bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

menbetaaa hoşgeldin tatlımmm

hoşbuldummmmm..

ben gece kusu oldum geceleri geliyoooom.. muhabbetinizi kacırıyorum..

sende temızlık yapmıssın bugun heryer mis olmustur.. yarında hayırlı haberlerle gel insallah.. mutlaka yaz.. merak ederiz.

cnm merhaba nasılsın nasıl oldun

serap papucu yarım çık dışarıya oynayalımm :) nerdein kuzum yabahse girerim oyun oynuosun dimiii seni gidi gidi

ANAM şeker küpüm moral kaynagımm ben seni yirim yirim... kızz ne oyunu yaww mutfagı topladımm biraz geçe bıraktımdaa tembellikten kocişte geç geldii valla oyun oynamadımm heeee cıpdırı cıpdırı işte geldim burdayım ben bu işte ustayımm bugün nettede bişey var gidiyo geliyoo oyyy geliyolar sagdan soldannn

Canim su corek otu tarcin bal olayini bi anlatsana benimde senin gibi adet problemim var

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu

hoşbuldummmmm..

ben gece kusu oldum geceleri geliyoooom.. muhabbetinizi kacırıyorum..

sende temızlık yapmıssın bugun heryer mis olmustur.. yarında hayırlı haberlerle gel insallah.. mutlaka yaz.. merak ederiz.

bende gece daha çok takılıomm :)))))) evet canım olurda yarın kürtaj olursam die temizledim dip köşeee ahh ahhhhhh annem burda olsa yapardı ne güzel ilk kürtajda gelmişti bunda yormak istemedim kadınııı napalım her işe yeterim evellallah.inşallah canım yaa mutlu haberlerle gelirim yarın ama olmasada napalım kısmet degilmişşş.burası bana baya iyi ggeldiii

saol yarencim..14 haftallıkken kaybettim bebeğimi.. iyim ben toparlandım sayılır..

sende hamilemişsin, cok sevindim Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayıda nasip etsin.. cinsiyet belli oldu mu ????

evet tatlım regenden duydum çok uzuldum buyuk gecmiş olsun hani detay sorup cokta hatırlatmakta istemiyorum ama acıların tahm,n edeb,liyorum ama rabbim yine nasip edciektir inan gidenin acısı yenisinın geleceği umduyla bi nebze olsun azalıyo inşalla ben 13 haftalığım canım ay sonunda belli olcak inşalla

hoşgeldin bidenemmmmmmmm merak ettim vallaaaaaaaa :))) seni tembel seniiiiiiiiii :)) gerçi inan benden tembel bi insan görmemişindir hayatındaa çaktırma hişttt :))))))))))) acaipte dagnıgımdır zatenn :)))) nette sorun var yaaaa bendede bi acaip patlatcam ben bu ttneti bomba koycam binasına :)))))))))
cıbı cıbı yapmam lazım heee yarın pis pis gitmiim demii :))))) zaten şu doktora giderkenki hazırlıgı kocişe yapsam el üstündde tutacak beni hahahahah

cnm benim kurtajdan bahsetmişin sorunmuvar rabbim şifamı hayırlı olanıı veriri inşalla senin için

Cok tesekur ederim canim

dimi ya anne baskadır, sende ailenden uzaktasın galiba.. bendensin.

insallah bu sefer kürtaj değilde mutlu haberle doncen.. inan heyecanlanıyorum sana bunu yazerken.. insallah hepimizin beklediği haberi alırsın..

cnm benim kurtajdan bahsetmişin sorunmuvar rabbim şifamı hayırlı olanıı veriri inşalla senin için

evet canımm bu 2. gebeligim benim normalde 8 haftalık olması gerek ama bebek 6+5 görünüyo 2 haftada sadece 1 haftalık büyümüş ve kalp atışı yok bi umut bekliorum işte yarın gidicem belli olucak pek umut yok ama yinede işte bekledim bakalım hayırlısı amin canım allah razıo olsunn

hahahahaha Allah seni bildigi gibi yapsın emi yaaa gece gece güldürdün benii valla sendeki bu pozitiflik yokmu her eve lazımm ama aynen heee şu doktora giderkenki özeni bir kocalara gösteremedikk hahahahahaha ayyyy yelizz valla güldürdünn benii Allahım yarında seni güldürsünn git git yap bıcını yavrumm mis mis temiz temizz dualarım seninlee tatlımm

Aynen katiliyorum sana haha bende oyle doktora gosterdiim oze.i kocise gostersem :)

dimi ya anne baskadır, sende ailenden uzaktasın galiba.. bendensin.

insallah bu sefer kürtaj değilde mutlu haberle doncen.. inan heyecanlanıyorum sana bunu yazerken.. insallah hepimizin beklediği haberi alırsın..

hemde ne başkaaa yaaaz kokusunu bile özledim güç veriyo bana izmirde canım ailem ben istanbuldayım

amin canım amin inşallah mutlu haberlerle gelirim ama gelmesemde olsunnn hepicigimiz aynı anda hamiş kalırız iinşallahhh ne güzel olurrr

cok saol canım.. aynen oyle.. zaman gecıyor ve biz iyileşiyoruz.. korunma sürem bitsede hemen calısmalara baslasam diye günleri sayıyorum.. insallah bu sefer fazla beklemem ve saglıklı bir gebelik geciririm. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin..

masallah canım.. sende dikkat et kendine fazla yorulma. güzel bir hamilelik gecirirsin insallah :)

gül bebegim güll :)))))))) amin kuzum inşallah yaaa bakalımmm yarın büyük günnn yapcam kuzum ama biliomki ben geldigimde gitmiş olcanız ondan gidemiom Ç:))))))))

tatlım benim umut esme inşalla görunur kalp atışı belki gec döllenmdri mesela be düşük yaptığım gebeliğimle adet olmam gerekn gun yumurtlamıştım düşün aradkı farkı hafatana gelince mesela ben 6+4 iken gittim 15 gun sonra yine giitm bebiş 2 haftada 7+5 olmuş yanı 2 haftada 1 hafta buyumuş dr un 1 m lık oynaması bile sebep olabiliyomuş ama dr a 20 gun sonra dr a gittiğimde bebğim satta 2 gun öne bile gecmişti aradakı fark kapandı bide ustunede 2 gun eklendi yarın kalp atışını alırsan rabbiminde izniyle atlattın demektir gunları takma kafana

aynen yaaa,, benim kocam bunu dile bile getirdi... hepimiz aynıyız demekki

cok güçlü birisin yaa.. masallah sana.. fikrinde güzel hepimiz aynı anda hamiş kalıp aynı anda pırtlayalım

aynen cnm herşey guzel olacak buna inan ben cok pişmanım döktuğum yaşlara uzuntulere inan hiç bişey geri geliyo ama tatlım sendede yumurtlama sorunu adet duzensizliği cabuk gebe kalamama varsa bence bu kuru sende kullan derim benden sonra 6 kişiden guzel haberler aldık bua y mride kullandı inşalla ondanda guzel haber alrız

Aynen katiliyorum sana haha bende oyle doktora gosterdiim oze.i kocise gostersem :)

azcık daha güldürüyüm sizi ilk gebeligimde ben bilmeden adet geciktiricisi kullanmıştım o yüzden 6. haftada ögrendim hamiş oldugumu neyse sabah test yaptım pozitif işe gittim öglende doktora gitcez bende pek müsait degildimtüy olayları falan :)))))))) kocişle buluştuk baktım olcak gibim degil az ama rahatsız olcam biliom aldım bi jilet girdim hastanenin wc sine hallettim işimi neyse doktora girdik anam doktorda bi yakışıklı bi yakışıklı eve geldik duşa girdim çıktım üstüaaa mü degiştiriom kociş dediki bana bu kadar hazırlanmıon be çok gülmüştüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…