- Konu Sahibi renkliatlas
-
hahahahaha ahhh kuzumm sen bana sorr ben sana sorıyımm neler va neler yokk inan dedigin gibi geçmişe gidip oku okuu neye ne yazıcagımı bilmiyorumm hihihihihhi olsunn olsunn herseye yetişiriz biz Allahın gücüylee hahahahaha aaaa hiçbirseyden eksik kalmamamız lazım dimi ama
serap abla bende seni çok sevdim artık pozitif düşünüyosun ne güzell.buraya ilk geldiğinde sana ilk mesajı yazdığımda gözlerim dolmuştu üzüntün ve üzüntüm geldi aklıma.gece yatmadan sana ve herkese dua etmiştim çok mutlu oldum şimdi :))allah bi daha yaşatmasın
Aslinda bana sorun siz. Kucuck telefon ekraninda yetiscem die size ne emek sarfediyorum. Tasincam diye interneti kapattik. Komsudan aliodum oda kapatti interneti kucuk.telefona kaldim :)
Bu arada yemek yapcam birakipta gidemiyorum sizi :)
senin hakkını hiç ödüyemem zatenn ilk geldigimdeki halimi sen çok iyi biliyosunn okadar tatlıydınki valla beni senn çok rahatlattınn çok moral verdinn inan bana önceliklee senn ve diger arkadaslarımm benii hayata döndürdünüzz şimdi çok umutluyum inan bana artık yeni bir gebelik bile beni okadar korkutmuyoo Allahım razı olsunn sizdennn
taze bezelye yaprtım şimdi benn bir tencere verde koyıyım sana birazzz hihihihihhihiç uğraşmaaa
bende bi tabak alabilirmiyim :))
ne dmeek hemen veriyorumm hemenn
kocalarımız bizi boşamasın :)) sen yap yemeğini yap burdayız biz
taze bezelye yaprtım şimdi benn bir tencere verde koyıyım sana birazzz hihihihihhihiç uğraşmaaa
Koca gec gelio canim saat dokuz on gibi. Az daha zaman varda yapsam ii olur
Gerci angel vercek bana yemek :) saolun arkiler. Benim koca ise yemek goturuo malum burda disarda yemek biraz sakincali evden goturuo. Ondan yemek yapiorum. Yoksa gec gelio genelde aksam yemio cay icio yaninda bisiler atistirio
Kizanciklar ben gidim camasir atim makinaya. Yemmeeeemi yapim gelim hemencik hadin gorusuruk :)
hihhiriiirhiiiiiii ben geldimmm işlerim daha bitmedii malesef yarın kürtaj falan olursam evim temiz olsun didim bütün heryeri temizliomm :))))))9
serapppppppppppppppppppp canımı bezelye çektirdim hemencik istiorum heeee
kolay gelsin düşük mü yaptın kürtajı neden beklettin anlamadım :S
yok cnm düşük degil yarın doktora gtcem kalbi atmıyosa hala kürtaj olcömm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?