bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

bende şu kanama dolayısıyla metobolizmam yavaş diye düşünüyorum sonuçta bugün 21 gün oldu daha lohusa sayılırım...
kendimi az zorlasam yada çok yürüsem hemen kanamam artıyor ve feci bel ağrım oluyor...
bide haraket neyin yapsam kalkamamç..
inşallah kanamadan sonra haraket falan yapçam..koşu bandı var koşçam falan...

agrım var kuzumm yaaa ama yinede yavaş yavaş ev topluyom napemmm yanlız olunca işte ((
yelizcim..seninde canın durmuyor anlıyorum ama..en azından 1 hafta bişi yapma..nolc ek ya zaten yeni silip süpürdün...

sonra yavaştan yaparsın...
sana diyorum ya
ben 2. gün hastaneden gelenleri yıkamıştım.sepet elimde balkonda çamaşır asıyodum...
ama ne zaman az zorlasam ağrı ve kanama oluyodu...

sende biraz sık dişini canım benim.senin sağlığpın için

evet canım ya benımde aynı, gecen aksam odamın seklini değiştirdim temızledım felani, sanırsam zorlamısım kendimi esyaları cekerken, o gunden sonra daha yogun kanamam var.. bu yuzden bende 2 gundur hareket yapamıyorum daha cok kanamam olur dıye...
en ıyısı bıtmesini beklemek gercekten..

Sizi kurtlular qzcik oturun yerinize. Ev gec kalmio ya. Caninizdqn onemlimi. fHadi bana soyleyen olmadi. Sis biliyosunuzda yapiyosuz. Gelirsem hepinizi sopaya dizerim.

Sizi kurtlular qzcik oturun yerinize. Ev gec kalmio ya. Caninizdqn onemlimi. fHadi bana soyleyen olmadi. Sis biliyosunuzda yapiyosuz. Gelirsem hepinizi sopaya dizerim.

walla hee sanki kovalayan var, yerimizde duramıyoruz... o daha boya badana işi varr.. oy anam oyyyy....yaz temızlıgı malumm... bu kanamanında bıtecegı yok adam da inanmıyo artık hasta olduguma.. bu ne anormalliktir anlamadık

kuzummm senin yas kaçç??? merak ettimmm

en yakın arkadasımda bebegini kaybetti offf acı üstüne acıı ne oluyo böyle anlamıyorumm Allahım güç kuvvet versinn hepimizeee acılar diniyo sonra başka haberr yıkıyoo atlatıcazzinşşş... :)

Bosverin canim sagliginiza bakin. Ben 25 yasindayim canim. Allah naasip ederse bi ay sonra tasincam. Hem yeni v temizligi hem yaz temizligi olcak benim. Ondan artik bu eve pek is yapmiyorum hehe :)

en yakın arkadasımda bebegini kaybetti offf acı üstüne acıı ne oluyo böyle anlamıyorumm Allahım güç kuvvet versinn hepimizeee acılar diniyo sonra başka haberr yıkıyoo atlatıcazzinşşş... :)

ovvv üzüldüm canım arkadasına cok gecmıs olsun. allah bıdaha yasatmasın.. ilk cocugu muydu arkadasının?? Allah sabır versin ne diyim...

Bosverin canim sagliginiza bakin. Ben 25 yasindayim canim. Allah naasip ederse bi ay sonra tasincam. Hem yeni v temizligi hem yaz temizligi olcak benim. Ondan artik bu eve pek is yapmiyorum hehe :)

bende 24 yasındayımmmmm hayırlısı olsun canım.. haklısın, madem tasıncan yeni evini temızlersın. oohh mis..

yok canım üç yaşında kızı varr ama oda kanamalı gitti birdenn koyduuu tabi kalbi durmuş aynı anda hamile kalmıştıkk ama nasip degilmişş iştee yiycek ekmeği yokmuş onunda ama acılar depreşiyo işte böyle oluncaaa inan ona moral vercek gücü bulamıyoumm ahh şu yüzlerimiz bir gülse hepimizinn artıkk

haklısın canım, onuda en iyi sen alırsın.. genede yanında olmaya calıs.. insan yalnız hısseder o zamanlarda kendını.. Allah arkadasının kızına saglık uzun omurler versin. ona sarılsın.. en yakın zamanda hamile kalır Allah ın iznıye insallah..

valla canım aynen öyle yanlız yanlız yaşlanıom annemler izmirde burda eşimin akrabaları var sadece onlarrda anca kendiilerini düşünürler kimse umurlarında olmazz

ahh ahh kuzum kurt var işte kıçımda yaa :))))))))))

canım benimm geçicek ağrı kesici içseydinn iş yapmaaa dinlennnn tatlımm yapılrr hepsii bırakk...

kuzum bacım nerelerde bu kız derken sanırım arkadaşının yanındaydınnn çok üzüldüm canım ama kısmetten öteye geçiş yok allah yardımcısı olsunnn

haklısın canım benimm hakılısınn aminn inşşşş Allahım güç verecekk zamann zamann zamannn...Allah razı olsunn kuzum

ayyy aklıma geldi bugun renkliatlasın eşi ameliyat olcaktı, insallah güzellikle atlatmıstırlar ameliyatı.. Allah yardımcıları olsun.....

kuzum bacım nerelerde bu kız derken sanırım arkadaşının yanındaydınnn çok üzüldüm canım ama kısmetten öteye geçiş yok allah yardımcısı olsunnn

amin kuzum benimm aminn inşş oda atlatıcakk aynen hersey nasip kısmett.... sen nasıl oldunn iyimisinn kuzumm geçtimi ağrınn lütfen yorma kendini bırak iş kalsınn hiçbirsey senden degerli degilll biliyosunnn

amin kuzum benimm aminn inşş oda atlatıcakk aynen hersey nasip kısmett.... sen nasıl oldunn iyimisinn kuzumm geçtimi ağrınn lütfen yorma kendini bırak iş kalsınn hiçbirsey senden degerli degilll biliyosunnn

hayırlısıyla atlatır kuzum bak bi kzıı varmış maşallahhh allah ona ömeür versinnn.
iiuyim tatlımmm özledim kız sseni ama sende böle moralin bozzuk üzülüorum (( agrım var canım ama yatıom yormuom kendimi :)))

kızlar ben kacar, kocam gelir birazdan, yemek hazırlıyım.. fazla konusmayın hee, okuması zor oluyor.. haydin hoscakalınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…