- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.141
Herkese ıyı geceler arkadaslar,yarın ıcın dua edın bana sorunsuz bıtsın hersey
Allahım yardım etsin sana canım benimm dualarımız seninlee şimdi okudum valla kusura bakma geç gördümmmm inşş saglıklı sıhatlii evine dönüceksinn Allahım şifa versin biran önceee yarın bizi merakta bırakma habeRDAR et olurmu
Herkese ıyı geceler arkadaslar,yarın ıcın dua edın bana sorunsuz bıtsın hersey
ayyy ne iyi olurduuuu kızzz valllaaasabahı vururdur artık iki gece kuşuu hihihihihi
iyi geceler canım üzme kendini inşallah hayırlııyla hallolur herşey dualarım seninleee
Ah yelizcim nedir bu kaynanalarin derdi bende anlamadim. Benimkide ayri dert. Bem dusuk yapiyorum kanamam vr demistim ertesi gun kurtaj olcam bilio guya bana gecmis olsuna gelcek yaninda misafir gelio. Ben o uzuntu ile dusun ertesi gun kurtaj olma ihtimalim var aksam misafir agirladim. Ikramdi oydu buydu gittiklerinde bi dunya bulasik. Olcak seymi iki sene sonra.ilk hamileligim dusukle sonuclanio ben ne kadr uzgunum dusun. Kirtajdan sonrada ugramadilar. Esim aradi annesi hastaneden ciktik die. Iki uc gun sonra ben gittim ona. Ah daha neler neler yani
Efkrlandim yapin bi kayfede icek
ALLAH razı olsun gece gece benı sakınlestırdıgın ıcın,ıyı geceler.
kızlar napiosnz bu saattee yatın gaari
Ah yelizcim nedir bu kaynanalarin derdi bende anlamadim. Benimkide ayri dert. Bem dusuk yapiyorum kanamam vr demistim ertesi gun kurtaj olcam bilio guya bana gecmis olsuna gelcek yaninda misafir gelio. Ben o uzuntu ile dusun ertesi gun kurtaj olma ihtimalim var aksam misafir agirladim. Ikramdi oydu buydu gittiklerinde bi dunya bulasik. Olcak seymi iki sene sonra.ilk hamileligim dusukle sonuclanio ben ne kadr uzgunum dusun. Kirtajdan sonrada ugramadilar. Esim aradi annesi hastaneden ciktik die. Iki uc gun sonra ben gittim ona. Ah daha neler neler yani
Efkrlandim yapin bi kayfede icek
canım bugün 2. kürtajımı oldum ben bel agrım olmadı ama normaldirrr emin ol endişelenme herkeste farklıı çünkü çok artarsa doktora git.
bu arada belki bana kızıcaksın ama o adamı ver bana 2 dk da öldürürüm.senin acın sana yeter zaten neden üzerine geliyokiiiii
oyyy oyyy yaa bunlarr insan mı yaaa nasıl bir ruhları var bunlarınn valla ben kaynana kayınpeder bilmedigim için çok tuhaf geliyooo yaaa bende ikiside yokk mekanları cennet olsunn valla ben tek tabancaa ne annem varr ne kayınvalidem ne kaynanam ama varyaa annelerinizin kıymatini bilin kızlarr ne varsa analarımızda varr ahh keşke yaşasaydıı daa yanımda olsaydıı...
yelizim pozitif enerjim uyudunmu kızzz hihihihihsızdınmı koltuktaa yoksaa yavrum uyu dinlen sendee toparlannn :)
yokk kızzz ne uyuması net uyuzuuu bi acaippp gidio gelio falan :)) gidince geç yazıom mecburrrkızlar napiosnz bu saattee yatın gaari
oyyy oyyy yaa bunlarr insan mı yaaa nasıl bir ruhları var bunlarınn valla ben kaynana kayınpeder bilmedigim için çok tuhaf geliyooo yaaa bende ikiside yokk mekanları cennet olsunn valla ben tek tabancaa ne annem varr ne kayınvalidem ne kaynanam ama varyaa annelerinizin kıymatini bilin kızlarr ne varsa analarımızda varr ahh keşke yaşasaydıı daa yanımda olsaydıı...
Basin saolsun canim. Benim ailemde uzaklarda yani ben uzaklardayim. Burda tek basimayim hic tanidigim akrabam yok. Sadece bi tane esimin arkadasinin esi var kafa dengim baska arkadasim da yok o yuzden siz benim.dertlesebildigim.tek arkadaslarsiniz.
ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh canım insanlıktan nasiplerini almamışlar diycem hayvanlara hakeret olucak en iyisi rabbime havale ederektennn ileride erkek evladımız olursa böyle bi kaynana olmamaız için dua etmek heraldee :)))
canim senin ben diger konulardan takip ediyordum sanki ? sen niye kürtaj oldun hayirdir ?
Bende öldürcem az kaldi , tammam yerine göre biraz hakli ola bilir , bilmiyordum hamile oldugumu hap kullandim, ve cok kosusturdum o ara öyle denk geldi.
iyide böyle olmasini kim ister hele hamileligi 4 gözle bekleyen ? ve ilk cocugu olacak insan...
ben onu hal ediyorum ama yetmioyr sana verim sende onu bi hal et...
hepmi aynıdır bu kaynanalar
canim senin ben diger konulardan takip ediyordum sanki ? sen niye kürtaj oldun hayirdir ?
Bende öldürcem az kaldi , tammam yerine göre biraz hakli ola bilir , bilmiyordum hamile oldugumu hap kullandim, ve cok kosusturdum o ara öyle denk geldi.
iyide böyle olmasini kim ister hele hamileligi 4 gözle bekleyen ? ve ilk cocugu olacak insan...
ben onu hal ediyorum ama yetmioyr sana verim sende onu bi hal et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?