bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

dünyadan şu kişilere hayata dönün pleaseee

MiniqMeLegiM, blackangel_1980+, beyazz_35, tobeguk

ya ben bastan berı konuyu okumaya calısıyordum sabah olcagım kurtajın korkusundan uyuyamıyorum valla 4 sene ugrasıp ancak hamıle kaldıktan sonra bı daha hamıle kalamıycagım korkusu yasıyorum ztn kurtaj olayı suan benı felc etmıs durumda

pihuu anacım şurda car car konuşuomm hiçç dinleyen yokk
canım allahım sabır versin arkadaşına şimdi sana en ihtiyacı oldugu an ama bunu yaparken kendinide üzme hayırlısı inşallah duyulur kalp atışı ama en kötüsüne hazırlasın kendiniii dualarım onunlaa

Allahım inşallah haftaya gidince herşeyin yolunda olduğu haberlerini getirirsin bizlere...

gerçekten çok zor yaaa.valla insan başına gelmeyince bilmiyor..daha önce benim hiç düşükten kürtajdan haberim yoktu..başıma gelince bi baktımki nekadar çok insan var aynı derdi çeken...

Allahım yar ve yardımcısı olsun..Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah...

canım allah yardımcın olsun...

valla ne yalan söyleyeyim hayatımda ilkkez hastanede 1 gece kalmak zorunda kaldım..doğum ve kürtaj dolayısıyla..
ve ben nu kürtajdan çok tırsıyorum..nedense sanki banada hamile kalamayacakmışım gibi geliyor bazen..
inşallah bi sorun yaşamayız canım yaa..,
sen içini ferah tut...

ya keske ogrendıgım an alma ıhtımallerı olsaydı ölude olsa bebegımle bı gece daha gecırıcem off cok zor ya vakıt gecmıyo sabah ayaklarım gerı gerı gıtsede hastaneye nasıl gıdıcem hıc bılmıyorum,kurtaj sonrası kalktıgım an ne hıssedıcem ne yasıycam dusundukce fenalasıyorum sabah 9 da butun hayallerım gıdıyo olcak cok acı ınsallah bı daha kımse yasamaz bu acıyı ya

pişttt canım bak ama sakin olllll allahım büyükkkkkkk ben 5 senelik evliyim bir sene bile korunmadık ama 2 senede bi kere hamile kalabiliyorum ve 2. bebegimi kaybettimmm.ve düşün örnek al beni daha yeni kürtaj oldum kanama gırla falan ama şükür hiç korkum yokkkk hamile kalamıycam diye düşünme en büyük etken moral bunu sakın unutma.senin yapman gereken tek ama tek şey beni uyutun deee sakın uyuşturarak yapmalarına izin verme acın çok yeni zaten ve uyuşturulunca acı hissetmesen bile hissediyosun içinden bişileri aldıklarını o yüzden uyutsunlar mutlaka.metanetli olman lazım birkere kalmışsın hamile bidahada kalırsın hem düşügün kürtajın bi ayagı içerde olur derler kolaylaştırırmış hamile kalmayı

zor olsada fazla düşünmemeye çalış...
Allahım yardımcın olsun...

ınsallah canım ya ıcımı rahatlattın ALLAH razı olsun

canım yanında mutlaka pozitif birileri olsunnnn bu çok önemli gözünü açtıgın anda uyuşturucunun etkisiyle oldukça kötü hissediceksin kendini.ben ilkinde gittimi şimdi bebegim diye aglamıştım.bundada eşim odada degildi bebegimde kocamda bırakıp gitti beni diye agladım.yani yanında seni teselli edecek birileri olsun.biliyorum zor olucak inan çok zor olucak ama lütfen yıpratma kendinii

kızlar ben yatıyorum sabah kızım erkenden kalkar..uyuyayım bendeee..
ve açım kızlarr yaaa..başlıcam diyetineee haaa.bu saatte ne yenirki
bi mutfak yapayım ordanda yatak..
herkese hayırlı geceler

benımde golden cınsı 3 yasında bı kızım var ıyı kı var yavrum ben agladıkca gelıp yalıyo gozlerımı o da tesellı edıyo benı

oyy maşallah kuzuna bak iyiki o var ben yavrularım diyorum onlara :) bişi sorucam ya hamile kalınca bırak köpegini barınaga falan diyen aklı selim insanlar oldumu sanadaaa :))

esımde gelıcek benımle garıbım o benden daha kotu kedı gıbı yanımdan ayrılmıyor,onun ıcınde ayrı bı uzuluyorum cok heveslenmıstı kısmet artık napalım hayırlısla yarınıda bı atlatımde toparlanırım dıye ümit edıyorum.

kızlar ben yatıyorum sabah kızım erkenden kalkar..uyuyayım bendeee..
ve açım kızlarr yaaa..başlıcam diyetineee haaa.bu saatte ne yenirki
bi mutfak yapayım ordanda yatak..
herkese hayırlı geceler

hadi bakam canım yat uyu napalım bizde takılırız daha burda :)))
ahh kıyamam aç aç hiç dayanamam valla affetmem yerim :))
ii uykular hayırlı geceler canımmm

canım inan eşin bebekten çok sana üzülüyodurrr.benim eşimde az önce dioki bebek 2 mm büyümüş ya çok heveslenmiştim ben dio.ama sen mutlu saglıklı ol daha önemli dio.çünkü bebek herzaman gelir hayırlısıyla ama bizden bitane daha gelmez

oyy maşallah kuzuna bak iyiki o var ben yavrularım diyorum onlara :) bişi sorucam ya hamile kalınca bırak köpegini barınaga falan diyen aklı selim insanlar oldumu sanadaaa :))

olmazmı daha 15 sene kopek besleyen ablam dedı bunu bana kavga ettım,annemın komsuları ölur ıns.falan demısler.Ben onu cocugum gıbı buyuttum kendını ınsan yavrusu gıbı sanıyor ıstedıklerı kadar konussunlar kulak asmıyorum ALLAH ızın verdıkce kızım bızımle olcak dr'umada sormustum butun asıları zamanında yapılıyorsa sorun olmaz demıstı ztn,o benım cocugum gıbı ben verırsem yıyo vermezsem ac kalıyor,kızımı baskasına versem yasayamaz ölur o da bende hep dıyorduk bak sana kardes gelıyor dıe kısmet degılmıs

Son düzenleme:
Arkadaslar benimde bebegim 7 hafatlik ken kalbi durdugu icin 20 nisanda alindi.
Ondan beri hala cok siddetli bel agrilarim var, iszdede öyle oldumu, zaaten hamileyken bir hafta sonu cok siddetli bir bel agirisinin arkasindan bu bebegim kalbi durdu, neye isaretdir veya niye bel agriis oluyor bunu ögrenemedim daha.
Aynisini yasayan bilen varmi acaba ?

ve benim kocam beni cok sucluyor yok cok kosusturdun onun icin oldu vs, laf iste, sizin esleriniz nasil davranio ?

ve ozamandan beri soguk ve gicik davranio bana...

normal mi sizce ? Kaldiki olan bana oldu benim ilk cocugum olacakti, onun zaaten iki tane var...

geldim kızlarr en yakın arkadasımal beraber hamile kamıştıkk onunda kanaması vardı şimdi biraz artmış doktora gitmişler kalp atışı gözükmüyo demişş haftaya gene bakalımm olmazsa krtaj olcaksın demişlerr beraber hamile kaldıkk bu nasıl kader yarabbi üzüldümm yaralarım depreşti gene kenidimi avutuyorum toparlıyorum karşımdakine ne diycegimi bilmiyorumm onu anca ben anlarım teselli ederim ama tıkandım kaldımm kızlarr bol bol dua edin olurmu inşş haftaya olurr bu sene düşük senesimi yaa kimi görsem kürtaj oluyo düşük oluyoo Allahım sen yazma bir daha yarabbi gülelim artıkkk

canım bende bugun bebegımın kalbının durdugunu ogrendım ama daha sabah kurtaj olucam bel agrıların ıcın bısey dıyemem bılmedıgım ıcın ama esım benı suclamadı tam tersıne o da cok uzuldu sureklı benı tesellı etmeye calıstı kedı gıbı saat 4 den berı yanımda uzulme bı daha yaparız dıyıp duruyor suan bıle yanımda yazılanları okuyo ayrılmıo yanımdan ALLAH razı olsun zaten kımın var ıyı kı yanımda destek oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…