- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.221
Diorum ya kilo direk gobek yapio bende. Kollarim parmaklarim bacaklarimda bisi yok. Bi kerede fuarda carpisan arabaya binerken adam dedi hamileler icin sakincali diye bööö. Dedim hamile diilim. Ben direk gobek calisayik en iisi. Iste calismalara basliomda adete dogru ya hamileysem bebise zarar verir diom birakiom
ahahahaha kesin gider canıkomm..
evet canım aynen oylee.. bari dıyom 1,60 olaydımda kılom boyle olaydı, annemler beni ekerken tohumu az kullanmıslar..ailede pıyango bana cıktı.. napalımmmm.. totomla gobegı atamda rahatlayam
ayyy o kadar mı sevıyoooonn, ay git o zaman al ama az alaldıgın azcık dondurmayı sadece sen ye
oyle canım gecmez acısı. her daim olcak.. ben silinse gitse unuttursa diyorum ama yoook. insallah ikinci bebeklerimizde bir nebzede olsa içimiz rahatlıcak. şimdiki kadar boslukta olmayacagız.. banada 3 ay korunma süresi verdi ama inan o kadar beklemicem. bir adetim daha gelsin hemen doktordayım. hemen calısmalara baslıcam.. ben kolay hamıle kalamadım, bundada boyle olacak dıye korkuyorum.. o yuzden beklemıcek. yeniden hamile kalmak, yeniden o heyecanları yasamak inan içimde hep bir korku olsada bana cok iyi olacak..
vuuuuuuuuuuuuuu ayyy cok merak ettım yaa, o kadar yani....
evet evet senın dırek orayı calıstırman lazım ama o da bebek ıcın zararlı olur. ben sormustum bunu zararlı olur demişlerdi.. yoksa yani bende kılom alıp basını gıdene kadar spor yapacaktım her ay hamıle kalabılırım dıyerekten bı turlu yapamadım.. boyle diyerekten tam 3 yıl gecırmısım. :))
kızlar bu bölgesel kilolar için diyet bişi yapmıyo malesef..hareket lazım...
nerde haraket orada bereket misali
benim kanamam devam ediyo zorlamak istemiyorum..helebi kesilsin ben göbek için hareket yapmaya başlıcam..yoksa bu iş olmicek....
aynaya bakıyom bazen diyetten az küçülmüş ama orada öyleee duruyo yaaa
kızzzz dıyomyaaa sporda yapıyom dıyee, kıloada iniş yok ama olcuyorum kendimi bel-basenden 3 gobekten 2 cm incelme var. ben bakıyom aynı gelıyor ama incelmişimanlamıyorumda kendimden 1 ay daha devam edeyım belki 7-8 cm incelirim
Aksam alcam aksam. Esim aksam saat on hadi dondurma almaya gidelim dedi zor mani oldum kendime bi yok gitmeyelim diyom bi neyse hadi gidelim derken zar zor ikna ettim kendimi de aldirmadim.
evet evet senın dırek orayı calıstırman lazım ama o da bebek ıcın zararlı olur. ben sormustum bunu zararlı olur demişlerdi.. yoksa yani bende kılom alıp basını gıdene kadar spor yapacaktım her ay hamıle kalabılırım dıyerekten bı turlu yapamadım.. boyle diyerekten tam 3 yıl gecırmısım. :))
ooo bide kilo vermedim diyosun...
incelmişşin baksana ben hiç öle ölçmedim bide öyle ölçeyim belki farkeder santim santim
Aynen iste ya hamileysem ya hamileysem diye diye aldi gobek gitti. Bilmem napsam kilo versemde orasi gitmio hemen. Uyyyy kurs vakti geliii giyinimde gidim ben yavastan.
niye konusmuyon kuzuuuu, agrın sızın mı var ??????????????????
agrım var kuzumm yaaa ama yinede yavaş yavaş ev topluyom napemmm yanlız olunca işte((
zamanla insallah gider canım.. hayırıdr ne kursu??? merak ettim
agrım var kuzumm yaaa ama yinede yavaş yavaş ev topluyom napemmm yanlız olunca işte((
zamanla insallah gider canım.. hayırıdr ne kursu??? merak ettim
tatlım ne ev toplaması, zaten yapmıstın temızlık, kaldı ki ıkı kisisiniz (bunu dıyen benim inanamıyorum)
yavrum yat dinlen sen, iş yapma bak kanaman artar. agrında olur. kocan yardım eder aksam gelince birkacgun idare eder seni. sen kendini darlatma.. bir kuzen arkidis yok mu gelse yanına hem bi işin ucundan tutar hemde moral olur sanada.. bak yarına bıseyın kalmaz kendını rahat tutarsan tabi.. ne kadar haraket edersen o kadar gec iyileşirsin.lütfen bak sen yat dinlen.. bisey yapma..
yeliz geçmiş olsun canım ya geçmişi okuduğumda öğrendim.bende uzun zamandır topiğe giremedim umarım iyisindir şimdi
ahhh ahhh canımmm ne kuzeni ne akrabası kimsem yok burda.kocişim yardım eder ama işte gelde bana sor sen :))) ama akıllandım sanırsam az önce fena bir sancı girdi yattım popomun üstüne :)))
Herkesler kacmis kismeler kalmamis topikteeeee((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?