bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

aynen yelize katılıyorumm bunun senin yemenle içmenlee hareketinlee hiç alakası yokk tabiki dikkat edicezzz can taşıoruzz ama hersey Allahtan yaa eroin uğuşturucu içen kadınalrr sürü sürü doğruyolarr o tam bir zehirr senin kocann çokk .çokkk haksızz senin şuan morale ihtiyacın varr onlar nasıl laflarr bide yani surat yapıyoo Allahım akıl fikir versin ne diyim sen içini ferah tut canım seninlee kesinliklee alakalı degil

yokk kızzz ne uyuması net uyuzuuu bi acaippp gidio gelio falan :)) gidince geç yazıom mecburrr

heeeumm anladım canımmm :)

heee valla iyice gece kuşu oldık sormaa kocalar boşuycekk hahahaha

ehehehe valla he uyudumu heriflerinizz benımkı ısten yenı geldı

büyük dosya durusması vardı bugun ıkıncı oturumu yapıldı canm baya yorulmus onu bekeldım bende

yoksa şimdiee pireler ucusuyordu afedersınn

Sanal olupta robot degiliz ya insaniz sonucta. Hem biliomusun ben esimi internette tanidim :) halam internet damat der benimkine :))

anamm yavrum ne geç gelmiş yaaaa sende garibim iyi bekleyebilmişin ben bekleyemem dicem ama yalan olcek heralde :))))))))

yok valla ne uyumasıı traş oluyo benim kociştee bende onu bekliyomm çıksınn yatcezz inşşş ben yatmadan yatmazz benim kocammm hayattaaa hihihihihihih

Sanal olupta robot degiliz ya insaniz sonucta. Hem biliomusun ben esimi internette tanidim :) halam internet damat der benimkine :))

aaayyyy ne güzell olur tabi niye olmasınnn yavrumm tabiki hepimiz sadece yüz yüze degilizz ama çokta güzel anlaşıyoruzz zaten bazen düyorumm böylee sizin gibi insanlar niye normal hayatta karşıma çıkmıyoo arkadas olamıyoruzzz yaaaa sizin gibi insanlarr çıkmıyo karşımaa offfff vallaaa böylede görüşemiyozz iştee ne güzel çay kahve içip muhabbette edebilsek

oda olur yavrum oda olurr nolcekkk valla dedim ya bugün sanallık falan degil bu iş bak ayşe olsun onun kardeşi meltem var bilgi var izmirden bunlar nette bu forumda tanışıp yüzyüze görüştügüm insanlar duyan aradı bugün kendileri kaybetmişş gibi üzüldüler.yüzyüze degilde sadece telle konuştuklarım var bu forumdan onlar aradı herke< aradı yaniii. o yüzden sanal nadiren kötü olsada cansır can

Aaaaaa iyi bari bi deli ben degilmisim hehe. Ben iki sene bekledim okul vardi benim bitmesini bekledik :)

:) ben izmir o istanbuldu bizimde tanıştık 3. gün muhabbet etmeye başladık ciddi anlamda ertesi gün evlenme teklif etti 15 gün sonra elinde yüzükle günübirlik izmire geldi :))) bak evlendik 5 sene geçti bile rabbim onu eksik etmesin başımdan kızsamda bazennn çokkk seviorummm

Benim karsima cok guzel arkadaslar cikti.sukur. hepsiyle hala devam eden arkadasliklarim varda hepsi izmirde kaldi iste

he bende izmir benimki viyanadaydi yedi ay konustuk yedi ay sonra geldi bi hafta kaldi izmirde otelde. Ben dersaneyye gider gibi ciktim evden onla bulustum :) bi sene sonra ailemle tanisti annem karsi ciksada uzak diye zar zor evlendik. Beni benden iyi anlayan bi ese sahibim sukur nazqr degmesin mqsallah diyim

aynen canım benimkide öyle allahıma şükür çok şanslıyım canım kocişim menimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…