bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kızlar benimde 40 gün kanamam sürmüştü azar azar. doktorumda sana kürtaj yapılmadığı için uzun sürer demişti. büyük haftalardaki kayıplardan sonra aynen 40 gün lohusalık oluyormuş yani.

merhaba canım, seninde suyun erken gelmiş sanırım.yaşadıklarımız aynı. benimde 15.haftada suyum geldi. enfeksiyon nedeniyle olabilir dendi. senin sebebi ile ilgili birşey söylendimi acaba.

evet canım bende senın konunu okudum, cok gecmıs olsun sana canım, benımde 14.haftada suyum geldı, ardından kanama, bebeğimde yola düşmüş, suyum geldıkten 12 saat sonra benden ayrıldı bebeğim..patolojiye verildi. sonuc bu hafta cıkıcaktı, hastaneyı aramam lazım ama daha aramadım. yanı kesin bir sonuc belli değil..

muayene olmaya gidicem bu ay kısmet olursa doktorumla konusucami 2. hamilelik ki insallah nasip olur, ondada aynı seyleri yasamak istemıyorum..

ay insallah normal gecer canım yani afedersin gece yatarken bebek bezi taktımda yattım. o kadar yanı.

ayy ne güzel besleniyosun sen. ben tekım tek olunca yemek yeme arzusu olmuyor. o yuzden ayakustu salatalık,elma yumurta ne bulursam aksamları salata az yaglı. corba felan oyle gecıstırıyorum. bende unuttum cıkolatanın tadını.. yaa bizde herkes kılolu. bende cok kıloluydm evlenmeden evvel verdim.47-48 ıyıdı benım ıcın.. evlenince 2 kılo aldım sonra bebek için tedaviler falan filan derken 54 oldum hamıle kaldım 56-56,5 oldum şimdide 54-55 arası gıdıp gelıyom.. yanı gene 50 olsam cok şükür dicem ama yapısmıs uzerıme gıtmıyo. sporda yapıyoooom kızz. ama biryerlerde yanlısım var belli..

haklısın kolay gelsin bize :18:

canım sen dınlenn, fazla hareket etme, ettikce daha da agrın olur.. ınan yarın agrın kalmaz bende oyle olmustu en azından.. rahatlarsın ama genede kendıne dıkkat et. fazl yorulma agır iş yapma..

kızlar benimde 40 gün kanamam sürmüştü azar azar. doktorumda sana kürtaj yapılmadığı için uzun sürer demişti. büyük haftalardaki kayıplardan sonra aynen 40 gün lohusalık oluyormuş yani.

kürtaj yapılmadı mı sana ??????????

ben kürtajda oldum, bebeğimin esi gelmedi içerdede parca kalmasın diyerekten kürtaja alındım, halenn kanamam var, 4 gun sonra 40 doluyor. insallah bıterde normal dongu düzenime geri donerimm

e tabi tek olunca zor olur...
eşim var kızım var mecburen bizde bi yemek düzeni oluyor...

düzensiz yemekte kilo aldırıyo zaten..sen yine geçiştirme öğünlerini..

aileylede ilgili tabi..genetik derler yaa o mesele...aslında kilon iyi boyun kaç???
vermeye çalıştığına göre fazla demekki...

ben 62 yle başladım diyete 55-56 yeterli inşallah verebilirim ama zor yaaaa...

yok canım. doktor plasentayı kendisi aldı dikkatlice parçalamadan. o yüzden gerek kalmadı.

anladım canım, cok zor olmustur sende uyanıksan o sırada.. oyyyy allah kimsenin basına vermesin.. doktorumun beni elle muayene ettiği zaman geldi aklımaa.. keske silinse gitse aklımdan. hıc olmamıs gıbı...

eşim hergün işte oldugu için bizde yemek düzeni sadece aksamları.. gün içinde kendime gerek duymuyorum yemek hazırlamak.. evet canıkom kılom boyumu asmıs durumda mınyonunda mınyonu 1,50 yım canım su basen ve gobüs gitse benden iyisi olmayacak ..

Ay bendede gobus olmasa sorun yok orantisiz kilo bende direk gobek oluo. Bazen ii oluo gerci. Gecen almanyadan halamdan eve geliorus uzun yol 900 km falan neyse tuvaletim geldi bi benzinlikte durduk ama tuvalet ne kalabalik sira var oyle boyle degil. Orda gorevli beni hamile sandi galiba one aldi beni heheheheh esim ne guluo ne guluo dedim arada ise yario iste gobek.

anladım canım, cok zor olmustur sende uyanıksan o sırada.. oyyyy allah kimsenin basına vermesin.. doktorumun beni elle muayene ettiği zaman geldi aklımaa.. keske silinse gitse aklımdan. hıc olmamıs gıbı...

benim 4 ay bitecek ama hiç geçmiyo acısı taaa içimde. aslında sürem doldu tekrar bebek için ama hala cesaret edemiyorum.

ayyy karnıma vura vura gulmek ıstıyorum ay sen cok yasa emi

eritebiliriz insallahh yaaaaaa.... sonra da bebişlerimiz gelir, onlara can kurbannn onlar büyütürler gobüslerimizi..

Dondurma diyeti bozarmi arkadaslar ay nasil canim cekti.

ewet bozarrrrr...ama nekadar sıkı diyet yaptığına bağlı tabi.... ben bazen yiyorum mesela haftada 1 bir az ama

hmmm canım minyonunun minyonuu ne güzel yazmışşın güldüm...

boya göre fazla tabii...

ay benimde göbeğim var yaaaa..o nasıl gitçek acaba..başka bi şikayetim yok..zaten göbeği atsan 2-3 kilo gider kesin

Ay azcik mi hersyden azcik ye deme dondurmadan aslaaaa. Herseyimi paylasirim elimdeki bir lokma ekmegi bile ama dondurmami aslaaaaaaaaaaa. Doyana kadar yemem lazimm. Hemen yakinda bi dondurmaci var dondurmasi cok guzellll.

ayyy o kadar mı sevıyoooonn, ay git o zaman al ama az al aldıgın azcık dondurmayı sadece sen ye

benim 4 ay bitecek ama hiç geçmiyo acısı taaa içimde. aslında sürem doldu tekrar bebek için ama hala cesaret edemiyorum.

oyle canım gecmez acısı. her daim olcak.. ben silinse gitse unuttursa diyorum ama yoook. insallah ikinci bebeklerimizde bir nebzede olsa içimiz rahatlıcak. şimdiki kadar boslukta olmayacagız.. banada 3 ay korunma süresi verdi ama inan o kadar beklemicem. bir adetim daha gelsin hemen doktordayım. hemen calısmalara baslıcam.. ben kolay hamıle kalamadım, bundada boyle olacak dıye korkuyorum.. o yuzden beklemıcek. yeniden hamile kalmak, yeniden o heyecanları yasamak inan içimde hep bir korku olsada bana cok iyi olacak..

ayyy karnıma vura vura gulmek ıstıyorum ay sen cok yasa emi

eritebiliriz insallahh yaaaaaa.... sonra da bebişlerimiz gelir, onlara can kurbannn onlar büyütürler gobüslerimizi..

Diorum ya kilo direk gobek yapio bende. Kollarim parmaklarim bacaklarimda bisi yok. Bi kerede fuarda carpisan arabaya binerken adam dedi hamileler icin sakincali diye bööö. Dedim hamile diilim. Ben direk gobek calisayik en iisi. Iste calismalara basliomda adete dogru ya hamileysem bebise zarar verir diom birakiom

ahahahaha kesin gider canıkomm..

evet canım aynen oylee.. bari dıyom 1,60 olaydımda kılom boyle olaydı, annemler beni ekerken tohumu az kullanmıslar.. ailede pıyango bana cıktı.. napalımmmm.. totomla gobegı atamda rahatlayam

vuuuuuuuuuuuuuu ayyy cok merak ettım yaa, o kadar yani....

evet evet senın dırek orayı calıstırman lazım ama o da bebek ıcın zararlı olur. ben sormustum bunu zararlı olur demişlerdi.. yoksa yani bende kılom alıp basını gıdene kadar spor yapacaktım her ay hamıle kalabılırım dıyerekten bı turlu yapamadım.. boyle diyerekten tam 3 yıl gecırmısım. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…