- Konu Sahibi renkliatlas
-
amin canım cok saol.. hımm anladım yani ameliyat ile düzelebilecekse ne ala. insallah kolaylıkla atlatırsın.. peki ardından bir korunma sürecin olacak mı?? insallah olmazda biran once baslarsın calısmalara.. beklemek cok zor biliyorum ama en azından 2-3 ay kadar siz denesiniz ona göre tekrar tüpe karar verseniz daha iyi olmaz mı?? benım tanıdıklarım var tüp tutmayıp nasıl olsa olmuyor diyerekten 2.3.ayda hamile kalan.. insallah seninde bu sekilde olur canımm..
duzelir insallah sagol canim..bilmiyorum korunma surecinin ne kadar oldugunu umarim cok degildir evet beklemek cok zor tup bebek tedaviside hem maddi hem bedenen hemde ruhen cok zor ama esimdede sorun var normal yolla biraz zor..evet oyle olanlari bende cok okudum bu topikte ama doktor azicikta olsa sans vermiyor dogal yolla olabilir belki demiyor buda Allahin takdiri iste nasip kismet hersey..
canım sen ne kullanıyordun ?? neden işe yaramadı nasıl anladın?? merak ettim.
Canim benim adetlerim azaldi kurtajdan sonnra cok cok az gelio bile diyemiorum sadece adet zamani peceteye kahve rengi pihti gelio. Doktor prolaktin yuksek dedi ama cok yuksek degildi. Iki aydir ilac kullqndim ise yrasa gecen hafta adet oldum gene ayniydi. Degisen hic bisi yok yani. Bugun ilacin son gunu
Yelizin olqyida buyumus deyince cok sevindim ama ne bilim kurtaji duyunca sok oldum. Kalp qtisi yok acaba.ondanmi kurtaj vermis. Bugunmu olcak kutaj keske bi doktora dahq gorunse.
anladım canım.. belkide hemen etki etmemiştir. bridahaki adetini bekle bence o da bu sekilde gelirse tekrar doktora git. prolaktine baktır. muayene ol. belki baska bir tedaviyle normal adet olursun.. herkeste durum baska baksana bana eşim doktora gotureyim diye işten eve gelicek bu kadar kanama gorulur mu diye.. bende dktrdan korkar oldum kürtajdan sonra. agrım sızım olursa yarın yada cuma günü gidicem. artık elim ayagım kalkmıyor gibi bisey.. halsizlik oldu bende..
ay sorma yaa ne üzüldüm bende yelize.. Allah yardımcısı olsun..
ayyy çok üzüldümm yaaaa bir yanlışlık falan yapmazlar dimi yaaa gerçekten büyüdüysee gerçi doktor bilir ama Allahım acısız sorunsuz kurtulmasını nasip etsinn ne diyelimmdularımız onunlaaaa tşklerr ayşeee Allah razı olsunnn
yaa nasıl yani, büyümüş işte. ölünce şişer mi olur mu böyle şey.. hay allahım yaa.. keske baska bi doktora daha gitse.. gerci testte cıkar.. insallah doktor yanılmıstır. ne umutluydum yaa...
benımde kesem bir hafta onden gidiyordu sonra bebeğim onden gitti.. yani olabilir aslında normal ama bilemedim ne diyeceğimi(
kızlar yelizden haber yokmu hala merak ettim 10 gidicekti ne oldu acabainşşş kötüde sonuç olsaa rahat atlatırr dualarımız seninlee yelizimmm benimm aklımızdaa sende çabuk gellll
herkese merhaba bende malesef 20 gun once 3 aylik bebegimi dusurdum icim oyle yaniyorki beni sizden baskasi anlayamaz rabbim sabir versin benimkisi tup bebekti esimdede bendede sorun var polikistik over hastasiyim ve birde rahimde perde varmis kirkin cikinca gel ameliyat edeyim dedi ve ameliyattan sonra yine tup bebek yaptircaz cok zoruma gidiyor bir turlu toparlanamiyorum ruyalarima giriyor surekli doktorlar hemsireler kabus gibi yaaa..delirmek uzereyim yuce rabbime siginiyorum o verdi o aldi yine ol derse olur bize kalan elimizden geleni yapmak ve takdiri allaha birakmak mevlam yar ve yardimcimiz olsun
yaa nasıl yani, büyümüş işte. ölünce şişer mi olur mu böyle şey.. hay allahım yaa.. keske baska bi doktora daha gitse.. gerci testte cıkar.. insallah doktor yanılmıstır. ne umutluydum yaa...
benımde kesem bir hafta onden gidiyordu sonra bebeğim onden gitti.. yani olabilir aslında normal ama bilemedim ne diyeceğimi(
herkese merhaba bende malesef 20 gun once 3 aylik bebegimi dusurdum icim oyle yaniyorki beni sizden baskasi anlayamaz rabbim sabir versin benimkisi tup bebekti esimdede bendede sorun var polikistik over hastasiyim ve birde rahimde perde varmis kirkin cikinca gel ameliyat edeyim dedi ve ameliyattan sonra yine tup bebek yaptircaz cok zoruma gidiyor bir turlu toparlanamiyorum ruyalarima giriyor surekli doktorlar hemsireler kabus gibi yaaa..delirmek uzereyim yuce rabbime siginiyorum o verdi o aldi yine ol derse olur bize kalan elimizden geleni yapmak ve takdiri allaha birakmak mevlam yar ve yardimcimiz olsun
bi tanem can arkadaşım benimmm geldim ben şimdi evdeyim muayene falan uzun sürdü biraz normalde bebek 2 mm büyümüş kesemde normal 8+5 görünüyomuş ama doktor eşimide benide aldı karşısına bebek büyümüş ama bi insan ölünce nasıl şişerse ceninde şişer şu anda kalp atışının görünmesi lazımdı dedi.kese zaten normal olarak büyürmüş önemli olan bebegin büyümesiymiş.oda yok yani doktor çok iyiydi çok ilgiliydi aldı karşısına konuştu falan artık smet gerisi hayırlı degilmiş demekki ben çok iyiyim kürtajım 10 dk sürmüş hemencik almışlar.şimdi evdeyim yatıyorum azcık kanamam var haliyle AMA OLSUN MORALİM İYİ
bide beni odaya aldılar kocamla arkadaşım yok hemşire bıraktı beni ayy bi başladım aglamaya onlar yoklar kocam nerde diye hemşireler geldi yanıma hemen beni sakinleştirmeye çalışıyolar sonra hemşire telefonunu verdide aradım geldiler kısa sürmüş kürtajım onlarda yiycek bişiler almaya gitmişler :)))))))
canım çok geçmiş olsun.iyi olmana sevindim. maşallah diyelim canım ama inanıyorum ki sen bu pozitiflikle 10 kez gebe kalır, hepsini doğurup (sizin tabırle pırtlatıp! ) büyütürsün düşünsene etrafta sürekli gülümseyerek gezen 11 tane yeliz. ne eğlenceli olurdu sizin ev dimi
canımmmmmmmm ne güldüm heee allahımda seni güldürsün inşallhhh.rabbime sıgınıyorum canım napalım hayatta herşeyin bi zamanı vardır benimkinin zamanı daha gelmedi demekkiii :)))))))))))))) bizde pırt pırt pırtlatcaz inşallahhhhhhhhhh
Canim gecmis olsun ne gusel hemen cikmissin. Ben kurtaj olunca o gun hastanede kaldim. Aslina biseyime yoktu ama burda adet boylemis iste. Bende esimi aksam sekize kadar gondermemistim kacak kqlmisti yanimda:) sonra hemsire gordu gonderdi onu. Neyse bidakine beraber pirtlatmqk umidiyle sekerim. Simdi sen dikkat t kendine dun konusuyoduk ya sicak falan tut kendini bol bol dinlen.bi tanem can arkadaşım benimmm geldim ben şimdi evdeyim muayene falan uzun sürdü biraz normalde bebek 2 mm büyümüş kesemde normal 8+5 görünüyomuş ama doktor eşimide benide aldı karşısına bebek büyümüş ama bi insan ölünce nasıl şişerse ceninde şişer şu anda kalp atışının görünmesi lazımdı dedi.kese zaten normal olarak büyürmüş önemli olan bebegin büyümesiymiş.oda yok yani doktor çok iyiydi çok ilgiliydi aldı karşısına konuştu falan artık smet gerisi hayırlı degilmiş demekki ben çok iyiyim kürtajım 10 dk sürmüş hemencik almışlar.şimdi evdeyim yatıyorum azcık kanamam var haliyle AMA OLSUN MORALİM İYİ
bide beni odaya aldılar kocamla arkadaşım yok hemşire bıraktı beni ayy bi başladım aglamaya onlar yoklar kocam nerde diye hemşireler geldi yanıma hemen beni sakinleştirmeye çalışıyolar sonra hemşire telefonunu verdide aradım geldiler kısa sürmüş kürtajım onlarda yiycek bCişiler almaya gitmişler :)))))))
canım ben kullandım ovulasyon testi...
test pozitif yani iki çizgide kırmızı çıktıktan sonra yumurtlama oluyor..
pozitiften sonra silikleşmeye başlayınca yumurtlama olmuş demek....
inşallah pozitif olan günü değerlendirmişşinir...bugünüde değerlendir...
yumurtlama olmuş sende canım..yarın değil yumurtlama günün
bi tanem can arkadaşım benimmm geldim ben şimdi evdeyim muayene falan uzun sürdü biraz normalde bebek 2 mm büyümüş kesemde normal 8+5 görünüyomuş ama doktor eşimide benide aldı karşısına bebek büyümüş ama bi insan ölünce nasıl şişerse ceninde şişer şu anda kalp atışının görünmesi lazımdı dedi.kese zaten normal olarak büyürmüş önemli olan bebegin büyümesiymiş.oda yok yani doktor çok iyiydi çok ilgiliydi aldı karşısına konuştu falan artık smet gerisi hayırlı degilmiş demekki ben çok iyiyim kürtajım 10 dk sürmüş hemencik almışlar.şimdi evdeyim yatıyorum azcık kanamam var haliyle AMA OLSUN MORALİM İYİ
bide beni odaya aldılar kocamla arkadaşım yok hemşire bıraktı beni ayy bi başladım aglamaya onlar yoklar kocam nerde diye hemşireler geldi yanıma hemen beni sakinleştirmeye çalışıyolar sonra hemşire telefonunu verdide aradım geldiler kısa sürmüş kürtajım onlarda yiycek bişiler almaya gitmişler :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?