- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.361
:)))) aa en agıtı canımcımmm ne güzel işte aferim kocişineeee .benimdde kuzucum yanımda yatıyo pisicik yaramazlık peşinde ordan oraya koşuo kocişim geldi yemegimi hazırladı mutfagı toparladı şimcikte uzandıı bende burda çene çalıom :))))
aman gulum bosver 1 kere geldı basına sımdı kımseye kulak asma,benım hatam hamıle oldugum gun allaaaaaaaaa herkese yaydım 4 senedır bekledıgım ıcın bayram yaptık bılmeyen kalmadı ama sonra öldu haberını hepsıyle tek tek paylasmak cok yorucu geldı aslında desteklerı hıc eksık olmadı saolsunlar ama olsun yınede öldu haberını vermek uzucu bır daha hamıle kalırsam 12 haftayı gecene kadar esım harıcı annemlerde dahıl kımseye soylemeyı dusunmuyorum oldu kı yıne allah nasıp etmez yıne ınsara anlatmım,sen merak etme yeterkı pozıtıf ol kotu konusanları dınleme kulakları tıka hep ıyısını dusun olurmu
çok teşekkür ederim canım tavsiyelerini kulak ardı etmeycm çok saol bu arada ben tek çocuktum annemler ne tedavi denediyse kardeş olmadı bana yaşı 39 genç annelerden.ve geçen ay hamiş olduğunu öğrendikinanılmaz birşey imkansızken oldu belki de bizlere ibret bir ders.yoktan varoldu çok şükür rabbime inşallah kucağımıza da almayı nasip eder analı kızlı hamileyiz yani
aaaaaaa ayy super ne guzel ya valla cok hos bır durum ıns analı kızlı bebıslerınızı sagsalım alırsınız kucagınıza kız az annenden ornek al daha uzulme kotuyu cekme super ya
hahaha cok guldum ya valla aynı benımkıde yemegı yaptı yedırdı mutfagı toparladı :) allah razı olsun benım kı pc de oyun oynama hastası gozume bakıo oyun oynamak ıcın kıyamam ızın verdım oynasın cunku ıyıyım hastaymıs gıbı davranmak ıstemıyorum o da kendını bıraz rahat hıssetsın o da cok seyler yasadı benımle en kotusude onunkıydı bellı etmemeye calıstı hep en azından ben yerı geldı agladım haykırdım o hıcbısey yapamadısımdı oyun oynuor ya cocuk gıbı keyfı yerınde :) ee bakıo bende uzulmuyorum kıyamam onada :))))
canım kaç gün oldu kürtaj olalı.ve kürtajdan sonra ne zaman gittin doktoraa
haklısın işte ben biraz paniğim hemen canım saolasın hiçbirimizin ümitleri kırılmasın duam sizlerle sizde dua edin bana anneme çıkayım bende çok geçmiş olsun tekrar hayat güzel çok şükür eşlerimz sağlıklı anası babası olunca rabbimn rızasıyla cücüğüde olur :) iyiii gecelerrrrrrrrr.............
canım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende 2 aY önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu.vakum teknği ile oldum ben tabi üzüntünü anlayabiliyorum ama şimdi tekra hamiş olduğumu öğrendim 5+2 yim ama doktor keseyi gördü bebek yok haftaya bakıcam dedi ama morel falan bırakmadı sinir..ama sen morelini hep böyle yüksek tut rabbim mutlaka hayırlısını veriyor . sorunu cevaplıyayım kürtaj günün ilk reglin sayılıyor canım
canım kaç gün oldu kürtaj olalı.ve kürtajdan sonra ne zaman gittin doktoraa
beyazımmmmmmmmmm bekliom kuzum yazmanıı
hahaha cok guldum ya valla aynı benımkıde yemegı yaptı yedırdı mutfagı toparladı :) allah razı olsun benım kı pc de oyun oynama hastası gozume bakıo oyun oynamak ıcın kıyamam ızın verdım oynasın cunku ıyıyım hastaymıs gıbı davranmak ıstemıyorum o da kendını bıraz rahat hıssetsın o da cok seyler yasadı benımle en kotusude onunkıydı bellı etmemeye calıstı hep en azından ben yerı geldı agladım haykırdım o hıcbısey yapamadısımdı oyun oynuor ya cocuk gıbı keyfı yerınde :) ee bakıo bende uzulmuyorum kıyamam onada :))))
allah onları başımızdan eksik etmein canımmm
Canim ben 5 aralikta oldum kurtaj 5 hfta sonra gittim doktora bana oyle dedi 4 ile 6 hfta arqsi gel dedi. 5. Hfta gitim. Eoktorun yardimcisi turk ona dedim adet olmadim ben daha bana dedi gecikebilir. Neyse doktor qlttan muayne etti hersey normal dedi. 7 hfta oldu gene gelmedi gene gittim gene yardimcisi ile konustum kadin beni gormedi bile yarsimcj ona soyledi ondan bana neyse adet sokturucu verdi. Neyse onu kullandim. Bu arada cok az kahve rengi akintim geldi bi ara pihtili ben onu hic adet olarak gormedim. Ilac bitti on gun kullandim bende gene bisi yok. Gene gittim doktora gene yardimciyla konustum benden hormon testi istedi yaptirdim prolakin azxik yuksek cikti 26. Gene ilqc verdi. Dostinex diye hqftada ceyrek iki ay kullandim gene ayni. Simdi fark ettigim iste aadet donemlerinde cok cok az adet yeeine kahve rengi pihti gelio. Ama sadece pecetede goruyorum camasira bile bulasmiyo o derece az. Ayin onunda baska doktorla randevum var. Bakalim
alıntılar yapmıstım gittüüü kime ne yazcaktım unuttumSerap abli nirde bu gece yok ????:26::26:
canım yani yaklaşık 4-5 aydır regl görmedinki hiç ama hiç normal degil prolaktinin yüksek degil canım 29 tam sınır bir deger benim 49 du hiç hamile kalmadan önce ona ragmen adet görüyodum.tabi bu kişiden kişiye degişir ama yüksek degil tam sınırda bi rakam 26.
canım doktoru ihmal etme ve degişik doktorlara git rahim yapışıklıgı yoktur muhtemelen fakat kürtaj olurken eger doktor içeriyi fazlaca kazırsa yani rahim duvarını inceltirse bu tip sorunlar çıkar adet görmezsin yada az görürsün.mutlaka doktora sor rahşm duvarım ne alemde acaba kürtajda incelmişmidir diye
canım yani yaklaşık 4-5 aydır regl görmedinki hiç ama hiç normal degil prolaktinin yüksek degil canım 29 tam sınır bir deger benim 49 du hiç hamile kalmadan önce ona ragmen adet görüyodum.tabi bu kişiden kişiye degişir ama yüksek degil tam sınırda bi rakam 26.
canım doktoru ihmal etme ve degişik doktorlara git rahim yapışıklıgı yoktur muhtemelen fakat kürtaj olurken eger doktor içeriyi fazlaca kazırsa yani rahim duvarını inceltirse bu tip sorunlar çıkar adet görmezsin yada az görürsün.mutlaka doktora sor rahşm duvarım ne alemde acaba kürtajda incelmişmidir diye
hoşgeldünnnn :))))
ahh ahhh serappcım giremiodu siteye kullanıcı adını kabul etmiyomuşşş halledicekti ama edemedi demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?