bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

sagol canım allah razı olsunnn. sanada çok geçmiş olsun kürtajını nasıl oluvaksın anestezimi yoksa uyuşturarakmı yapıcaklarr

bilmiyorum hıcbısey soylemedı ztn benımde aklım yerınde degıldı bırde bana öldugunu su sekılde soyledı 8+3 ken bebek çakılmıs kalmıs ölmus yarın sabah ac gel kurtaj yapıcaz bu kadar ztn ayak ustu yakaladım adamı gıdıyordu sonra cektı gıttı ordan ozel hastaneye gıttım emın olmak ıcın onlarda baktılar aynı esımın annesı kadın dogumda hemsıre antalyada onunla konustum annem vakumla alınır dedı 8 haftalık oldugu ıcın sanırım narkoz vercekler yarım saat falan surucekmıs 10 dk operasyon gerı kalanı narkozdan dolayı uykulu gecırcekmısım

Son düzenleme:

yuh artık doktora bak canım öncelikle sana tavsiyem doktorunu degiştir imkanın varsa başka bi doktora git şehir olarak nerdesin istanbuldaysan yardımcı olurum belki.ikincisi kesinlikle uyuşturup yapmalarına izin verme uyutsunlar seni öyle yapsınlar.zaten üzgünsün dayanamazsın.
kürtaj ortalama 10-20 dk arası sürüyo dedigin gibi almak kolay ama uyandırana kadar bekletiyolar.
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım gerisi kolay zaten üşütme ve dinlen

kutahyadayım ama 4 mayısda tayın beklıyoruz gıdıcem burdan zaten kurtajda son gorcem doktoru artık yenı sehırde neresı cıkarsa orda ıyı doktor bulup tedavı olucam ztn tedavı gormustum 2 kere klomen+ovıtrelle daha da burda kı doktorlarla gorusmem ztn en az 2 ay dınlenmem gerekıyormus sanırım yenı bebek ıcın 2 aya kadar burdan gıtmıs olurum.hakımda hayırlısı neyse o olsun artık ne dıyım

aahh ahh canım..Allahım sabrını ve şifanıda versin inşallah...

gerçekten çok zor canım..burada neredeyse hepimiz aynı şeyi atlattık....
çok üzme kendini verende alanda allahım..elimizden bişey gelse keşke ama gelmiyor işte.....

Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin bizlere.....

hayırlısı olsun canımmm hakkındaaa.üzülme desemde üzülüceksin biliorum ama kendini yıpratma bari inan herşeyin hayırlısı belki dogsa daha büyük sorunlarla karşılaşacaktın.bak burda kaç haftalıkken kaybedenler varr hissediyolar oynuyo .yani o yüzden allahım hayırlısınbı versin inşallah hakkımızda.anneyiz biz artık bak bu sıvcakta görsen üzerimde örtülü olanları :) yanıyorum resmen ama napalım daha nelere katlanıcazzz

sagol canım sanada cok gecmıs olsun şoku ufak ufak atıyorum uzulmemeye calısıyorum hayırlısı oldun dıyordum hep kısmet degılmıs artık yenı bebege umut bagladık napalım.

sagol canım sanada cok gecmıs olsun şoku ufak ufak atıyorum uzulmemeye calısıyorum hayırlısı oldun dıyordum hep kısmet degılmıs artık yenı bebege umut bagladık napalım.

yapılacak bişey yok canım.
kolay atlatılmıyor..ben 22 haftalık bebeğimi kaybettim..tamam üzülmüyorum desemde hala gözümden yaşlar dökülüyor aklıma geldikçe...

zamanla acısı azalıyor Allahtan...ama hiçbizaman unutulmaz

inşallah yeni bebişlerimizle mutlu olacağız canım..Allahın izniyleee..

dogru soyluyorsun ıyıkı daha buyuk kaybetmedım onun acısı daha buyuk olurdu artık yarınkı kurtajıda atlatım toparlanırım dıye ümit edıyorum.Konunun baslıgındakı gıbı bebegımı kaybettım ama umudumu asla artık yenı bebek ıcın kendımı toparlıycam

amın ıns senın acın benımkınden de buyuk cok uzuldum cok gecmıs olsun artık yenı bebekler ıcın ugrasıcaz..

Minikmelek hos geldin cwnim simdiden gecmis olsun sanada. Hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz. Birbirimize destek olarak atlatqcagiz bunu.
Bu arada ropik sahibesi atlas arkadasimizin yanilmiosan bugun esi ameliyat olcakti noldu acaba?
Renkliatlas eger beni duyarsan bi haber et canim ne du me bitti?

ewet dediğin gibi gebelik haftası büyük diye vermiş olabilir haklısın...
bu arada ben sibel canım..
memnun oldum canımmmmmmmmmmmmm

ewet atlascım bizide haberdar et..
inşallah herşey yolundadır.tez zamanda normale döner herşey..

kızlar perşembe ameliyat olucak eşi yarın yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…