- Konu Sahibi renkliatlas
-
tatlım benim umut esme inşalla görunur kalp atışı belki gec döllenmdri mesela be düşük yaptığım gebeliğimle adet olmam gerekn gun yumurtlamıştım düşün aradkı farkı hafatana gelince mesela ben 6+4 iken gittim 15 gun sonra yine giitm bebiş 2 haftada 7+5 olmuş yanı 2 haftada 1 hafta buyumuş dr un 1 m lık oynaması bile sebep olabiliyomuş ama dr a 20 gun sonra dr a gittiğimde bebğim satta 2 gun öne bile gecmişti aradakı fark kapandı bide ustunede 2 gun eklendi yarın kalp atışını alırsan rabbiminde izniyle atlattın demektir gunları takma kafana
aynen cnm herşey guzel olacak buna inan ben cok pişmanım döktuğum yaşlara uzuntulere inan hiç bişey geri geliyo ama tatlım sendede yumurtlama sorunu adet duzensizliği cabuk gebe kalamama varsa bence bu kuru sende kullan derim benden sonra 6 kişiden guzel haberler aldık bua y mride kullandı inşalla ondanda guzel haber alrız
aynen yaaa,, benim kocam bunu dile bile getirdi... hepimiz aynıyız demekki
cok güçlü birisin yaa.. masallah sana.. fikrinde güzel hepimiz aynı anda hamiş kalıp aynı anda pırtlayalım
aynen yaaa,, benim kocam bunu dile bile getirdi... hepimiz aynıyız demekki
cok güçlü birisin yaa.. masallah sana.. fikrinde güzel hepimiz aynı anda hamiş kalıp aynı anda pırtlayalım
ayyyyyyy canım valla bi umut daha geç döllenme degil sanırım ama seninkide 2 haftada bir hafta büyümüşş belkim benimkide öyledir bellimi olur rabbim mucizesini gösterir inşazllhhhh
ayyy benim mi bugün gülesim var menteba sende çok yaşa emi valla krize soktunuz beni bu gece pırtlayalım ayyy Allahımm heee hep beraber patlamış mısır gibi pırtlayalım inşşşşşşşş ayyy siz benim moral kaynagımsınızz yaaa iyiki varsınızz yeminleeee oyyyy oyyyyycanlarrr pırtttt pırtttt koptum
azcık daha güldürüyüm sizi ilk gebeligimde ben bilmeden adet geciktiricisi kullanmıştım o yüzden 6. haftada ögrendim hamiş oldugumu neyse sabah test yaptım pozitif işe gittim öglende doktora gitcez bende pek müsait degildimtüy olayları falan :)))))))) kocişle buluştuk baktım olcak gibim degil az ama rahatsız olcam biliom aldım bi jilet girdim hastanenin wc sine hallettim işimi neyse doktora girdik anam doktorda bi yakışıklı bi yakışıklı eve geldik duşa girdim çıktım üstüaaa mü degiştiriom kociş dediki bana bu kadar hazırlanmıon be çok gülmüştüm yaaa
azcık daha güldürüyüm sizi ilk gebeligimde ben bilmeden adet geciktiricisi kullanmıştım o yüzden 6. haftada ögrendim hamiş oldugumu neyse sabah test yaptım pozitif işe gittim öglende doktora gitcez bende pek müsait degildimtüy olayları falan :)))))))) kocişle buluştuk baktım olcak gibim degil az ama rahatsız olcam biliom aldım bi jilet girdim hastanenin wc sine hallettim işimi neyse doktora girdik anam doktorda bi yakışıklı bi yakışıklı eve geldik duşa girdim çıktım üstüaaa mü degiştiriom kociş dediki bana bu kadar hazırlanmıon be çok gülmüştüm yaaa
evet canım, ölenle olmuşa çare yokmuşya, bizimkide o hesap.. kendimizi yıpratmaktan baska bisey olmaz yaptıgımız..
canım benım ne yumurtlama ne adet düzensizliği hiçbir problemim yok.. benim adetim günü sasmadan gelir.. ya 25 tir dongum yada 28.. inan bak suyumun geldiği günü 1 saydım gene 25.gun adetim geldi.. cok şükür boyle problemim yok. tesekkür ederim..
benım sorunum tüplerdenmiş. rahim filmi cekildikten sonra 2.ay hamile kaldım.. ama kaybettim.. yani 3 sene bosuna beklemişim canım.. neyse bundada vardır bir hayır diyorumm. herseyin bir vakti vardırya, bizde o zamanı bekliyoruz :)
evet cnm benim 1 hafta gerideydi bide ilk ultrosonda adetle uyumlu olduğundan benimde gec döllenme ihtmalım ortadan kalkmıştı ama dediğim gibi 2 haftada 1 hafta buyudu sonrasında sattan 2 gun öne gecti ara 2 haftadan fazla acılırsa sorunmuş cnm yarın randavu kaçta seni takıp etmek isterim
ayyy benim mi bugün gülesim var menteba sende çok yaşa emi valla krize soktunuz beni bu gece pırtlayalım ayyy Allahımm heee hep beraber patlamış mısır gibi pırtlayalım inşşşşşşşş ayyy siz benim moral kaynagımsınızz yaaa iyiki varsınızz yeminleeee oyyyy oyyyyycanlarrr pırtttt pırtttt koptum
ayy canım benimmmmmmm :)))) pırtlatırızzztuttummm bu lafı bennnn kızlarr pırtlatalım hepbirlikte inşallahhhhhhhhhhh
serappppppppp kuzumm yavaşsın sen bugünn hade yazzz azcık :))))))))))
gitmeyin bi yere 15 dk ya geliommmmmmmm gitmeyin sakın heeeeeeeeee
kızlar guzel sohpetiniz için teşkkurler topik sahibi arkadaşımızın içinde olmasını istediği katogeride değilim kı kendiside haklı bence onun dedği gibi zaman zaman sizlere bakıp durularınızla ilgili bilgi almak isterim benim topiğinize ziyaret amacım sizlere umut olmaktı rabbim en yakın zamanda sizleri meleklerine kavuşturur topik sahibi arkadaşımız ozaman da uygun bi topik acar sizlerle hep beraber bebek için bilgilerimizi paylaşırız hayırı gecelr
oh maşalla cnm bal buda benim için guzel bi haberdi meger ne kadar basit bi şey için 3 yıl beklemişin inanyorum ben bebişin korunmayı bıraktığın aylarda sana gelicek 3 aylıkmı cnm korunma
kızzzz ben menbeta menbeta derken bende yanlıs yazarmısımdiğer topiktede yanlıs yazılmıstı. yanlıs nick seçmisimn yaww. kolay mı anlasılmıyor nedir..
pırtlayakk yavrummmm.. pırrrrtt diye cıkarırız evelAllah.. oncelikle bir hamile kalalımda...
yaa sizde beni güldürdünüzz.. cok yasayın emi..
gidiyormussun tatlım, kendine ve bebeğine iyi bak.. saglıklı gebelikler sana.. dualarınız eksik etme bizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?