bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ayyyyyyy canım valla bi umut daha geç döllenme degil sanırım ama seninkide 2 haftada bir hafta büyümüşş belkim benimkide öyledir bellimi olur rabbim mucizesini gösterir inşazllhhhh

evet canım, ölenle olmuşa çare yokmuşya, bizimkide o hesap.. kendimizi yıpratmaktan baska bisey olmaz yaptıgımız..

canım benım ne yumurtlama ne adet düzensizliği hiçbir problemim yok.. benim adetim günü sasmadan gelir.. ya 25 tir dongum yada 28.. inan bak suyumun geldiği günü 1 saydım gene 25.gun adetim geldi.. cok şükür boyle problemim yok. tesekkür ederim..

benım sorunum tüplerdenmiş. rahim filmi cekildikten sonra 2.ay hamile kaldım.. ama kaybettim.. yani 3 sene bosuna beklemişim canım.. neyse bundada vardır bir hayır diyorumm. herseyin bir vakti vardırya, bizde o zamanı bekliyoruz :)

aynen yaaa,, benim kocam bunu dile bile getirdi... hepimiz aynıyız demekki

cok güçlü birisin yaa.. masallah sana.. fikrinde güzel hepimiz aynı anda hamiş kalıp aynı anda pırtlayalım

ayyy benim mi bugün gülesim var menteba sende çok yaşa emi valla krize soktunuz beni bu gece pırtlayalım ayyy Allahımm heee hep beraber patlamış mısır gibi pırtlayalım inşşşşşşşş ayyy siz benim moral kaynagımsınızz yaaa iyiki varsınızz yeminleeee oyyyy oyyyyy canlarrr pırtttt pırtttt koptum

aynen yaaa,, benim kocam bunu dile bile getirdi... hepimiz aynıyız demekki

cok güçlü birisin yaa.. masallah sana.. fikrinde güzel hepimiz aynı anda hamiş kalıp aynı anda pırtlayalım

ayy canım benimmmmmmm :)))) pırtlatırızzz tuttummm bu lafı bennnn kızlarr pırtlatalım hepbirlikte inşallahhhhhhhhhhh

ayyyyyyy canım valla bi umut daha geç döllenme degil sanırım ama seninkide 2 haftada bir hafta büyümüşş belkim benimkide öyledir bellimi olur rabbim mucizesini gösterir inşazllhhhh

evet cnm benim 1 hafta gerideydi bide ilk ultrosonda adetle uyumlu olduğundan benimde gec döllenme ihtmalım ortadan kalkmıştı ama dediğim gibi 2 haftada 1 hafta buyudu sonrasında sattan 2 gun öne gecti ara 2 haftadan fazla acılırsa sorunmuş cnm yarın randavu kaçta seni takıp etmek isterim

patlamış mısırmııııııııııııııııı

Ben dusuk.yaptigimda oyle oldu. Kocamla gece sinamaya gittik araba yoktu o zaman. Tuvalete gittim sinemada baktim kan gelmis hemen telaslandim.arkadasi aradim hemen hastaneye git dedi. Esime dedim once eve.gitcem dio napcan evde hastaneye gidek.yok.dedim eve gitcem once iisim var. Temizlenip oyle gitmistim doktora.

Allahım sizi ne etmesinn emiii gidiyom yaaa ben gözümden yaş geldi valla kocam tuhaf tuhaf bakıyoo bana ne oluyo diyeee ayyy Allahım GÜLMEKTEN hiç ayırmasınn bizi inşşşşş

oh maşalla cnm bal buda benim için guzel bi haberdi meger ne kadar basit bi şey için 3 yıl beklemişin inanyorum ben bebişin korunmayı bıraktığın aylarda sana gelicek 3 aylıkmı cnm korunma

serappppppppp kuzumm yavaşsın sen bugünn hade yazzz azcık :))))))))))
gitmeyin bi yere 15 dk ya geliommmmmmmm gitmeyin sakın heeeeeeeeee

ayyyyyyyyyy umut oldun bana canım yaaa inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz bakalım hayırşsıı artık yarın 10 gibi falan gidicem canım telden girebilirsem yazarım hemnnnnnnn

serap kaçma biyereeeeeeee gebertirim seni heeeeeeeeeeee

kızzzz ben menbeta menbeta derken bende yanlıs yazarmısım diğer topiktede yanlıs yazılmıstı. yanlıs nick seçmisimn yaww. kolay mı anlasılmıyor nedir..

pırtlayakk yavrummmm.. pırrrrtt diye cıkarırız evelAllah.. oncelikle bir hamile kalalımda...

ayy canım benimmmmmmm :)))) pırtlatırızzz tuttummm bu lafı bennnn kızlarr pırtlatalım hepbirlikte inşallahhhhhhhhhhh

yaa sizde beni güldürdünüzz.. cok yasayın emi..

kızlar guzel sohpetiniz için teşkkurler topik sahibi arkadaşımızın içinde olmasını istediği katogeride değilim kı kendiside haklı bence onun dedği gibi zaman zaman sizlere bakıp durularınızla ilgili bilgi almak isterim benim topiğinize ziyaret amacım sizlere umut olmaktı rabbim en yakın zamanda sizleri meleklerine kavuşturur topik sahibi arkadaşımız ozaman da uygun bi topik acar sizlerle hep beraber bebek için bilgilerimizi paylaşırız hayırı gecelr

serappppppppp kuzumm yavaşsın sen bugünn hade yazzz azcık :))))))))))
gitmeyin bi yere 15 dk ya geliommmmmmmm gitmeyin sakın heeeeeeeeee

aaaa bana yavaş diyoo bakkk ne edem kızzz yetişemiyomm valla hangi birini okuycagımı sasırdımm aman acele etmee bide kescen bir yerlerini hahahahahah yavaş yavaşşş sen gelene kadar kaçarsam kusura bakma tatlımmm

aminnnn canım benimm aminnnn dualarını eksik etmeee bizdennnn sakınnn her zaman gell sen moral olursunn bizeee umut olursun

oh maşalla cnm bal buda benim için guzel bi haberdi meger ne kadar basit bi şey için 3 yıl beklemişin inanyorum ben bebişin korunmayı bıraktığın aylarda sana gelicek 3 aylıkmı cnm korunma

insallah canım yaa, inan gene korkum var.. ya hemen hamile kalamazda 1-2 sene daha beklersem diye..evet canım doktor 3 ay dedi. ama ben bu adet olunca doktora gidicem. muayene olcam. folik asitimi alıcam..ve calısmalara baslıcam. hayırlısı olsun insallah..

menteba demek.daha bi kolay sanki anlami. Ne nickin

gidiyormussun tatlım, kendine ve bebeğine iyi bak.. saglıklı gebelikler sana.. dualarınız eksik etme bizden..

Arkadaslar kocam yeni gelio hen cikiorum yarin gorusuruzzsss. Yarencim tekrar gel muhabbetin cok guzel.
Haydi herkese ii gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…