bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

merhaba arkadaşlar kendimi tanıtayım adım yeliz 23 yaşındayım
02 mart 2012 de 8 haftalık bebeğimin kalbi atmadı
bir hafta onu karnımda ölü taşıdım sonra farkedildi kalbinin atmadığı
ve kürtaj oldum Allah kimseye yaşatmasın o duyguyu
benide aranıza alırsanız çok sevinirim ilk hamileliğim di
nerde bir hamile görsem içim gider çok üzülüyorum oysa ki ben ona çok alışmıştım

adaşım hoşgeldin aramızaaaaaa
öncelikle tickerini sil bakalımmm gördükçe canın sıkılırrr.
bende 28 yaşındayım 2. gebeligiminde 9. haftada kalbi durdugu için dün kürtaj oldumm .
senin ilkmiş ilkinde bende hamile görsem içim acırdı hatta bütün bebeklerin bana pür dikkat baktıgını falan farkederdim ama geçti.şimdi çok iyiyim kürtajımı dün oldum ama hiç hamile kalmışımda kürtaj olmuşum gibi hissetmiorum çok şükür rabbim güç verdii

hoşbulduk adaşımmm
evet ama tıckerımı silemiyorum görünce çok üzülüyorum yaşasaydı o kadar büyüyecekti
çok çok geçmiş olsun kalbimi durdu seninkinin de
Rabbim hepimize güç kuvvet versin sabırlar versin
benim eşim çok istekliydi bende öyle ama onun destekleriyle atlatabildim
ve tabiki Allahda yardımcımız oldu
2 ay geçti ama ben hala çok üzülüyorum

Hos geldin canim benimde ilkti mucizeydi ama boyle olmasi lazimmis. Gecmisi birakip gelecege bakmak gerek. Umarim kisq surede tekrar hamile kalirsin. Kac senelik evlisin ne kadar sonra oldu hamileligin

canım kullanıcı profilinden silebilirsin orda bi link olması lazım çizelge yazan yerde o linki kaldır degişiklikleri kaydet de.
evet benimkininde kalbi durdu ama oldukça iyiyim hatta bomba gibiyim valla .rabbim güç kuvvet veriyo allahım yardımcın olsun kafana takma yine olurr

ya ya yaa inan sinirlerim bozuldu.. sen bebeğini kaybetmişsin canın acıyor kimin umrunda.. bu kadar mı insanlıktan nasibini almamıs bu millet???nasıl hemsire nasıl doktordur bunlar?? Allah bildiği gibi yapsın onları.. yazık yazık.. elim ayagım titriyo resmen.. keske caksaydın agzının ortasına... rezil pislik yaa....

tatlımm şimdi cocuk yapmam bidaha diyorsun ama inan birkacgun sonra fikrin değişir. benimde aynı oldu bende canlı canlı kürtaja girdim 14 haftalıktı benımki.. benim doktorum melekmiş melek. Allah razı olsun ondan.. bende devlette oldum. adam benı odamdan almaya geldi düşün. kürtajda ben yalvarıyorum bırakın felan dıye bitti diyorlar tabı bıten bısı yok ortada ama azarlamada yok. hemsireler desen oyle.. hepsi cok iyidiler.. kalcadan iğneler vurulurken bile hemsireler bacagımı kaldırıyorlar benı donduruyorlar o kadar bitkindim yani.. beni o masada ayaga kalkamazsın kendine gel diye beklettiler. velhasıl sen insan gibi gorunenlere denk gelmişsin.. Allah bidaha düşürmesin onların eline.. o hastaneyi sil aklından. bidahada gitme oraya... şimdi hemen korunma sürem bitsin hemen calısmalara baslayım diyorumm. cok istiyorum tekrar hamile kalmakkk..

Hos geldin canim benimde ilkti mucizeydi ama boyle olmasi lazimmis. Gecmisi birakip gelecege bakmak gerek. Umarim kisq surede tekrar hamile kalirsin. Kac senelik evlisin ne kadar sonra oldu hamileligin

hoşbulduk canım inşallah tekrar hamile kalabilirim
2 yıllık evliyim 1,5 sene sonra hamile kaldım
ilk birkaç ay kendim istemedim sonra da istedik 2011 ocak ayında hamile kaldım
sen ne kadar evlisin canım sanada çok çok geçmiş olsun
Rabbim kimseye birdaha göstermesin o günlerii

Ben ikibucuk senelik.evliyim. iki sene sonra olmustu benimde. Aralikta kaybettim bende hakkimizda hayirlisi canim. En kisa zamanda hamile.kalirsin insallah.

canım Allah bidaha yasatmasın.. cok gecmıs olsun..

Arkadaşlar merhaba . ben 2 senelik evliyim.. ilk gebeliğim ekim 2011de oldu ve bos gebelik nedeniyle malesef kürtaj oldum.. sonra benim ihmalim ve daha üstünden 2 ay geçmesine rağmen ve adet olamama rağmen üstüne hamile kaldım ve üzgünümki oda düşükle sonuçlandı. yorgun ve mutsuz bedenimle sadece Allahıma yalvardım gece-gündüz .. vardır bi hayır dedim ve arkadaşlar şuan hamile olduğumu öğrendim isteyen herkeze nasip etsin Allahım...

Allah saglıkla tamamına erdirsin canımm.. hayırlı olsun gebelıgın...

insallah bizde kolay hamile kalabiliriz... cogumuz ugrasarak zor hamıle kalanlardanız...

Son düzenleme:
Allah saglıkla tamamına erdirsin canımm.. hayırlı olsun gebelıgın...

insallah bizde kolay hamile kalabiliriz... cogumuz ugrasarak zor hamıle kalanlardanız...

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnn . inşallah herkeze rabbim tatırsın bu duyguyu bende tedaviyle kaldım zaten keşke kendiliğinden olsa inan bu bu çaba bu uğraş şimdi daha bir anlamlı benim için ama içimde bir korku yine aynı şeyler olacak diye ... umarım herşey yolunda gider.. dualarımız birlikte olsunki Rabbim versin karsılığını hayırlısıyla tabi..

canım çoook geçmiş olsun. allahım en kısa sürede acını dindirsin inşallah. sana yapılan muameleyi tahmin edebiliyorum canım benim. bebeğimin öldüğünü öğrendiğimde (ki rahmim de alınacaktı aslında!) bir daha bebeğim olur mu? diye sorunca kadın dr. bana ne bebeği be geberip gideceksin diye bağırmıştı( hiç unutmuyorum. ama inşallah allhım bu acılarımızı bir gün unutturup yüzümüzü güldürecek canım:))))

ahhh ahhh yaşadıklarım geldi aklıma..
Allahım o doktorları bildiği gibi yapsın inşallah...

aynı şeyleri yaşamışız..Allahım tekrar yaşatmasın....
ne diyim Allahım düşürmesin ellerine adamı canlı canlı kesip biçerler..taştanmıdır kalpleri ruhsuzmudurlar merhametsizmi anlamadım.

ben yolda can çekişen yaralı hayvan görsem acırım..onlar insana değer vermiyorlar.merhamet yoksunları....

madem insanlarla uğraşmak zor geliyo doktor olma kardeşim yaaaaa..,

bana bu yaşıma kadar çekmediğim acıları çektirdiler...
2 tane normal doğum yaptım kürtaj acısı gibi bi acı görmedim
....

neyse daha yazmak istemniyorum aklıma geliyor tüylerim diken diken oluyor....

son olarak her ihtimale karşı antibiyotik almalısın bence...enfeksiyon riskin var.....
banada serum takıldı iğne yapıldı ama yinede doktor antibiyotik ve ağrı kesici yaptı...

ihmal etme ne olur sonra Allahım pişman etmesin neden diye

raahminmi alındı :SSSSS

Okudukca sukrediyorum ya benim doktorlar melekten oteymis. Allah razi olsun onlardan dicem ama musluman degiler bilmiuorum.dogru olur mu:) pedimize kadar hatta ic camasirina kadar verdiler. Ay ne bilim ben otelde kalmisim size.bakaraktan.

raahminmi alındı :SSSSS

rahmini alıcaz diye ameliyata aldılar. ben yalvardım hiç çocuğum yok dedim. dr. da elimden geleni yapıcam diye söz verdi. ameliyatta her şey yolunda gidince rahmi rastgele orayı öbür tarafa öbür tarafı diğer tarafa dikerek kurtardı. rahim parça pinçikti yani. ama allaha şükür 4 ay oldu. rahim toparladı fakat hamile kalırsan bu sefer seni kurtaramayız diyo dr.lar. o yüzden mecburi korunma, hem de sımsıkı korunma evresindeyim. evet ben de hastanede köpek muamelesi gördüm ama yine de ellerinden geleni yaptıkları için allah razı olsun diyorum onlara. en azından bir rahmim, uzuunca bir bekleme süresinden sonra da olsa bebiş umudum var

Gecmis olsun canim ucuz kurtulmussun. Umarim kisa surede iyilesirsin

hadi yaaaaaaaa ahh canım benim neyseki almamışlar toparlanmışsında maşlallah sana bebek ne zaman düşünebileceksiniz pekiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…