bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

herkese hayırlı günlerrrr

amin inşallah canım çok sağol..elimden geldiğince dikkat ediyorum işte...

herkeste tamamen farklı bu durum demek ki..bakalım benim gidişat ne olacak....
dikkat ediyorum çok sağol canım benim

ooo senin masadada ne ararsan var..olmaz öle..sen kaldır onları..onlar orada dururken diyetmi olur canım yaaaa

benim de aynı korkularım var canım yaa.inşallahh sorun yaşamayız..Allahım çok bekletmez bizi...

banada 2-3 ay dedi doktor ama inşallah 2 adet gördükten sonra çalışmalara başlamayı düşünüyorum bende....
hele bi ilk adet olup doktora gideyimde folik takviyesine başlıcam bende

diyin kuzum diyinn nasıl içinizden geliyosaaaa anam en büyük benmiyim aranızdaaa oyyy başımaa gelenlerrr ablanızz kurban olsun sizeeeee

serap gülüm arkandayım..2. abla ben..nede olsa 80 in son ayında doğmuşum..

Son düzenleme:
herkese merhaba bende malesef 20 gun once 3 aylik bebegimi dusurdum icim oyle yaniyorki beni sizden baskasi anlayamaz rabbim sabir versin benimkisi tup bebekti esimdede bendede sorun var polikistik over hastasiyim ve birde rahimde perde varmis kirkin cikinca gel ameliyat edeyim dedi ve ameliyattan sonra yine tup bebek yaptircaz cok zoruma gidiyor bir turlu toparlanamiyorum ruyalarima giriyor surekli doktorlar hemsireler kabus gibi yaaa..delirmek uzereyim yuce rabbime siginiyorum o verdi o aldi yine ol derse olur bize kalan elimizden geleni yapmak ve takdiri allaha birakmak mevlam yar ve yardimcimiz olsun

Herkese gun aydinlar. Kocami simdi ise gonderdim evi toplamadan yaniniza geldim. Bugun ilacimin son gunu hic bi ise yaramadi ilac neyse bakalim

Gecmis olsun canim ve hos.geldin. umutsuzluga kqpilma canim. Hakkimizda hayirlisi hepimizin kendine gore nedeni gar olmuyo iste. Bazen diyorum ya aceleci davraniyorum neden olmuyo falan filan bazende bakiorum etrafima ailesine karsi gelen evlatlar yada caresi olmayan hastaligi olan bebekler. Rabbim hakkimizfw hayirli olani hayirli zamanda versin. Bize.saglikli vatanina milletine ailesine hayirli evlatlarnasip etsin arkadasim. Herseyde vardir bi hayir canim sen duani et gerisini Allaha birak. Bi. Yerde okumustuk isimiz Allaha kalmissa o is tamamdir diye. Allahin izni ile bu iste tamamdir.

benım suan kanamam devam edıyor kürtajdan sonraki kanamayı adet olarak saymadım. 12 gundur olan kanamamı ilk adetım sayıyorum. mayıs ayındada yanı bu ayda adet olucam. bunuda 2. adet sayıcam sonra doktorayım. insallah bu sefer fazla beklemeyız..
benım kanamam bugun bayagı arttı.. agrım yok. sadece kanama buna baglı halsizlik oldu. elim ayagım kalkmıyor. esimde gotureyım doktora dedi.. yoook diyorum.. doktora gıtmekten bıle korkar oldum.. gene alttan muayene kurcalayacak felan.. offf kadın olmak ne zor yahu... Allah yardımcımız olsun...

canımmmm acın buyuk, ne denirki bende 14 haftalık bebeğimi kaybettim.. cok zordu cook.. Allah yardımcın olsun sana sabır versin.. seninkide cok degerli bir bebekmiş. ama ne yazıkki yiyecek ekmeği yokmus. Allah ın takdiri bu sekildeymiş. yapıcak bırsey yok. kendine dikkat et.. fazla stres yapmamaya calıs.
rahimde perde olayı nasıl oluyor bilmiyorum, insallah ameliyatını olup dogal yoldan hamile kalırsın..

çok geçmiş olsun..allahım sabrınıda versin inşallah ve malesfki aramıza hoşgeldin canım...

sen daha zor bi süreçten geçmişşin..tüp bebek falan gerçekten yıpratıcı bir süreç ve tam hamile kaldım derken sonuç hüsran....

toparlanmak gerçekten zor canım..bende 22 haftalık bebeğimi erken suyumun gelmesi nedeniyle yaklaşık 20 gün önce kaybettim..

Allahımverdi yine o aldı..elimizden birşey gelmiyor...
inşallah allahım tekrar yaşatmaz hiçbirimize..en kısa zamnda sağlıklı hayırlı ömürlü bebişlerimizi alırız inşallah..

Son düzenleme:

kadın olmak gerçekten çok zor...hele o kürtaj olayından sonra tekrar anladım bunu. .

ne güzel ik adetin diyelim buna..inşallah 2. adetin daha normal olur...kanama dolayısıyla halsizlik hissetmen çok normal..
yorma kendini dinlen biraz....

bu arada kürtaj sonrası sanada demir hapı verdilermi??
ben kullanıyorum merak ettim..

Allah razi olsun canim umutsuz degilim ama yorgunum rabbim ona el acip dua eden kimseyi huzurundan bos cevirmesin zaten duasini icten yapan kabul olacagindan emin olan kulunun duasini asla geri cevirmezmis yuce ALLAH okadar buyuk ki....her zaman ve hep saglikli hayirli evlatlar nasip et Allah'im diye dua ediyorum ve kabul olacak biliyorum..Allah izin verirse hepimizin olacak insallah hayirlisiyla

gecmis olsun canim sagol evet cok zor cok amin cumlemizin yardimcisi olsun rabbim..rahimde sekil bozukluguymus dogustan gelen bisey canim bende hic bilmiyordum ama basina gelince herseyi ogreniyor ve anliyorsun iste...keske keske dogal yoldan olabilse tup bebek yaptircaz yine ama hayirlisi ALLAH buyuk

geçmiş olsun canım Allahım bir daha yaşatmasınn en kısa zmaanda Allahım sabrını vericek korkmaa hepimiz öyle geldik buraya yıkık dökük Allahım tez zamanda kucagını doldursun saglıklı sıhatlii dulaarımızdasın

kızlar yelizden haber yokmu hala merak ettim 10 gidicekti ne oldu acaba inşşş kötüde sonuç olsaa rahat atlatırr dualarımız seninlee yelizimmm benimm aklımızdaa sende çabuk gellll

sanada cok gecmis olsun..sagol allah razi olsun insallah..evet cok zordu her seye raziydim cektigim sikintilari unutmustum hamile oldugumu ogrenince ama malesef kismet degilmis..senin icinde cok zor her gecen gun daha cok baglaniyosun ve o bagin kopmasi dahada zorlasiyor rabbim sanada sabir versin evet elden birsey gelmiyor..saglikli hayirli evlatlar versin rabbim hepimize insallah o ol derse olur

kızlar yelizle gorustum

hastanede dr ile gorumsu kese 8 haftalık bebek 7 haftalık gozukuyormus buyumus yanı

ama dr demıs yanı ölünce şişer ve büyük gozukur...kürtaj en uygunu olur demiş

işte tahlil vercekmış yeliz kürtaj olcakmış kızlar

evet saol canım dinleniyorum hiçbisey yapmıyorum bugun.. buna ilk adet dedim 25 günlük dongume gore 15 mayıs ile 18 mayıs arası gene adet olucam ne az kalmıs yaa 2 hafta neredeyse.. ne zaman tertemiz dolasıcam ben :26::26:

doktorum forrum fort demir hapı verdi 30 gun kullanmamı istedi. 25 gun felan kullandım bıraktım.. 20 gundur diyetteyim haplar kilo aldırmasın daha cok dedim.. 3,5 ay hamile kaldım 2 kılo aldım.. sanki üzerime yapıstı kılolar.. gtmiyor bir türlü.. yeniden hamile kalana kadar bi 5 kıllo versem iyi olur.. hamilelikte cok kılo alıcam enim boyum bir olcak bu belli oldu.. o yuzden 25 gun kullandım bıraktım canım..

Amin kimseye yasatmasin canim cok sagol insallah insallah...bende herkes icin her zorda sikintida olan icin dua ediyorum rabbime hepimize saglikli hayirli bebisler versin

amin canım cok saol.. hımm anladım yani ameliyat ile düzelebilecekse ne ala. insallah kolaylıkla atlatırsın.. peki ardından bir korunma sürecin olacak mı?? insallah olmazda biran once baslarsın calısmalara.. beklemek cok zor biliyorum ama en azından 2-3 ay kadar siz denesiniz ona göre tekrar tüpe karar verseniz daha iyi olmaz mı?? benım tanıdıklarım var tüp tutmayıp nasıl olsa olmuyor diyerekten 2.3.ayda hamile kalan.. insallah seninde bu sekilde olur canımm..

ayyy çok üzüldümm yaaaa bir yanlışlık falan yapmazlar dimi yaaa gerçekten büyüdüysee gerçi doktor bilir ama Allahım acısız sorunsuz kurtulmasını nasip etsinn ne diyelimm dularımız onunlaaaa tşklerr ayşeee Allah razı olsunnn

yaa nasıl yani, büyümüş işte. ölünce şişer mi olur mu böyle şey.. hay allahım yaa.. keske baska bi doktora daha gitse.. gerci testte cıkar.. insallah doktor yanılmıstır. ne umutluydum yaa...

benımde kesem bir hafta onden gidiyordu sonra bebeğim onden gitti.. yani olabilir aslında normal ama bilemedim ne diyeceğimi (

aynen menbeta banada tuhaf geldii yaaa ne diycegimi bilemedimm yaa geç döllenme olduysaa geç büyüyosaa offf neyse aklını bulandırmayalım şimdi inşş doktorr iyi biliyodurrrr Allahımm yardım etsinn şoka girdimm

amin canımm yaa, benimde moralim bozuldu.. aptal oldum resmen.. Allah yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…