bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

Oy kiyamam sana.daha hazirlik bile yapmadim canim. Ama gel.sen ben ayarlarim sana bisiler.

oyyy ne iyi olurr valla heee hemen geliyomm hee şöylee masaları kursaktaa şamata yapsakk valal nasıl moral depolarızz heee bakmışın pıtır pıtır patlamış mısır gibi geliyo bebeklerr hahahahahaha okadar morele gelir heralde dimi herseyimiz yenilenirr valla hahahaahah

Canlar izmirde deprek.oluyomus durmadan bizimkilerde izmirde annemler korktumda aradim simdi. Sukur babam niz bisi duymadik hissetmedik dedi. Neyse rahatladim. Haydin bende yemek yapmaya gidiyorum. Gelirim.birazdan gene

Şekerler ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar öpüyorum sizi yüzünüzden gülücük eksik olmasın inşallah....

bende bende bişeyler hazırlıyımm aksam görüşürüzz kızlarrrr kocaman öpüyorumm hepinizi.....Allah razı olsunn senindee hep gülsün yüzün olumsuzluk yokkk .... yelizz yemegini yeeee çabukkkk bir bitiremedinnn.... beyazz sende git yap yemegini köfteleri çok yutmaaa yaavaş yavaşş yeeee

canımmmmmmmmmmmm aynen valla yaaaaaaaaa bende ana çok ısındımm kardeşim gibi oldun valla :))) inşallah yüzyüzede görüşürüz bigünnnn
inşallah canım yaaa kanamam çok şimdi benim ilkinde böle olmamıştı görsen taştı kandan geçer heralde bugün :)))))))))))

ohh yemekler börekler çörekler yapılmış yineee maşşallah hamarat hatunlarım benimm :))))))
yedim geldim kuzum ama çıkmışınız hadin bende çıkıyom az dinleniim gece kuşu olmak kolay degil anacumm :)))))))))))

aa burayı boş bırakmaya gelmiyo yaaaa..
1 saat çıkıyorum oho ne muhabbet ne muhabbet...
Allhım muhabbetinizi bozmasın.....

yeliz canım bugün daha ilk gün biraz fazla olabilir kanaman..
yarın daha azalır..dikkat et kendine

uzuldum senın adına canım....umarım hayırlısı olur dolasırken lınkını gordum yazmak ıstedım

uzuldum senın adına canım....umarım hayırlısı olur dolasırken lınkını gordum yazmak ıstedım

hihihihiih napalım azcık çenemizmi düşükki neee valla :)))) canım benim ilkinde hiç olmamıştı buna ped dayandıramıom.:)) şaşırdım ondan sıck sıcak oturuom napemmm

hihihihiih napalım azcık çenemizmi düşükki neee valla :)))) canım benim ilkinde hiç olmamıştı buna ped dayandıramıom.:)) şaşırdım ondan sıck sıcak oturuom napemmm

Allah keyfimizi bozmasın...konuşarak pardon yazışarak rahatlıyoruz ancak iyi de oluyo varsın düşşün çeneler

sen ilkiyle kıyaslama canım..yarına azalır daha çok yeni kaç saat olduki şunun şurası ..

benim öyle taşarcasına kanamam olmadı ....2 gün ped kullandım ancak sonra günlük pedlere geçtim..
ama 20 gün oldu hala damla damla devam..ne bitti ne tükendi yaaa

Son düzenleme:
bende bugun bebegımın kalbının 8+3 de durmus oldugunu ogrendım 3 hafta ölü bebegımı tasımısım karnımda uzuntum cok fazla yarın sabah kurtaj olucam 4 sene ugrasıp bekledıgım bebegımle yarın vedalasıcam cok kotu bı durum artık gozumde yas kalmadı aglayamıyorum.

aynennn valla canımmm
azalır inşallah yaaa yoksa kan kaybından gidecem valla DDDDDDDDDDDD

aglamaaaaa sakın agşlama biliorum zor hemde çok zor bende geç gelen 2. bebegimi kybettim bugün kürtaj oldumm.hayırlısını dile canım kötü kötüyü çagırır unutma kendini yıpratma bu kadar

aglamaaaaa sakın agşlama biliorum zor hemde çok zor bende geç gelen 2. bebegimi kybettim bugün kürtaj oldumm.hayırlısını dile canım kötü kötüyü çagırır unutma kendini yıpratma bu kadar

sagol canım benım zaten ıstesemde aglıycak halım kalmadı ama sevenlerım sagolsun onların desteklerıyle ayakta durmaya calısıyorum yarınkı kurtaj olayına canım cok sıkılıyor bıran once olsun bıtsın ıstıyorum ALLAH bebegını kaybeden herkese sabır versın cok zor sanda cok buyuk gecmıs olsun umarım ALLAH bır daha nasıp eder de bu sefer kucagımıza saglıkla alabılırız.

sagol canım allah razı olsunnn. sanada çok geçmiş olsun kürtajını nasıl oluvaksın anestezimi yoksa uyuşturarakmı yapıcaklarr

bilmiyorum hıcbısey soylemedı ztn benımde aklım yerınde degıldı bırde bana öldugunu su sekılde soyledı 8+3 ken bebek çakılmıs kalmıs ölmus yarın sabah ac gel kurtaj yapıcaz bu kadar ztn ayak ustu yakaladım adamı gıdıyordu sonra cektı gıttı ordan ozel hastaneye gıttım emın olmak ıcın onlarda baktılar aynı esımın annesı kadın dogumda hemsıre antalyada onunla konustum annem vakumla alınır dedı 8 haftalık oldugu ıcın sanırım anestezı vercekler yarım saat falan surucekmıs 10 dk operasyon gerı kalanı narkozdan dolayı uykulu gecırcekmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…