- Konu Sahibi renkliatlas
-
oyyy kuzum benimm çok tşk ederimm o senin güzelliğinn içimdeki o çocuk hiç yaşlanmıyo valla ben kaldım 20 yaşındaacıpdırı cıpdırı senin meleklerde pek güzel bayıldımm çok severimm ısır onlarıı yaa benim içinnn... benimde kapluşum varr onlar bile evinn neşesi yaaaa....
hoşbuldum canım..ben çanakkaledeyim..4 senelik evliyim, 30 yaşındayımyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
güzel günler bizim olsun...sizler nerdensiniz? kaç senelik evli? kaç düşük? ne zamandan beri uğraşıyorsunuz bebek için? herhangi bi sorununuz var mı?
yaşlanmasında canımm hiçç büyümekte neymiş canım :)))) hem güzel hem acaip yaramazlarr valla :))) bende tam bi hayvanseverim canım ikisinide sokaktan aldımm kuzularım onlarrrrrr
merhaba ben 24 yasındayım 3 yıl 8 aylık evliyim...3 kaybım var
ilki 11 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum 19 ağustos 2009
ıkıncısı 28 haftalıkken kalbi durdu normal doğum yaptım kızımı 01 haziran 2010
ara verdım dınlenmek ve arastırılması ıcın 677 ct heterozigot mutasyonu kan pıhtılaşması cıktı
o arada safra kesesı amelıyatı oldum birde
sonra korunmayı bırakıp 2011 aralık da tekrar basladık çalışmalara
2012 şubat ayında hmaıle kaldım 5+4 haftalık hamıleyken 13 martta tekrar düşük yaptım
kendiğinden düştü böle işte bu ay ovulasyon testlerı ıle çalıştık regle 9 gun kaldı beklıyoruz :)
ne kadar güzel yaaa bende çok seviyorum hayvanları inan onlara hayvan demek bile gelmiyo içimdenn yani küçücük kaplumbağım var ama içim gidiyo bişey olcak diyee onların bizden ne farkı varr süperrr kuzum can yoldaşı onlar sana....
aysecim çok üzüldüm canım yaa Allahım sana daha çok sabır versinn inşş artıkk bebegini kucagına alır bizide sevindirirsinn inşş herkesin son acısı olur buu bütün dualalrım sizinleeeee peki kürtajdan sonra üç ay ara vermek gerçekten rahmi toparlıyomu kızlarr ara vermek gerekiyomu bu konuda bilginiz var mı yaa ben hala taktım bu konuyaaaa....iki adet beklesek olmuyomu
nerdesiniz kızlarr yaaa nereye gittiniz bende pazara gidip geliyim bari bişey isteyen varmıeee bir mayısda olsa iş bitmiyo kadınlaraa s,ize erik çilek kapıp geliyim hihihihihihihihihih hoppidi hoppidi ....
aysecim çok üzüldüm canım yaa Allahım sana daha çok sabır versinn inşş artıkk bebegini kucagına alır bizide sevindirirsinn inşş herkesin son acısı olur buu bütün dualalrım sizinleeeee peki kürtajdan sonra üç ay ara vermek gerçekten rahmi toparlıyomu kızlarr ara vermek gerekiyomu bu konuda bilginiz var mı yaa ben hala taktım bu konuyaaaa....iki adet beklesek olmuyomu
canım ben beklemeyi düşünmüorum yau nedense :)))))) ama doktorlar 2 ay falan bekleyin diooo
anamm erik benim işim bayılırım bayılırımmmmmmmmmmmmmmm
benimde 7 gün süren adetim 4 güne indi kürtajdan sonraaBende kendimden bahsedeym. 25 yasindayim viyanayim. Agustosta 3 sene olacak evliligimin. Ilk sene cocuk dusunmedim ama korunmadimda cocuk olmadi. Ikinci sene cocuk dusunduk baktik olmuyo tam doktora gitcem hamile oldugumu ogrenmistim ama 8 hftalik kurtaj olmak zorunda kaldim aralikta. O gun bugunde adet problemim var. Gelmio denilecek kadar az adet oluyorum. Prolaktin dendi ilac kullandim duzelmedim ayi. Onunda baska doktorla randevum var bakalim. Bende boyleyim kisaca dicem ama uzun olmus :)
slm kızlar..oo kaynatmışıssınız....maşallah maşallah keyifler yerinde
bende kendimden bahsedeym. 25 yasindayim viyanayim. Agustosta 3 sene olacak evliligimin. ılk sene cocuk dusunmedim ama korunmadimda cocuk olmadi. ıkinci sene cocuk dusunduk baktik olmuyo tam doktora gitcem hamile oldugumu ogrenmistim ama 8 hftalik kurtaj olmak zorunda kaldim aralikta. O gun bugunde adet problemim var. Gelmio denilecek kadar az adet oluyorum. Prolaktin dendi ilac kullandim duzelmedim ayi. Onunda baska doktorla randevum var bakalim. Bende boyleyim kisaca dicem ama uzun olmus :)
hoşbuldum canım....benimde 7 gün süren adetim 4 güne indi kürtajdan sonraa
hoşgeldinnnnnnn
benimde 7 gün süren adetim 4 güne indi kürtajdan sonraa
hoşgeldinnnnnnn
Senin onsekiz gundur kanaman mi var. Kc haftalik kurtaj oldun sen. Ben kurtajdan bi gun sonra kesilsi kanama. Cok agrim olmadi ama kurtajdan bi hafta sonra xok yormustum kendimi. O zaman cok agrim olmustu. Kalkamamistim yataktan.hoşbuldum canım....
kızlar bişi sorcam yaa bugün kürtaj sonrası 18. günüm.ve 2 gündür rahmimde ağrı var belimle karışık..sanki adet ağrısı gibi bide 2 gündür kanamam çok azaldı.bitiyo diyemi acaba
...normalmidir böle bişi yaşayan varmı...
canım ben beklemeyi düşünmüorum yau nedense :)))))) ama doktorlar 2 ay falan bekleyin diooo
anamm erik benim işim bayılırım bayılırımmmmmmmmmmmmmmm
Senin onsekiz gundur kanaman mi var. Kc haftalik kurtaj oldun sen. Ben kurtajdan bi gun sonra kesilsi kanama. Cok agrim olmadi ama kurtajdan bi hafta sonra xok yormustum kendimi. O zaman cok agrim olmustu. Kalkamamistim yataktan.
hoşbuldum canım....
kızlar bişi sorcam yaa bugün kürtaj sonrası 18. günüm.ve 2 gündür rahmimde ağrı var belimle karışık..sanki adet ağrısı gibi bide 2 gündür kanamam çok azaldı.bitiyo diyemi acaba
...normalmidir böle bişi yaşayan varmı...
geçmiş olsun canım yaa bakalım araştırmada ne çıkacakcanım benim bu ikinci işte ikşsşde karnımda öldü normalde sadece prolaktin yüksekligi vardı ama oda geçti şimdi araştırmaya girilecek .
ayşeninde sanırım 4 dene ilkiş 9 haftalık 2. si 7 aylık digerleride 5-6 . haftalarda düşük ondan kan pıhtılaşması var sssssssssssssssssssssssaaaaas
canım ya neden olur ki bu kadar çok düşük.. millet patır patır doğuruyor off...anlamıyorum yaa..önceden sanırdım ki yatcaz kalkcaz bebek olacak şimdi anladım ne zor olduğunumerhaba ben 24 yasındayım 3 yıl 8 aylık evliyim...3 kaybım var
ilki 11 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum 19 ağustos 2009
ıkıncısı 28 haftalıkken kalbi durdu normal doğum yaptım kızımı 01 haziran 2010
ara verdım dınlenmek ve arastırılması ıcın 677 ct heterozigot mutasyonu kan pıhtılaşması cıktı
o arada safra kesesı amelıyatı oldum birde
sonra korunmayı bırakıp 2011 aralık da tekrar basladık çalışmalara
2012 şubat ayında hmaıle kaldım 5+4 haftalık hamıleyken 13 martta tekrar düşük yaptım
kendiğinden düştü böle işte bu ay ovulasyon testlerı ıle çalıştık regle 9 gun kaldı beklıyoruz :)
sanada geçmiş olsun canım en azından oğlunla avunuyorsun demi? ay bi taneciğim olaydı keşke öyle avunurdum..benim ablamın eşide çanakkaleli çok güzel bir yer yaaa gitmedimm ama en kısa zamanda gidicemm inşşş....ben istanbul pendikteyim 32 yaşındayım altı senelik evliyim üç yaşında bir oğlum var üç sene aradan sonra kardeş düşünürkenn9 nisANDA sekiz haftalık bebegimi kalbi durdugu için kaybrttim ilk kürtajımdı inşşş bir daha olmazz çok korkuyorumm ne zmaan denerimm onuda bilmiyorumm.....
canım bende hala adet olmadım yaa bekliyorum..Bende kendimden bahsedeym. 25 yasindayim viyanayim. Agustosta 3 sene olacak evliligimin. Ilk sene cocuk dusunmedim ama korunmadimda cocuk olmadi. Ikinci sene cocuk dusunduk baktik olmuyo tam doktora gitcem hamile oldugumu ogrenmistim ama 8 hftalik kurtaj olmak zorunda kaldim aralikta. O gun bugunde adet problemim var. Gelmio denilecek kadar az adet oluyorum. Prolaktin dendi ilac kullandim duzelmedim ayi. Onunda baska doktorla randevum var bakalim. Bende boyleyim kisaca dicem ama uzun olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?