- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.381
ben geldimmm...
kaynamış yine topik
hoşgeldünnnnnnn cnımmmmm
Nisana kadar doktor degistirme hakkim yoktu. Bende ilac bitsin diye bekledim sonra ilqc bitmeden.neden geldin demesin diye. Ilac dun bitti haftaya persembe baska doktora gitcem. Eger buda ii degilse uc ay bu doktorda kalmam lazim. Degistirme imkanim.yokmu var tabi ama buranin saglik sigortasina gidip neden o doktoru istemedigimi bildirmem gerekiomus biraz zahmetli yani. Ins iyi olur doktor herseyi anlaticam kurtaj kagitlarim var elimde nasil oldu sonuclar falan hepsini gostercem zaten
ayy oyle mi olurmussss. yani fazlaca kazırsa içerisini acdet azalması yada gorememe.. benımkını fazla kazımamıs dimekki doktor. ben ped dayandıramıyorumne bilgilisin kız masallahhh.. neler ogreniyoruz hay Allah ya..
bu arada evet canım senın prolaktin yuksek değil, benımki 31 idi ve cok normal bir sekilde adet goruyordum beyazcım, hamıle kaldım bhcg 160 küsürken prolaktin 46 idi.. yani buna bile normal dedi doktor hamilelikten dolayı hemen yukselmiş.. sen baska bir doktorada gozuksen iyi olur canımmm..
ya yelizzzzz
burada yazmışşınya kürtajda fazla kazınırsa falan diyeee...
o hayvan doktor benim içimi kazıdı da kazıdı yaaa..
ay inşallah öyle bişi olmaz..bulup öldüresim geldi karuyu yaaaaa....
:)))) canım ben tam bi araştırma canavarıyım :))))))))
Ins bakalim sorunu bi anlasak tedavide ona gore olur ama ins sorunu anlar hemen. Umarim ciddi bisi yoktur.anladım canımm inşallah doktorun çok iyi çıkar sende sor aklında kalmasın
Ins bakalim sorunu bi anlasak tedavide ona gore olur ama ins sorunu anlar hemen. Umarim ciddi bisi yoktur.
canım sanmam sende ööle bişi oldugunu tabiki kazıycaklar tamamen almaları parça kalmaması için ama işte bazı durumlarda rahim dokusu fazlaca zedelenince ve incelince sorun çıkarabilio adet görüyosan bi problem yoktur .
beyazdada yoktur heralde ama adet görmedigi için bi ihtimal dedimm
ya daha kanama devam ediyo ilk adetimi göreyim ak koyun kara koyun belli olcek bakalım..
Allahım inşallah sorun yaşamam yaaa..hiçbirimiz inşallah
canıkom senin ne kadar oldu kürtaj olalı ????
ya daha kanama devam ediyo ilk adetimi göreyim ak koyun kara koyun belli olcek bakalım..
canım bugün 21 gün 3 hafta oldu yaniii...
aramız az galibaa..
Canim bende hic kanama olmadi kurtajin ertesi gunu kesildi. Cokmu kazidi az mi kazidi artik bilemedim.
seninki gerçekten değişik olmuz..bukadar kısa olanıda sensin sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?