bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

Canim.sen yemegini ye guzelce yat dinlen.cikarken bi tekme ataydin iyidi ama neyse. umarim kisa zamanda unutursun bu gunu. Yuruyerekmi cikardilar ya. Beni iki saat kaldirmadilar.

dogumhane 2 kat asagıdaydı gıttım kurtajı yaptılar agrı kesıcı ıgne yaptılar verdıler elıme bebegı o kadar cık servıse dedıler gerı 2 kat bukule bukule yuruyerek cıktım yukarı odama gıdıp yattım.

canım zaten 2-3 ay korun hemen baaşlama dogru olanda bu doktorunun söylemesi lazımdı ama insanlıktan bi habermişşş seninkii.eşinle birbirinize sarılır atlatırsınız çabucakkk inşallah
bak arkadaşlarımda söledi ama sakın üşütme ve soguk bişiler içme çorapızda dolaşma tamammı

Merak ettim boyle ele mi veriolar bebegi yoksa senin doktorunun salakligimi.

2-3 ay korunmam gerektıgını ben ztn daha oncelerı daha basıma gelmeden bu forumdan ogrenmıstım ama ınan dr ne ılac verdı ne bısey dedı ztn kurtaj ortasında kavgaya tutusunca bıter bıtmez gıttı yuzunu dahı gormedım bı daha ne su zaman kontrole gel dedı cıns ya

ben 99 depremını avcılarda yasadıgım ıcın bunlar bana ufak gelıyor ınan aaa deprem oluyor dıyorum sadece bı dogruluyorum yerımde okadar.

ayyyyyyy ciddenmii bende avcılardayım canım 5 senedir ben onu yaşasaydım kesin ölürdüm enkaz altı olmasada camdan atardım kendimii
sen nerde oturuyodun canımm

Merak ettim boyle ele mi veriolar bebegi yoksa senin doktorunun salakligimi.

valla ıdrar ornegı verırken nasıl plastık bardaga yapıosun gıdıp verıyosun onun bıraz daha kalın plastıgını dusun yıne sefaf ve kapaklı bıseydı dırek verdıler elıme ya bı ton hemsıre var ya onlar versın patologa o da olmuosa dısarda yakınım kımse ona ver bana nıye verıyorsun bunuda gordum ya ne dıyım basıma bununda gelmesı gerekıyormus

canım ilaç yazmadıysa eger özel bi hastane varsa gidebilecegin git bi ialç versin doktor yada istersen ne kadar dogru olur ama hap ismi verelim sana çünkü kürtaj olan bi kişinin enfeksiyon hapı içmesi gerek en tehlikeli dönemdesin enfeksiyon için

ayyyyyyy ciddenmii bende avcılardayım canım 5 senedir ben onu yaşasaydım kesin ölürdüm enkaz altı olmasada camdan atardım kendimii
sen nerde oturuyodun canımm

mezarlık yolu var sıtelere dogru cıkarken ordaydık canım bızım bınaya bısey olmamıstı ama etrafda cok yıkılan vardı ne bılım alıstım ben herhalde 4 sene oldu kutahyaya gelelı masallah buranında depremı hıc eksık olmuyor ama bız merkezdeyız o yuzden fazla hıssetmıyoruz sukur burdanda gıdıcem 1 ay sonra esımın tayını cıkıyor yarın bellı olcak umutla beklıyorz onu en azından burdakı acılarımda burda kalır.

Allah Allah. Valla sok oldum. Ben tek bir kan gormedim inan aletleri bile gostermediler. Acaba baska hastanelerde nasil. Diger arkadaslarda mi boyle aldi.

çok olmasada yakınmışız canım bende eski kaymakamlık var ordayım hemen.eşinin meslegi neee
neyse kurtuluyomuşsunuz umarım iyi biyere çıkar tayin

bana serum verdıler onun ıcınde gereken butun ılaclar var dedıler ama ben serumun yarısına kadar dayanabıldım cunku aynı odada yenı dogum yapmıs bı bayn vardı bebegını allah bagıslasın ama o an bı bebekle aynı odada olmayı kaldıramadım serumuda yarım bıraktırdım cıktım.kayınvalıdem ozel bı hastanede kadın dogumda hemsıre onu aradım o bana en azından agrım olursa su ılacı al dedı esıme onu aldırdım bısey olursakı sanmıyorum ama acıle gıderım artık daha bugun yasadıgım seylerden sonra daha ne kadar kotusu gelebılırkı basıma gelsede umursamam sanırım

çok olmasada yakınmışız canım bende eski kaymakamlık var ordayım hemen.eşinin meslegi neee
neyse kurtuluyomuşsunuz umarım iyi biyere çıkar tayin

eskı kaymakamlıgın ordada oturduk bız ben cocuklugumdan 20 yasına kadar hep avcılardaydım.Esım kutahya hava er egıtım tugayında astsubay 4.senemızı doldurduk burda cıkmama ıhtımalıde var tabı ama cıksın dıye dua edıyorum bugunden sonra artık cunku burdakı hıcbır doktora gıtmek ıstemıyorum artık ya

sserummu yuh yaaa nediyim artık ben onlaraa canım kaynanan daha iyi bilir ama enfeksiyon antibiyotigini sor mutlaka hatta söyle benim bütün arkadaşlarıma vermişler de
ben sana daha kötülerini anlatıyım canım mikrop kapabilirsin allah korusun rahim yapışıklıgına kadarda giddebilir o yüzden lütfen ihmal etme bide bir hafta sonra kontrole git parça kalmışmı ona bakıyolarrr

Allah Allah. Valla sok oldum. Ben tek bir kan gormedim inan aletleri bile gostermediler. Acaba baska hastanelerde nasil. Diger arkadaslarda mi boyle aldi.

cevremde cok kurtaj olmus arkadasım var hepsı sokta ama hepsı anestesı yoluyla olmuslar ben tabı uyanık oldugum ıcın herseyı gordum,duydum,hıssettım bana uyusturdum dedı ama uyusuk olsam bogururmuydum o kadar ya

Bana ilac vermedi doktor ama.dedigin gibi ameliyattan once. Iki sise serum sonrada iki sise serum yedim. Ama ilac yazmadilar. Neyse dusunme artik buyuk gecmis olsun sen moral olcak islerle ugras. Ins bundan sonra boyle seylerle karsilasmazsin

benım burda ozel bı dr um vardı olmadı onu ararım olanları anlatırım o yardımcı olur kesın bana ıste oyle kotu bı anda olduki bu ölu haberı onda yapamadık.

Bana ilac vermedi doktor ama.dedigin gibi ameliyattan once. Iki sise serum sonrada iki sise serum yedim. Ama ilac yazmadilar. Neyse dusunme artik buyuk gecmis olsun sen moral olcak islerle ugras. Ins bundan sonra boyle seylerle karsilasmazsin

ınsallah canım ya ama ruhen cok canım yandı valla kendımı cabuk toparlarsam bebek yıne denerım ama suan 2-3 ay sonra bıle yapabılcegımı sanmıyorum ya ıkıncı gebelıgımde boyle olurda aynı seylerı yasarım korkusunu atamıyorum kısmet bakalım ALLAH sabrını verırde korkmazsam yıne denerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…