bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ahhh ahhh bu insanlar çok acayip yaa ben kaynanamla kavga ettim bu yüzden ve kaç haftadır gitmiyorum evlerine hiçte gitmeyi düşünmüyorum.
hamileligimin 6. haftasında lekelenmem oldu benim düşük tehlikem vardı zaten.kaynanamlara gittik işte bu bana barınaga bırak falan başladı yok bebek ölürmüş bilmem ne bende saygılı bi şekilde açıkladım o yetmedi tutttu ddediki bana ben 2 senedir oglumun evinin kapısını açmıyorum dedi sen zaten o köpegi ben size gelmiyim diye aldın dedi ben sen nediyosun falan derken nasıl anladıysan öyle dedi bende kalktım ben ne ş... biriymişimki sen benim hakkımda bunu düşünebiliyosun dedim vurdum kapıyı çıktım düşük tehlikem varken hüngür hüngür aglattı beni.o günden sonrada gitmedim.
bebegin öldügünü duydugu gün aradı sadece o düşün yani bugün kürtaja girdim eşimle konuşmuşlar ama beni istemediler telefona insan der dimi verde yelizle konuşuyum diye yok ve aramızda sadece ama sadece bir sokak var evimizin arka tarafında oturuyolar.bu kadar yakınken benim burda istanbulda çalıştıgım ilk yerde tanıştıgım arkadaşım geldide bulaşıgıma varana kadar yıkadı abisi geldi kızın hastaneden aldı eve kadar getirdi.düşün yani
ahh ahhh çok dertliyim bu konuda ben ama allahım büyük görüyo benim kaynanam ameliyat oldu beyninden yemin ederim ameliyathaneye girerken elini ne kızı ne oglu ttuttu ben tutuum yolcu ettim.çıktı su vermiyolar agzı kupkuru dudaklarını ıslattım ki acaip tiksinirim ben böyle şeylerden.
allahım görüyo hepini rabbime havale ettim onları.
kızımı sokaktan aldım ben ikisinide kediyi sahiplendiricem zaten ama bi türlü bulamadım birilerini eşim hiç istemiyo çünkü onu sokakta bulup aldım ama şimdi sokaga bırakmam birini bulamasamda.ama zeytinimi asla vermem
onuda ilk gebeligimden 3 ay sonra aldım 1 aylıktı sokakta bulduk hemde ta izmir foçada ilk gebeligimde çok üzülmüştüm zeytinim umut oldu bana o küçücük haliyle büyüttüm onu.

canım bugün 2. kürtajımı oldum ben bel agrım olmadı ama normaldirrr emin ol endişelenme herkeste farklıı çünkü çok artarsa doktora git.
bu arada belki bana kızıcaksın ama o adamı ver bana 2 dk da öldürürüm.senin acın sana yeter zaten neden üzerine geliyokiiiii

yavrum yazabilsem yazcam çok zor yazıyorum sitede birsey varr takılıyo valla sinir etti benii zaten morelim yerlerdeee bide siteye yazmakla uğraşıyorummm yawwww.....sayfaya geri geri demekten gerildimm yeminleee....

yavrum yazabilsem yazcam çok zor yazıyorum sitede birsey varr takılıyo valla sinir etti benii zaten morelim yerlerdeee bide siteye yazmakla uğraşıyorummm yawwww.....sayfaya geri geri demekten gerildimm yeminleee....

cnım yaaaaaaaaa üzme lütfen kendiniiiiiiiiiiiiiiiii hyırlısı napalım kısmeti bukadarmış yiyecek ekmegi yokmuşşş.yar ve yardımcısı olsun rabbimmm

canım senın sıkıntıların bayagı var bellı benım kayınvalıdemlerde hem kedı hem kopek beslıyorlar onlardan yana hıc sıkıntım olmadı ama kedı ıcın dr'larda bıraz sıkıntı yaratıyorlar kopege gore hamılelıkde daha cok tehlıkelıymıs dıye duymustum dr'dan ne kadar dogru bılmıyorum.Bızde evlendıkten 5-6 ay sonra aldık o zamanlarda bebek yapmayı dusunuyorduk onun bılıncınde aldık yanı o yuzden kım ne derse desın kulak asmadık asmıycazda,verıcek ALLAH verıyo evde hayvan olsada verıyor yada vermıyor,olmasada bu konu cok buyuk tartısmalara kadar gıdıyor herkese gore gorecelı bı konu bu arada bende kızımın resmını koydum ablası gordunmu bu melegı barınaga yada sokaga nasıl bırakabılırım o suan benım tutunacak tek dayanagım.

aynen canımmm kedi biraz daha sakıncalı ama önlemini aldıktan sonra ondada problem yok hayvandan bebege geçebilecek zarar verecek tek virüs toxoplazma oda sadece evinde hayvan besleyen insanlarda olmuyo sucuktan salamdan çig etten iyi yıkanammış ottanda geçio ama gelde anlat.şu anda eşimin ailesine karşı en ufak bir sevgi kıpırtısı yok içimde allah biliyo yalan söylüyemem çok kırdılar çünkü şu zor günümde 5 çocugunu kaybetmiş kaynanamın beni anlamasını ve evime gelmesede beni aramasını beklerdim.amöan boşver ööle işte.
görmemmi canım maşallahhh kuzuna çok tatlııı yerim ben onuuuu

haklısın canım ne olursa olsun sen canından can kaybettın gelmeselerde en azından arayıp acını paylasmaları lazımdı ama bosver esın yanında destek oluyor gerısı yalan....

bir taraftan ojede sürüyomm tabi ondanda zor yazıyomm sadece neti şuçlamıyımm hahahahahaah ikisi bir arada bide söyle kahve yapan olsaaa ne güzel olurrrrrr.... kızz latte yolla bir taneee hihihihihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…