- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.281
Canim.sen yemegini ye guzelce yat dinlen.cikarken bi tekme ataydin iyidi ama neyse. umarim kisa zamanda unutursun bu gunu. Yuruyerekmi cikardilar ya. Beni iki saat kaldirmadilar.
valla suan dusunuyorum ıstıyorum desem yalan olur hele kı o plastık kabın ıcınde kanla bırlıkte bebegın parcalarını gormek gozumun onunden gıtmıyor o manzarayı bır daha gormekten cok korkuyorum esımde gordu zavallım o aldı patalojıye goturdu gormus oda bıde agzını sıkıda kapatmamıslar hemsıre alırkan ustune dokulmus kanlar hep ay ne bılım ya ben 2-3 ay sonra denıycegımı suan ıcın sanmıyorum,ilerleyen gunlerde ne olur bılmem ama suan kı dusuncem bu
valla suan dusunuyorum ıstıyorum desem yalan olur hele kı o plastık kabın ıcınde kanla bırlıkte bebegın parcalarını gormek gozumun onunden gıtmıyor o manzarayı bır daha gormekten cok korkuyorum esımde gordu zavallıkm o aldı patalojıye goturdu gormus oda bıde agzını sıkıda kapatmamıslar hemsıre alırkan ustune dokulmus kanlar hep ay ne bılım ya ben 2-3 ay sonra denıycegımı suan ıcın sanmıyorum,ilerleyen gunlerde ne olur bılmem ama suan kı dusuncem bu
canım zaten 2-3 ay korun hemen baaşlama dogru olanda bu doktorunun söylemesi lazımdı ama insanlıktan bi habermişşş seninkii.eşinle birbirinize sarılır atlatırsınız çabucakkk inşallah
bak arkadaşlarımda söledi ama sakın üşütme ve soguk bişiler içme çorapızda dolaşma tamammı
ben 99 depremını avcılarda yasadıgım ıcın bunlar bana ufak gelıyor ınan aaa deprem oluyor dıyorum sadece bı dogruluyorum yerımde okadar.
Merak ettim boyle ele mi veriolar bebegi yoksa senin doktorunun salakligimi.
2-3 ay korunmam gerektıgını ben ztn daha oncelerı daha basıma gelmeden bu forumdan ogrenmıstım ama ınan dr ne ılac verdı ne bısey dedı ztn kurtaj ortasında kavgaya tutusunca bıter bıtmez gıttı yuzunu dahı gormedım bı daha ne su zaman kontrole gel dedı cıns ya
ayyyyyyy ciddenmii bende avcılardayım canım 5 senedir ben onu yaşasaydım kesin ölürdüm enkaz altı olmasada camdan atardım kendimii
sen nerde oturuyodun canımm
valla ıdrar ornegı verırken nasıl plastık bardaga yapıosun gıdıp verıyosun onun bıraz daha kalın plastıgını dusun yıne sefaf ve kapaklı bıseydı dırek verdıler elıme ya bı ton hemsıre var ya onlar versın patologa o da olmuosa dısarda yakınım kımse ona ver bana nıye verıyorsun bunuda gordum ya ne dıyım basıma bununda gelmesı gerekıyormus
mezarlık yolu var sıtelere dogru cıkarken ordaydık canım bızım bınaya bısey olmamıstı ama etrafda cok yıkılan vardı ne bılım alıstım ben herhalde 4 sene oldu kutahyaya gelelı masallah buranında depremı hıc eksık olmuyor ama bız merkezdeyız o yuzden fazla hıssetmıyoruz sukur burdanda gıdıcem 1 ay sonra esımın tayını cıkıyor yarın bellı olcak umutla beklıyorz onu en azından burdakı acılarımda burda kalır.
canım ilaç yazmadıysa eger özel bi hastane varsa gidebilecegin git bi ialç versin doktor yada istersen ne kadar dogru olur ama hap ismi verelim sana çünkü kürtaj olan bi kişinin enfeksiyon hapı içmesi gerek en tehlikeli dönemdesin enfeksiyon için
çok olmasada yakınmışız canım bende eski kaymakamlık var ordayım hemen.eşinin meslegi neee
neyse kurtuluyomuşsunuz umarım iyi biyere çıkar tayin
bana serum verdıler onun ıcınde gereken butun ılaclar var dedıler ama ben serumun yarısına kadar dayanabıldım cunku aynı odada yenı dogum yapmıs bı bayn vardı bebegını allah bagıslasın ama o an bı bebekle aynı odada olmayı kaldıramadım serumuda yarım bıraktırdım cıktım.kayınvalıdem ozel bı hastanede kadın dogumda hemsıre onu aradım o bana en azından agrım olursa su ılacı al dedı esıme onu aldırdım bısey olursakı sanmıyorum ama acıle gıderım artık daha bugun yasadıgım seylerden sonra daha ne kadar kotusu gelebılırkı basıma gelsede umursamam sanırım
Allah Allah. Valla sok oldum. Ben tek bir kan gormedim inan aletleri bile gostermediler. Acaba baska hastanelerde nasil. Diger arkadaslarda mi boyle aldi.
bana serum verdıler onun ıcınde gereken butun ılaclar var dedıler ama ben serumun yarısına kadar dayanabıldım cunku aynı odada yenı dogum yapmıs bı bayn vardı bebegını allah bagıslasın ama o an bı bebekle aynı odada olmayı kaldıramadım serumuda yarım bıraktırdım cıktım.kayınvalıdem ozel bı hastanede kadın dogumda hemsıre onu aradım o bana en azından agrım olursa su ılacı al dedı esıme onu aldırdım bısey olursakı sanmıyorum ama acıle gıderım artık daha bugun yasadıgım seylerden sonra daha ne kadar kotusu gelebılırkı basıma gelsede umursamam sanırım
sserummu yuh yaaa nediyim artık ben onlaraa canım kaynanan daha iyi bilir ama enfeksiyon antibiyotigini sor mutlaka hatta söyle benim bütün arkadaşlarıma vermişler de
ben sana daha kötülerini anlatıyım canım mikrop kapabilirsin allah korusun rahim yapışıklıgına kadarda giddebilir o yüzden lütfen ihmal etme bide bir hafta sonra kontrole git parça kalmışmı ona bakıyolarrr
Bana ilac vermedi doktor ama.dedigin gibi ameliyattan once. Iki sise serum sonrada iki sise serum yedim. Ama ilac yazmadilar. Neyse dusunme artik buyuk gecmis olsun sen moral olcak islerle ugras. Ins bundan sonra boyle seylerle karsilasmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?