bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ayy inanmıyorum yaa işte kafaya takmayınca tek celsede bebek olmuş kadere bak

ayyy canım benim bende sana kardeşim gibisin inann yanii akraba olsak kan çekiyo diycem ama seni tanıdıgım için çok mutluyum inan kafalar uyuyo benziyoruzz sanırım birbirimizee burdaki bütün arkadaslarr benim için çok degerlii hepisini ayrı ayrı çok seviyorumm ama senn benim latte güzelimsin hihihihihih kendinee çok dikkat ett güzel güzel yemeklerini yee hemen toparlan inşşşşşşş kuzum benim

serap abla kıskandımm heeeee

adammm bakk ablan olarak gelmiyim oraya ne bu umutsuzluk olumsuzluk sen benim morelim oldunn öylee takmıycaktık haniii kafaya bişeyy hep olumlu olcaktıkk yavrum sabrett onunda zamanı vardırr bebişinn nazlanıyodurr zaman istiyo demekki merak etmee alcaksınn bebegini kucagınaa bakk gençsinizz oooo biz napalımm yaşlandıkk gidiyozz hahahahahaha sabret bebegim sabrett

sağol serap abla evet haklısınız ama insan zaman zaman umutsuzluğa kapılabiliyo elde değil

sağol serap abla evet haklısınız ama insan zaman zaman umutsuzluğa kapılabiliyo elde değil

umutsuzluk yok kuzum kafana ne kadar takarsann okadar ters olurr rahat oll çok odaklanmaa inan psikolojiylee çok alakalı sen kendini rahat bırakki inan bana gelicekkk pozitif enerjii yolluyorum sanaa pufffffffffffffff tatlım benim

Kizcegizlar ben geldim. Kurstqn ciktim evdeyim simdi az sonra yemek yapcam. Menude firinda patatesli kofte var. Buyrun gelin berwber yiyelim. Hos daha.yapmadim :)

umutsuzluk yok kuzum kafana ne kadar takarsann okadar ters olurr rahat oll çok odaklanmaa inan psikolojiylee çok alakalı sen kendini rahat bırakki inan bana gelicekkk pozitif enerjii yolluyorum sanaa pufffffffffffffff tatlım benim

çook iyi geldi bak konuşmadan önce ağlamaklıydım valla içim çok daralmıştı ağlayasım var bu ara anlamadım gitti eşim dün neyin var dedi sadece gözlerim doldu durduk yere

Kizcegizlar ben geldim. Kurstqn ciktim evdeyim simdi az sonra yemek yapcam. Menude firinda patatesli kofte var. Buyrun gelin berwber yiyelim. Hos daha.yapmadim :)

ayyy acıktım zaten beyazzz çoktaseverimm yolla hemennn yollaaa yanınada salataa kociş geç geliyo onu bekleyene kadar çok acıkıyorumm valla yerimm hemde nasıl yerimm ellerine kollarına saglık şimdidennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…