- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.061
sagol canım allah razı olsunnn. sanada çok geçmiş olsun kürtajını nasıl oluvaksın anestezimi yoksa uyuşturarakmı yapıcaklarr
bilmiyorum hıcbısey soylemedı ztn benımde aklım yerınde degıldı bırde bana öldugunu su sekılde soyledı 8+3 ken bebek çakılmıs kalmıs ölmus yarın sabah ac gel kurtaj yapıcaz bu kadar ztn ayak ustu yakaladım adamı gıdıyordu sonra cektı gıttı ordan ozel hastaneye gıttım emın olmak ıcın onlarda baktılar aynı esımın annesı kadın dogumda hemsıre antalyada onunla konustum annem vakumla alınır dedı 8 haftalık oldugu ıcın sanırım anestezı vercekler yarım saat falan surucekmıs 10 dk operasyon gerı kalanı narkozdan dolayı uykulu gecırcekmısım
yuh artık doktora bak canım öncelikle sana tavsiyem doktorunu degiştir imkanın varsa başka bi doktora git şehir olarak nerdesin istanbuldaysan yardımcı olurum belki.ikincisi kesinlikle uyuşturup yapmalarına izin verme uyutsunlar seni öyle yapsınlar.zaten üzgünsün dayanamazsın.
kürtaj ortalama 10-20 dk arası sürüyo dedigin gibi almak kolay ama uyandırana kadar bekletiyolar.
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım gerisi kolay zaten üşütme ve dinlen
aahh ahh canım..Allahım sabrını ve şifanıda versin inşallah...bende bugun bebegımın kalbının 8+3 de durmus oldugunu ogrendım 3 hafta ölü bebegımı tasımısım karnımda uzuntum cok fazla yarın sabah kurtaj olucam 4 sene ugrasıp bekledıgım bebegımle yarın vedalasıcam cok kotu bı durum artık gozumde yas kalmadı aglayamıyorum.
kutahyadayım ama 4 mayısda tayın beklıyoruz gıdıcem burdan zaten kurtajda son gorcem doktoru artık yenı sehırde neresı cıkarsa orda ıyı doktor bulup tedavı olucam ztn tedavı gormustum 2 kere klomen+ovıtrelle daha da burda kı doktorlarla gorusmem ztn en az 2 ay dınlenmem gerekıyormus sanırım yenı bebek ıcın 2 aya kadar burdan gıtmıs olurum.hakımda hayırlısı neyse o olsun artık ne dıyım
aahh ahh canım..Allahım sabrını ve şifanıda versin inşallah...
gerçekten çok zor canım..burada neredeyse hepimiz aynı şeyi atlattık....
çok üzme kendini verende alanda allahım..elimizden bişey gelse keşke ama gelmiyor işte.....
Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin bizlere.....
canım merak ettim doktorun sana ilaç verdimi???*
sagol canım sanada cok gecmıs olsun şoku ufak ufak atıyorum uzulmemeye calısıyorum hayırlısı oldun dıyordum hep kısmet degılmıs artık yenı bebege umut bagladık napalım.
..verdi tatlım parol ve cipro verdi cipro enfeksiyon için digeride agrı kesici iştee
hayırlısı olsun canımmm hakkındaaa.üzülme desemde üzülüceksin biliorum ama kendini yıpratma bari inan herşeyin hayırlısı belki dogsa daha büyük sorunlarla karşılaşacaktın.bak burda kaç haftalıkken kaybedenler varr hissediyolar oynuyo .yani o yüzden allahım hayırlısınbı versin inşallah hakkımızda.anneyiz biz artık bak bu sıvcakta görsen üzerimde örtülü olanları :) yanıyorum resmen ama napalım daha nelere katlanıcazzz
..
hıı merak ettimdee..
demir ilacı falan vermedi ozaman kürtaj olan herkese veriliyomu diye sordum..sana vermemiş..
yapılacak bişey yok canım.
kolay atlatılmıyor..ben 22 haftalık bebeğimi kaybettim..tamam üzülmüyorum desemde hala gözümden yaşlar dökülüyor aklıma geldikçe...
zamanla acısı azalıyor Allahtan...ama hiçbizaman unutulmaz
inşallah yeni bebişlerimizle mutlu olacağız canım..Allahın izniyleee..
yok tatlımmmm demir ilacı vermedi sana verdi sanırım seninki büyükti ya artık ondan vermiştir dengelemek için falan belkimmm
ama ben senin adını sordum yaaa
memnun oldum canımmmmmmmmmmmmmewet dediğin gibi gebelik haftası büyük diye vermiş olabilir haklısın...
bu arada ben sibel canım..
Minikmelek hos geldin cwnim simdiden gecmis olsun sanada. Hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz. Birbirimize destek olarak atlatqcagiz bunu.
Bu arada ropik sahibesi atlas arkadasimizin yanilmiosan bugun esi ameliyat olcakti noldu acaba?
Renkliatlas eger beni duyarsan bi haber et canim ne du me bitti?
ewet atlascım bizide haberdar et..
inşallah herşey yolundadır.tez zamanda normale döner herşey..
memnun oldum canımmmmmmmmmmmmm
kızlar perşembe ameliyat olucak eşi yarın yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?