- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.001
ya ben varken neden kimse olmuyo yaa kafam çok karışık yardım edinnnn
sanada cok gecmis olsun..sagol allah razi olsun insallah..evet cok zordu her seye raziydim cektigim sikintilari unutmustum hamile oldugumu ogrenince ama malesef kismet degilmis..senin icinde cok zor her gecen gun daha cok baglaniyosun ve o bagin kopmasi dahada zorlasiyor rabbim sanada sabir versin evet elden birsey gelmiyor..saglikli hayirli evlatlar versin rabbim hepimize insallah o ol derse olur
senin adet döngün ne kısaaaa:18:.benim 30 gün bazen 29 değişiyo..az kalmış tabi nedirki 2 haftaa..evet saol canım dinleniyorum hiçbisey yapmıyorum bugun.. buna ilk adet dedim 25 günlük dongume gore 15 mayıs ile 18 mayıs arası gene adet olucamne az kalmıs yaa 2 hafta neredeyse.. ne zaman tertemiz dolasıcam ben :26::26:
doktorum forrum fort demir hapı verdi 30 gun kullanmamı istedi. 25 gun felan kullandım bıraktım.. 20 gundur diyetteyim haplar kilo aldırmasın daha cok dedim.. 3,5 ay hamile kaldım 2 kılo aldım.. sanki üzerime yapıstı kılolar.. gtmiyor bir türlü.. yeniden hamile kalana kadar bi 5 kıllo versem iyi olur.. hamilelikte cok kılo alıcam enim boyum bir olcak bu belli oldu.. o yuzden 25 gun kullandım bıraktım canım..
Canim gecmis olsun ne gusel hemen cikmissin. Ben kurtaj olunca o gun hastanede kaldim. Aslina biseyime yoktu ama burda adet boylemis iste. Bende esimi aksam sekize kadar gondermemistim kacak kqlmisti yanimda:) sonra hemsire gordu gonderdi onu. Neyse bidakine beraber pirtlatmqk umidiyle sekerim. Simdi sen dikkat t kendine dun konusuyoduk ya sicak falan tut kendini bol bol dinlen.
çook geçmiş olsun allah yaşatmasın bir daha
bi tanem can arkadaşım benimmm geldim ben şimdi evdeyim muayene falan uzun sürdü biraz normalde bebek 2 mm büyümüş kesemde normal 8+5 görünüyomuş ama doktor eşimide benide aldı karşısına bebek büyümüş ama bi insan ölünce nasıl şişerse ceninde şişer şu anda kalp atışının görünmesi lazımdı dedi.kese zaten normal olarak büyürmüş önemli olan bebegin büyümesiymiş.oda yok yani doktor çok iyiydi çok ilgiliydi aldı karşısına konuştu falan artık smet gerisi hayırlı degilmiş demekki ben çok iyiyim kürtajım 10 dk sürmüş hemencik almışlar.şimdi evdeyim yatıyorum azcık kanamam var haliyle AMA OLSUN MORALİM İYİ
bide beni odaya aldılar kocamla arkadaşım yok hemşire bıraktı beni ayy bi başladım aglamaya onlar yoklar kocam nerde diye hemşireler geldi yanıma hemen beni sakinleştirmeye çalışıyolar sonra hemşire telefonunu verdide aradım geldiler kısa sürmüş kürtajım onlarda yiycek bişiler almaya gitmişler :)))))))
canım benim iyi olmana çok sevindimm rahat atlatmanada dedigin gibi kısmet degilmiş kendine çok dikkat et oldumu kuzumm sen güçlü ve pozitif bir insansınn Allahım nasip edicekk alıcaksın bebegini kucagınaa herseyden önce şimdi senin saglıgın önemli bol bol dinlenn kanamanda normall çok merak ettim seni yaaa valla bide misafir geldi giremedim uyuz oldumm ama morelim yerinde dedin yaa çok iyi oldumm :) canım çokkk geçmiş olsunnn inşş bu pozitif enerjinlee hemen toparlanıcaksın ve alıcaksınn bebişini kucagınaa seni seviyorumm....
canım yelizim..
çok çokkk geçmiş olsun..Allahım inşallah tekrar yaşatmsın....
gerçekten zor ama moral ve motivasyon çok önemli...maşallah sen bu konuda çok başarılısın...
inşallah sen bu moralle hepimizden önce hamile kalırsın bak demedi deme
çok yorma kendini sakın yat dinlen canım
valla bi çıkıyım geliyim millet gelir dedim öylede olmuş :):)şekerler şimdi 5 gün falan ovulasyon testi kullandımsilik çizgiydi ama çok silik değil 10 mtden görünür.dün yaptım çoook silik ovulasyon tarihinden hesapladım bugünü gösteriyo çok kasıklarım ağrıyo ama çizgi çok silik 35günde bir adet oluyorum sat11nisan yumurtladım mı yumurtlckmıyım anlşamadım yaa uff
TŞK ederim cvp yazamadım ovulasyon tarihine baktım 35 günde bir adet oluyorum sat 11nisan.bugünü gösteriyo kasıklarım falanda ağrıyo bugün ama bana geç gibi geldi bu kadar geç yumurtlama olur mu acaba kafam çok karışık
kuzummmmmmm ben hiç kullanmadım ama bildigim kadarıyla o testte silik çıkınca yumurtlamamış yada yumurtlamışta gecikmiş oluosun kopkoyu çıkması gerekk die biliorummmmmm.aaa bak takma ama bu kadar gelcek olduktan sonra teste meste bakmıyo bebiş gelio kafasına göree
canım döngün 35 günse dediğin gibi ovulasyon zamanın bugünler ama herkeste farklı oluyo...bazen erken yumurtlama bazen geç....
ama ovulasyon testine güvenebilirsin ....
ha bide bazı kişlerde tamamen koyu çizgi çıkmıyomuş....valla bi çıkıyım geliyim millet gelir dedim öylede olmuş :):)şekerler şimdi 5 gün falan ovulasyon testi kullandımsilik çizgiydi ama çok silik değil 10 mtden görünür.dün yaptım çoook silik ovulasyon tarihinden hesapladım bugünü gösteriyo çok kasıklarım ağrıyo ama çizgi çok silik 35günde bir adet oluyorum sat11nisan yumurtladım mı yumurtlckmıyım anlşamadım yaa uff
ha bide bazı kişlerde tamamen koyu çizgi çıkmıyomuş....
sen koyuda olsa çizgiyi görmüşşün sonra silikleşmiş...senin yımırtlaman geçmiş olabilir bence..
inşallah çalışmışşındır o günlerdee
tşk ederşm takmamaya çalışıyorum aslında ama ne biliyim ya 4 ay oldu düşükten sonra çok istiyorum tabi kısmet evet olduktan sonra test falan hikaye
aaa çalışmaz olurmuyum boş geçirmedim :):)silik milik çalıştık valla bide koyu olsa nolurdu bilmiyorum :)gün aşırı olmasına özen gösterdim çook rahatlattın o zaman çook koyu çıkmadı benimki koyuya yakındı hergün karşılaştırdım en son günkü çok silikti sağool yaa
ohooo canım daha çok olmamışkiiii ama bu kadar takma inan bak test falan hikayeeee istersen çok afedersin adamın üstünden inme olmaz ama bi kere yap olur yani anladınmı kısmet anlıyorum hemen hamile kalmak istiyosun çok çok yiyi anlıyorum hemde ama şunu düşün yine aynı şeyleri yaşamak istermisin tabiki hayır o yüzden tek düşündügün şey rabbime dua ederken allahım saglıklı hayırlısıyla hayırlısıysa ver de zamanı önemli degil de :))) tamammı canım takarsan kafana bu kadar kendine yazık edersin geç olsun güç olmasınnn tabi en yine çalış ama kafana takma
:)valla çok haklısın ne güldüm hee millt bana bakıyo tabiki allahım hayırlısını versin yaşatmasın o günleri tekrar akışına bıraktım test mest yapmcm artık
değerlendirdiysen sorun yok canım....
hadi inşallah bu iş tamamdır...bebiş yoldadırcanım....
gün aşırı iyi olmuş kalite açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?