rüyalar gör inşşşşş.....çok memnun oldumm

gümaydıınn ben geldım bilem canım ben de memnun oldummm

günaydınnnnnnnnnnnnn herkesleree gerçi kimse yok ama olsun :))))
benim kocişte başladı sen çalışıcakmısın demeye ama hiçççç niyetim yok vallaaaa dinlencem hep ben :))

günaydın bacılar... ne var ne yok? beyazcım bizim topik şenlendi yeni arkadaşlar geldi maşallah.. boş geldik dolu gidecez inşallah bu topikten...

canlar bende tatildeyim 1 mayıs malum, yarında dersim yok zaten, ertesi günde eşim ameliyat olacak izin alacam, bu haftayı kapatmış olacam okula gitmeden...pazara gittim don mon atlet aldım herife, slip don giyilcekmiş ameliyat sonrası hiç giymiyo benim ki slip , mecbur giycek artık..sizler ne yapıyonuz?

anamm ne çok yazmışsınız yaa oku oku bitmiyo ... gece ben sızmış kalmışım takip edemedim..yelizcem hangi şehirdensin ? dğer gelen arkadaşlarla sanırım daha önceden tanıdıksınız..

herkes hoşgelmiiişşşş...

hoşgeldin şekerimmmmmmm ben istanbul avcılardayım sen nerdensinnn.evet cnm ayşeyle bu forumdda tanıştık sonradan yüzyüzede görüştükk

günaydınnnnnnnnnnnnn herkesleree gerçi kimse yok ama olsun :))))
benim kocişte başladı sen çalışıcakmısın demeye ama hiçççç niyetim yok vallaaaa dinlencem hep ben :))

eheueheu dıneln bebem dınlen kocişin çalışsın accık da

Herkese selamlr yeni arkdas gelmis onlara hos geldiniz diyorum :)

hoşbuldukkk :)

hoşbulkdukk

hoşgeldin şekerimmmmmmm ben istanbul avcılardayım sen nerdensinnn.evet cnm ayşeyle bu forumdda tanıştık sonradan yüzyüzede görüştükk
hoşbuldum canım..ben çanakkaledeyim..4 senelik evliyim, 30 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
eheueheu dıneln bebem dınlen kocişin çalışsın accık da

hoşbuldukkk :)

hoşbulkdukk

günaydınnnn kızlarr güzlel günlerinizz olsunn inşşş hoş buldukkkkkkkkkkkkkkk....

güzel günler bizim olsun...sizler nerdensiniz? kaç senelik evli? kaç düşük? ne zamandan beri uğraşıyorsunuz bebek için? herhangi bi sorununuz var mı?

günaydınn şekerimmmmmmmmm.aminnnnn inşallahhhh napıosun bakalııımmm

napalım cnım yaa valal öğeln oldu ama oğlumda bir saat önce kalktık uyumuşuz valla ohh hayat bize güzell böylee bir tembellik bir uyuşukluk sormayın gitsinn 1 mayıs sonuçta ev hamınlaınada tatil dimi hihihihih sizler napıyosunuzz nevar ne yokk bu arada ojelerindee feciii byıldımmmm yaaa hepsi süperr sen bir sanatçısınn şekerr tabii senidee fıstıkkkkk

Son düzenleme:

canım benim bu ikinci işte ikşsşde karnımda öldü normalde sadece prolaktin yüksekligi vardı ama oda geçti şimdi araştırmaya girilecek .
ayşeninde sanırım 4 dene ilkiş 9 haftalık 2. si 7 aylık digerleride 5-6 . haftalarda düşük ondan kan pıhtılaşması var sssssssssssssssssssssssaaaaas

ohhhhhhhhhh maşallah maşallahhh bende 11 de kalktım daha uyurdumda zeytin hanım aglamaya başlıyo kapının önünde :))))
sagol tatlımmmmmmmm utandırdın beniiii valla :))) bu arada sende acaip çıtırsın heeeee maşiallahh valla 32 yaaşında degilde 20 yaşında falan gösteriosunn

oyyy kuzum benimm çok tşk ederimm o senin güzelliğinn içimdeki o çocuk hiç yaşlanmıyo valla ben kaldım 20 yaşındaa cıpdırı cıpdırı senin meleklerde pek güzel bayıldımm çok severimm ısır onlarıı yaa benim içinnn... benimde kapluşum varr onlar bile evinn neşesi yaaaa....

merhaba ben 24 yasındayım 3 yıl 8 aylık evliyim...3 kaybım var

ilki 11 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum 19 ağustos 2009

ıkıncısı 28 haftalıkken kalbi durdu normal doğum yaptım kızımı 01 haziran 2010

ara verdım dınlenmek ve arastırılması ıcın 677 ct heterozigot mutasyonu kan pıhtılaşması cıktı

o arada safra kesesı amelıyatı oldum birde

sonra korunmayı bırakıp 2011 aralık da tekrar basladık çalışmalara

2012 şubat ayında hmaıle kaldım 5+4 haftalık hamıleyken 13 martta tekrar düşük yaptım

kendiğinden düştü böle işte bu ay ovulasyon testlerı ıle çalıştık regle 9 gun kaldı beklıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…