bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

bende seni özledimm kızz valla moral kaynagımm iyiyim canım yaa çok sükürr napalım ona üzül buna üzül hersey Allahtan çok şükür bugünümüze arkadasımıda toparladımm şimdi gayet iyi güçlü umutluu hersey bizler içinn hepsini atlatıcazzz gülücezz seninde dedigin gibi hersey pozitiflikten geçiyoo bizz iyi olucazkii herkezz iyi olsunn salladım artıkk herseyiiii.....aksın gitsinn...

hehhhh şöleeeeeeeeee işte böle ol kuzum yaaaaa
ayyyyyyyyyy bi kahve yapında içelim kızlarrr karşılıklı toplanım

ALLAH'ım bugun ki yasadıgım acıyı ömrum boyunca hıc yasamamısımdır.Sabah 9 dan berı hastanede surunuyorum sabah erken gel dedıler 9 da yatıs verdıler amelıyathanelerde yer yok dıye aksam 4'e kadar beklettıler.Sonra kurtaj ıcın aldılar amelıyathane ayarlayamadık dedıler ufak bı yerde canlı canlı basladı kurtaja uyusturdum dedı ama hıkaye bogure bogure kurtaj oldum bu kadar buyuk bı acıyı 29 yasındayım hıc hıssetmedım bırde agrıdan bagırıyorum dıye doktor kavga ettı benımle karsımda 4-5 ogrencı kurtajı ızlıyorlar sınema ızler gıbı kurtaj bıttı terslıyorlar benı hadı hadı cabuk gıyın dıye agrıdan ayakta duramıyorum kopek gıbı bagırıyorlardı sureklı artık ogrencı kızlardan bırı acıdı halıme gıyınmeme yardım ettı tam gıyındım derken seffaf bı kapde bebegımın parcalarını getırdı verdıler elıme gıt bunu patolojıye ver dıye elımde onla gerı 2 kat cıkıp servıse gıttım yatıs ıcın yattıgım odaya yenı dogum yapmıs bırını getırmısler ıyı hos allah bagıslasın ama o psıkolojıde onu cekıcek durumda degıldım bı serum taktılar en az 3 saatte ancak bıter bu gece hastanede kalcaksın dedıler eeee esımı sokmuyorlar refakatcı dıye kadın olcakmıs kımsem yok kımı sokım yanıma esımde yanımda olmasa nasıl atlatım,kendım cıkıs yapmaya razı olduguma daır kagıt ımzaladım cıktım geldım evde yatıyorum suan ıste boyle arkadaslar dun gece korktum korktum sabahdan berı yasadıgım bunlar.ALLAH kımseyı devlet hastanesının elıne dusurmesın butun gun kopek gıbı azarlayıp durdular.

ahhhhhhh canım ahhhhhhh sana dün özellikle böyle birşey yaşama diye dedim öyleee.özel hastanenin gözünü seveyim keşke özele gitseydin 400 e falan yapıyolar ama hiç bişey hissetmiosun bebegini patolojiyede gönderiyolar bütün hemşirelerde önünde pervane oluyolar.olmuş bitmiş artık ama şimdi atlatman daha zor olucakkk ( çok üzüldüm canım rabbim yardımcın olsun

Beyaz ve yelizcem tabii haklisniz, dr . zaaten diyor doga onu kabul etmedi ki öldü, aslinda sansli saymalisin kendini.
Tabii orasi öyle.

Benimkininde ilk tepkisi aman olsun kismet degilmis, saglik olsun gene yapariz falan, sonrasinda yok agir tasidin yok erken test yapsaydin erken bilirdin dikkat ederdin falan filan iste....

bende altinda kalirmiyim....
yok ben kendimi cok hazirlamistim yok su yok bu, dedim eeee sen hazirladin üzülüyorsun, ben hissetim ceken benim, ayrica senin 2 cocugun var, senin tuzun kuru, ben ne yapim ?
yok bunu burnundan getirecegim da, bi kendime gelim söyle bi....
su an tartiscak halim bile yok....

ama bi kendime gelim ben ona bunlarin hesabini güzel sorarim, ama sorsan ne olcak insan kiriliyor iste.

canım bak ben demiyorumki bebek saglıksızsa düşer ölür benim ilk gebeligimde bebek patolojiye gitti hiç bişe çıkmadı bunuda gönderdiler bundada bişi çıkmıcak eminim..sadece zamanı degilmiş demekki diorum

onun dışında eşine gelince seninde dedigin gibi tabiki acısını çıkarırsın ama silinmez canım sen ne yaparsan yap silinmez.bak ben sigara kullanan bi insanım ve hamileliklerimde günde 2-3 içime çekmeden içtim pişmanlıklarla bırakamadım birtürlü.ilk gebeligimde doktora yanlız gittim bebegin öldügünü ögrendim bi paket sigara aldım sömürürcesine içtim öyle söylüyüm kaynanamlar geldi 26 yaşında kız görümcem bana dediki sen bebegide sigaradan öldürmüşsündür.agzımı açamadım tabiki ama unuttummu ala unutmadım ve o günde dedim ben beddua etmem ama allahım inşallah beni,m yaşadıgımı yaşatmaz onada

ahhh canım benim yaaa çok üzüldümm inan okuyunca içim gitti Allahım nasıl biliyosaa öyle yapsınn bu insanlarıı insan demeye bin şahit isterr yazıklar olsunnn yaaaa bir insan canı bukadar mı ucuzz ahhh kuzum benimm kendinee çok dikkat ett bol bol yattt iyiki çıkmışsınnn çokkk üzüldümm acına acı katmışlarr......

Minikmelegim cok gecmis olsun canim ne diyosun ya kiyamam ne o oyle hayvana yapilmaz. Ozeli devletimi vqr bu isin ya karsida aci ceken bi hasta. Bebeginden ayrilio ne demek uyusturmak ne bicim is inan yurtdisindayim bazen kiziyorum buraya ama bende burda devlet hastanesinde oldum. Odamdan yatakla goturduler ameliyqthaneye tekrar odama gelene kadar hic kaldirmadilar beni agir ameliyat olcak gibi ozendiler. Iki hemsire basimda biri teselli edio sacimi oksuyo doktor cok iyi rahat ol diyo inan bayiltirken iyu ruyalar dedi bana. Doktorda oyle konustu iyimisin korkuyomusun rahat ol falan. Uyaninca hemen agrin varmi sorun varmi. Yani insan kendini nasil iyi hossediyo. Bu ne ya skayet edilmiyomu bunlar sikayet etmek lazim. Sana hosgorulu olmak zorunda onun isi o. Ona muhtacsin sanki ay sinirlerim bozuldu valla kiyamam sana nasil kotu olmussundur.

canım burası türkiye ne şikayeti ne bişeyi etsen nolucakki umursamıyo bile kimse.ahh ahh ben dün ona söyledim öyle diyen doktorda kürtaj olma diye baştan belli etmiş nasıl bi hayvan oldugunu bebek 8. haftada çakılmış kalmış ölmüş demiş kıza.küfür etmek istiorum edmemiorumda

Ay ben kotu oldum melegimin durumuna kiyamam o nasil olmust ur. Canim benim.ya. neyse canim bol bol dinlen hic kalkma yorma kendini.sakin. biz buralardayiz.ne zaman ihtiyacin olursa

geldım kızlar yemek yıyodum kusura bakmayın gec cevap verdım gece 12 den berı hem acım hem sus ıcırmedıler,valla arkadaslar yasadıgım muameleyı hıc unutmıycam kurtaj olayı oyle bır zamanda geldıkı devlete gıtmek zorunda kaldım ama ömrum boyunda o kurtaj anını unutamam uyusturdum dedı bı gram uyusmadı herseyı yasadım bıde acıdan bagırıyorum dıye kurtaj ortasında benımle kavga ettı ztn ayagımın dıbındeydı agzının ortasına bı tane cakmamak ıcın zor tuttum kendımı bıde dıyorlar dr lara nıe vuruyorsunuz ya ark kopek gıbıler gelde vurma ıste ınsanı cıleden cıkarıyorlar,9 dan berı beklıyorum 3-4 saatte bır soruyorum ne zaman olcak dıye hemsıre bana dıyorkı bı senmı varsın sanıyorsun hepsı dolu yat sen sıran gelınce olcaksın ztn benım o bekleme anında agrılarım basladı kanamam oldu ya bıraz daha dursalardı ztn dusuk yapmaya baslıyordum,neymıs amelıyathaneler doluymus anestesı ıle yapamazlarmıs devlet hastanesınde ınsana ıtıraz etme hakkımı verıyorlar sankı yemın edıyorum bugunden sonra bı daha bebek yapmaya korktum cektıgım anlık acılar ıcın degıl ama yuregımdekı acılar tarıf edılemezdı aynı seyı yasamaktan korkuyorum sanırım uzun bır sure bebek yapabılcegımı sanmıyorum

Et valla Allah bildigi gibi yapsin ne diyim.bide bebegi eline vermis nqsil bi insanlik yaaa ay valla sayip sovesim varda telefonda yazmak olmuyo

öyle düşünme canım yaaa yaparsın yine nur topu gibide bebegin olurr.
doktoruna acaip sinir oldum zaten devlet hastanesine bende gidiyorum ama doktorum bellidir ilk kürtajımı yapan şeker gibi bi doktor.
ama işte hepsi bir olmuyor.bende kürtajımı nerdeyse devlette olucaktın son anda durumumuzda yoktu borç harç özele gittim.böyle durumlarda iyi muamele çok önemli çünkü.allahım unuttursun biranönce acılarını

canlarım onlar oyle alısmıs ruhsuz olmuslarkı senı bır gram dusunmuyorlar adam hemen bıtırımde gıdım kısmında senın benım acımızı dusunenmı var sankı ancak yasayan bılıyor ceken bılıyor aynısını kendı karısına da yaparmıydı merak edıyorum.ALLAH'a havale ettım ben onu bıldıgı gıbı yapsın.

Canim.sen yemegini ye guzelce yat dinlen.cikarken bi tekme ataydin iyidi ama neyse. umarim kisa zamanda unutursun bu gunu. Yuruyerekmi cikardilar ya. Beni iki saat kaldirmadilar.

valla suan dusunuyorum ıstıyorum desem yalan olur hele kı o plastık kabın ıcınde kanla bırlıkte bebegın parcalarını gormek gozumun onunden gıtmıyor o manzarayı bır daha gormekten cok korkuyorum esımde gordu zavallım o aldı patalojıye goturdu gormus oda bıde agzını sıkıda kapatmamıslar hemsıre alırkan ustune dokulmus kanlar hep ay ne bılım ya ben 2-3 ay sonra denıycegımı suan ıcın sanmıyorum,ilerleyen gunlerde ne olur bılmem ama suan kı dusuncem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…