- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.241
bende şu kanama dolayısıyla metobolizmam yavaş diye düşünüyorum sonuçta bugün 21 gün oldu daha lohusa sayılırım...ama diyorumya 1 kılo ya verdiim ya vermedim belli bile değil ama cm olarak incelme var, acaba sıkılasıyorum mu bilemedim.. bari kıloda azalsaölç sende kendini.. nettende bazı vıdeolar var onlardan yapıyorum karın kalca basen ve bacak calıstırıcılardan ohh demeyin keyfime.. süreklide kanamam varya sanırım metabolizmamda yavas.. bakalımm ne olcek halimiz
yelizcim..seninde canın durmuyor anlıyorum ama..en azından 1 hafta bişi yapma..nolc ek ya zaten yeni silip süpürdün...agrım var kuzumm yaaa ama yinede yavaş yavaş ev topluyom napemmm yanlız olunca işte((
bende şu kanama dolayısıyla metobolizmam yavaş diye düşünüyorum sonuçta bugün 21 gün oldu daha lohusa sayılırım...
kendimi az zorlasam yada çok yürüsem hemen kanamam artıyor ve feci bel ağrım oluyor...
bide haraket neyin yapsam kalkamamç..
inşallah kanamadan sonra haraket falan yapçam..koşu bandı var koşçam falan...
evet canım ya benımde aynı, gecen aksam odamın seklini değiştirdim temızledım felani, sanırsam zorlamısım kendimi esyaları cekerken, o gunden sonra daha yogun kanamam var.. bu yuzden bende 2 gundur hareket yapamıyorum daha cok kanamam olur dıye...
en ıyısı bıtmesini beklemek gercekten..
Sizi kurtlular qzcik oturun yerinize. Ev gec kalmio ya. Caninizdqn onemlimi. fHadi bana soyleyen olmadi. Sis biliyosunuzda yapiyosuz. Gelirsem hepinizi sopaya dizerim.
agrım var kuzumm yaaa ama yinede yavaş yavaş ev topluyom napemmm yanlız olunca işte((
walla hee sanki kovalayan var, yerimizde duramıyoruz... o daha boya badana işi varr.. oy anam oyyyy....yaz temızlıgı malumm... bu kanamanında bıtecegı yokadam da inanmıyo artık hasta olduguma.. bu ne anormalliktir anlamadık
kuzummm senin yas kaçç??? merak ettimmm
en yakın arkadasımda bebegini kaybetti offf acı üstüne acıı ne oluyo böyle anlamıyorumm Allahım güç kuvvet versinn hepimizeee acılar diniyo sonra başka haberr yıkıyoo atlatıcazzinşşş...:)
Bosverin canim sagliginiza bakin. Ben 25 yasindayim canim. Allah naasip ederse bi ay sonra tasincam. Hem yeni v temizligi hem yaz temizligi olcak benim. Ondan artik bu eve pek is yapmiyorum hehe :)
ovvv üzüldüm canım arkadasına cok gecmıs olsun. allah bıdaha yasatmasın.. ilk cocugu muydu arkadasının?? Allah sabır versin ne diyim...
bende 24 yasındayımmmmmhayırlısı olsun canım.. haklısın, madem tasıncan yeni evini temızlersın. oohh mis..
yok canım üç yaşında kızı varr ama oda kanamalı gitti birdenn koyduuu tabi kalbi durmuş aynı anda hamile kalmıştıkk ama nasip degilmişş iştee yiycek ekmeği yokmuş onunda ama acılar depreşiyo işte böyle oluncaaa inan ona moral vercek gücü bulamıyoumm ahh şu yüzlerimiz bir gülse hepimizinn artıkk
yaaa zorlarsan kendini oyle agrınolur işte, dinlen sen. yarın hareketlenırsın... oyy sende mi yalnızsın yaa, benden ailemden uzak gurbet ellerde tek basıma yaslanıp giidyorumbiran once boy boy veletler yapmam lazımmmmm
bende şu kanama dolayısıyla metobolizmam yavaş diye düşünüyorum sonuçta bugün 21 gün oldu daha lohusa sayılırım...
kendimi az zorlasam yada çok yürüsem hemen kanamam artıyor ve feci bel ağrım oluyor...
bide haraket neyin yapsam kalkamamç..
inşallah kanamadan sonra haraket falan yapçam..koşu bandı var koşçam falan...
yelizcim..seninde canın durmuyor anlıyorum ama..en azından 1 hafta bişi yapma..nolc ek ya zaten yeni silip süpürdün...
sonra yavaştan yaparsın...
sana diyorum ya
ben 2. gün hastaneden gelenleri yıkamıştım.sepet elimde balkonda çamaşır asıyodum...
ama ne zaman az zorlasam ağrı ve kanama oluyodu...
sende biraz sık dişini canım benim.senin sağlığpın için
canım benimm geçicek ağrı kesici içseydinn iş yapmaaa dinlennnn tatlımm yapılrr hepsii bırakk...
en yakın arkadasımda bebegini kaybetti offf acı üstüne acıı ne oluyo böyle anlamıyorumm Allahım güç kuvvet versinn hepimizeee acılar diniyo sonra başka haberr yıkıyoo atlatıcazzinşşş...:)
haklısın canım, onuda en iyi sen alırsın.. genede yanında olmaya calıs.. insan yalnız hısseder o zamanlarda kendını.. Allah arkadasının kızına saglık uzun omurler versin. ona sarılsın.. en yakın zamanda hamile kalır Allah ın iznıye insallah..
kuzum bacım nerelerde bu kız derken sanırım arkadaşının yanındaydınnnçok üzüldüm canım ama kısmetten öteye geçiş yok allah yardımcısı olsunnn
ayyy aklıma geldi bugun renkliatlasın eşi ameliyat olcaktı, insallah güzellikle atlatmıstırlar ameliyatı.. Allah yardımcıları olsun.....
ayyy aklıma geldi bugun renkliatlasın eşi ameliyat olcaktı, insallah güzellikle atlatmıstırlar ameliyatı.. Allah yardımcıları olsun.....
amin kuzum benimm aminn inşş oda atlatıcakk aynen hersey nasip kısmett.... sen nasıl oldunn iyimisinn kuzumm geçtimi ağrınn lütfen yorma kendini bırak iş kalsınn hiçbirsey senden degerli degilll biliyosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?