- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.321
canım çoook geçmiş olsun. allahım en kısa sürede acını dindirsin inşallah. sana yapılan muameleyi tahmin edebiliyorum canım benim. bebeğimin öldüğünü öğrendiğimde (ki rahmim de alınacaktı aslında!) bir daha bebeğim olur mu? diye sorunca kadın dr. bana ne bebeği be geberip gideceksin diye bağırmıştı( hiç unutmuyorum. ama inşallah allhım bu acılarımızı bir gün unutturup yüzümüzü güldürecek canım:))))
hadi yaaaaaaaa ahh canım benim neyseki almamışlar toparlanmışsında maşlallah sana bebek ne zaman düşünebileceksiniz pekiii.
canım cok gecmıs olsun sende kotu gunler gecırmıssın ıns. en kısa zamanda saglıgına kavusursun.ya kızlar ben sımdı korkmaya basladım bu adam benı boyle kasap gıbı bıctı herangı bısey olmusmudur duye ya
valla canım 6 ay yanlışlıkla bile gebe kalırsan seni kurtaramayız diyo bütün dr.lar. 4 ay bitti bugün. en son dr.a gittiğimde 7 aya uzattı süreyi. böyle böyle en az 1 yılı tamamlatacaklar galiba. inşallah bir yılı geçmez. ama rahim iyileşmesine rağmen dikişlerin olduğu yerler hala ağrıyo. bir de ben 50 gün yattım doğumdan sonra iyileşemedim ameliyat komplikasyonları yüzünden. anlayacağın şimdi ok deseler bile gebe kalacak sağlık durumum yok
ama istemiyo muyum? her allahın günü ağlıyorum....
canım cok gecmıs olsun sende kotu gunler gecırmıssın ıns. en kısa zamanda saglıgına kavusursun.ya kızlar ben sımdı korkmaya basladım bu adam benı boyle kasap gıbı bıctı herangı bısey olmusmudur duye ya
canım korkmaaa ööle bişi yapmamıtır sanmam ama ilaç al antibiyotik kaynananada sor ve bir hafta sonra mutlaka bi doktora görünki bu başka bi doktor olsunn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok çok ayıp canım valla kızarım hee ne aglaması canım yaaaaaaa şükret ya seni kurtaramasalardı ya rahmini alsalardı hamile kalamasaydın hiç hatta adını bile anamasaydın o zaman ne olacaktı bunu düşünnn ve sakın aglama unutma senin saglıgından dahaaa önemli bişey yok bu dünyada.bebek zamanı gelince zaten gelir hiç merak etme ha bi sene ha 2 sene sonra geç olsun güç olmasın sen saglıklı ol yeter canım benimmm.
yok canım yok için rahat olsun. bir şey olsa benim rahime olurdu. parça pinçikti. rahim çok çabuk iyileşebilen bir organ allaha şükür.
ama arkadaşlar haklı enfeksiyon ilacı alsan iyi olur. ben enfeksiyon için bir sürü ilaç içmeme rağmen vücut iltihap üretmişti. onun dışında iyi dinlen, ayağını belini yansan bile sıcak tut. allahın izniyle hiiiiç bi şey olmamıştır
sımdı esım arıyor sorucak sımdı aklıma kurtaj esnasında dr'un soyledıgı bı laf geldı kafamı toplayınca,dedı kı "cok kıpırdanma sımdı elım kayıcak rahmını yırtıcam" :S ayy allah korusun korkum ıllakı gecıcek ya ıstıycem yıne bebıs ama bıden aklıma gelınce valla yatagımdan kalktım buraya geldım hemen benı bı sızler rahatlasıyorsunuz valla daha dun tanıdım hepınızı ama bugun bıle bu sıkıntılardan sonra sızınle dertlesmem ınanın cok ama cok ıyı geldı bana suan bıle kendımı super hıssedıyorum.10 gun sonra özel dr'uma gıdıcem muayeneye daha ne gıdıcem o kasaba,bısey daha sorucam tecrubenıze dayanaraktan ben bugunkı kanamamı ılk reglı gunum olarak saymıycam dımı kızlar
sımdı esım arıyor sorucak sımdı aklıma kurtaj esnasında dr'un soyledıgı bı laf geldı kafamı toplayınca,dedı kı "cok kıpırdanma sımdı elım kayıcak rahmını yırtıcam" :S ayy allah korusun korkum ıllakı gecıcek ya ıstıycem yıne bebıs ama bıden aklıma gelınce valla yatagımdan kalktım buraya geldım hemen benı bı sızler rahatlasıyorsunuz valla daha dun tanıdım hepınızı ama bugun bıle bu sıkıntılardan sonra sızınle dertlesmem ınanın cok ama cok ıyı geldı bana suan bıle kendımı super hıssedıyorum.10 gun sonra özel dr'uma gıdıcem muayeneye daha ne gıdıcem o kasaba,bısey daha sorucam tecrubenıze dayanaraktan ben bugunkı kanamamı ılk reglı gunum olarak saymıycam dımı kızlar
Ilk gun olarak sayilio diye biliyorum.bundan sonra ki adettinde 4-6 hafta arasinda gelmesi lazim
canımmm hepimiz rahatlamaya muhabbete gelioruz buraya akrabamdan daha yakınsınız vallaaa
canım ööle bişe olmamıştır korkma dedigin gibi bi doktora git baksın içerde parça kalmaması açısındann.
canım kürtaj oldugun günü ilk regl günün kabul edecekin yanlız adetin gecikirse korkma sakın gayet normal 45 güne falan uzayabilir ama uzamayadabilir kişiye göre degişio bu.adetin az gelebilir günü kısalabilir yanlız unutma sakın eger adet günün yani kanaman sadece bir güne falan iner ve az kan gelirse mutlaka bi doktora görün tamammı canım
oylemı o zaman ben bugunu yazım bı kenara gercı unutucagımı sanmam ama olsun
doğum yaptığın gün ilk gün olarak sayılıyo. ama ilk adetten sayılmıyo. yani bundan sonra gördüğün adeti ilk sayıyorlar. kürtajda da böyledir herhalde:44:
yazık yelizcemin içini kararttık, birazdan kaçırcaz heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?