- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.341
:) tmm ben artık daha bunalım yapmıyorumbılmedıklerımıde sorımde kafamda soru ısaretı kalmasın eve gelıp foruma gırene kadar cok kederlıydım ama ınanın konustukca burda rahatladıgımı hıssettım daha yarım saat once bı daha bebek yapıcagımı sanmıyorum dıyordum ama burda keyfım yerıne gelınce dusuncemde degıstı ALLAH hepınızden bın kere razı olsun ısteyen herkesın kucagı bebıslerıyle dolar ınsallah :)
sımdı esım arıyor sorucak sımdı aklıma kurtaj esnasında dr'un soyledıgı bı laf geldı kafamı toplayınca,dedı kı "cok kıpırdanma sımdı elım kayıcak rahmını yırtıcam" :S ayy allah korusun korkum ıllakı gecıcek ya ıstıycem yıne bebıs ama bıden aklıma gelınce valla yatagımdan kalktım buraya geldım hemen benı bı sızler rahatlasıyorsunuz valla daha dun tanıdım hepınızı ama bugun bıle bu sıkıntılardan sonra sızınle dertlesmem ınanın cok ama cok ıyı geldı bana suan bıle kendımı super hıssedıyorum.10 gun sonra özel dr'uma gıdıcem muayeneye daha ne gıdıcem o kasaba,bısey daha sorucam tecrubenıze dayanaraktan ben bugunkı kanamamı ılk reglı gunum olarak saymıycam dımı kızlar
...........................
tmm canım sagolasın ya en azından bılmedıgım seylerı ogrenıyorum sızden bıde suan benım kanamam cok az ılerleyen saatlerde artıyormu yoksa boyle azmı olcak yada az olmasında herhangı bı sorun oluyormu
doğum yaptığın gün ilk gün olarak sayılıyo. ama ilk adetten sayılmıyo. yani bundan sonra gördüğün adeti ilk sayıyorlar. kürtajda da böyledir herhalde:44:
yazık yelizcemin içini kararttık, birazdan kaçırcaz heee
canım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende 2 aY önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu.vakum teknği ile oldum ben tabi üzüntünü anlayabiliyorum ama şimdi tekra hamiş olduğumu öğrendim 5+2 yim ama doktor keseyi gördü bebek yok haftaya bakıcam dedi ama morel falan bırakmadı sinir..ama sen morelini hep böyle yüksek tut rabbim mutlaka hayırlısını veriyor . sorunu cevaplıyayım kürtaj günün ilk reglin sayılıyor canım
Doktor oyle.dedi.bana.
Bu arada yelizcim.ya ben antibiyotik kullanmadim. Doktor.vermedi. burda sistem frkli benim kendi doktorum.farkli kurtaj yapan.farkli. acaba benim kendi doktorum vercek diyemi vermedi doktor bana. Kendi doktorum ilgilenmedi pek . Benim.adet problemim var gelmio biliossundur belki.yapisikliktan korkuyorum. Sende simdi oyle diyince hepten suphelendik.puffff.
canıım kanama olayı inan hiç belli olmuooo benim ilkinde acaip azdı bunda aşırı çok oldu o yüzden takma kafanaa
kuzuşummm nie sildin mesajınııı .sürtünürüm tabi kız gell buraya bakemm
canıım 2 kere yollamışım da o yüzden sildim. sürtün sürtün bulaşsın acık
ben gidiom kociş geldi accık onla ilgileneyim. yoksa boşayacak beni valla
çoook sefiom sizi iyiki varsınız
canıım 2 kere yollamışım da o yüzden sildim. sürtün sürtün bulaşsın acık
ben gidiom kociş geldi accık onla ilgileneyim. yoksa boşayacak beni valla
çoook sefiom sizi iyiki varsınız
kızlarrrrrrrrrrrrr
canım cok saol sanada cok buyuk gecmıs olsun uzulme bak yenı bebısın kısmetse gelıyor 5 haftalıkken bende gıttıgımde kese vardı bebek gorunmuyordu korkma gorunur sen dusunme kotusunu ben hep kotuyu dusundum durdum sonunda cektım ustume o yuzden sakın ol bu dr lar boyle bana once dıs gebelık dedıler sonra bos gebelık dedıler sonra bebek gorundu 8+0 da kalp atıslarını dınledım ztn 3 gun sonra durmus benım hamılelıgımıde bastan berı burnumdan getırmıslerdı ınsan gıbı durumu anlatamıyorlar ılla ınsanı uzucekler bende hep soyluyordum hayırlısıysa olsun dıye her ıste hayır vardır bıze kotu gelen belkıde ıyı bıseydır.sorumada cvp verdıgın ıcın tsk ederım o zaman bugunu ben ılk reglı gunum olarak kaydedıyorum.
kımse bısey yazmayınca ıkı dk da sıkıldın dımı :) sahsen ben oyle oldum
rica ederim canım sende beni rahatlattın biraz tşk ederm şu bildiklerimiz başımıza hep bela oluyor varya şuyu şöyle bu böyle ya allah evlatlarını bağışlasın onlara ama millete bakıyrm bi öğrenyrz hamile bi öğrenyrz doğurmuş biz mi şanssısız ne varya artık bilgisiz yaşamak istiyorum öğrendikçe karamsar oluyruz iki ay önce yaşadım 9+3 ken kalbi durdu bebeğimin.şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
aynen vallaaa yaaaa :))))))))))))
canım ınan ben hamıle kalmadan once dıs gebelık bos gebelık nedır bılmezdım hele hele boyle kalp durmalarını hıc aklıma bıle getırmemıstım en basıt ornek benım ablam 35 yasında hamıle kaldı aaa bı baktık hamıle hop cınsıyetını ogrentık sonra bı telefon doguma gırdı bende oyle bısey beklıordum kendımde baskalarına bakıyorum hıc sorun yok dıyorum bızım kısmetımızde bu varmıs napalım ALLAH'ın ıznıyle bırgun bızde saglıkla kucagımıza alcaz sen ferah tut kendını bu gebelıgınde pozıtıf dusun pozıtıf olsun her gebelıkde aynı sey olcak degıl sen ferah tut gonlunu
ahh ahh kendimi geçtim milletle beraber hamile oluyorum zaten her kafadan bir ses kürtajda da öyle olmuştu herkes ayrı bişe söyler bu hamileliğimi saklamaya çalıştım bu da yayılıyor zaten etrafın tesellisi yetmiyormuş gibi birde olmsuzluklar oluyr inşallah sağlıklıdır bebişim alırım sağlıcakla kucağıma şu hooop doğurmuş olanlardan oluruz inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin.....
valla yelızcım benım kızım koynumda horlaya horlaya uyuyo esım saolsun pervane kı hıc boyle degıldırbı yandan sız ohhhhh sankı ben bugun bu kadar kotu bır kurtaj gecırmedım valla suan nedense kendımı cok rahatlamıs cok ıyı hıssedıyorum ben normalde bu geceyı agıtlarla gecırırım sanıyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?