bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kızlar bu bölgesel kilolar için diyet bişi yapmıyo malesef..hareket lazım...
nerde haraket orada bereket misali

benim kanamam devam ediyo zorlamak istemiyorum..helebi kesilsin ben göbek için hareket yapmaya başlıcam..yoksa bu iş olmicek....
aynaya bakıyom bazen diyetten az küçülmüş ama orada öyleee duruyo yaaa

Aksam alcam aksam. Esim aksam saat on hadi dondurma almaya gidelim dedi zor mani oldum kendime bi yok gitmeyelim diyom bi neyse hadi gidelim derken zar zor ikna ettim kendimi de aldirmadim.

kızzzz dıyomyaaa sporda yapıyom dıyee, kıloada iniş yok ama olcuyorum kendimi bel-basenden 3 gobekten 2 cm incelme var. ben bakıyom aynı gelıyor ama incelmişim anlamıyorumda kendimden 1 ay daha devam edeyım belki 7-8 cm incelirim

ooo bide kilo vermedim diyosun...
incelmişşin baksana ben hiç öle ölçmedim bide öyle ölçeyim belki farkeder santim santim

Aksam alcam aksam. Esim aksam saat on hadi dondurma almaya gidelim dedi zor mani oldum kendime bi yok gitmeyelim diyom bi neyse hadi gidelim derken zar zor ikna ettim kendimi de aldirmadim.

aynı bendensin yani hem istiyon hem hayır diyon ama sonucta dondurmayı mideye indiriyon

persembe günleri snein dondurma gunun olsun istediğin kadar yeeee

Aynen iste ya hamileysem ya hamileysem diye diye aldi gobek gitti. Bilmem napsam kilo versemde orasi gitmio hemen. Uyyyy kurs vakti geliii giyinimde gidim ben yavastan.

Aynen iste ya hamileysem ya hamileysem diye diye aldi gobek gitti. Bilmem napsam kilo versemde orasi gitmio hemen. Uyyyy kurs vakti geliii giyinimde gidim ben yavastan.

ooo bide kilo vermedim diyosun...
incelmişşin baksana ben hiç öle ölçmedim bide öyle ölçeyim belki farkeder santim santim

ama diyorumya 1 kılo ya verdiim ya vermedim belli bile değil ama cm olarak incelme var, acaba sıkılasıyorum mu bilemedim.. bari kıloda azalsa ölç sende kendini.. nettende bazı vıdeolar var onlardan yapıyorum karın kalca basen ve bacak calıstırıcılardan ohh demeyin keyfime.. süreklide kanamam varya sanırım metabolizmamda yavas.. bakalımm ne olcek halimiz

agrım var kuzumm yaaa ama yinede yavaş yavaş ev topluyom napemmm yanlız olunca işte ((

tatlım ne ev toplaması, zaten yapmıstın temızlık, kaldı ki ıkı kisisiniz (bunu dıyen benim inanamıyorum)
yavrum yat dinlen sen, iş yapma bak kanaman artar. agrında olur. kocan yardım eder aksam gelince birkacgun idare eder seni. sen kendini darlatma.. bir kuzen arkidis yok mu gelse yanına hem bi işin ucundan tutar hemde moral olur sanada.. bak yarına bıseyın kalmaz kendını rahat tutarsan tabi.. ne kadar haraket edersen o kadar gec iyileşirsin.lütfen bak sen yat dinlen.. bisey yapma..

ahhh ahhh canımmm ne kuzeni ne akrabası kimsem yok burda.kocişim yardım eder ama işte gelde bana sor sen :))) ama akıllandım sanırsam az önce fena bir sancı girdi yattım popomun üstüne :)))

yeliz geçmiş olsun canım ya geçmişi okuduğumda öğrendim.bende uzun zamandır topiğe giremedim umarım iyisindir şimdi

teşekkürler canım iyiyim şimdi çok şükür agrım var ama geçicek inşalalh.senin tickerında degişmiş sendemi kaybettin bebeişini o zaman hamileydin çünkü
ü

ahhh ahhh canımmm ne kuzeni ne akrabası kimsem yok burda.kocişim yardım eder ama işte gelde bana sor sen :))) ama akıllandım sanırsam az önce fena bir sancı girdi yattım popomun üstüne :)))

yaaa zorlarsan kendini oyle agrınolur işte, dinlen sen. yarın hareketlenırsın... oyy sende mi yalnızsın yaa, benden ailemden uzak gurbet ellerde tek basıma yaslanıp giidyorum biran once boy boy veletler yapmam lazımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…