bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

Sekerim sende gel beraber yapalim diet :) basliyalim yarin

olur canımcım. ben bir haftadır diet yapıyorum zaten. ama arada kaçamaklar yaptım. (kebap, yaş pasta) 2 gündür de spor yapıyorum. 2 kilo verdim. kaçamak yapmasaydım daha fazla verecektim amaaaaa...
yarınki menüm: sabah 1 kase nesfit ve süt.
öğlen haşlanmış tavuk göğsü
akşam haşlanmış t. göğsü+salata
gün içinde yeşil çay+form çayı
bu arada kocam karşımda, bu saatte yaş pasta yiyoooo

Son düzenleme:
Ohh afiyet olsun. Benim yrinki menum belli dgil henuz bakalim. Nesfit alsam bende ii olcak. Benim kocagelmedi daha gelince baslar onu yesem bunu yesem die.

ben dukan diyeti yapacam bacılar ..bana en iyi o geliyo.. tam bir etçiyim sebzeli mebzeli diyetler bana yaramıyo

Evet arkadaslar yarindan itibaren basliyoruz birlikte o zaman. Ha masallah birlikte kilo verip birlikte hamile kalcaz. Birbirmize destek olalim ozaman.

evet canım ben varım hedef en az 5 kilo vermek sonrasında bebek gelir inşallah..sporada başlayalım ben evde pilates yapacam inşallah

Sekerim sende gel beraber yapalim diet :) basliyalim yarin

hadi bakem toptan diyete başlıyoruz ozman...
slogan şu gitsin göbüş gelsin bebiş

bende 2 kilo verdim ama daha 4-5 kilo vermem lazım....

demekki 18. gün kanama normal..gerçi doktorum en az 3 hafta demişti baksana seninde 20 gün sürmüş....

belkide ağrı yumurtlamadandır bilemiyorum yada yorgunluktan...

bakalım benim ne kadar sürecek...bide ilk adetimi çok merak ediyorum yaaa..bir an önce olsam içim çoookk rahatlıcak..nedense endişeliyim ben bu konuda..Allahım inşallah zamanında olurum..düzensizlikten falan korkuyorum ben...

dikkat et kendine. havalar ısındı diye açılma hemen. yansan bile ayağına patik giy. belini karnını sıcak tut. annem doğum yapan ablama temmuz ayında patik giydirmişti.
inşallah reglin de en kısa sürede düzene girer canım..

Ohh afiyet olsun. Benim yrinki menum belli dgil henuz bakalim. Nesfit alsam bende ii olcak. Benim kocagelmedi daha gelince baslar onu yesem bunu yesem die.

bizim masanın üzerinde her zaman duran şeyleri sayayım mı? paşam canım isterse diye hazırda bulunduruyo.. cips, çikolata, hurma, kuruyemiş. dolapta börek, yaşpasta, muz. her daim bulunur ve mütemadiyen paşam tarafından yenir!
yazık bana yaaa!!
ha bi de canı haftada 1 kez pizza ve poğaça çeker

Bende diyet yapmak istiyorum bi 5 kilo versem yetecek ame nerde... Sizi görünce iştahım açıldı (yani diyet yapma iştahı) ama belimi büken var, of off...

Benimkine yuz versem oda ayni ama ben izin vermiom. Ilk.zamanlar oyle pasta borek eksik olmazdi simdi yapmiom valla. Olanlari sakliom. Abur cubur almamaya dikkat ediorum. Buna ragmen kacirioz iste.

merhaba kızlar formlara bakarken ilgşmi çekti hepinize rabbim sabır versin bende bi düşk yapmıştım dunyam yıkılmmıştı neyseki çok gecmeden rabbim verdi yeniden nasıl sizlerin olayları nasıl gelişti

Masallah canim cok sukur hemen hamile kalmissin. Dusukten ne kadar sonra hamile kaldin. Ben 5 aralikta 8 haftalk bebegimi kaybettim. Kurtajdan sonra tam olarak bi gecen ay basladim calismalara ama adet problemim var.

hoşgeldin canımm ayyy moral ver bizee hakikaten ne kadar ara sonra oldu ne kadarlık hamilesinnn Allahım saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsinn inşşş

Ask olsun merak etmezmiyiz ama temizlik bitmedi dediydin ya ondan sormadik galiba :) hadi gezde gel.

geldimm geldimm ben geldimmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))) şımartıon beni kuzum yaaa :))=) şımarırım şımarır sona tepenize çıkarım ona göre hihihih :)) yarın saat 10 gibim falan gitcem kuzum hemen gelirgelmez haber veririm size hatta sana faceden yazarım durumu telden girip.

ee napıonuzz bakemmm dökülünnn :)) ben gezdim gezxdim geldimmm yoruldum bide popomun yan tarafı acıo nedense sanırsam kemikle alakalı bi sorun varr :)))

Hosgeldin canim bizde diyete basladik sen yokken napalim iste. Ins iyi haberlerini aliriz yarin

Hosgeldin canim bizde diyete basladik sen yokken napalim iste. Ins iyi haberlerini aliriz yarin

hoşbuldummmmmmmmm ohhhhhhhhh gitsin kilolarrrrrrrrrrr.ben yemeye devam ediom aslında azcık verssem iyi olcAK AMA can bogazdan gelir diyenlerdenim :))))))))) amin canım aminnn bakalım herşey kısmettttt

hoşbuldummmmmmmmm ohhhhhhhhh gitsin kilolarrrrrrrrrrr.ben yemeye devam ediom aslında azcık verssem iyi olcAK AMA can bogazdan gelir diyenlerdenim :))))))))) amin canım aminnn bakalım herşey kısmettttt

Canim can bogazdan gelir bogazdan da gider derler :) senin pek derdin yok anlasilqn kilolarla oh ne ala valla benim kesin vermem.gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…