bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

duzelir insallah sagol canim..bilmiyorum korunma surecinin ne kadar oldugunu umarim cok degildir evet beklemek cok zor tup bebek tedaviside hem maddi hem bedenen hemde ruhen cok zor ama esimdede sorun var normal yolla biraz zor..evet oyle olanlari bende cok okudum bu topikte ama doktor azicikta olsa sans vermiyor dogal yolla olabilir belki demiyor buda Allahin takdiri iste nasip kismet hersey..

hımm anladım canım.. dr şans bile vermiorsa beklemekte canınınızı sıkmaktan baska bir işe yaramaz.. o zaman tek dileğim insallah bunlar son ugraslarınız olur.. en kısa zamandada bebeğine kavusursun.. güçlü olmaya calıs.. şuan buhranlardasın. yazısmandan belli.. hayırlısı olsun de gec.. kafaya takmaması cok zor.. bende rahim filminden sonra hamile kalmıstım..3 yıl üzerinde hemde.. senin kadar zor zamanlar gecirmesemde, yasadıklarımız evliliğide ilişkimizide yıpratmaya yetti..
sen kocana sarıl, Allah a sıgın.. insallah hakkında hayırlısını yasatcak ve meleğini gondericek en kısa zamanda..

canım sen ne kullanıyordun ?? neden işe yaramadı nasıl anladın?? merak ettim.

Canim benim adetlerim azaldi kurtajdan sonnra cok cok az gelio bile diyemiorum sadece adet zamani peceteye kahve rengi pihti gelio. Doktor prolaktin yuksek dedi ama cok yuksek degildi. Iki aydir ilac kullqndim ise yrasa gecen hafta adet oldum gene ayniydi. Degisen hic bisi yok yani. Bugun ilacin son gunu
Yelizin olqyida buyumus deyince cok sevindim ama ne bilim kurtaji duyunca sok oldum. Kalp qtisi yok acaba.ondanmi kurtaj vermis. Bugunmu olcak kutaj keske bi doktora dahq gorunse.

anladım canım.. belkide hemen etki etmemiştir. bridahaki adetini bekle bence o da bu sekilde gelirse tekrar doktora git. prolaktine baktır. muayene ol. belki baska bir tedaviyle normal adet olursun.. herkeste durum baska baksana bana eşim doktora gotureyim diye işten eve gelicek bu kadar kanama gorulur mu diye.. bende dktrdan korkar oldum kürtajdan sonra. agrım sızım olursa yarın yada cuma günü gidicem. artık elim ayagım kalkmıyor gibi bisey.. halsizlik oldu bende..

ay sorma yaa ne üzüldüm bende yelize.. Allah yardımcısı olsun..

Kimi kandan sikayet eder kimi kqnsizliktan :) haftaya gidicem canim doktora. Acikcasi ben yapisikoiktan korkuyorum. Bakalim artik.

amın canım konsutum demın gene cıkmıs kurtajdan ıyıymıs Allah ım tekrar nasıb eder ınsallahh

canım bebek cidden yasayacaksa drlar anlıyoalr cidden

bak benım ıkıncı bebegımde 6. haftada kese gozukmuyorudu dusun kalp atısı gec cıktı

10. haftaya kadar hep gerıydı bunlara ragmen almadılar yasayabılrı die cidden de toparladı

sonra kaybettım kanım pıhtılaştıgı ıcın zaten ılk haftaalr da o yuzden kanlanma az oldugu ıcın yavas gelısms

kaybettım 28. haftada o bebegımı ama çok çok ağlıklıydı sadece pıhtılaşmadan oldu....

yelızınkı de dr bi umut görseydı almazdı emınım hayırlısı olsun ınsallah tekrar gene hamıle kalır....

kızlar yelizden haber yokmu hala merak ettim 10 gidicekti ne oldu acaba inşşş kötüde sonuç olsaa rahat atlatırr dualarımız seninlee yelizimmm benimm aklımızdaa sende çabuk gellll

bi tanem can arkadaşım benimmm geldim ben şimdi evdeyim muayene falan uzun sürdü biraz normalde bebek 2 mm büyümüş kesemde normal 8+5 görünüyomuş ama doktor eşimide benide aldı karşısına bebek büyümüş ama bi insan ölünce nasıl şişerse ceninde şişer şu anda kalp atışının görünmesi lazımdı dedi.kese zaten normal olarak büyürmüş önemli olan bebegin büyümesiymiş.oda yok yani doktor çok iyiydi çok ilgiliydi aldı karşısına konuştu falan artık smet gerisi hayırlı degilmiş demekki ben çok iyiyim kürtajım 10 dk sürmüş hemencik almışlar.şimdi evdeyim yatıyorum azcık kanamam var haliyle AMA OLSUN MORALİM İYİ
bide beni odaya aldılar kocamla arkadaşım yok hemşire bıraktı beni ayy bi başladım aglamaya onlar yoklar kocam nerde diye hemşireler geldi yanıma hemen beni sakinleştirmeye çalışıyolar sonra hemşire telefonunu verdide aradım geldiler kısa sürmüş kürtajım onlarda yiycek bişiler almaya gitmişler :)))))))

merhaba geçmiş olsun canım. allahım yar ve yardımcın olsun inşallah...

canım doktorum çok iyiydiii ve kalbi atmıyodu bebegin sesinide açtı dinletti hiç bişe yok.5 günde 2 mm büyümesi zaten normal degil hayırlsıı artoık yaa napalım kısmetttten öteye yol yok

piştttttttttttttt burda umutsuzluga korkuya ve kötü şeylere yer yok artık canım bak yeni kğrtajdan çıktım ben 1 ssaat olduuu 2. gebeligim ve çok zor oluyorrr bebegim.lütfen ama lütfen üzülmeeee amelğiyatını ol en kısa zamanda hamile kalırsınnn.bebeginin bi gelme zamanı var ve o o zaman gelicek bunu unutmaaa

canım çok geçmiş olsun. iyi olmana sevindim. maşallah diyelim canım ama inanıyorum ki sen bu pozitiflikle 10 kez gebe kalır, hepsini doğurup (sizin tabırle pırtlatıp! ) büyütürsün düşünsene etrafta sürekli gülümseyerek gezen 11 tane yeliz. ne eğlenceli olurdu sizin ev dimi

Son düzenleme:

canımmmmmmmm ne güldüm heee allahımda seni güldürsün inşallhhh.rabbime sıgınıyorum canım napalım hayatta herşeyin bi zamanı vardır benimkinin zamanı daha gelmedi demekkiii :)))))))))))))) bizde pırt pırt pırtlatcaz inşallahhhhhhhhhh

inşallah canım, hep beraber pırtlatmak dileğiyle

Son düzenleme:
Canim gecmis olsun ne gusel hemen cikmissin. Ben kurtaj olunca o gun hastanede kaldim. Aslina biseyime yoktu ama burda adet boylemis iste. Bende esimi aksam sekize kadar gondermemistim kacak kqlmisti yanimda:) sonra hemsire gordu gonderdi onu. Neyse bidakine beraber pirtlatmqk umidiyle sekerim. Simdi sen dikkat t kendine dun konusuyoduk ya sicak falan tut kendini bol bol dinlen.

TŞK ederim cvp yazamadım ovulasyon tarihine baktım 35 günde bir adet oluyorum sat 11nisan.bugünü gösteriyo kasıklarım falanda ağrıyo bugün ama bana geç gibi geldi bu kadar geç yumurtlama olur mu acaba kafam çok karışık

çook geçmiş olsun allah yaşatmasın bir daha

canım benim iyi olmana çok sevindimm rahat atlatmanada dedigin gibi kısmet degilmiş kendine çok dikkat et oldumu kuzumm sen güçlü ve pozitif bir insansınn Allahım nasip edicekk alıcaksın bebegini kucagınaa herseyden önce şimdi senin saglıgın önemli bol bol dinlenn kanamanda normall çok merak ettim seni yaaa valla bide misafir geldi giremedim uyuz oldumm ama morelim yerinde dedin yaa çok iyi oldumm :) canım çokkk geçmiş olsunnn inşş bu pozitif enerjinlee hemen toparlanıcaksın ve alıcaksınn bebişini kucagınaa seni seviyorumm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…