- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
menbetaaa hoşgeldin tatlımmm
arkadaslar gerekli bütün acıklamaları yapmıslar sagolsunlar. hepside güzel demiş canım, kendini yorma agır işler yapma ve kendini sıcak tut..
bende senın durumundayım. suyumun geldiği günü 1 olarak saydım, az da olsa kanamamda baslamıstı çunku.. 16-17 gun devam etti. sonra bitti felan derken 1 hafta sonra tekrar basladı tam 25.gun yani. 11 gundurde kanama goruyorum bazen cok yoğun oluyor bide parcalar felan geliyor. rahim kendini yenilediği için normalmiş. lohusayız biz 40 a kadarda devam edermiş. büyükler oyle diyor. sen kendine dikkat et canım :)
kızlar yaaa ben bugun nerelerdeymişimm.. ne güzel kaynatmıssınız, nasıl da geri kaldım muhabetten....
serap papucu yarım çık dışarıya oynayalımm :) nerdein kuzum yabahse girerim oyun oynuosun dimiii seni gidi gidi
Canim su corek otu tarcin bal olayini bi anlatsana benimde senin gibi adet problemim var
hoşbuldummmmm..
ben gece kusu oldum geceleri geliyoooom.. muhabbetinizi kacırıyorum..
sende temızlık yapmıssın bugun heryer mis olmustur.. yarında hayırlı haberlerle gel insallah.. mutlaka yaz.. merak ederiz.
saol yarencim..14 haftallıkken kaybettim bebeğimi.. iyim ben toparlandım sayılır..
sende hamilemişsin, cok sevindim Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayıda nasip etsin.. cinsiyet belli oldu mu ????
ANAM şeker küpüm moral kaynagımm ben seni yirim yirim... kızz ne oyunu yaww mutfagı topladımm biraz geçe bıraktımdaatembellikten kocişte geç geldii valla oyun oynamadımm heeee cıpdırı cıpdırı işte geldim burdayım ben bu işte ustayımm bugün nettede bişey var gidiyo geliyoo oyyy geliyolar sagdan soldannn
bende gece daha çok takılıomm :)))))) evet canım olurda yarın kürtaj olursam die temizledim dip köşeee ahh ahhhhhh annem burda olsa yapardı ne güzel ilk kürtajda gelmişti bunda yormak istemedim kadınııı napalım her işe yeterim evellallah.inşallah canım yaa mutlu haberlerle gelirim yarın ama olmasada napalım kısmet degilmişşş.burası bana baya iyi ggeldiii
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu Çörek Otu
bende gece daha çok takılıomm :)))))) evet canım olurda yarın kürtaj olursam die temizledim dip köşeee ahh ahhhhhh annem burda olsa yapardı ne güzel ilk kürtajda gelmişti bunda yormak istemedim kadınııı napalım her işe yeterim evellallah.inşallah canım yaa mutlu haberlerle gelirim yarın ama olmasada napalım kısmet degilmişşş.burası bana baya iyi ggeldiii
cnm benim kurtajdan bahsetmişin sorunmuvar rabbim şifamı hayırlı olanıı veriri inşalla senin için
hoşgeldin bidenemmmmmmmm merak ettim vallaaaaaaaa :))) seni tembel seniiiiiiiiii :)) gerçi inan benden tembel bi insan görmemişindir hayatındaa çaktırma hişttt :))))))))))) acaipte dagnıgımdır zatenn :)))) nette sorun var yaaaa bendede bi acaip patlatcam ben bu ttneti bomba koycam binasına :)))))))))
cıbı cıbı yapmam lazım heee yarın pis pis gitmiim demii :))))) zaten şu doktora giderkenki hazırlıgı kocişe yapsam el üstündde tutacak beni hahahahah
hoşgeldin bidenemmmmmmmm merak ettim vallaaaaaaaa :))) seni tembel seniiiiiiiiii :)) gerçi inan benden tembel bi insan görmemişindir hayatındaa çaktırma hişttt :))))))))))) acaipte dagnıgımdır zatenn :)))) nette sorun var yaaaa bendede bi acaip patlatcam ben bu ttneti bomba koycam binasına :)))))))))
cıbı cıbı yapmam lazım heee yarın pis pis gitmiim demii :))))) zaten şu doktora giderkenki hazırlıgı kocişe yapsam el üstündde tutacak beni hahahahah
dimi ya anne baskadır, sende ailenden uzaktasın galiba.. bendensin.
insallah bu sefer kürtaj değilde mutlu haberle doncen.. inan heyecanlanıyorum sana bunu yazerken.. insallah hepimizin beklediği haberi alırsın..
evet tatlım regenden duydum çok uzuldum buyuk gecmiş olsun hani detay sorup cokta hatırlatmakta istemiyorum ama acıların tahm,n edeb,liyorum ama rabbim yine nasip edciektir inan gidenin acısı yenisinın geleceği umduyla bi nebze olsun azalıyo inşalla ben 13 haftalığım canım ay sonunda belli olcak inşalla
hahahahaha Allah seni bildigi gibi yapsın emi yaaa gece gece güldürdün benii valla sendeki bu pozitiflik yokmu her eve lazımm ama aynen heee şu doktora giderkenki özeni bir kocalara gösteremedikk hahahahahaha ayyyy yelizz valla güldürdünn benii Allahım yarında seni güldürsünn git git yap bıcını yavrumm mis mis temiz temizzdualarım seninlee tatlımm
evet canımm bu 2. gebeligim benim normalde 8 haftalık olması gerek ama bebek 6+5 görünüyo 2 haftada sadece 1 haftalık büyümüş ve kalp atışı yok bi umut bekliorum işte yarın gidicem belli olucak pek umut yok ama yinede işte bekledim bakalım hayırlısı amin canım allah razıo olsunn
hemde ne başkaaa yaaaz kokusunu bile özledim güç veriyo bana izmirde canım ailem ben istanbuldayım
amin canım amin inşallah mutlu haberlerle gelirim ama gelmesemde olsunnn hepicigimiz aynı anda hamiş kalırız iinşallahhh ne güzel olurrr
cok saol canım.. aynen oyle.. zaman gecıyor ve biz iyileşiyoruz.. korunma sürem bitsede hemen calısmalara baslasam diye günleri sayıyorum.. insallah bu sefer fazla beklemem ve saglıklı bir gebelik geciririm. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin..
masallah canım.. sende dikkat et kendine fazla yorulma. güzel bir hamilelik gecirirsin insallah :)
Aynen katiliyorum sana haha bende oyle doktora gosterdiim oze.i kocise gostersem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?