- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.181
hımm anladım canım.. dr şans bile vermiorsa beklemekte canınınızı sıkmaktan baska bir işe yaramaz.. o zaman tek dileğim insallah bunlar son ugraslarınız olur.. en kısa zamandada bebeğine kavusursun.. güçlü olmaya calıs.. şuan buhranlardasın. yazısmandan belli.. hayırlısı olsun de gec.. kafaya takmaması cok zor.. bende rahim filminden sonra hamile kalmıstım..3 yıl üzerinde hemde.. senin kadar zor zamanlar gecirmesemde, yasadıklarımız evliliğide ilişkimizide yıpratmaya yetti..
sen kocana sarıl, Allah a sıgın.. insallah hakkında hayırlısını yasatcak ve meleğini gondericek en kısa zamanda..
merhaba geçmiş olsun canım. allahım yar ve yardımcın olsun inşallah...
piştttttttttttttt burda umutsuzluga korkuya ve kötü şeylere yer yok artık canım bak yeni kğrtajdan çıktım ben 1 ssaat olduuu 2. gebeligim ve çok zor oluyorrr bebegim.lütfen ama lütfen üzülmeeee amelğiyatını ol en kısa zamanda hamile kalırsınnn.bebeginin bi gelme zamanı var ve o o zaman gelicek bunu unutmaaa
ewet ne kadar senle kalırsa okadar alışıyorsun...
allahım tekrar aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah hiçbirimize...
Allah ol dediğiğnde olacak yapacak hiçbişeyimiz yok..elden bişi gelmiyor yani...
Allahım tez zamanda doldursun göbüşümüzü
bende bugun bebegımın kalbının 8+3 de durmus oldugunu ogrendım 3 hafta ölü bebegımı tasımısım karnımda uzuntum cok fazla yarın sabah kurtaj olucam 4 sene ugrasıp bekledıgım bebegımle yarın vedalasıcam cok kotu bı durum artık gozumde yas kalmadı aglayamıyorum.
..
hıı merak ettimdee..
demir ilacı falan vermedi ozaman kürtaj olan herkese veriliyomu diye sordum..sana vermemiş..
Arkadaslar benimde bebegim 7 hafatlik ken kalbi durdugu icin 20 nisanda alindi.
Ondan beri hala cok siddetli bel agrilarim var, iszdede öyle oldumu, zaaten hamileyken bir hafta sonu cok siddetli bir bel agirisinin arkasindan bu bebegim kalbi durdu, neye isaretdir veya niye bel agriis oluyor bunu ögrenemedim daha.
Aynisini yasayan bilen varmi acaba ?
ve benim kocam beni cok sucluyor yok cok kosusturdun onun icin oldu vs, laf iste, sizin esleriniz nasil davranio ?
ve ozamandan beri soguk ve gicik davranio bana...
normal mi sizce ? Kaldiki olan bana oldu benim ilk cocugum olacakti, onun zaaten iki tane var...
insallah tatlim cok sagol evet can sikiyor beklemek tabiki herseyin hayirlisi olsun..haklisin iliski cok yipraniyo ama cok sukur esim cok ilgili birbirimize destek oluyoruz baskalarindan fayda yok herkes kendi bildigini soyluyo senin ne hissettigini bilmiyor rabbime siginiyorum elbette
sanada merhaba cok tesekkur ederim canim insallah cumlemizin
canimmm cok gecmis olsun pozitif bir insansin keske senin gibi olabilsem gucluydum yoruldum ama yilmadim ne gerekiyorsa elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim..evet cok zor oluyor cok..ameliyat olucam sabirsizlikla bekliyorum insallah gelicek bebegim insallah..senin ilk gebeligindemi dusukle sonuclandi yoksa bir cocugun varmi
Herkese gunaydinnnnn. Yarim saat sonra kocisi gonderip hemen geliorum arkiler
ohhhhhhhhh ne güzel kızz geç gidio kocann
Evet canim gec gidio gec gelio. Bide normalde persembeleri calismio :) bu hafta buranin bayrami vardi pazartesi calismqdi bugun gitti.
Eee gorusmeyeli bi kac saattir nasilsiniz :)
oo geç ggelmesi kötüymüş ama yaaa
iiyim canım :) agrım var azcıkın yatıom işte :))
soruna cevap vermek istedim banada kan ilaci verdi ben cok asiri kan kaybettim hemde cok oyuzden verdi gyno ferro sanol diye bir hap igrenc birsey kocaman ama mecburen iciyorum
canım doktorum çok iyiydiii ve kalbi atmıyodu bebegin sesinide açtı dinletti hiç bişe yok.5 günde 2 mm büyümesi zaten normal degil hayırlsıı artoık yaa napalım kısmetttten öteye yol yok
senin adet döngün ne kısaaaa:18:.benim 30 gün bazen 29 değişiyo..az kalmış tabi nedirki 2 haftaa..
bende 30 güne göre 11 mayısta falan bekliyorum ilk adetimi.inşallah bekletmezde gelir hemen....ay adetimide böyle hiç beklememiştim
temizlenicez ve herşey yoluna girecek inşallah....
banada gyno ferro sanol diye bi ilaç verdi 30 günlük bende hala kullanıyorum 10 tane falan kaldı...ama kilo aldırıyor iştah açıyor diye içmek istemiyorum..mecburen devam tabii
ben 5 ayda 6 kiloya yakın almışım..ilk 4 ay 3 kilo almıştım bulantılar geçince çok hızlı aldım...
bende 2 haftadır diyetteyim..2 kilo verdim bu 3. hafta 4-5 kilo daha vermek istiyorum..annem ve kaynanm kızıyo..sen lohusasın ne diyeti bu halsiz kalcan diye..ama yapmasam moral bozuk dahada şişçem...
ben kararlıyım vercem hem diyet falan bana bi amaç işte meşgul ediyo beni...
benimde ümidim inşallah hamile kalana kadar vermek..
hayırlısı bakalım gitsin göbüşler gelsin bebişler inşallah allahım
bende bugun bebegımın kalbının 8+3 de durmus oldugunu ogrendım 3 hafta ölü bebegımı tasımısım karnımda uzuntum cok fazla yarın sabah kurtaj olucam 4 sene ugrasıp bekledıgım bebegımle yarın vedalasıcam cok kotu bı durum artık gozumde yas kalmadı aglayamıyorum.
Yat canim yat. Bana hic dinlen diyen olmamisti. Bende kurtajdan sonra hic yatmadim yordum kendimi sonra bi agrim du offf ölüodum valla. O zaman sizin gibi dostlarda yoktu bana akil versin. :)
nasıl oldun canım..kanaman azaldımı ????
dikkat et kendine
aynen dediğin gibi canım ksmette otesi yok.. sana cok gecmıs olsun. Allah insallah bidaha yasatmaz.. insallah en yakın zamanda hamile kalır saglıklı bır gebelik gecırır bebeğini kucagına alırsınn.. cok guclusun. moralinde cok iyi.. bu da cok onemli biliyorsun.. insallah hep beraber hamile kalıp hep beraber dogurcaz..
normalde dongum 25 yada 28 dir. kürtajdan sonra 16-17 gun kanama oldu 1 hafta temız gıbı dolastım. sonra yanı tam 25.gundu kanama basladı bak halen devam edıyor 13. gunum yanı halen kanama var şimdi bu bitecek ne zaman bilmem tabi, 25. gun veya 28. gun gene adet olucam. cok az temız kalıcam gene..
yanı normalde adetım 5 gun surerdı. 20 gun temız olurdum. kurtajdan sonra artık ıcerde kalanlar mı atılıyor nedır uzun sürüyor.. cabukca bıtsede doktora gıtsem bebek için tabiki
ooohh sana masallah ben de 20 gundur diyetteyim 1 kılo verdim vermedim gibi.. :26::26: ekmek yemıyom hamur ısı yemıyom su içiyom bitki cayı içiyom. nerde yanlıs yapıyom bilmiyom.. hıc ilerleme yok.. yani benımde zamanım 1 ay kadar kaldı 4-5 kılo vereydım ıyı olcaktı
canım benım cok cok gecmıs olsun sana.. hepimiz aynı dertten burdayız.. Allah bıdaha yasatmasın. bırbırımıze destek olarak atlatıcaz bu gunlerı ınsallah..
normalde dongum 25 yada 28 dir. kürtajdan sonra 16-17 gun kanama oldu 1 hafta temız gıbı dolastım. sonra yanı tam 25.gundu kanama basladı bak halen devam edıyor 13. gunum yanı halen kanama var şimdi bu bitecek ne zaman bilmem tabi, 25. gun veya 28. gun gene adet olucam. cok az temız kalıcam gene..
yanı normalde adetım 5 gun surerdı. 20 gun temız olurdum. kurtajdan sonra artık ıcerde kalanlar mı atılıyor nedır uzun sürüyor.. cabukca bıtsede doktora gıtsem bebek için tabiki
ooohh sana masallah ben de 20 gundur diyetteyim 1 kılo verdim vermedim gibi.. :26::26: ekmek yemıyom hamur ısı yemıyom su içiyom bitki cayı içiyom. nerde yanlıs yapıyom bilmiyom.. hıc ilerleme yok.. yani benımde zamanım 1 ay kadar kaldı 4-5 kılo vereydım ıyı olcaktı
iyiyim tatlımm kanamam azaldı agrım var oldukça dinleniorum napıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?