bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ahhh kuzum bende rejim böreğiyaparım sana bide salata tamam iştee ne demek demokraside çareler tükenmezzz sen merak etmee ahhh keşkee nerde o günlerrr hepimiz aynı sehirde olsakk valla yapardıkk heee missssss.....
evet çareler tükenmez demi ama..bende salatadan yerim..diğer kızlar börekten :)))

vallaha yaa
herkes ayrı yerlerde aynı şehirde oalydık süper olurdu

ama sanalda olsa burada dertleşiyoruz ya o bile güzel yanii

sanalda olsa güzel tabii çok şükür Allahımaa, inşş bir gün gerçeğide olurr netimize bişey olmasınn yeterkii

ay inşalah yaaa
olacak olacak az azimli olmak lazım ama ben sabırsızım..
bol su içiyorum yeşil çay bide beşibiyerde çayı...yemeğide azalttım..hamur işi tatlı yokkk
oalacak oalacak:18:

Valla en az bi on kilo vermem lazim. Kutajdi depresyondu aldik baya bi kilo. Simdi rejime baslicam yaza izmire gidince hersey qlt ust olcak bide benim koca abur cubur cok sever o yerken canim cekio esimi. Aileside tam bi hamur isi canavari pohacasiz keksiz boreksiz gunleri yok eee bende de bekliolar yapmami yapincada yenmeden olmuo. bilmem nolcak

benimde en az 5 kilo vermem lazım canım malesefki...

ben başaladım ..kürtajdan 4gün sonra..baktım pisikolocim bozuk hep yemek istiyorumm dedim bu böyle olmazz daha çok alıcam hemen diyete döndürdüm işi...

vermeyede başaldım şükür...

be hamur iş tatlı bayılırım..özellikle tatlı şeylerrr
ama artık evde hiç yapmıyorum eşimide diyete soktum zorlaaa..o yerse bende yiyorum çünkü...karı koca diyetteyiz..gerçi kociş kaçamak yapıyo hep ama ben kararlıyım...,
eğer vermezsem Allahın izniyle hamile kalırsam..bu kilonun üstüne alır başını gider sonra vermesi çok daha zor olacak..şimdi 5 kilo az kolay olur diye düşünüyorum....

valal işi sıkı tutmak lazım..
sende yavaştan başla bence bana destek olsun demi ama

Aaaa. Gecmis olsun canim.bi ara magazayi belki garantisi vardir verirler bi kapak ins ds verirler

valla 10 dk kaybolunca bizede öle oluyo başımız dönüyü eğer garantisi varsa kapak alabilirsin gerçi kullanıcı hatası olduğu için ücretli olabilir

saolun bacılar yarın bi bakacam sonuçta ben kırdım yenisini istetirim ... bu arada bende bu bebek yapma meselesi başladığından beri diyet yapamıyorum kürler karışımlar derken 8 kilo almışım feci durumdayım.. hemen diyete girmem lazım, sonuçta sorun kocamdaymış diyete başlıycam bende, spora da başlarım artık 1 ayda verdim verdim , sonra yine bebek çalışmaları başlar dikkat edemem..

Evet arkadaslar yarindan itibaren basliyoruz birlikte o zaman. Ha masallah birlikte kilo verip birlikte hamile kalcaz. Birbirmize destek olalim ozaman.

Ay canim ins atiodur kalbi. Ins bi mucize olur bebegin sana tutunur. Bizi habersiz birakma.

Ve yemegi ocaga koydum sekerler. Camasirlar makinede sut kaynadi ilimayi beklio yogurt olcak :)

amin canım aminnnnnnnnnnnnnn ,inşallahhh dua edin bana bol bol gerçi memişler yumuşadı sanırım tek tek belirtiler kayboluo ama umut işte

ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh kaç saattir şurda diilim biride desin ayol bu kız nirde öldümü kaldımı die siz meni özlemiomuunuz bakem huhhhhh :))) ben şimcikte dolaşmaya didiomm gerçi merak etmionuz ama sölim :))

ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh kaç saattir şurda diilim biride desin ayol bu kız nirde öldümü kaldımı die siz meni özlemiomuunuz bakem huhhhhh :))) ben şimcikte dolaşmaya didiomm gerçi merak etmionuz ama sölim :))

Ask olsun merak etmezmiyiz ama temizlik bitmedi dediydin ya ondan sormadik galiba :) hadi gezde gel.

ayyy canım benim sen özlenmezmisinn aşk olsunn yavrum sen demedinmi temizlik yapıyom daha bitmedi diyee niyee ölecenn Allah korusunn ama gerçekten yokluğun belli oluyo latte güzeliiiii sitenin neşesii güler yüzü aman gitt bide dolaşşşş bizi yalnız bırakk yalnızz bırakk sonra merak etmiyonuz deee hadiii hadiii yelizim yarın kaçta gitcen hastaneye bizi habersiz bırakma oldumu dualarımız seninleeee......

Son düzenleme:

canım kendini yorduğun için de olabilir, geç yumurtlamış da olabilirsin. mesela ben de senin gibi erken doğum yaptım. 1 hafta sonra hastaneye muayeneye giderken arabanın sarsması yüzünden acayip kanamam ve ağrım olmuştu. bir de benim kanamam 20 gün sürmüştü. bir hafta sonra da normal adet görmüştüm. bana baya tuhaf gelmişti ama dr. normal demişti. o yüzden takma kafana normal yani.

10 kilo vermeliyim..koca, abur cubur, ailesi, hamurişi, benim de yapmamı bekliyorlar... bir an ben konuşuyorum zannettim canım

canım ben de gebe kalmak için 3 ay kullanmıştım. ben de o ikinci çizgi asslaa! koyu çıkmamıştı. hep silikti. ama yumurtlama günüme doğru birazcık! koyulaşıyordu. ben testleri saklayıp birbirleriyle kıyaslayarak anlıyordum. ama doğru çıkıyordu. sadece bir kez kopkoyu gördüm o da hamile olduğumu anladığım gündü zaten. aniden kopkoyu oluvermişti. o yüzden tavsiyem (biraz iğrenç olacak ama) hepsini üzerine tarih atarak sakla, sonra karşılaştır. ben güveniyorum o teste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…