- Konu Sahibi renkliatlas
-
maşallah on parmağında on marifet bide bize lf yetiştiriyosun :):)kolay gelsin evet yelizcem hayırlı haberlerini beklişyoruz
kızlar ne çok yazmışsınız kaşla göz arasında okuyamıyom yaa...ay kızlar az önce bulaşık makinem bozuldu sandım arıza kaydı yaptırdım meğerse tava önce doğruymuş kapak kapanmıyo diye çalışmamış makine.. bu arada zorladığımdan sahanın cam kapağı vardı tuzla buz olmuş daha yeni aldıydım yaa 2 hafta oldu alalı götürsem yeni kapak verirler mi? çok üzüldüm valla..
kızlar ne çok yazmışsınız kaşla göz arasında okuyamıyom yaa...ay kızlar az önce bulaşık makinem bozuldu sandım arıza kaydı yaptırdım meğerse tava önce doğruymuş kapak kapanmıyo diye çalışmamış makine.. bu arada zorladığımdan sahanın cam kapağı vardı tuzla buz olmuş daha yeni aldıydım yaa 2 hafta oldu alalı götürsem yeni kapak verirler mi? çok üzüldüm valla..
Yok sekerim ya. On parmakta bes marifet anca :) daha yapilcaklar var utu var ama belki onu bugun yapmam.
olsun on parmağında 1 marifet olamayanları biliyorum
canım sen kürtaj sonrası durumdan ziyade doğum sonrası lohusalık durumu yaşıyorsun. yani kanaman gayet normal. ama dikkat et kendine çünkü sen bildiğin lohusasın. durumunu tam anlamadım ama doğumunu ilk gün say. sanki normal adet görüyormuşsun gibi günleri say, ağrının olduğu gün yumurtlama gününe denk gelirse ağrının sebebi olup olmadığını anlarsın. dikkat et kendine lütfen..
hihhiriiirhiiiiiii ben geldimmm işlerim daha bitmedii malesef yarın kürtaj falan olursam evim temiz olsun didim bütün heryeri temizliomm :))))))9
serapppppppppppppppppppp canımı bezelye çektirdim hemencik istiorum heeee
serap abla senin kocaya yemek kalmıcak herhalde :))
valla ada banada öyle geliyo oğlum bir tabak yedi komşu kahve içmeye geldii oda baktı bezelye pişiyo oda aldı bir tabak hahahahahagaliba kocişlee biz kahvaltı etcez hahahahah olsunn ne güzelll yiyin süpürün bal şeker vitamin olsunn yakın olsaydıkk hepinize verirdim tencereyi ama napcennn hayali yemiş kadar olun artıkkk canlarımm.....:)
yemiş kadar olduk canım
yakın olaydık yemek kalmayacaktı Allahtan uzağız
ayyy yakın olsakta yemek kalmasa bee kuzu valla size balkonaa bir güzelsofra kurardımm ohhhh kocişede kahvaltı hazırlardıkk ne olcekk aaaa lafı olmazzzbezelye dedigin nedir Alt tarafı taneli yemek hihihihihihihhi misafir olun gelin bana börekler açayım sizee
KIZLAR HEPİNİZE BİŞEY srcam bi kaç gün ovulasyon testi yaptım denemek içim kırmızıydı ama çoook değil şimdi tekrar yaptım çooksilik kopkoyu değil yaptığım araştırmalara göre yarım yumurtlama günüm çok kafam karıştı ya napcm bilmiyorum
ooohhhh ne güzel olurdu valla bide güzel sohbet ederdik...terapi olurdu valla
ya börek diyoosuunnn rejimdeyim gülüm ben yaaaa
Ay canim benimde rejim yapmam lazim ama nasil pofffff
ooohhhh ne güzel olurdu valla bide güzel sohbet ederdik...terapi olurdu valla
ya börek diyoosuunnn rejimdeyim gülüm ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?