- Konu Sahibi renkliatlas
-
evet çareler tükenmez demi ama..bende salatadan yerim..diğer kızlar börekten :)))ahhh kuzum bende rejim böreğiyaparım sana bide salata tamam iştee ne demek demokraside çareler tükenmezzzsen merak etmee ahhh keşkee nerde o günlerrr hepimiz aynı sehirde olsakk valla yapardıkk heee missssss.....
Ay canim benimde rejim yapmam lazim ama nasil pofffff
evet çareler tükenmez demi ama..bende salatadan yerim..diğer kızlar börekten :)))
vallaha yaa
herkes ayrı yerlerde aynı şehirde oalydık süper olurdu
ama sanalda olsa burada dertleşiyoruz ya o bile güzel yanii
ahh kimisi vermeye çalışırr kimisi almaya çalışırrr nasıl bir dengedir bu yarabbi bol bol su için kızlarrr en güzelii bide ekmeği kestinmi oluyooo oluyooo şimdi sebze meyve zamanı bide sıcakkk hava veirrsinizz bide bol bol harekett
vallaha çok zor ....
yemek nekadar zevkli yaa vermek işkence...
çok kilo fazlan yoksa kolay verirsin canım...
ne kadar vermen lazım?
ben başladım 3 ay bekleme süresinde aldığım hamilelik kilolarını vermek istiyorum ki inşallah yeni bebeişe zayıf başalayayım biraz....
Valla en az bi on kilo vermem lazim. Kutajdi depresyondu aldik baya bi kilo. Simdi rejime baslicam yaza izmire gidince hersey qlt ust olcakbide benim koca abur cubur cok sever o yerken canim cekio esimi. Aileside tam bi hamur isi canavari pohacasiz keksiz boreksiz gunleri yok eee bende de bekliolar yapmami yapincada yenmeden olmuo. bilmem nolcak
Aaaa. Gecmis olsun canim.bi ara magazayi belki garantisi vardir verirler bi kapak ins ds verirler
valla 10 dk kaybolunca bizede öle oluyo başımız dönüyü eğer garantisi varsa kapak alabilirsin gerçi kullanıcı hatası olduğu için ücretli olabilir
saolun bacılar yarın bi bakacam sonuçta ben kırdım yenisini istetirim ...bu arada bende bu bebek yapma meselesi başladığından beri diyet yapamıyorum kürler karışımlar derken 8 kilo almışım feci durumdayım.. hemen diyete girmem lazım, sonuçta sorun kocamdaymış diyete başlıycam bende, spora da başlarım artık 1 ayda verdim verdim , sonra yine bebek çalışmaları başlar dikkat edemem..
benimde en az 5 kilo vermem lazım canım malesefki...
ben başaladım ..kürtajdan 4gün sonra..baktım pisikolocim bozuk hep yemek istiyorumm dedim bu böyle olmazz daha çok alıcam hemen diyete döndürdüm işi...
vermeyede başaldım şükür...
be hamur iş tatlı bayılırım..özellikle tatlı şeylerrr
ama artık evde hiç yapmıyorum eşimide diyete soktum zorlaaa..o yerse bende yiyorum çünkü...karı koca diyetteyiz..gerçi kociş kaçamak yapıyo hep ama ben kararlıyım...,
eğer vermezsem Allahın izniyle hamile kalırsam..bu kilonun üstüne alır başını gider sonra vermesi çok daha zor olacak..şimdi 5 kilo az kolay olur diye düşünüyorum....
valal işi sıkı tutmak lazım..
sende yavaştan başla bence bana destek olsun demi ama
Evet arkadaslar yarindan itibaren basliyoruz birlikte o zaman. Ha masallah birlikte kilo verip birlikte hamile kalcaz. Birbirmize destek olalim ozaman.
evet canım ben varım hedef en az 5 kilo vermek sonrasında bebek gelir inşallah..sporada başlayalım ben evde pilates yapacam inşallah
Ay canim ins atiodur kalbi. Ins bi mucize olur bebegin sana tutunur. Bizi habersiz birakma.
Ve yemegi ocaga koydum sekerler. Camasirlar makinede sut kaynadi ilimayi beklio yogurt olcak :)
ahhh kuzum sen iste yeterkii veririm tabiii :) tencereyi veririmm bol bol yiyinn vitamin vitaminn hihihihih...yap yap temizliğini ohhh mis gibi olmuşturr heeeeee
maşallah on parmağında on marifet bide bize lf yetiştiriyosun :):)kolay gelsin evet yelizcem hayırlı haberlerini beklişyoruz
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh kaç saattir şurda diilim biride desin ayol bu kız nirde öldümü kaldımı die siz meni özlemiomuunuz bakem huhhhhh :))) ben şimcikte dolaşmaya didiomm gerçi merak etmionuz ama sölim :))
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh kaç saattir şurda diilim biride desin ayol bu kız nirde öldümü kaldımı die siz meni özlemiomuunuz bakem huhhhhh :))) ben şimcikte dolaşmaya didiomm gerçi merak etmionuz ama sölim :))
çok sağol canım..
ewet benimki farklı dediğin gibi..doğum sonrası kürtajdan olabilir...lohusa oluyorum bu durumda ama nerdeeeee...
elimden geldiğince dinleniyorum..ee malum bide kızım var...
18. gün yumurtlama olmaz ozman demi ama..normalde 14-15 yumurtlama olur bende...
sanırım yordum ben kendimi....
Valla en az bi on kilo vermem lazim. Kutajdi depresyondu aldik baya bi kilo. Simdi rejime baslicam yaza izmire gidince hersey qlt ust olcakbide benim koca abur cubur cok sever o yerken canim cekio esimi. Aileside tam bi hamur isi canavari pohacasiz keksiz boreksiz gunleri yok eee bende de bekliolar yapmami yapincada yenmeden olmuo. bilmem nolcak
KIZLAR HEPİNİZE BİŞEY srcam bi kaç gün ovulasyon testi yaptım denemek içim kırmızıydı ama çoook değil şimdi tekrar yaptım çooksilik kopkoyu değil yaptığım araştırmalara göre yarım yumurtlama günüm çok kafam karıştı ya napcm bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?