bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

maşallah on parmağında on marifet bide bize lf yetiştiriyosun :):)kolay gelsin evet yelizcem hayırlı haberlerini beklişyoruz

kızlar ne çok yazmışsınız kaşla göz arasında okuyamıyom yaa... ay kızlar az önce bulaşık makinem bozuldu sandım arıza kaydı yaptırdım meğerse tava önce doğruymuş kapak kapanmıyo diye çalışmamış makine.. bu arada zorladığımdan sahanın cam kapağı vardı tuzla buz olmuş daha yeni aldıydım yaa 2 hafta oldu alalı götürsem yeni kapak verirler mi? çok üzüldüm valla..

Aaaa. Gecmis olsun canim.bi ara magazayi belki garantisi vardir verirler bi kapak ins ds verirler

valla 10 dk kaybolunca bizede öle oluyo başımız dönüyü eğer garantisi varsa kapak alabilirsin gerçi kullanıcı hatası olduğu için ücretli olabilir

çok sağol canım..
ewet benimki farklı dediğin gibi..doğum sonrası kürtajdan olabilir...lohusa oluyorum bu durumda ama nerdeeeee...
elimden geldiğince dinleniyorum..ee malum bide kızım var...

18. gün yumurtlama olmaz ozman demi ama..normalde 14-15 yumurtlama olur bende...
sanırım yordum ben kendimi....

hihhiriiirhiiiiiii ben geldimmm işlerim daha bitmedii malesef yarın kürtaj falan olursam evim temiz olsun didim bütün heryeri temizliomm :))))))9

serapppppppppppppppppppp canımı bezelye çektirdim hemencik istiorum heeee

ahhh kuzum sen iste yeterkii veririm tabiii :) tencereyi veririmm bol bol yiyinn vitamin vitaminn hihihihih... yap yap temizliğini ohhh mis gibi olmuşturr heeeeee

serap abla senin kocaya yemek kalmıcak herhalde :))

valla ada banada öyle geliyo oğlum bir tabak yedi komşu kahve içmeye geldii oda baktı bezelye pişiyo oda aldı bir tabak hahahahaha galiba kocişlee biz kahvaltı etcez hahahahah olsunn ne güzelll yiyin süpürün bal şeker vitamin olsunn yakın olsaydıkk hepinize verirdim tencereyi ama napcennn hayali yemiş kadar olun artıkkk canlarımm.....:)

ayyyyyy kızlar yaaa ben diyetteyimmm

kilo fazlalarımı vermeye çalışıyorum..inşallah allahın izniyle tekrar hamile kalana kadar...
gerçekten zorr yaaa..
bekleme süresini değerlendireyim dedim...yoksa homili gırtlak yemekten filll olcam.....

alması kadar vermeside zevkli olaydı yaaa şu kilolarıııı

yemiş kadar olduk canım
yakın olaydık yemek kalmayacaktı Allahtan uzağız

canım sansını dene belki verirlerr :) satıcının insafına kalmışş inşşş verir canım

yemiş kadar olduk canım
yakın olaydık yemek kalmayacaktı Allahtan uzağız

ayyy yakın olsakta yemek kalmasa bee kuzu valla size balkonaa bir güzelsofra kurardımm ohhhh kocişede kahvaltı hazırlardıkk ne olcekk aaaa lafı olmazzz bezelye dedigin nedir Alt tarafı taneli yemek hihihihihihihhi misafir olun gelin bana börekler açayım sizee

KIZLAR HEPİNİZE BİŞEY srcam bi kaç gün ovulasyon testi yaptım denemek içim kırmızıydı ama çoook değil şimdi tekrar yaptım çooksilik kopkoyu değil yaptığım araştırmalara göre yarım yumurtlama günüm çok kafam karıştı ya napcm bilmiyorum

ooohhhh ne güzel olurdu valla bide güzel sohbet ederdik...terapi olurdu valla

ya börek diyoosuunnn rejimdeyim gülüm ben yaaaa

canım ben kullandım ovulasyon testi...
test pozitif yani iki çizgide kırmızı çıktıktan sonra yumurtlama oluyor..
pozitiften sonra silikleşmeye başlayınca yumurtlama olmuş demek....
inşallah pozitif olan günü değerlendirmişşinir...bugünüde değerlendir...

yumurtlama olmuş sende canım..yarın değil yumurtlama günün

Ay canim benimde rejim yapmam lazim ama nasil pofffff

vallaha çok zor ....
yemek nekadar zevkli yaa vermek işkence...
çok kilo fazlan yoksa kolay verirsin canım...
ne kadar vermen lazım?
ben başladım 3 ay bekleme süresinde aldığım hamilelik kilolarını vermek istiyorum ki inşallah yeni bebeişe zayıf başalayayım biraz....

ooohhhh ne güzel olurdu valla bide güzel sohbet ederdik...terapi olurdu valla

ya börek diyoosuunnn rejimdeyim gülüm ben yaaaa

ahhh kuzum bende rejim böreğiyaparım sana bide salata tamam iştee ne demek demokraside çareler tükenmezzz sen merak etmee ahhh keşkee nerde o günlerrr hepimiz aynı sehirde olsakk valla yapardıkk heee missssss.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…