- Konu Sahibi renkliatlas
-
ewet canım 18 gündür kanamam var. gerçi kanama denirse yani günlük ped kullanıyorum...damla damla işte..ilk 3 gün adet kanaması gibiydi sonrası damla damla ne bitiyo ne geliyo öyle saçma bişey...doktorum 3 haftayı bulur demişti..
bendemi anormallik var bu durumda...???
canım ben 22 haftalık bebeğimi kaybettim..erken suyum geldi..normal doğum yaptım..ardından kalan parçalar için kürtaj yapıldı...
aklıma geldi şimdi..kızlar yumurtlama ağrısı falan olabilirmi nedersiniz???
ewet canım 18 gündür kanamam var. gerçi kanama denirse yani günlük ped kullanıyorum...damla damla işte..ilk 3 gün adet kanaması gibiydi sonrası damla damla ne bitiyo ne geliyo öyle saçma bişey...doktorum 3 haftayı bulur demişti..
canım ben 22 haftalık bebeğimi kaybettim..erken suyum geldi..normal doğum yaptım..ardından kalan parçalar için kürtaj yapıldı...
canım yara kapanmaya başlayınca böyle agrı yapıyo normal yaniiii.tabi yumurtlamada olabilirrr bilemiorummm.ama endişelnmeee
kuzular ben azcık çıkıyom evi toparlıyım kaldı yineee
öptüm hepiniziiiii gelirimmmm sonaaaaa
Anladim canim 22 hfta baya buyuk tabi. Valla anormallik.sende dgil bende sanirim. Ben kurtaj oldum o gun hastanede kaldim. Ilk saatlerde yogun du kanamam aksama azaldi ertesi gun cikinca ped aldim bi hafta surer demislerdi. Pedi kullanmak.nasip olmadi o gun bugundur. Hastaneden ciktigimda kesilmisti kanamam.
canım normal , benimde öyle olmuştu..15 gün felan böyle damla lekelenme oluyordu.. 15 gün sonra bi yolculuğa çıkmıştım sonra ki gece bi baktım baya kan gelmişti..ağrımda olmuştu, sonrasında bi problem olmadı canım.. çok ağır kaldırma çok ağır iş yapma, çok yürüme, zorlanınca da ağrı oluyor..dikkat et üşütme..düşük yapan lohusa gibi olurmuş, doğum yapan kadın nelere dikkat ediyorsa düşük yapanda öyle yapacakmış canım..
sağol canım..belkide dediğin gibidir...
valla ne bileyim bu kürtaj olayı benim kafamı karıştırdı.daha önce yaşadığım bişi değil.Allahım kimseye yaşatmasın inşallah.
nettede farklı farklı şeyler yazıyor..kafamı daha çok karıştırıyor.
bu arada kolay gelsin....benimde temizlik yapmam lazım ama belim gerçekten ağrıyor..şu kanama bi betse hayırlısıyla normal yaşantıma dönerim inşallah.
senin gerçekten çok kısa sürmüş canım...
bu durumda benimki normal gibi görünüyor...bakalım inşallah bi sorun yaşamam....
çok sağol canım..ewet öyle damla damla..ama ne zaman iş yapsam az yorsam kendimi kanama biraz artıyo ve ağrı oluyo dediğin gibi lohusa sayılırız dinlenmek lazım ama canımda durmuyo ki....
hep bişiler buluyorum kendime....
inşallah bi sorun olmaz....bitsin artık ama damla damla yeter.
haklısın zorlamaya gelmiyor bu iş.ne zamnan zorlasam sonuç kanama ve ağrı oluyor...canım sen yinede zorlama kendini..bende düşük yaptığımda yeni taşınmıştım başka bi şehirdeydim, kimsemizde yok eşimde 2 hafta sonra yurtdışına gidecekti tatili bitiyordu.. kürtaj oldum hemen atladık otobüse annemlere gittik 5 saat yol, ertesi gün hiçbişe olmamış gibi çıktım pazara , baya yürüdüm , orda bana bi sancı girmez mi! sanki rahmimi aşağı çekiyolar..eve zor geldik.. babannem geldi sonra çok kızdı bana, sen sanıyon ki ben iyiyim sağlamım, düşük yapan lohusadır , böyle yaparsan daha çocuğun olmaz demişti.. patik felan giydirdi bana dinlencen dedi 40 gün böyle zorlamayacan kendini dedi.. ben işte 4 5 gün yattım iş yapmadım annem saolsun,ama sonra yine yolculuğa çıktık kanamam oldu.. zorlanmaya gelmiyor bu iş..imkanın varsa iş yapma canım bol bol yat sıcak tut kendini..Rabbim bi daha yaşatmasın çok zor...
yaa ben yokken herkes burda ben geliyorum kişmse yokk okuya okuya anca bitirdim iyi kaynatmışsınız :))keyifler yerinde
yaa ben yokken herkes burda ben geliyorum kişmse yokk okuya okuya anca bitirdim iyi kaynatmışsınız :))keyifler yerinde
canım normal , benimde öyle olmuştu..15 gün felan böyle damla lekelenme oluyordu.. 15 gün sonra bi yolculuğa çıkmıştım sonra ki gece bi baktım baya kan gelmişti..ağrımda olmuştu, sonrasında bi problem olmadı canım.. çok ağır kaldırma çok ağır iş yapma, çok yürüme, zorlanınca da ağrı oluyor..dikkat et üşütme..düşük yapan lohusa gibi olurmuş, doğum yapan kadın nelere dikkat ediyorsa düşük yapanda öyle yapacakmış canım..
burdayken çok huzur doluyorum dertleşmek,dertlerimizi paylaşmak acımızı biraz olsun dindiriyor çoook uzun zaman forumu takip etmiştim sonra kendimi burda buldum iyiki gelmişim çok seviyorum burayı
Burdayiz cunku bizi bizden iyi anlayan varmi. Bunu yasamayan bilemez. Bebislerimizi kaybettik onun uzuntusu tekrar bebek sahibi olma calismalari. Bunlari en iyi biz anlariz. Birbirmize desek vererek olumlu dusunup olumlu sonuclr alcaz ins :)
Burdayiz cunku bizi bizden iyi anlayan varmi. Bunu yasamayan bilemez. Bebislerimizi kaybettik onun uzuntusu tekrar bebek sahibi olma calismalari. Bunlari en iyi biz anlariz. Birbirmize desek vererek olumlu dusunup olumlu sonuclr alcaz ins :)
:))amin serap abla valla aynen bende öyle oldum zor yetiştim yazılanlara boş bırakmamak lazım ortalığı fransız kalıyorum konulara 1 gün sonra da cvp olmuyoo :))
kesinlikke sana katılıyorum arkadasım ben buraya ilk geldigimde ne kadar kötüydüm ama arkadaslarr okadar pozitif ve enerji dolu olumlu konuşuyolarki kendime geldimm bende burdaa hepinizeeee çok tşk ediyorummm inşşş güzel haberlerlede mutlu olcaz hepimiz hepinizi çok seviyorumm iyiki varsınızz
kesinlikke sana katılıyorum arkadasım ben buraya ilk geldigimde ne kadar kötüydüm ama arkadaslarr okadar pozitif ve enerji dolu olumlu konuşuyolarki kendime geldimm bende burdaa hepinizeeee çok tşk ediyorummm inşşş güzel haberlerlede mutlu olcaz hepimiz hepinizi çok seviyorumm iyiki varsınızz
Aynen canim. Esim dio cok takilma siteye dio kendini cok kaptirion. Bende diorum ben orda rahatliyorum. Orda beni anlayan arkadaslar var. Ki ben burda gercekten yalnizim. Hic arkadasim yok. Sizler benim arkadsim oluyosunuz. Bende size tesekur ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?