bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

yaşlanmasında canımm hiçç büyümekte neymiş canım :)))) hem güzel hem acaip yaramazlarr valla :))) bende tam bi hayvanseverim canım ikisinide sokaktan aldımm kuzularım onlarrrrrr

benim ablamın eşide çanakkaleli çok güzel bir yer yaaa gitmedimm ama en kısa zamanda gidicemm inşşş....ben istanbul pendikteyim 32 yaşındayım altı senelik evliyim üç yaşında bir oğlum var üç sene aradan sonra kardeş düşünürkenn9 nisANDA sekiz haftalık bebegimi kalbi durdugu için kaybrttim ilk kürtajımdı inşşş bir daha olmazz çok korkuyorumm ne zmaan denerimm onuda bilmiyorumm.....

yaşlanmasında canımm hiçç büyümekte neymiş canım :)))) hem güzel hem acaip yaramazlarr valla :))) bende tam bi hayvanseverim canım ikisinide sokaktan aldımm kuzularım onlarrrrrr

ne kadar güzel yaaa bende çok seviyorum hayvanları inan onlara hayvan demek bile gelmiyo içimdenn yani küçücük kaplumbağım var ama içim gidiyo bişey olcak diyee onların bizden ne farkı varr süperrr kuzum can yoldaşı onlar sana....

aysecim çok üzüldüm canım yaa Allahım sana daha çok sabır versinn inşş artıkk bebegini kucagına alır bizide sevindirirsinn inşş herkesin son acısı olur buu bütün dualalrım sizinleeeee peki kürtajdan sonra üç ay ara vermek gerçekten rahmi toparlıyomu kızlarr ara vermek gerekiyomu bu konuda bilginiz var mı yaa ben hala taktım bu konuyaaaa....iki adet beklesek olmuyomu

nerdesiniz kızlarr yaaa nereye gittiniz bende pazara gidip geliyim bari bişey isteyen varmı eee bir mayısda olsa iş bitmiyo kadınlaraa s,ize erik çilek kapıp geliyim hihihihihihihihihih hoppidi hoppidi ....

aynen canımmm bende tam bi hayvan manyagıyım benimde kaplumbagam vardı ama birine veridm :)) kara kaplumbasıydıı :)

nerdesiniz kızlarr yaaa nereye gittiniz bende pazara gidip geliyim bari bişey isteyen varmı eee bir mayısda olsa iş bitmiyo kadınlaraa s,ize erik çilek kapıp geliyim hihihihihihihihihih hoppidi hoppidi ....

canım ben beklemeyi düşünmüorum yau nedense :)))))) ama doktorlar 2 ay falan bekleyin diooo
anamm erik benim işim bayılırım bayılırımmmmmmmmmmmmmmm

amın cnaım ınsallah yaaa :) bi kurban ısımız vardı sımdı esım arayıp onu haber verdı hallolmus cok sukur sımdı ıcım

daha da rahat ınsallah en ksıa zamanda bebısımde gelirr :)

canım kürtaj vaaarrr kürtaaj var :) mesela ben 11 haftalıkken kürtaj olmustum dr bana dıneln demıstı bıs kımı

bi ksımıda dınlenem demsıtı ama ben kendımı ıyı hıssetmıyrodum ve dınlenmsıtım yanı 6 haftalıkken kürtaj olmak

kolay bıseydır hemencık alırlar kucuktur ama benım bebegım kollar bacakalr bellıydı hep kocamandı kürtaj oldum cidden

2-3 ayda zor topanlardım zaten kürtajdan 3 ay sonra hamıel kalmsıtım bu sefer dusuk yaptım kendılıgınden dustu regl gibi

hiç sorun olmadı regl gişbiş atlattım ve 1 ay o da tamamen esımın zoryla korundum yoksa asla korunmazdım :)

canım ben beklemeyi düşünmüorum yau nedense :)))))) ama doktorlar 2 ay falan bekleyin diooo

canım sen bi küğrtaj olda bence bekleme süresini sonra düşünm ne dio rıza hoca denemeyye devam dyo

ama kendını kötü hıssedersen olmaz bebem mcuxx

Bende kendimden bahsedeym. 25 yasindayim viyanayim. Agustosta 3 sene olacak evliligimin. Ilk sene cocuk dusunmedim ama korunmadimda cocuk olmadi. Ikinci sene cocuk dusunduk baktik olmuyo tam doktora gitcem hamile oldugumu ogrenmistim ama 8 hftalik kurtaj olmak zorunda kaldim aralikta. O gun bugunde adet problemim var. Gelmio denilecek kadar az adet oluyorum. Prolaktin dendi ilac kullandim duzelmedim ayi. Onunda baska doktorla randevum var bakalim. Bende boyleyim kisaca dicem ama uzun olmus :)

Bu arada telefondan yaziorum cok yanlisim oluyo yanlis anlasilmasin. Ayni yazcagima ayi yazmisim mesela ve bi cok yanlis var vlbiliyorum. Affiniza siginiyorum.

benimde 7 gün süren adetim 4 güne indi kürtajdan sonraa
slm kızlar..oo kaynatmışıssınız....maşallah maşallah keyifler yerinde

hoşgeldinnnnnnn

sanada cok gecmıs olsun canım hepimizin derdi ayrı ayrı ıste rabbim inşallah

en ksıa zamanda nasib eder hepimizeeeee

benimde 7 gün süren adetim 4 güne indi kürtajdan sonraa

hoşgeldinnnnnnn
hoşbuldum canım....

kızlar bişi sorcam yaa bugün kürtaj sonrası 18. günüm.ve 2 gündür rahmimde ağrı var belimle karışık..sanki adet ağrısı gibi bide 2 gündür kanamam çok azaldı.bitiyo diyemi acaba
...normalmidir böle bişi yaşayan varmı...

Senin onsekiz gundur kanaman mi var. Kc haftalik kurtaj oldun sen. Ben kurtajdan bi gun sonra kesilsi kanama. Cok agrim olmadi ama kurtajdan bi hafta sonra xok yormustum kendimi. O zaman cok agrim olmustu. Kalkamamistim yataktan.

inşallah bi adet olayımda..
şimdi biraz kilo fazlam var geçirdiğim hamilelikte aldığım...onları vermeye çalışıyorum bi yandan....

2 adet göreyim başlıcam çalışmalara ben...doktorum 2-3 ay yeterli demişti....
gerçi ilk adetten sonraki kontrolümde daha net konuşuruz ama..sabırsızım sanırım

Senin onsekiz gundur kanaman mi var. Kc haftalik kurtaj oldun sen. Ben kurtajdan bi gun sonra kesilsi kanama. Cok agrim olmadi ama kurtajdan bi hafta sonra xok yormustum kendimi. O zaman cok agrim olmustu. Kalkamamistim yataktan.

ewet canım 18 gündür kanamam var. gerçi kanama denirse yani günlük ped kullanıyorum...damla damla işte..ilk 3 gün adet kanaması gibiydi sonrası damla damla ne bitiyo ne geliyo öyle saçma bişey...doktorum 3 haftayı bulur demişti..

bendemi anormallik var bu durumda...???
canım ben 22 haftalık bebeğimi kaybettim..erken suyum geldi..normal doğum yaptım..ardından kalan parçalar için kürtaj yapıldı...

aklıma geldi şimdi..kızlar yumurtlama ağrısı falan olabilirmi nedersiniz???

Son düzenleme:

canım yara kapanmaya başlayınca böyle agrı yapıyo normal yaniiii.tabi yumurtlamada olabilirrr bilemiorummm.ama endişelnmeee

kuzular ben azcık çıkıyom evi toparlıyım kaldı yineee
öptüm hepiniziiiii gelirimmmm sonaaaaa

geçmiş olsun canım yaa bakalım araştırmada ne çıkacak

canım ya neden olur ki bu kadar çok düşük.. millet patır patır doğuruyor off...anlamıyorum yaa..önceden sanırdım ki yatcaz kalkcaz bebek olacak şimdi anladım ne zor olduğunu

sanada geçmiş olsun canım en azından oğlunla avunuyorsun demi? ay bi taneciğim olaydı keşke öyle avunurdum..

canım bende hala adet olmadım yaa bekliyorum.. (
bende kızlar 3 sene eşimden ayrıydım ben türkiyede çalışıyordum,o yurt dışındaydı anca kavuştuk işte 8 aydır uğraşıyorduk..varikosel çıktı.. önceki geebeliğim eşimin yanına yaz tatilinde gittiğimde,kaza ile oldu,morfoloji sorunumuz olmasına rağmen nasıl ilk denemede hamile kaldım hala anlamıyoruz 11 haftalıkken düştü, 1 buçuk seneyi geçti, 8 aydırda çok sıkı bi şekilde yumurta takibi felan yapıyorduk uğraşıyorduk olmuyordu.. eşimde varikosel çıktı...işte perşembe ameliyat olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…