bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

Anladim canim 22 hfta baya buyuk tabi. Valla anormallik.sende dgil bende sanirim. Ben kurtaj oldum o gun hastanede kaldim. Ilk saatlerde yogun du kanamam aksama azaldi ertesi gun cikinca ped aldim bi hafta surer demislerdi. Pedi kullanmak.nasip olmadi o gun bugundur. Hastaneden ciktigimda kesilmisti kanamam.

canım normal , benimde öyle olmuştu..15 gün felan böyle damla lekelenme oluyordu.. 15 gün sonra bi yolculuğa çıkmıştım sonra ki gece bi baktım baya kan gelmişti..ağrımda olmuştu, sonrasında bi problem olmadı canım.. çok ağır kaldırma çok ağır iş yapma, çok yürüme, zorlanınca da ağrı oluyor..dikkat et üşütme..düşük yapan lohusa gibi olurmuş, doğum yapan kadın nelere dikkat ediyorsa düşük yapanda öyle yapacakmış canım..

sağol canım..belkide dediğin gibidir...
valla ne bileyim bu kürtaj olayı benim kafamı karıştırdı.daha önce yaşadığım bişi değil.Allahım kimseye yaşatmasın inşallah.
nettede farklı farklı şeyler yazıyor..kafamı daha çok karıştırıyor.

bu arada kolay gelsin....benimde temizlik yapmam lazım ama belim gerçekten ağrıyor..şu kanama bi betse hayırlısıyla normal yaşantıma dönerim inşallah.

senin gerçekten çok kısa sürmüş canım...
bu durumda benimki normal gibi görünüyor...bakalım inşallah bi sorun yaşamam....

çok sağol canım..ewet öyle damla damla..ama ne zaman iş yapsam az yorsam kendimi kanama biraz artıyo ve ağrı oluyo dediğin gibi lohusa sayılırız dinlenmek lazım ama canımda durmuyo ki....
hep bişiler buluyorum kendime....
inşallah bi sorun olmaz....bitsin artık ama damla damla yeter.

canım sen yinede zorlama kendini..bende düşük yaptığımda yeni taşınmıştım başka bi şehirdeydim, kimsemizde yok eşimde 2 hafta sonra yurtdışına gidecekti tatili bitiyordu.. kürtaj oldum hemen atladık otobüse annemlere gittik 5 saat yol, ertesi gün hiçbişe olmamış gibi çıktım pazara , baya yürüdüm , orda bana bi sancı girmez mi! sanki rahmimi aşağı çekiyolar..eve zor geldik.. babannem geldi sonra çok kızdı bana, sen sanıyon ki ben iyiyim sağlamım, düşük yapan lohusadır , böyle yaparsan daha çocuğun olmaz demişti.. patik felan giydirdi bana dinlencen dedi 40 gün böyle zorlamayacan kendini dedi.. ben işte 4 5 gün yattım iş yapmadım annem saolsun,ama sonra yine yolculuğa çıktık kanamam oldu.. zorlanmaya gelmiyor bu iş..imkanın varsa iş yapma canım bol bol yat sıcak tut kendini..Rabbim bi daha yaşatmasın çok zor...

haklısın zorlamaya gelmiyor bu iş.ne zamnan zorlasam sonuç kanama ve ağrı oluyor...
bana sorsan gayet iyiym ama rahim hala toparlanmamışdurumda....

sende benim gibi acele etmişşin..yaşlılar bu işi biliyor ama biz kafamıza göre takılıyoruz biraz....

bundan sonra daha dikkat edeyim bende ne olur ne olmaz....çok sağol bilgiler için.....

inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın canım.gerçekten çok zor.yaşayan biliyor....

yaa ben yokken herkes burda ben geliyorum kişmse yokk okuya okuya anca bitirdim iyi kaynatmışsınız :))keyifler yerinde

burdayken çok huzur doluyorum dertleşmek,dertlerimizi paylaşmak acımızı biraz olsun dindiriyor çoook uzun zaman forumu takip etmiştim sonra kendimi burda buldum iyiki gelmişim çok seviyorum burayı

yaa ben yokken herkes burda ben geliyorum kişmse yokk okuya okuya anca bitirdim iyi kaynatmışsınız :))keyifler yerinde

amann Allahım keyfimizi bozmasın adammm hep iyi olalım inşş heee valla bende bir saat girmiyorumm anam oku oku beynim döndüü :) heeeehh sonunda son sayfaya geldimmm şükür hihihihih...:)Allahım umudumuzu keyfimizi bozmasınn acılardan uzak tutsun inşşş

canım bende dokuz nidanda kürtaj oldumm ama senin olayın farklı hem doğum hem kürtaj senin kanamanın uzun sürmesi ve ağrın olması normal benimde kanamam bir hafta adet gibi sürmüştü bitmişti ama benimde 10 gün sonra beyaz akıntım ve kasık ve belimde baya ağrı olmuştu ama kanama yoktuu doktorum yumurtalıkların çalışıyo demişti bence seninde öyle bir durumun var korkmaa yumurtalıkların harekete geçti demekki geçmiş olsun canım ama arkadaslarında dedigi gibi çok iş yapma dinlenmen lazımm hem rahmini hemde kendini toparlanman için bol bol dinlen dikkat et kendinee

burdayken çok huzur doluyorum dertleşmek,dertlerimizi paylaşmak acımızı biraz olsun dindiriyor çoook uzun zaman forumu takip etmiştim sonra kendimi burda buldum iyiki gelmişim çok seviyorum burayı

Burdayiz cunku bizi bizden iyi anlayan varmi. Bunu yasamayan bilemez. Bebislerimizi kaybettik onun uzuntusu tekrar bebek sahibi olma calismalari. Bunlari en iyi biz anlariz. Birbirmize desek vererek olumlu dusunup olumlu sonuclr alcaz ins :)

Burdayiz cunku bizi bizden iyi anlayan varmi. Bunu yasamayan bilemez. Bebislerimizi kaybettik onun uzuntusu tekrar bebek sahibi olma calismalari. Bunlari en iyi biz anlariz. Birbirmize desek vererek olumlu dusunup olumlu sonuclr alcaz ins :)

kesinlikke sana katılıyorum arkadasım ben buraya ilk geldigimde ne kadar kötüydüm ama arkadaslarr okadar pozitif ve enerji dolu olumlu konuşuyolarki kendime geldimm bende burdaa hepinizeeee çok tşk ediyorummm inşşş güzel haberlerlede mutlu olcaz hepimiz hepinizi çok seviyorumm iyiki varsınızz

:))amin serap abla valla aynen bende öyle oldum zor yetiştim yazılanlara boş bırakmamak lazım ortalığı fransız kalıyorum konulara 1 gün sonra da cvp olmuyoo :))

canım sen kürtaj sonrası durumdan ziyade doğum sonrası lohusalık durumu yaşıyorsun. yani kanaman gayet normal. ama dikkat et kendine çünkü sen bildiğin lohusasın. durumunu tam anlamadım ama doğumunu ilk gün say. sanki normal adet görüyormuşsun gibi günleri say, ağrının olduğu gün yumurtlama gününe denk gelirse ağrının sebebi olup olmadığını anlarsın. dikkat et kendine lütfen..

aminn evet destek çok önemli olumlu sonuçları vericez inşallah

:))amin serap abla valla aynen bende öyle oldum zor yetiştim yazılanlara boş bırakmamak lazım ortalığı fransız kalıyorum konulara 1 gün sonra da cvp olmuyoo :))

hahahahaha ahhh kuzumm sen bana sorr ben sana sorıyımm neler va neler yokk inan dedigin gibi geçmişe gidip oku okuu neye ne yazıcagımı bilmiyorumm hihihihihhi olsunn olsunn herseye yetişiriz biz Allahın gücüylee hahahahaha aaaa hiçbirseyden eksik kalmamamız lazım dimi ama

Aynen canim. Esim dio cok takilma siteye dio kendini cok kaptirion. Bende diorum ben orda rahatliyorum. Orda beni anlayan arkadaslar var. Ki ben burda gercekten yalnizim. Hic arkadasim yok. Sizler benim arkadsim oluyosunuz. Bende size tesekur ediyorum.

serap abla bende seni çok sevdim artık pozitif düşünüyosun ne güzell.buraya ilk geldiğinde sana ilk mesajı yazdığımda gözlerim dolmuştu üzüntün ve üzüntüm geldi aklıma.gece yatmadan sana ve herkese dua etmiştim çok mutlu oldum şimdi :))allah bi daha yaşatmasın

ayyy aynen canım aynenn benim eşimde çok okumaa her defasında yaran dahada çok acır diyoo ama bende burda dahada çok rahatladım aksinee paylaştıkçaa güç topluyorum umut topluyorumm bende öylee canımm yaban ellerde başka ne yapcazz zaten anlatsakta anlarlarmıı bir geçmiş olsunn diycekelrr tamam ama burda soru soruyoruzz ögreniyoruzz çok şükürr benn çok toparladım burdaa gerçektenn bütün dualarımdasınızz kardeşlerim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…