bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

yok canim yogun kanama falan olmuyo gecen ayda bu dönemlerde bundan az akintim olmustu. bu sefer yine ayni zamana rastladi biraz daha yogundu. hatta bu sefer pecetede kani gördüm. normal adetim gibi degil tabi ped kullanmiyorum günlük ped yetiyo. bi yerden baslamam lazim.
birakin böyle bari avunayim yaw :))bende hafta sonlari pek giremiyorum canim bi de persembeleri esim evde olunca genelde onunla ilgileniyorum yada bi yerlere gidiyoruz ama diger arkadaslardan hic ses seda yok

BEBEKLERİMİZE KOŞAR ADIM....
renkliatlas 4 senelik evli, 1 düşüğü var,8 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 4 nisan
nazlım 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,6 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
candaş 3,5 senelik evli, 1 düşüğü var,16 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 24 mart
minicikumut ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
hilall4040 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
nilde 9 aylık evli, 1 düşüğü var,3 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
wannabemumm ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
yamukprenses ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
beyazz_35 2,5senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
ruveyda 12 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,14 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
bahar1989 6 senelik evli, 1 düşüğü var,12 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 25 mart
Oflu 1 sene 8 aylık evli, 2 düşüğü var,4 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 3 nisan
baharın kızı 5 senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: 29 mart
skyline 1 ,5 senelik evli, 1 düşüğü var,2 aydır bebek için uğraşıyor.bat: ?

BEBEĞİ KARNINA KONANLAR...
organikseker 1,5 senelik evli, 2 düşüğü var,1aydır bebek için uğraşıyordu

sağol canım iyiyim çalışıyorum siz neler yapıyorsunuz

valla grip bi yandan öksürük bi yandan hapsirik bi yandan ugrasiyoruz
bide biraz utanarak söylüyorum ama napim :) tuvalete gidipte pecetede kirmizilari görünce seviniyorum azda olsa adet oldum diyeee naparsin ümit dünyasi.
3 ay sonuda akintimi kirmizi olarak gördügüm ilk ay.

kızlar hepinize merhaba nasılsınız
merhaba canım iyiyim sen nasılsın?? havalar düzeldi, moralim bozzuk olsada güneşi görünce içime bi neşe geldi

canım benimde kürtajdan sonra kanamalarım azaldı 2 gün oluyorum sadece.. biraz bekle bakalım belki olursun.. dediğim hayıt tohumu kürünüde bulabilirsen yaparsın

arastiriyorum canim bide ilacim var bakalim belki o ise yarar kullanali bi hafta oldu zaten haftada bir ceyrek aliyorum yarin diger cegreyi alicam. ö teki aya kadar belki düzelir hormon o zamana kadarda düzgün adet olabilirim ins :)

canım yeni gördüm yazını, cezadayız şimdi yazmışsın ekledim senide listeye.ben haber veririm canım sana.
keşke hamile kalsa en büyük destek olur işte o, dertlene canım.olacak inş.sabır azaldı evet ama sabret olacak.inş maddiyatta mümkünse 1 senedende evvel düzelsinde bi kendinize gelin..
evet cok sukur hamileyim canlar darisi basiniza
maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına.

organikşekeri farketmemişim ilk başta, diyecektim olursa ilk benim haberim olaak diye.inş bende 2. sırayı alırım ve 3 -4 -5 derken topik hemencecik bebeklerine kavuşur.diğer topiğe yazmıştım bi umudum var gibi ama dünden beri yine adet olacağım hissi uyandı.dilerim birgün bizde bu mutlu haberi paylaşabilirz.

canım ya ben kaçırdım heralde ama sen niye tam olarak adet olamıyorsun canım ya doktora sordunmu

canım biliyorum sıkıntıların çok ama fazlaca üzme kendini biliyorsun üzülmek zararlı tabi ne kadar yapabilirsen

canım benimde adetim azaldı doktora sordunmu sen ne diyor

tatlım sen hamile kalacakın emin ol çünki ilk hamileleiğimde bende adet olacam sandım ama hamileymişim

canım ya ben kaçırdım heralde ama sen niye tam olarak adet olamıyorsun canım ya doktora sordunmu

Kurtajan sonra adet olamadim bi turlu. Aradan uc ay gecti. Doktor ilk once adet sokturucu ilac verdi kullandim gene gelmedi. Hormon testi yaptirdi prolaktin biraz yuksek cikti onda gelmeye bilir dedil digerlerine gore cok yuksek degil benimki. Bir ilac verdi haftada ceyrek alicam bi hafta oldu kullanali bakalim. Iki ay sonra gel dedi tekrar.
Oyle iste...

merhabalar listeye benide ekler misiniz ; bende iki hafta önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. 3,5 senelik evliyim ilk bebeğimdi, şimdi korunma sürecindeyim, önümüzdeki 3 ay geçerse bende çalışmalara başlıcam. Allah bu acıyı yaşayan herkese sabır versin ve isteyen herkese sağlıklı hamilelikler ardındanda hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah. umarım bu listede herkes en kısa zamanda BEBEĞİ KARNINA KONANLAR kısmına geçer...

evet cok sukur hamileyim canlar darisi basiniza

hayırlı olsun umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın :) bizde dualarını bekleriz...

sende hos geldin canim. doktor bana 6 ay bekle dedi bende ilk adetim gelsin hemen calismalara baslicam dedim büyük konusmusun 3 ay oldu adetim gelmiyo. 3 ayda geldi gecti iste. seninde gecer canim 3 ay. ins 3 sonrada hemencecik bebisin olur

tebrik ederim canim cok sevindim. söyle kisaca listedekilerede bi dua ediver hayrina :))

Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.ben hep bu duayi okurum.

Allah'im beni yanliz basima ve korku icinde birakma.Suphesiz Sen varislerin en hayirlisisin.Yanliz kalma dusuncesi beni tefekkurden alikoyuyor.bana hayirli erkek ve kiz evlatlar nasip eyle.Boylece onlar sayesinde yanlizliktan kurtulayim,onlarla sukunet bulayim ve nimetini onlarla tamamlayacagin icin Sana sukredeyim.Ey bagislayan,ey yuce ve ey azamet sahibi Allah'im!Sonra da bana her iyi halimde sukretmeyi nasip et.Boylece dogru soz,emaneti yerine getirme ve ahde vefa sayesinde senin rizani kazanayim.

tatlım sen hamile kalacakın emin ol çünki ilk hamileleiğimde bende adet olacam sandım ama hamileymişim
canımm inş ya keşke hamile olsam, valla o zman dile benden ne dilersen ank lı hemşom :)

teşekkürler canım dua için.arapçasıda varmı duanın ? belirtilerin oldu mu hiç ?

Son düzenleme:
arabca aslinda ben turkcesini yazdim.belirtilerim kasiklarimda hafif bir sanci vardi bide goguslerimde hafif bir sislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…