- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.101
dünyadan şu kişilere hayata dönün pleaseee
MiniqMeLegiM, blackangel_1980+, beyazz_35, tobeguk
geldim kızlarr en yakın arkadasımal beraber hamile kamıştıkk onunda kanaması vardı şimdi biraz artmış doktora gitmişler kalp atışı gözükmüyo demişş haftaya gene bakalımm olmazsa krtaj olcaksın demişlerr beraber hamile kaldıkk bu nasıl kader yarabbi üzüldümm yaralarım depreşti gene kenidimi avutuyorum toparlıyorum karşımdakine ne diycegimi bilmiyorumm onu anca ben anlarım teselli ederim ama tıkandım kaldımm kızlarr bol bol dua edin olurmu inşş haftaya olurr bu sene düşük senesimi yaa kimi görsem kürtaj oluyo düşük oluyoo Allahım sen yazma bir daha yarabbi gülelim artıkkk
geldim kızlarr en yakın arkadasımal beraber hamile kamıştıkk onunda kanaması vardı şimdi biraz artmış doktora gitmişler kalp atışı gözükmüyo demişş haftaya gene bakalımm olmazsa krtaj olcaksın demişlerr beraber hamile kaldıkk bu nasıl kader yarabbi üzüldümm yaralarım depreşti gene kenidimi avutuyorum toparlıyorum karşımdakine ne diycegimi bilmiyorumm onu anca ben anlarım teselli ederim ama tıkandım kaldımm kızlarr bol bol dua edin olurmu inşş haftaya olurr bu sene düşük senesimi yaa kimi görsem kürtaj oluyo düşük oluyoo Allahım sen yazma bir daha yarabbi gülelim artıkkk
canım allah yardımcın olsun...ya ben bastan berı konuyu okumaya calısıyordum sabah olcagım kurtajın korkusundan uyuyamıyorum valla 4 sene ugrasıp ancak hamıle kaldıktan sonra bı daha hamıle kalamıycagım korkusu yasıyorum ztn kurtaj olayı suan benı felc etmıs durumda
canım allah yardımcın olsun...
valla ne yalan söyleyeyim hayatımda ilkkez hastanede 1 gece kalmak zorunda kaldım..doğum ve kürtaj dolayısıyla..
ve ben nu kürtajdan çok tırsıyorum..nedense sanki banada hamile kalamayacakmışım gibi geliyor bazen..
inşallah bi sorun yaşamayız canım yaa..,
sen içini ferah tut...
ya ben bastan berı konuyu okumaya calısıyordum sabah olcagım kurtajın korkusundan uyuyamıyorum valla 4 sene ugrasıp ancak hamıle kaldıktan sonra bı daha hamıle kalamıycagım korkusu yasıyorum ztn kurtaj olayı suan benı felc etmıs durumda
bakın kuzucuklarımaaaaaaaaaaaa
ya keske ogrendıgım an alma ıhtımallerı olsaydı ölude olsa bebegımle bı gece daha gecırıcem off cok zor ya vakıt gecmıyo sabah ayaklarım gerı gerı gıtsede hastaneye nasıl gıdıcem hıc bılmıyorum,kurtaj sonrası kalktıgım an ne hıssedıcem ne yasıycam dusundukce fenalasıyorum sabah 9 da butun hayallerım gıdıyo olcak cok acı ınsallah bı daha kımse yasamaz bu acıyı ya
pişttt canım bak ama sakin olllll allahım büyükkkkkkk ben 5 senelik evliyim bir sene bile korunmadık ama 2 senede bi kere hamile kalabiliyorum ve 2. bebegimi kaybettimmm.ve düşün örnek al beni daha yeni kürtaj oldum kanama gırla falan ama şükür hiç korkum yokkkk hamile kalamıycam diye düşünme en büyük etken moral bunu sakın unutma.senin yapman gereken tek ama tek şey beni uyutun deee sakın uyuşturarak yapmalarına izin verme acın çok yeni zaten ve uyuşturulunca acı hissetmesen bile hissediyosun içinden bişileri aldıklarını o yüzden uyutsunlar mutlaka.metanetli olman lazım birkere kalmışsın hamile bidahada kalırsın hem düşügün kürtajın bi ayagı içerde olur derler kolaylaştırırmış hamile kalmayı
ya keske ogrendıgım an alma ıhtımallerı olsaydı ölude olsa bebegımle bı gece daha gecırıcem off cok zor ya vakıt gecmıyo sabah ayaklarım gerı gerı gıtsede hastaneye nasıl gıdıcem hıc bılmıyorum,kurtaj sonrası kalktıgım an ne hıssedıcem ne yasıycam dusundukce fenalasıyorum sabah 9 da butun hayallerım gıdıyo olcak cok acı ınsallah bı daha kımse yasamaz bu acıyı ya
benımde golden cınsı 3 yasında bı kızım var ıyı kı var yavrum ben agladıkca gelıp yalıyo gozlerımıo da tesellı edıyo benı
canım yanında mutlaka pozitif birileri olsunnnn bu çok önemli gözünü açtıgın anda uyuşturucunun etkisiyle oldukça kötü hissediceksin kendini.ben ilkinde gittimi şimdi bebegim diye aglamıştım.bundada eşim odada degildi bebegimde kocamda bırakıp gitti beni diye agladım.yani yanında seni teselli edecek birileri olsun.biliyorum zor olucak inan çok zor olucak ama lütfen yıpratma kendinii
kızlar ben yatıyorum sabah kızım erkenden kalkar..uyuyayım bendeee..
ve açım kızlarr yaaa..başlıcam diyetineee haaa.bu saatte ne yenirki
bi mutfak yapayım ordanda yatak..
herkese hayırlı geceler
esımde gelıcek benımle garıbım o benden daha kotu kedı gıbı yanımdan ayrılmıyor,onun ıcınde ayrı bı uzuluyorum cok heveslenmıstı kısmet artık napalım hayırlısla yarınıda bı atlatımde toparlanırım dıye ümit edıyorum.
oyy maşallah kuzuna bak iyiki o var ben yavrularım diyorum onlara :) bişi sorucam ya hamile kalınca bırak köpegini barınaga falan diyen aklı selim insanlar oldumu sanadaaa :))
Arkadaslar benimde bebegim 7 hafatlik ken kalbi durdugu icin 20 nisanda alindi.
Ondan beri hala cok siddetli bel agrilarim var, iszdede öyle oldumu, zaaten hamileyken bir hafta sonu cok siddetli bir bel agirisinin arkasindan bu bebegim kalbi durdu, neye isaretdir veya niye bel agriis oluyor bunu ögrenemedim daha.
Aynisini yasayan bilen varmi acaba ?
ve benim kocam beni cok sucluyor yok cok kosusturdun onun icin oldu vs, laf iste, sizin esleriniz nasil davranio ?
ve ozamandan beri soguk ve gicik davranio bana...
normal mi sizce ? Kaldiki olan bana oldu benim ilk cocugum olacakti, onun zaaten iki tane var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?