bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ewet ne kadar senle kalırsa okadar alışıyorsun...
allahım tekrar aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah hiçbirimize...
Allah ol dediğiğnde olacak yapacak hiçbişeyimiz yok..elden bişi gelmiyor yani...
Allahım tez zamanda doldursun göbüşümüzü

senin adet döngün ne kısaaaa:18:.benim 30 gün bazen 29 değişiyo..az kalmış tabi nedirki 2 haftaa..
bende 30 güne göre 11 mayısta falan bekliyorum ilk adetimi.inşallah bekletmezde gelir hemen....ay adetimide böyle hiç beklememiştim

temizlenicez ve herşey yoluna girecek inşallah....

banada gyno ferro sanol diye bi ilaç verdi 30 günlük bende hala kullanıyorum 10 tane falan kaldı...ama kilo aldırıyor iştah açıyor diye içmek istemiyorum..mecburen devam tabii
ben 5 ayda 6 kiloya yakın almışım..ilk 4 ay 3 kilo almıştım bulantılar geçince çok hızlı aldım...

bende 2 haftadır diyetteyim..2 kilo verdim bu 3. hafta 4-5 kilo daha vermek istiyorum..annem ve kaynanm kızıyo..sen lohusasın ne diyeti bu halsiz kalcan diye..ama yapmasam moral bozuk dahada şişçem...
ben kararlıyım vercem hem diyet falan bana bi amaç işte meşgul ediyo beni...

benimde ümidim inşallah hamile kalana kadar vermek..
hayırlısı bakalım gitsin göbüşler gelsin bebişler inşallah allahım

çıktım canım yattıgım yerde öyle bi yer degildi zaten :)) agrım var tabi ama çok şükür ööle rahatsız edecek kadar degill.allahım başka dertler vermesin ben çok iyiyim hatta ummadıgım kadar iyiyim çok şükürr :))) evet canım ytıyorum giyindim bu sıcakta :))))
allah razı olsun can ciger bi arkadaşım var içerde yemegimi yapıyo allah razı olsun kaynanamlarda yakın bi sokak var aramızda ama beni aramadılar bile eşimle konuşmuşlar :))))

canım yelizim..
çok çokkk geçmiş olsun..Allahım inşallah tekrar yaşatmsın....

gerçekten zor ama moral ve motivasyon çok önemli...maşallah sen bu konuda çok başarılısın...

inşallah sen bu moralle hepimizden önce hamile kalırsın bak demedi deme

çok yorma kendini sakın yat dinlen canım

canımmm bende dört gözle sana bakıodum valla :)))) çıtırım benim allah razı olsun allah bilio ya çok iyiyim sanırım kalp atışını hiç duymamam bunda büyük bi etkennn.allahım dermansız dert vermesin gerisi kolayyy :)))
bende seni çok seviom canım benim valla çok ısındım kız ben sannnnaa gel bi sarılıyım :)))))))))))))

valla bi çıkıyım geliyim millet gelir dedim öylede olmuş :):)şekerler şimdi 5 gün falan ovulasyon testi kullandımsilik çizgiydi ama çok silik değil 10 mtden görünür.dün yaptım çoook silik ovulasyon tarihinden hesapladım bugünü gösteriyo çok kasıklarım ağrıyo ama çizgi çok silik 35günde bir adet oluyorum sat11nisan yumurtladım mı yumurtlckmıyım anlşamadım yaa uff

canımmmmmmmmmmmm allah razı olsunnnn aminnn canım kimselere yaşatmasınnn
çok çok iyiyim şükmür yaaa diyorum ya beklemedigim kadar iyiyim allah razı olsun sizler yanımdasınız eşim yanımda daha ne olsunnn :)))))
hepimiz hamiş kalıp pırt pırt pırtlatcazzzz bebekleri 3 er 5 er :))))))))))))

kuzummmmmmm ben hiç kullanmadım ama bildigim kadarıyla o testte silik çıkınca yumurtlamamış yada yumurtlamışta gecikmiş oluosun kopkoyu çıkması gerekk die biliorummmmmm.aaa bak takma ama bu kadar gelcek olduktan sonra teste meste bakmıyo bebiş gelio kafasına göree

canım döngün 35 günse dediğin gibi ovulasyon zamanın bugünler ama herkeste farklı oluyo...bazen erken yumurtlama bazen geç....
ama ovulasyon testine güvenebilirsin ....

tşk ederşm takmamaya çalışıyorum aslında ama ne biliyim ya 4 ay oldu düşükten sonra çok istiyorum tabi kısmet evet olduktan sonra test falan hikaye

ha bide bazı kişlerde tamamen koyu çizgi çıkmıyomuş....
sen koyuda olsa çizgiyi görmüşşün sonra silikleşmiş...senin yımırtlaman geçmiş olabilir belkide ama akıntını takip et.....
inşallah çalışmışşındır o günlerdee de

Son düzenleme:

aaa çalışmaz olurmuyum boş geçirmedim :):)silik milik çalıştık valla bide koyu olsa nolurdu bilmiyorum :)gün aşırı olmasına özen gösterdim çook rahatlattın o zaman çook koyu çıkmadı benimki koyuya yakındı hergün karşılaştırdım en son günkü çok silikti sağool yaa

tşk ederşm takmamaya çalışıyorum aslında ama ne biliyim ya 4 ay oldu düşükten sonra çok istiyorum tabi kısmet evet olduktan sonra test falan hikaye

ohooo canım daha çok olmamışkiiii ama bu kadar takma inan bak test falan hikayeeee istersen çok afedersin adamın üstünden inme olmaz ama bi kere yap olur yani anladınmı kısmet anlıyorum hemen hamile kalmak istiyosun çok çok yiyi anlıyorum hemde ama şunu düşün yine aynı şeyleri yaşamak istermisin tabiki hayır o yüzden tek düşündügün şey rabbime dua ederken allahım saglıklı hayırlısıyla hayırlısıysa ver de zamanı önemli degil de :))) tamammı canım takarsan kafana bu kadar kendine yazık edersin geç olsun güç olmasınnn tabi en yine çalış ama kafana takma

değerlendirdiysen sorun yok canım....
hadi inşallah bu iş tamamdır...bebiş yoldadırcanım....
gün aşırı iyi olmuş kalite açısından

:)valla çok haklısın ne güldüm hee millt bana bakıyo tabiki allahım hayırlısını versin yaşatmasın o günleri tekrar akışına bıraktım test mest yapmcm artık

:)valla çok haklısın ne güldüm hee millt bana bakıyo tabiki allahım hayırlısını versin yaşatmasın o günleri tekrar akışına bıraktım test mest yapmcm artık

hehe şçöyle gül tabi bak sana bişey anlatıyım bu topikte bi kızla tanıştım arkadaşım bunlar 3 sene ugraştılar olmadı bebekleri
sonra eşiyle anlaşmazlık çıktı boşanmaya karar verdiler kız annesine gitti kıyafetlerini almaya eve gidiyo dava bile açılmıştı neyse kız gidiyo eve dayanamıyolar işte birlikte oluolar ayda sadece bi kere o kadar ugraşma falan tırtttt kız hamile kaldı şimdi bir yaşında bebegi düşünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…