- Konu Sahibi renkliatlas
-
amin inşallah canım çok sağol..elimden geldiğince dikkat ediyorum işte...dikkat et kendine. havalar ısındı diye açılma hemen. yansan bile ayağına patik giy. belini karnını sıcak tut. annem doğum yapan ablama temmuz ayında patik giydirmişti.
inşallah reglin de en kısa sürede düzene girer canım..
arkadaslar gerekli bütün acıklamaları yapmıslar sagolsunlar. hepside güzel demiş canım, kendini yorma agır işler yapma ve kendini sıcak tut..
bende senın durumundayım. suyumun geldiği günü 1 olarak saydım, az da olsa kanamamda baslamıstı çunku.. 16-17 gun devam etti. sonra bitti felan derken 1 hafta sonra tekrar basladı tam 25.gun yani. 11 gundurde kanama goruyorum bazen cok yoğun oluyor bide parcalar felan geliyor. rahim kendini yenilediği için normalmiş. lohusayız biz 40 a kadarda devam edermiş. büyükler oyle diyor. sen kendine dikkat et canım :)
bizim masanın üzerinde her zaman duran şeyleri sayayım mı? paşam canım isterse diye hazırda bulunduruyo.. cips, çikolata, hurma, kuruyemiş. dolapta börek, yaşpasta, muz. her daim bulunur ve mütemadiyen paşam tarafından yenir!
yazık bana yaaa!!
ha bi de canı haftada 1 kez pizza ve poğaça çeker
benim de aynı korkularım var canım yaa.inşallahh sorun yaşamayız..Allahım çok bekletmez bizi...insallah canım yaa, inan gene korkum var.. ya hemen hamile kalamazda 1-2 sene daha beklersem diye..evet canım doktor 3 ay dedi. ama ben bu adet olunca doktora gidicem. muayene olcam. folik asitimi alıcam..ve calısmalara baslıcam. hayırlısı olsun insallah..
diyin kuzum diyinn nasıl içinizden geliyosaaaaanam en büyük benmiyim aranızdaaa oyyy başımaa gelenlerrr ablanızz kurban olsun sizeeeee
herkese merhaba bende malesef 20 gun once 3 aylik bebegimi dusurdum icim oyle yaniyorki beni sizden baskasi anlayamaz rabbim sabir versin benimkisi tup bebekti esimdede bendede sorun var polikistik over hastasiyim ve birde rahimde perde varmis kirkin cikinca gel ameliyat edeyim dedi ve ameliyattan sonra yine tup bebek yaptircaz cok zoruma gidiyor bir turlu toparlanamiyorum ruyalarima giriyor surekli doktorlar hemsireler kabus gibi yaaa..delirmek uzereyim yuce rabbime siginiyorum o verdi o aldi yine ol derse olur bize kalan elimizden geleni yapmak ve takdiri allaha birakmak mevlam yar ve yardimcimiz olsun
herkeste tamamen farklı bu durum demek ki..bakalım benim gidişat ne olacak....
dikkat ediyorum çok sağol canım benim
benim de aynı korkularım var canım yaa.inşallahh sorun yaşamayız..Allahım çok bekletmez bizi...
banada 2-3 ay dedi doktor ama inşallah 2 adet gördükten sonra çalışmalara başlamayı düşünüyorum bende....
hele bi ilk adet olup doktora gideyimde folik takviyesine başlıcam bende
serap gülüm arkandayım..2. abla ben..nede olsa 80 in son ayında doğmuşum..
herkese merhaba bende malesef 20 gun once 3 aylik bebegimi dusurdum icim oyle yaniyorki beni sizden baskasi anlayamaz rabbim sabir versin benimkisi tup bebekti esimdede bendede sorun var polikistik over hastasiyim ve birde rahimde perde varmis kirkin cikinca gel ameliyat edeyim dedi ve ameliyattan sonra yine tup bebek yaptircaz cok zoruma gidiyor bir turlu toparlanamiyorum ruyalarima giriyor surekli doktorlar hemsireler kabus gibi yaaa..delirmek uzereyim yuce rabbime siginiyorum o verdi o aldi yine ol derse olur bize kalan elimizden geleni yapmak ve takdiri allaha birakmak mevlam yar ve yardimcimiz olsun
çok geçmiş olsun..allahım sabrınıda versin inşallah ve malesfki aramıza hoşgeldin canım...herkese merhaba bende malesef 20 gun once 3 aylik bebegimi dusurdum icim oyle yaniyorki beni sizden baskasi anlayamaz rabbim sabir versin benimkisi tup bebekti esimdede bendede sorun var polikistik over hastasiyim ve birde rahimde perde varmis kirkin cikinca gel ameliyat edeyim dedi ve ameliyattan sonra yine tup bebek yaptircaz cok zoruma gidiyor bir turlu toparlanamiyorum ruyalarima giriyor surekli doktorlar hemsireler kabus gibi yaaa..delirmek uzereyim yuce rabbime siginiyorum o verdi o aldi yine ol derse olur bize kalan elimizden geleni yapmak ve takdiri allaha birakmak mevlam yar ve yardimcimiz olsun
benım suan kanamam devam edıyor kürtajdan sonraki kanamayı adet olarak saymadım. 12 gundur olan kanamamı ilk adetım sayıyorum. mayıs ayındada yanı bu ayda adet olucam. bunuda 2. adet sayıcam sonra doktorayım. insallah bu sefer fazla beklemeyız..
benım kanamam bugun bayagı arttı.. agrım yok. sadece kanama buna baglı halsizlik oldu. elim ayagım kalkmıyor. esimde gotureyım doktora dedi.. yoook diyorum.. doktora gıtmekten bıle korkar oldum.. gene alttan muayene kurcalayacak felan.. offf kadın olmak ne zor yahu... Allah yardımcımız olsun...
Gecmis olsun canim ve hos.geldin. umutsuzluga kqpilma canim. Hakkimizda hayirlisi hepimizin kendine gore nedeni gar olmuyo iste. Bazen diyorum ya aceleci davraniyorum neden olmuyo falan filan bazende bakiorum etrafima ailesine karsi gelen evlatlar yada caresi olmayan hastaligi olan bebekler. Rabbim hakkimizfw hayirli olani hayirli zamanda versin. Bize.saglikli vatanina milletine ailesine hayirli evlatlarnasip etsin arkadasim. Herseyde vardir bi hayir canim sen duani et gerisini Allaha birak. Bi. Yerde okumustuk isimiz Allaha kalmissa o is tamamdir diye. Allahin izni ile bu iste tamamdir.
canımmmm acın buyuk, ne denirki bende 14 haftalık bebeğimi kaybettim.. cok zordu cook.. Allah yardımcın olsun sana sabır versin.. seninkide cok degerli bir bebekmiş. ama ne yazıkki yiyecek ekmeği yokmus. Allah ın takdiri bu sekildeymiş. yapıcak bırsey yok. kendine dikkat et.. fazla stres yapmamaya calıs.
rahimde perde olayı nasıl oluyor bilmiyorum, insallah ameliyatını olup dogal yoldan hamile kalırsın..
Allah razi olsun canim umutsuz degilim ama yorgunum rabbim ona el acip dua eden kimseyi huzurundan bos cevirmesin zaten duasini icten yapan kabul olacagindan emin olan kulunun duasini asla geri cevirmezmis yuce ALLAH okadar buyuk ki....her zaman ve hep saglikli hayirli evlatlar nasip et Allah'im diye dua ediyorum ve kabul olacak biliyorum..Allah izin verirse hepimizin olacak insallah hayirlisiyla
gecmis olsun canim sagol evet cok zor cok amin cumlemizin yardimcisi olsun rabbim..rahimde sekil bozukluguymus dogustan gelen bisey canim bende hic bilmiyordum ama basina gelince herseyi ogreniyor ve anliyorsun iste...keske keske dogal yoldan olabilse tup bebek yaptircaz yine ama hayirlisi ALLAH buyuk
çok geçmiş olsun..allahım sabrınıda versin inşallah ve malesfki aramıza hoşgeldin canım...
sen daha zor bi süreçten geçmişşin..tüp bebek falan gerçekten yıpratıcı bir süreç ve tam hamile kaldım derken sonuç hüsran....
toparlanmak gerçekten zor canım..bende 22 haftalık bebeğimi erken suyumun gelmesi nedeniyle yaklaşık 20 gün önce kaybettim..
Allahımverdi yine o aldı..elimizden birşey gelmiyor...
inşallah allahım tekrar yaşatmaz hiçbirimize..en kısa zamnda sağlıklı hayırlı ömürlü bebişlerimizi alırız inşallah..
kadın olmak gerçekten çok zor...hele o kürtaj olayından sonra tekrar anladım bunu. .
ne güzel ik adetin diyelim buna..inşallah 2. adetin daha normal olur...kanama dolayısıyla halsizlik hissetmen çok normal..
yorma kendini dinlen biraz....
bu arada kürtaj sonrası sanada demir hapı verdilermi??
ben kullanıyorum merak ettim..
Herkese gun aydinlar. Kocami simdi ise gonderdim evi toplamadan yaniniza geldim. Bugun ilacimin son gunu hic bi ise yaramadi ilacneyse bakalim
geçmiş olsun canım Allahım bir daha yaşatmasınn en kısa zmaanda Allahım sabrını vericek korkmaa hepimiz öyle geldik buraya yıkık dökük Allahım tez zamanda kucagını doldursun saglıklı sıhatlii dulaarımızdasın
gecmis olsun canim sagol evet cok zor cok amin cumlemizin yardimcisi olsun rabbim..rahimde sekil bozukluguymus dogustan gelen bisey canim bende hic bilmiyordum ama basina gelince herseyi ogreniyor ve anliyorsun iste...keske keske dogal yoldan olabilse tup bebek yaptircaz yine ama hayirlisi ALLAH buyuk
kızlar yelizle gorustum
hastanede dr ile gorumsu kese 8 haftalık bebek 7 haftalık gozukuyormus buyumus yanı
ama dr demıs yanı ölünce şişer ve büyük gozukur...kürtaj en uygunu olur demiş
işte tahlil vercekmış yeliz kürtaj olcakmış kızlar
kızlar yelizle gorustum
hastanede dr ile gorumsu kese 8 haftalık bebek 7 haftalık gozukuyormus buyumus yanı
ama dr demıs yanı ölünce şişer ve büyük gozukur...kürtaj en uygunu olur demiş
işte tahlil vercekmış yeliz kürtaj olcakmış kızlar
yaa nasıl yani, büyümüş işte. ölünce şişer mi olur mu böyle şey.. hay allahım yaa.. keske baska bi doktora daha gitse.. gerci testte cıkar.. insallah doktor yanılmıstır. ne umutluydum yaa...
benımde kesem bir hafta onden gidiyordu sonra bebeğim onden gitti.. yani olabilir aslında normal ama bilemedim ne diyeceğimi(
aynen menbeta banada tuhaf geldii yaaa ne diycegimi bilemedimm yaa geç döllenme olduysaa geç büyüyosaa offf neyse aklını bulandırmayalım şimdi inşş doktorr iyi biliyodurrrr Allahımm yardım etsinn şoka girdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?