bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kızlar öncelikle gecmiş olsun hepinize benim şöleyditutunamadı malesef 5 haftalık falandı ama beklenen istenen bi bebekti çok buyuk heyecan yaşamıştık kızımızın b, kardeşi olsun cok istiyodk ben kurtaj olmadım kendiliğiden attı vucut ama psikolojık olarak çok yıprandımm bide adet duzensizliim gec yumurtlama sorunum vardı zaten gec yumurtlamada genelde sağlıksız yumurtlamay sebep oluyomuş
neyse düşükten sonrai ilk adetim 43 gun sonra oldu korunmada vermedi dr ama kendimi öle inandırmışımkı hemen olcak die
sanki gideneim yerine umut olur die
neyse ben bu duzensizlik için bi kur okudum çtekotu bal tarcın hem yumurtanında kalitedini arttırıyomuş o ay onu yaptım normalde yumurtlamam gerken gunde hamile oldumu ögrendim kızlar sakın sizde umudunuzu kaybetmeyin ben o gunler hiç gecmicek sandım hep şimdi yaşasaydı su kadarlık olacaktı hesaplarında buldum kendimi bakım şimdi 3 aylık hamileyim ve hiç bi sorun yok rabbim sizlerede nasip eder inşalla herşeyden ötesi bakım ham,le kalabliyosunuz demedkkı

Sanırım, buraya sadece hamile kalıpta bebeğini kaybedenler davetli, sohbet çok güzel ama bana yer yok

anammm canım yaa gerçi topigin sahibi ben degilim ama olurmu ööle şeyyy anlat hikayeni sen katıl muhabbete nolucakk bişi olmazzz hepimiz türlü dertler yaşıyoruz sonuçtaa

allah bagışllasın canımmmm. üzülğyo insan ister istemez ama rabbime inandıktan sonra hiç sorun degil herşeyin bi zamanı vardır insan hayatında böyle kötü olaylardada zamanı degilmiş derim ben hep kendi adımaaa :)

Topik sahibi özelikle belirtmiş ilk mesajlarında ben bebeğimi emzirdiğim için diet yapamayan bir anneyim, burda da anneyim derken utandım resmen, kusura bakmayın Allah yardımcınız olsun ben başka başlıklarda gezineyim:)

Masallah canim cok sukur hemen hamile kalmissin. Dusukten ne kadar sonra hamile kaldin. Ben 5 aralikta 8 haftalk bebegimi kaybettim. Kurtajdan sonra tam olarak bi gecen ay basladim calismalara ama adet problemim var.

cnm düşükten sonra 1 ay adet oldum kı oda 43 gun sonraydı bidaha guze haberi aldım

serap papucu yarım çık dışarıya oynayalımm :) nerdein kuzum yabahse girerim oyun oynuosun dimiii seni gidi gidi

çok doğru cnm ama sanırım duygusall yapım var bakamadım olaya hiç öle nedense ama senin düşünce tarzın cok guzel

evet canım özellikle belirtmesinin sebebi sanırım hem acısının çok taze olması hemde bazı düşüncesiz insanlar olabiliyo girip çocuklarından falan bahsediyo sadece ee buda sinir edio insanı tabii.yoksa hepimiz anneyizzz sadece kimininki kucagında kimininki uzaklarda buluşacagımız günü bekliyo.utanma lütfen

arkadaslar gerekli bütün acıklamaları yapmıslar sagolsunlar. hepside güzel demiş canım, kendini yorma agır işler yapma ve kendini sıcak tut..
bende senın durumundayım. suyumun geldiği günü 1 olarak saydım, az da olsa kanamamda baslamıstı çunku.. 16-17 gun devam etti. sonra bitti felan derken 1 hafta sonra tekrar basladı tam 25.gun yani. 11 gundurde kanama goruyorum bazen cok yoğun oluyor bide parcalar felan geliyor. rahim kendini yenilediği için normalmiş. lohusayız biz 40 a kadarda devam edermiş. büyükler oyle diyor. sen kendine dikkat et canım :)

kızlar yaaa ben bugun nerelerdeymişimm.. ne güzel kaynatmıssınız, nasıl da geri kaldım muhabetten....

çok doğru cnm ama sanırım duygusall yapım var bakamadım olaya hiç öle nedense ama senin düşünce tarzın cok guzel

öyle düşünmezsen geçmezki zaman canım ben ilk kürtajımda çok kötü olmuştum gizli gizli 2 ay agladım.sonra durdum düşündüm kendime eziyetten başka hiç birlşey yapmadıgımı farlkettim çünkü hamile kalmaya en büyük etken moral buna inanıyorum.

cnm merhaba nasılsın nasıl oldun

cnm merhaba nasılsın nasıl oldun

saol yarencim..14 haftallıkken kaybettim bebeğimi.. iyim ben toparlandım sayılır..

sende hamilemişsin, cok sevindim Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayıda nasip etsin.. cinsiyet belli oldu mu ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…