- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.301
merhaba arkadaşlar kendimi tanıtayım adım yeliz 23 yaşındayım
02 mart 2012 de 8 haftalık bebeğimin kalbi atmadı
bir hafta onu karnımda ölü taşıdım sonra farkedildi kalbinin atmadığı
ve kürtaj oldum Allah kimseye yaşatmasın o duyguyu
benide aranıza alırsanız çok sevinirim ilk hamileliğim di
nerde bir hamile görsem içim gider çok üzülüyorum oysa ki ben ona çok alışmıştım
adaşım hoşgeldin aramızaaaaaa
öncelikle tickerini sil bakalımmm gördükçe canın sıkılırrr.
bende 28 yaşındayım 2. gebeligiminde 9. haftada kalbi durdugu için dün kürtaj oldumm .
senin ilkmiş ilkinde bende hamile görsem içim acırdı hatta bütün bebeklerin bana pür dikkat baktıgını falan farkederdim ama geçti.şimdi çok iyiyim kürtajımı dün oldum ama hiç hamile kalmışımda kürtaj olmuşum gibi hissetmiorum çok şükür rabbim güç verdii
nerde bir hamile görsem içim gider çok üzülüyorum oysa ki ben ona çok alışmıştım
hoşbulduk adaşımmm
evet ama tıckerımı silemiyorum görünce çok üzülüyorum yaşasaydı o kadar büyüyecekti
çok çok geçmiş olsun kalbimi durdu seninkinin de
Rabbim hepimize güç kuvvet versin sabırlar versin
benim eşim çok istekliydi bende öyle ama onun destekleriyle atlatabildim
ve tabiki Allahda yardımcımız oldu
2 ay geçti ama ben hala çok üzülüyorum
valla suan dusunuyorum ıstıyorum desem yalan olur hele kı o plastık kabın ıcınde kanla bırlıkte bebegın parcalarını gormek gozumun onunden gıtmıyor o manzarayı bır daha gormekten cok korkuyorum esımde gordu zavallım o aldı patalojıye goturdu gormus oda bıde agzını sıkıda kapatmamıslar hemsıre alırkan ustune dokulmus kanlar hep ay ne bılım ya ben 2-3 ay sonra denıycegımı suan ıcın sanmıyorum,ilerleyen gunlerde ne olur bılmem ama suan kı dusuncem bu
Hos geldin canim benimde ilkti mucizeydi ama boyle olmasi lazimmis. Gecmisi birakip gelecege bakmak gerek. Umarim kisq surede tekrar hamile kalirsin. Kac senelik evlisin ne kadar sonra oldu hamileligin
hoşbulduk canım inşallah tekrar hamile kalabilirim
2 yıllık evliyim 1,5 sene sonra hamile kaldım
ilk birkaç ay kendim istemedim sonra da istedik 2011 ocak ayında hamile kaldım
sen ne kadar evlisin canım sanada çok çok geçmiş olsun
Rabbim kimseye birdaha göstermesin o günlerii
Arkadaşlar merhaba . ben 2 senelik evliyim.. ilk gebeliğim ekim 2011de oldu ve bos gebelik nedeniyle malesef kürtaj oldum.. sonra benim ihmalim ve daha üstünden 2 ay geçmesine rağmen ve adet olamama rağmen üstüne hamile kaldım ve üzgünümki oda düşükle sonuçlandı. yorgun ve mutsuz bedenimle sadece Allahıma yalvardım gece-gündüz .. vardır bi hayır dedim ve arkadaşlar şuan hamile olduğumu öğrendim isteyen herkeze nasip etsin Allahım...
Allah saglıkla tamamına erdirsin canımm.. hayırlı olsun gebelıgın...
insallah bizde kolay hamile kalabiliriz... cogumuz ugrasarak zor hamıle kalanlardanız...
ALLAH'ım bugun ki yasadıgım acıyı ömrum boyunca hıc yasamamısımdır.Sabah 9 dan berı hastanede surunuyorum sabah erken gel dedıler 9 da yatıs verdıler amelıyathanelerde yer yok dıye aksam 4'e kadar beklettıler.Sonra kurtaj ıcın aldılar amelıyathane ayarlayamadık dedıler ufak bı yerde canlı canlı basladı kurtaja uyusturdum dedı ama hıkaye bogure bogure kurtaj oldum bu kadar buyuk bı acıyı 29 yasındayım hıc hıssetmedım bırde agrıdan bagırıyorum dıye doktor kavga ettı benımle karsımda 4-5 ogrencı kurtajı ızlıyorlar sınema ızler gıbı kurtaj bıttı terslıyorlar benı hadı hadı cabuk gıyın dıye agrıdan ayakta duramıyorum kopek gıbı bagırıyorlardı sureklı artık ogrencı kızlardan bırı acıdı halıme gıyınmeme yardım ettı tam gıyındım derken seffaf bı kapde bebegımın parcalarını getırdı verdıler elıme gıt bunu patolojıye ver dıye elımde onla gerı 2 kat cıkıp servıse gıttım yatıs ıcın yattıgım odaya yenı dogum yapmıs bırını getırmısler ıyı hos allah bagıslasın ama o psıkolojıde onu cekıcek durumda degıldım bı serum taktılar en az 3 saatte ancak bıter bu gece hastanede kalcaksın dedıler eeee esımı sokmuyorlar refakatcı dıye kadın olcakmıs kımsem yok kımı sokım yanıma esımde yanımda olmasa nasıl atlatım,kendım cıkıs yapmaya razı olduguma daır kagıt ımzaladım cıktım geldım evde yatıyorum suan ıste boyle arkadaslar dun gece korktum korktum sabahdan berı yasadıgım bunlar.ALLAH kımseyı devlet hastanesının elıne dusurmesın butun gun kopek gıbı azarlayıp durdular.
ALLAH'ım bugun ki yasadıgım acıyı ömrum boyunca hıc yasamamısımdır.Sabah 9 dan berı hastanede surunuyorum sabah erken gel dedıler 9 da yatıs verdıler amelıyathanelerde yer yok dıye aksam 4'e kadar beklettıler.Sonra kurtaj ıcın aldılar amelıyathane ayarlayamadık dedıler ufak bı yerde canlı canlı basladı kurtaja uyusturdum dedı ama hıkaye bogure bogure kurtaj oldum bu kadar buyuk bı acıyı 29 yasındayım hıc hıssetmedım bırde agrıdan bagırıyorum dıye doktor kavga ettı benımle karsımda 4-5 ogrencı kurtajı ızlıyorlar sınema ızler gıbı kurtaj bıttı terslıyorlar benı hadı hadı cabuk gıyın dıye agrıdan ayakta duramıyorum kopek gıbı bagırıyorlardı sureklı artık ogrencı kızlardan bırı acıdı halıme gıyınmeme yardım ettı tam gıyındım derken seffaf bı kapde bebegımın parcalarını getırdı verdıler elıme gıt bunu patolojıye ver dıye elımde onla gerı 2 kat cıkıp servıse gıttım yatıs ıcın yattıgım odaya yenı dogum yapmıs bırını getırmısler ıyı hos allah bagıslasın ama o psıkolojıde onu cekıcek durumda degıldım bı serum taktılar en az 3 saatte ancak bıter bu gece hastanede kalcaksın dedıler eeee esımı sokmuyorlar refakatcı dıye kadın olcakmıs kımsem yok kımı sokım yanıma esımde yanımda olmasa nasıl atlatım,kendım cıkıs yapmaya razı olduguma daır kagıt ımzaladım cıktım geldım evde yatıyorum suan ıste boyle arkadaslar dun gece korktum korktum sabahdan berı yasadıgım bunlar.ALLAH kımseyı devlet hastanesının elıne dusurmesın butun gun kopek gıbı azarlayıp durdular.
canım çoook geçmiş olsun. allahım en kısa sürede acını dindirsin inşallah. sana yapılan muameleyi tahmin edebiliyorum canım benim. bebeğimin öldüğünü öğrendiğimde (ki rahmim de alınacaktı aslında!) bir daha bebeğim olur mu? diye sorunca kadın dr. bana ne bebeği be geberip gideceksin diye bağırmıştı( hiç unutmuyorum. ama inşallah allhım bu acılarımızı bir gün unutturup yüzümüzü güldürecek canım:))))
raahminmi alındı :SSSSS
rahmini alıcaz diye ameliyata aldılOar. ben yalvardım hiç çocuğum yok dedim. dr. da elimden geleni yapıcam diye söz verdi. ameliyatta her şey yolunda gidince rahmi rastgele orayı öbür tarafa öbür tarafı diğer tarafa dikerek kurtardı. rahim parça pinçikti yani. ama allaha şükür 4 ay oldu. rahim toparladı fakat hamile kalırsan bu sefer seni kurtaramayız diyo dr.lar. o yüzden mecburi korunma, hem de sımsıkı korunma evresindeyim. evet ben de hastanede köpek muamelesi gördüm ama yine de ellerinden geleni yaptıkları için allah razı olsun diyorum onlara. en azından bir rahmim, uzuunca bir bekleme süresinden sonra da olsa bebiş umudum var
rahmini alıcaz diye ameliyata aldılar. ben yalvardım hiç çocuğum yok dedim. dr. da elimden geleni yapıcam diye söz verdi. ameliyatta her şey yolunda gidince rahmi rastgele orayı öbür tarafa öbür tarafı diğer tarafa dikerek kurtardı. rahim parça pinçikti yani. ama allaha şükür 4 ay oldu. rahim toparladı fakat hamile kalırsan bu sefer seni kurtaramayız diyo dr.lar. o yüzden mecburi korunma, hem de sımsıkı korunma evresindeyim. evet ben de hastanede köpek muamelesi gördüm ama yine de ellerinden geleni yaptıkları için allah razı olsun diyorum onlara. en azından bir rahmim, uzuunca bir bekleme süresinden sonra da olsa bebiş umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?