- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.041
Ah canim.benim saolasin. Yakin olsanizda gelseniz canli canli yapsak su samatayi
Oy kiyamam sana.daha hazirlik bile yapmadim canim. Ama gel.sen ben ayarlarim sana bisiler.
Şekerler ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar öpüyorum sizi yüzünüzden gülücük eksik olmasın inşallah....
ayyy canım benim bende sana kardeşim gibisin inann yanii akraba olsak kan çekiyo diycem ama seni tanıdıgım için çok mutluyum inan kafalar uyuyo benziyoruzz sanırım birbirimizee burdaki bütün arkadaslarr benim için çok degerlii hepisini ayrı ayrı çok seviyorumm ama senn benim latte güzelimsin hihihihihihkendinee çok dikkat ett güzel güzel yemeklerini yee hemen toparlan inşşşşşşş kuzum benim
bende bende bişeyler hazırlıyımm aksam görüşürüzz kızlarrrr kocaman öpüyorumm hepinizi.....Allah razı olsunn senindee hep gülsün yüzün olumsuzluk yokkk ....yelizz yemegini yeeee çabukkkk bir bitiremedinnn.... beyazz sende git yap yemegini köfteleri çok yutmaaa yaavaş yavaşş yeeee
canımmmmmmmmmmmm aynen valla yaaaaaaaaa bende ana çok ısındımm kardeşim gibi oldun valla :))) inşallah yüzyüzede görüşürüz bigünnnn
inşallah canım yaaa kanamam çok şimdi benim ilkinde böle olmamıştı görsen taştı kandan geçer heralde bugün :)))))))))))
aa burayı boş bırakmaya gelmiyo yaaaa..
1 saat çıkıyorum oho ne muhabbet ne muhabbet...
Allhım muhabbetinizi bozmasın.....
yeliz canım bugün daha ilk gün biraz fazla olabilir kanaman..
yarın daha azalır..dikkat et kendine
hihihihiih napalım azcık çenemizmi düşükki neee valla :)))) canım benim ilkinde hiç olmamıştı buna ped dayandıramıom.:)) şaşırdım ondan sıck sıcak oturuom napemmm
Allah keyfimizi bozmasın...konuşarak pardon yazışarak rahatlıyoruz ancak iyi de oluyo varsın düşşün çeneler
sen ilkiyle kıyaslama canım..yarına azalır daha çok yeni kaç saat olduki şunun şurası ..
benim öyle taşarcasına kanamam olmadı ....2 gün ped kullandım ancak sonra günlük pedlere geçtim..
ama 20 gün oldu hala damla damla devam..ne bitti ne tükendi yaaa
bende bugun bebegımın kalbının 8+3 de durmus oldugunu ogrendım 3 hafta ölü bebegımı tasımısım karnımda uzuntum cok fazla yarın sabah kurtaj olucam 4 sene ugrasıp bekledıgım bebegımle yarın vedalasıcam cok kotu bı durum artık gozumde yas kalmadı aglayamıyorum.
aglamaaaaa sakın agşlama biliorum zor hemde çok zor bende geç gelen 2. bebegimi kybettim bugün kürtaj oldumm.hayırlısını dile canım kötü kötüyü çagırır unutma kendini yıpratma bu kadar
sagol canım benım zaten ıstesemde aglıycak halım kalmadı ama sevenlerım sagolsun onların desteklerıyle ayakta durmaya calısıyorum yarınkı kurtaj olayına canım cok sıkılıyor bıran once olsun bıtsın ıstıyorumALLAH bebegını kaybeden herkese sabır versın cok zor sanda cok buyuk gecmıs olsun umarım ALLAH bır daha nasıp eder de bu sefer kucagımıza saglıkla alabılırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?