- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.161
ben çok konu açmam canım bi oje topigim var ama her an heryerde görebilirsin benii :)))
canım benim 2. gebeligim ikisininde kalbi durdugu için kürtaj oldum ööle işte kısmet degilmişşş.
valla canım hiç ama hiç haklı degillllllllllllll
ben ilk gebeligimde adet gecşktşrşcş hap içtim bir şişe rakı içtim sigara zaten içiodum oda gırla ögrendikten sonra kestim tabi.ama bebek ölünce doktora sordum özellikle hiç bişi olmaz dedi zaten 7. haftadan sonra yedigine içtigine dikkat etmen gerekiyomuş ama ben ne hamileler tanıyorum neler içip sapoasaglanm doguruyolar hiç alakası yok yanii
gıcık oldum valla kocannnaa
yokk kızzz ne uyuması net uyuzuuu bi acaippp gidio gelio falan :)) gidince geç yazıom mecburrr
heee valla iyice gece kuşu oldık sormaa kocalar boşuycekk hahahaha
ahhh kuzum ahhh bende öylee valla bende yaban ellerde ailem uzaktaa burdada Allah razı olsunn komşularım var ama hiçbirser ailelerin yerini tutmuyoo insan çok yalnız hissediyo kendini çok şükür bugünümze ama burda valla sizinle konuşuncaa kendimi hiç yalnız hissetmiyorumm çok iyi geliyosunuz valla sanal manal diyolar ama inanın hiççç sanal gelmiyooo hepinizi çok seviyorumm iyiki varsınızz
heeeumm anladım canımmm :)
ehehehe valla he uyudumu heriflerinizz benımkı ısten yenı geldı
büyük dosya durusması vardı bugun ıkıncı oturumu yapıldı canm baya yorulmus onu bekeldım bende
yoksa şimdiee pireler ucusuyordu afedersınn
heeeumm anladım canımmm :)
ehehehe valla he uyudumu heriflerinizz benımkı ısten yenı geldı
büyük dosya durusması vardı bugun ıkıncı oturumu yapıldı canm baya yorulmus onu bekeldım bende
yoksa şimdiee pireler ucusuyordu afedersınn
Sanal olupta robot degiliz ya insaniz sonucta. Hem biliomusun ben esimi internette tanidim :) halam internet damat der benimkine :))
yok valla ne uyumasıı traş oluyo benim kociştee bende onu bekliyomm çıksınn yatcezz inşşşben yatmadan yatmazz benim kocammm hayattaaa hihihihihihih
Sanal olupta robot degiliz ya insaniz sonucta. Hem biliomusun ben esimi internette tanidim :) halam internet damat der benimkine :))
Aaaaaa iyi bari bi deli ben degilmisim hehe. Ben iki sene bekledim okul vardi benim bitmesini bekledik :)aaaaaaaaaaaa bende bendeeeeee netten tanıdım 1,5 sene içindede dügün :))))))
aaayyyy ne güzell olur tabi niye olmasınnn yavrumm tabiki hepimiz sadece yüz yüze degilizz ama çokta güzel anlaşıyoruzz zaten bazen düyorumm böylee sizin gibi insanlar niye normal hayatta karşıma çıkmıyoo arkadas olamıyoruzzz yaaaa sizin gibi insanlarr çıkmıyo karşımaa offfff vallaaa böylede görüşemiyozz iştee ne güzel çay kahve içip muhabbette edebilsek
Aaaaaa iyi bari bi deli ben degilmisim hehe. Ben iki sene bekledim okul vardi benim bitmesini bekledik :)
aaayyyy ne güzell olur tabi niye olmasınnn yavrumm tabiki hepimiz sadece yüz yüze degilizz ama çokta güzel anlaşıyoruzz zaten bazen düyorumm böylee sizin gibi insanlar niye normal hayatta karşıma çıkmıyoo arkadas olamıyoruzzz yaaaa sizin gibi insanlarr çıkmıyo karşımaa offfff vallaaa böylede görüşemiyozz iştee ne güzel çay kahve içip muhabbette edebilsek
canlarım bende yatıyorumm hepinize iyi muhabbetler güzel güzel rüyalarr görün inşşşş yarın görüşürüzzz fıstıklarrrr....Allaha emanet olun
:) ben izmir o istanbuldu bizimde tanıştık 3. gün muhabbet etmeye başladık ciddi anlamda ertesi gün evlenme teklif etti 15 gün sonra elinde yüzükle günübirlik izmire geldi :))) bak evlendik 5 sene geçti bile rabbim onu eksik etmesin başımdan kızsamda bazennn çokkk seviorummm
he bende izmir benimki viyanadaydi yedi ay konustuk yedi ay sonra geldi bi hafta kaldi izmirde otelde. Ben dersaneyye gider gibi ciktim evden onla bulustum :) bi sene sonra ailemle tanisti annem karsi ciksada uzak diye zar zor evlendik. Beni benden iyi anlayan bi ese sahibim sukur nazqr degmesin mqsallah diyim
Sekercanlar bende kacar gec oldu. Telefonda kolum agridi yarin gorusuruk. Hepiinize tatli ruyalar. Bay bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?