bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

Aslinda bana sorun siz. Kucuck telefon ekraninda yetiscem die size ne emek sarfediyorum. Tasincam diye interneti kapattik. Komsudan aliodum oda kapatti interneti kucuk.telefona kaldim :)

senin hakkını hiç ödüyemem zatenn ilk geldigimdeki halimi sen çok iyi biliyosunn okadar tatlıydınki valla beni senn çok rahatlattınn çok moral verdinn inan bana önceliklee senn ve diger arkadaslarımm benii hayata döndürdünüzz şimdi çok umutluyum inan bana artık yeni bir gebelik bile beni okadar korkutmuyoo Allahım razı olsunn sizdennn

Aslinda bana sorun siz. Kucuck telefon ekraninda yetiscem die size ne emek sarfediyorum. Tasincam diye interneti kapattik. Komsudan aliodum oda kapatti interneti kucuk.telefona kaldim :)

ooooo senin işin daha zorr canım yaa kıyamam sana benn olsunn aramızda oldaaa telefon bilgisayar hiç fark etmezz yeterkii burda oll sen sorr biz anlatırızz uzun uzunn

anlıyorum seni serap abla zaman herşeyin ilacı allahım dert veriyo ama dermanda veriyo tabiki düşüncksin.inşş. daha hamiş olcksın bende olcm haber vrcz gün sayıcazz oooo ayyhh heyecanlandım bak.allah cümlemizden razı olsun

kocalarımız bizi boşamasın :)) sen yap yemeğini yap burdayız biz

taze bezelye yaprtım şimdi benn bir tencere verde koyıyım sana birazzz hihihihihhi hiç uğraşmaaa

Koca gec gelio canim saat dokuz on gibi. Az daha zaman varda yapsam ii olur

Gerci angel vercek bana yemek :) saolun arkiler. Benim koca ise yemek goturuo malum burda disarda yemek biraz sakincali evden goturuo. Ondan yemek yapiorum. Yoksa gec gelio genelde aksam yemio cay icio yaninda bisiler atistirio

benimkide 9da geliyo ama bugün yemek derdim yok mağazada yanındayım dışarda yeriz bugün sizi bırakıp eve gitmek istemedim evde net yok henüz

hihhiriiirhiiiiiii ben geldimmm işlerim daha bitmedii malesef yarın kürtaj falan olursam evim temiz olsun didim bütün heryeri temizliomm :))))))9

serapppppppppppppppppppp canımı bezelye çektirdim hemencik istiorum heeee

hihhiriiirhiiiiiii ben geldimmm işlerim daha bitmedii malesef yarın kürtaj falan olursam evim temiz olsun didim bütün heryeri temizliomm :))))))9

serapppppppppppppppppppp canımı bezelye çektirdim hemencik istiorum heeee

kolay gelsin düşük mü yaptın kürtajı neden beklettin anlamadım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…