- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.021
hehe şçöyle gül tabi bak sana bişey anlatıyım bu topikte bi kızla tanıştım arkadaşım bunlar 3 sene ugraştılar olmadı bebekleri
sonra eşiyle anlaşmazlık çıktı boşanmaya karar verdiler kız annesine gitti kıyafetlerini almaya eve gidiyo dava bile açılmıştı neyse kız gidiyo eve dayanamıyolar işte birlikte oluolar ayda sadece bi kere o kadar ugraşma falan tırtttt kız hamile kaldı şimdi bir yaşında bebegi düşünnn
canımmm bende dört gözle sana bakıodum valla :)))) çıtırım benim allah razı olsun allah bilio ya çok iyiyim sanırım kalp atışını hiç duymamam bunda büyük bi etkennn.allahım dermansız dert vermesin gerisi kolayyy :)))
bende seni çok seviom canım benim valla çok ısındım kız ben sannnnaa gel bi sarılıyım :)))))))))))))
ayyy canım benim bende sana kardeşim gibisin inann yanii akraba olsak kan çekiyo diycem ama seni tanıdıgım için çok mutluyum inan kafalar uyuyo benziyoruzz sanırım birbirimizee burdaki bütün arkadaslarr benim için çok degerlii hepisini ayrı ayrı çok seviyorumm ama senn benim latte güzelimsin hihihihihihkendinee çok dikkat ett güzel güzel yemeklerini yee hemen toparlan inşşşşşşş kuzum benim
adammm bakk ablan olarak gelmiyim oraya ne bu umutsuzluk olumsuzluk sen benim morelim oldunn öylee takmıycaktık haniii kafaya bişeyy hep olumlu olcaktıkk yavrum sabrett onunda zamanı vardırr bebişinn nazlanıyodurr zaman istiyo demekki merak etmee alcaksınn bebegini kucagınaa bakk gençsinizz oooo biz napalımm yaşlandıkk gidiyozz hahahahahahasabret bebegim sabrett
serap abla kıskandımm heeeee
sağol serap abla evet haklısınız ama insan zaman zaman umutsuzluğa kapılabiliyo elde değil
hiştttt kıskançlık yokk Ablanızz geliyoooohepinize yeterimm evel Allahhhh askımm benimm hepinizi çok seviyorumm ayyy valla iyiki gelmişim burayaaa yaaa yirim sizi yirimmm bennnnn.....
umutsuzluk yok kuzum kafana ne kadar takarsann okadar ters olurr rahat oll çok odaklanmaa inan psikolojiylee çok alakalı sen kendini rahat bırakki inan bana gelicekkk pozitif enerjii yolluyorum sanaa pufffffffffffffff tatlım benim
Kizcegizlar ben geldim. Kurstqn ciktim evdeyim simdi az sonra yemek yapcam. Menude firinda patatesli kofte var. Buyrun gelin berwber yiyelim. Hos daha.yapmadim :)
Kizcegizlar ben geldim. Kurstqn ciktim evdeyim simdi az sonra yemek yapcam. Menude firinda patatesli kofte var. Buyrun gelin berwber yiyelim. Hos daha.yapmadim :)
Aslinda ii fikir :) yardimada gelebilirsiniz hayir demem yani :)bizi yardıma çağırmıyosun dimineyse yapta öyle gelelim bence :)
Aslinda ii fikir :) yardimada gelebilirsiniz hayir demem yani :)
ayyy acıktım zaten beyazzz çoktaseverimm yolla hemennn yollaaa yanınada salataa kociş geç geliyo onu bekleyene kadar çok acıkıyorumm valla yerimm hemde nasıl yerimmellerine kollarına saglık şimdidennn
seve seve canım ne demek geliriz tabi :)
Yapim sicak sicak gonderim valla benimkide gec gelio ama ben onu beklemiom. Bazen cok gec gelio.
Siz gelin yeterki canim ben size is yaptirirmiyim hic
yaptır yaptır valla ben olsam yaptırırım çekinme yabancı değiliz
ayyy bide sıca sıcakk diyooovalla şimdi sana yardıma gelsemm sen zararlı çıkarsınn çiğ çiğ yutarımm valla hepsini hahahahaaha acıktımm diyommm çok acıkktımm diyommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?