bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

insallah tatlim cok sagol evet can sikiyor beklemek tabiki herseyin hayirlisi olsun..haklisin iliski cok yipraniyo ama cok sukur esim cok ilgili birbirimize destek oluyoruz baskalarindan fayda yok herkes kendi bildigini soyluyo senin ne hissettigini bilmiyor rabbime siginiyorum elbette

merhaba geçmiş olsun canım. allahım yar ve yardımcın olsun inşallah...

sanada merhaba cok tesekkur ederim canim insallah cumlemizin

canimmm cok gecmis olsun pozitif bir insansin keske senin gibi olabilsem gucluydum yoruldum ama yilmadim ne gerekiyorsa elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim..evet cok zor oluyor cok..ameliyat olucam sabirsizlikla bekliyorum insallah gelicek bebegim insallah..senin ilk gebeligindemi dusukle sonuclandi yoksa bir cocugun varmi

amin insallah kimseye yasatmasin evet tez zamanda insallah

canim cok cok gecmis olsun aglama uzulme demeyecegim elinde olmuyor cunku insanin biliyorum kim ne soylerse soylesin teselli olmuyor sen sadece Allaha sigin isyan etme rabbim sabrini verir Allah yar ve yardimcin olsun

..
hıı merak ettimdee..
demir ilacı falan vermedi ozaman kürtaj olan herkese veriliyomu diye sordum..sana vermemiş..

soruna cevap vermek istedim banada kan ilaci verdi ben cok asiri kan kaybettim hemde cok oyuzden verdi gyno ferro sanol diye bir hap igrenc birsey kocaman ama mecburen iciyorum

cok gecmis olsun arkadasim bende dusuk yaptigim gunden beri yani 20 gundur hic bel agrisi olmadi diyebilirim olsada azdi ama iki gundur cok bel agrim var nedenini bende anlamis degilim gecer insallah.. belki oda cok uzuldugunden oyle yapiyordur o oyle yaptigi zaman sen alttan al erkekler bizden daha nazli

canım güçlü durman lazım yorulmak yok.ameliyatını ol bak nasıl gelicek bebegin ama hemen gelmesede üzülmeeee vücudun toparlasın kendini.
bakkk inan bana bebek tabiki istiyoruz ama ilk başta kendi saglıgımız geliyor.
bak sana bişey anlatıyım ben ilk kürtajımı oldugumda hastane yatış işlemleri için ordaki çalışan kızların yanındayız.2 tane çalışan vardı veznede.bitanesi öldümü falan dedi ben gözlerim dolu evet deedim kız dediki benimde yeni öldü 10 gün oldu kürtaj olsdum dedi çok agladım dedi.o sırada yanımızdaki öteki kız dediki neden üzülüyosunuzki bakın benim 4 yaşında bi oglum var ve ben 2. kez kanserle savaşıuorum bazen o kadar bitkin hasta oluyorumki onunla ilgilenemiyorum bile diyo.allah bagışlasın iyiki olmuş oglum ama keşke olmasaydıda annesini böyle görmeseydi yada bana birşey oldugu zaman o yanlız kalıcak belki üvey anne gelicek dedi.ben savaşıyorum bu hastalıkla ama ne olacagım belli degil dedi.o kadar üzüldümki kadına o bana güç oldu.

benim ilk gebeligim 9. haftada kalbi durdu canım kütaj oldum. bundada 8. haftada durdu dün kürtaj oldum işte

hayırlı günler arkadaşlar....

akşam benden sonra kaynamış topik...

maşallah maşallah...

bende sabah kızımı doktora götürdüm ben dişçiye gittim nihayet evdeyim...

canım doktorum çok iyiydiii ve kalbi atmıyodu bebegin sesinide açtı dinletti hiç bişe yok.5 günde 2 mm büyümesi zaten normal degil hayırlsıı artoık yaa napalım kısmetttten öteye yol yok

aynen dediğin gibi canım ksmette otesi yok.. sana cok gecmıs olsun. Allah insallah bidaha yasatmaz.. insallah en yakın zamanda hamile kalır saglıklı bır gebelik gecırır bebeğini kucagına alırsınn.. cok guclusun. moralinde cok iyi.. bu da cok onemli biliyorsun.. insallah hep beraber hamile kalıp hep beraber dogurcaz..

normalde dongum 25 yada 28 dir. kürtajdan sonra 16-17 gun kanama oldu 1 hafta temız gıbı dolastım. sonra yanı tam 25.gundu kanama basladı bak halen devam edıyor 13. gunum yanı halen kanama var şimdi bu bitecek ne zaman bilmem tabi, 25. gun veya 28. gun gene adet olucam. cok az temız kalıcam gene..

yanı normalde adetım 5 gun surerdı. 20 gun temız olurdum. kurtajdan sonra artık ıcerde kalanlar mı atılıyor nedır uzun sürüyor.. cabukca bıtsede doktora gıtsem bebek için tabiki

ooohh sana masallah ben de 20 gundur diyetteyim 1 kılo verdim vermedim gibi.. :26::26: ekmek yemıyom hamur ısı yemıyom su içiyom bitki cayı içiyom. nerde yanlıs yapıyom bilmiyom.. hıc ilerleme yok.. yani benımde zamanım 1 ay kadar kaldı 4-5 kılo vereydım ıyı olcaktı

canım benım cok cok gecmıs olsun sana.. hepimiz aynı dertten burdayız.. Allah bıdaha yasatmasın. bırbırımıze destek olarak atlatıcaz bu gunlerı ınsallah..

merhaba canım, seninde suyun erken gelmiş sanırım.yaşadıklarımız aynı. benimde 15.haftada suyum geldi. enfeksiyon nedeniyle olabilir dendi. senin sebebi ile ilgili birşey söylendimi acaba.

Yat canim yat. Bana hic dinlen diyen olmamisti. Bende kurtajdan sonra hic yatmadim yordum kendimi sonra bi agrim du offf ölüodum valla. O zaman sizin gibi dostlarda yoktu bana akil versin. :)

sagolsun annem sürekli arayıp teftiş edio cnım :)) yat dinlen iş yapma sıcak tut kendini die :)))

aynen öyle canım burda hep birlikte hamiş kalıp hayırlııyla saglıkla pırtlatıcaz bebişlerii

kürtajdan sonra adet döngüsüde adet süreside değişebiliyomuş..seninde adet süren değişmiş gibi.ama yinede kürtajdan sonra ilk adet olduğu içindir bence..2. adetin daha normal geçer inşallah...

20 günde 1 kilo mu??
canım ekmekk yemeden olmaz...bana öyle demişti doktor...makarna pilav hamur işine göre içinde yağ olmadığı için çok masum ekmek..

ben tam buğday yada çavdar ekmeği tercih ediyorum..hani paket ekmekler varya onlarla bir dilime eşdeğer olacak şekilde ekmek tüketiyorum...günde 2-3 dilim falan..
hamur işi(beyaz undan yapılan),makarna,pilav vs tüketmiyorum..
tatlı kesinlikle yok..pasta,kek,kurabiye,çikolata vs tüketmiyorum...

3 ana 3 ara öğün şeklinde...bol su ve form yada yeşil çay falan...şekersiz içiyorum ben zaten...
ana öğünler az yağlı yemekler salata yada yoğurt.
ara öğünler meyve yada kayısı incir kuru üzüm ceviz tarzı şeylerden az olmak şartıyla ...

2 haftada 2 kilo verdim ama bunların çoğu doğumdan sonraki şişlik ve ödem olabilir..şimdi yavaşladı kilo verişim...

ama inşallah devam edicem veririm.
benin 2 ay var daha ama ben çok sabırsızım hemen zayıflamak istiyorum .kalan zamanda da kilomu sabit tutmaya çabalıcam ki, geri almayayım....

hadi kolay gelsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…