bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

menteba demek.daha bi kolay sanki anlami. Ne nickin

aslında acıklayabileceğim bir anlamı yok. özel zamanlarda alınmıs ve aklımda kalan bir nick oldu. gecen sene aktif olarak yazısmayabaslayınca birkacsene once aldıgım bu nickle devam ettim :))

evett kaldık mı basbasa serap ablaaaaa bende ablaaaaa dedim bla blaaaaa

diyin kuzum diyinn nasıl içinizden geliyosaaaa anam en büyük benmiyim aranızdaaa oyyy başımaa gelenlerrr ablanızz kurban olsun sizeeeee

evett topiğimizin ablası şimdilik sensin. her an biri cıkıp ben deli kadir cekilinnn uleynn diyip 79 doğumlu olup rütbene konabilir... bence ablalığın tadını cıkarrr

ayyy uykum geldi sacmalıyom yawww

ahanda geldimm dogranmış olarkatan kız seni görseler kimse abla demez hee kardeş der bagırlarına basarlarr :))))))))))))))))))))))

yaa o kadar genc dimekkii.. masallahhhhh... o zaman serapcıııımmmmmmm diyim

sen ne cabuk bitirdin işini yaaaaa, en cok orman kackını olan ben miyim

ahanda geldimm dogranmış olarkatan kız seni görseler kimse abla demez hee kardeş der bagırlarına basarlarr :))))))))))))))))))))))

hahahahahaha dimi kızz aynennn öyleee ama olsunn bırakk ablası oluyımm çaktırmaaa hoşumaa gitti... heeeee sonra görürlerse demesinlerr bu sübyenmi ablaymış hahahahahaha

yaa o kadar genc dimekkii.. masallahhhhh... o zaman serapcıııımmmmmmm diyim

sen ne cabuk bitirdin işini yaaaaa, en cok orman kackını olan ben miyim

genç vallaaa tam çıtırrr :)))))))
kızz azdı zatennn hehehe orman kaçkını olmak iyidir nedemişler dogayı koruyalım ayy agdaya geçmem lazım ama canım tatlı anacım acıo :)))))))))

genç vallaaa tam çıtırrr :)))))))
kızz azdı zatennn hehehe orman kaçkını olmak iyidir nedemişler dogayı koruyalım ayy agdaya geçmem lazım ama canım tatlı anacım acıo :)))))))))

ehuıehuehuehue alemsin wallaaa...

kimin canı acımıyorki.. ne olurdu sanki soyle kılsız tüysüz olaydıkk.. hıc oyle ugrasma derdimiz olmasaydı.. kafada saç kalmadı vucuttakilerin masallahı varr..

evim şahanede ne ev y<zpmışlar heeeeeeeeeee bayıldım bende başvurcam ama aaaaaaaaaaa ne güzel olmuşş aaa harikaaa aaa bu benim evimmi diyemem die katılmıom

ehuıehuehuehue alemsin wallaaa...

kimin canı acımıyorki.. ne olurdu sanki soyle kılsız tüysüz olaydıkk.. hıc oyle ugrasma derdimiz olmasaydı.. kafada saç kalmadı vucuttakilerin masallahı varr..

kız onu benim kocam kullanıooo kel azcıkkta vücüttaki kıllara bak kafaya bak diooooo benim saçımda kılımda bol annem nasıl ayva şeftali yediyse artık ve o ellerini yıkamadan nerelerine sürdüyse maşallah yani :))))))))))))))))))))))))))))

yaaa benim annem teyzeler halalar hep tüysüz.. bi ben cıkmısım iclerinde cinss.. masallahım var tüylerimden bi yastıgı doldururum artıkın

yaaa benim annem teyzeler halalar hep tüysüz.. bi ben cıkmısım iclerinde cinss.. masallahım var tüylerimden bi yastıgı doldururum artıkın

hahahahha aynenn vallaaa :))))))))))))) bende acaip maşallah annemi bi görr bembeyaz 3 -5 denede tüyyy var :))))))))))))))

hahahahha aynenn vallaaa :))))))))))))) bende acaip maşallah annemi bi görr bembeyaz 3 -5 denede tüyyy var :))))))))))))))

piyango bizlere vurmuş desene

canıkom ben cıkıyorum. serap abli uyudu herhal insallah yarın hersey cok güzel olurr.. kendine cok iyi bak moralini yüksek tut. hakkında hayırlı olanı yasatsın Rabbim sana.. iyi geceler, hoscakal..

tamam kuzum allah rahatlık versinnnnnnnnnnn uyudu vallaa :)))))))))) amin canım allah razı olsun haber vericem yarın gelir gelmezzz muckkkkkkk

evim şahanede ne ev y<zpmışlar heeeeeeeeeee bayıldım bende başvurcam ama aaaaaaaaaaa ne güzel olmuşş aaa harikaaa aaa bu benim evimmi diyemem die katılmıom

benim anneannem de diyor ki ben de yaptırsam ama ekranda gözükmesem. heee oldu :)))

günaydın arkadaşlar...kıl tüy derken geceyi bitirmişsiniz

günaydıııın...evet ne kaynatmışlar ne kaynatmışlar :)

ben bugün yine psikoloğa gidcem. dün akşam yine biraz buruklaştım. ama genel itibariyle iyi sayılırım. eylüle daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…