- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.081
bilmiyorum hıcbısey soylemedı ztn benımde aklım yerınde degıldı bırde bana öldugunu su sekılde soyledı 8+3 ken bebek çakılmıs kalmıs ölmus yarın sabah ac gel kurtaj yapıcaz bu kadar ztn ayak ustu yakaladım adamı gıdıyordu sonra cektı gıttı ordan ozel hastaneye gıttım emın olmak ıcın onlarda baktılar aynı esımın annesı kadın dogumda hemsıre antalyada onunla konustum annem vakumla alınır dedı 8 haftalık oldugu ıcın sanırım narkoz vercekler yarım saat falan surucekmıs 10 dk operasyon gerı kalanı narkozdan dolayı uykulu gecırcekmısım
narkoz sonrası başağrısına kahvenin iyi geldiğini duymuştum. bi dene istersen canım.
tatlım blalım nasıl oldunnn ağrın sızın varmı iyimisin kuzum yedinmi mamalarını güç topladınmı aman yorma kendini şekerr...
evet hatta epidural sonrası baş ağrısını bile gecırıyormuss :)
narkoz sonrası başağrısına kahvenin iyi geldiğini duymuştum. bi dene istersen canım.
sagol tatlımm aklıma geldi benimde ama kahvem yoktu latte içtim :))
iyiyim bebegimm :))) yedim mamişleri geldim kanamam dışında süperim maşallahhhhh baş agrımda geçtiii :)) minoset içtim .bide latte içtim kahvem kalmamıştıı :))) yormuom zaten canım arkadaşım yemegime varana kadar yaptı bulaşıklarımıda yıkadı sagolsun gitti şimdi kocişim getirio önüme herşeyii :))
kızlar yatıyorum ben ii geceler hepinize. çok doldurmayın sayfaları. millet okuyacağım diye helak oluyor sonra
ohhhh yarasınn kuzumaaa eeee bakcaklar tabiii dinlenn bol boll tatlıişimmm öyle kötü gün dostları oldummu hayat bize güzell valla iyiki varlarrr Allah razı olsun ondan elleri dert görmesin inşşşşşşş....
kızımı uyuttum geldim..gece kuşu mubarek uyutana kadar o beni uyutacak nerdeyse
valla sorma ya yemekle uykuyla hiç arası yok oturcak benle...yeni nesil anacım korkulur valla :)))) iyi uykular prenseseeee
valla sorma ya yemekle uykuyla hiç arası yok oturcak benle...
nasıl nesilse bu yani anlamadım gitti..hadi yatağa uyku vakti diyorum..anne 5 dakka daha deyip eliyle işaret yapıyo bide zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?