bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

narkoz sonrası başağrısına kahvenin iyi geldiğini duymuştum. bi dene istersen canım.

şimdiden geçmiş olsun canım. allahım sabırlar versin inşallah. ben de 27. haftada kaybettim kızımı. inan bebek büyüdükçe acı da büyüyor galiba. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

tatlım blalım nasıl oldunnn ağrın sızın varmı iyimisin kuzum yedinmi mamalarını güç topladınmı aman yorma kendini şekerr...

iyiyim bebegimm :))) yedim mamişleri geldim kanamam dışında süperim maşallahhhhh baş agrımda geçtiii :)) minoset içtim .bide latte içtim kahvem kalmamıştıı :))) yormuom zaten canım arkadaşım yemegime varana kadar yaptı bulaşıklarımıda yıkadı sagolsun gitti şimdi kocişim getirio önüme herşeyii :))

kızlar yatıyorum ben ii geceler hepinize. çok doldurmayın sayfaları. millet okuyacağım diye helak oluyor sonra

ohhhh yarasınn kuzumaaa eeee bakcaklar tabiii dinlenn bol boll tatlıişimmm öyle kötü gün dostları oldummu hayat bize güzell valla iyiki varlarrr Allah razı olsun ondan elleri dert görmesin inşşşşşşş....

kızlar yatıyorum ben ii geceler hepinize. çok doldurmayın sayfaları. millet okuyacağım diye helak oluyor sonra

anamm ne erkennnn tamam kuzumm ii uykularrrrrrrr

yarasın yarasın maşşallahh bana tüüüüüüüüüüü :))) aynen valla canım yakınından görmedigi ilgiyi görüo insannnn

geldim kızlarr en yakın arkadasımal beraber hamile kamıştıkk onunda kanaması vardı şimdi biraz artmış doktora gitmişler kalp atışı gözükmüyo demişş haftaya gene bakalımm olmazsa krtaj olcaksın demişlerr beraber hamile kaldıkk bu nasıl kader yarabbi üzüldümm yaralarım depreşti gene kenidimi avutuyorum toparlıyorum karşımdakine ne diycegimi bilmiyorumm onu anca ben anlarım teselli ederim ama tıkandım kaldımm kızlarr bol bol dua edin olurmu inşş haftaya olurr bu sene düşük senesimi yaa kimi görsem kürtaj oluyo düşük oluyoo Allahım sen yazma bir daha yarabbi gülelim artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…