- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.401
kızlar ben yatıyorum öptüm sizi...
çok kaynatmayın yarın okuması zor oluyorrr
selam kızlar. yazmayalı oldu biraz. yeni arkadaşlar gelmiş buruk bi hoşgeldiniz. çok geçmiş olsun. bayağı kaynatmışsınız ne güzel. bu arada çok pozitifsiniz. ben niye öyle olamıyorum(( kasım ayında kürtaj oldum 3 ay korundum 3 aydır da tık yok. bugün yine adet oldum. korkularım artmaya başladı. canımın acısı dinmek bilmiyor, aksine artıyor. allahım en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.
bu arada renkliatlasım naptı haberiniz var mı eşinin ameliyatı nasıl geçti acaba.herkese iyi geceler.
canım ne denir ki bilemedim şimdi, bende suan korunma sürecindeyim benimde korkum hemen hamile kalamamak...
senin ne gibi bir sorunun vardı?? zor mu hamıle kalıyorsun sende??
renkliatlas bugun hiç gelmedi. haberimiz yok o yuzden.. insallah hayırlısıyla atlatmıstırlar ameliyatı...
selam kızlar. yazmayalı oldu biraz. yeni arkadaşlar gelmiş buruk bi hoşgeldiniz. çok geçmiş olsun. bayağı kaynatmışsınız ne güzel. bu arada çok pozitifsiniz. ben niye öyle olamıyorum(( kasım ayında kürtaj oldum 3 ay korundum 3 aydır da tık yok. bugün yine adet oldum. korkularım artmaya başladı. canımın acısı dinmek bilmiyor, aksine artıyor. allahım en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.
bu arada renkliatlasım naptı haberiniz var mı eşinin ameliyatı nasıl geçti acaba.herkese iyi geceler.
ay bende cıkayım bariiii, karnımmmmmmmm cok acıktı biran once yatmak en iyisi.. iyi geceler canlarrrrrrrrr hoscakalınnnnnnnnnnnnn....
kız beyazz yedin mi dondonunu ????? halen aklım bogazda. veremem anacım ben kılo milo
ohhhhhhhhhhhhhh beeeee geldimm sitenin azizliğine uğradımm vee sonunda geldimmm ablanızz geldiii çekilinnn ulennnnnnnn altın kızlarrımm benimmmmm canlarımmm napıyonuzzz ne kaynatınızzz bakemmm neler pişirdiniz hihihihihih özledimm lennn sizi kuzularrrr cıpdırı cıpdırı......ayyy yoklugum belli oluyomu beee nasıl sevindimmmm heee ben yokken öylee fazlaa konuşmayınn kounuşmayınn inşşş hahahahahahahaha yirim sizi
işte sorun da orda canım. ilk gebeliğimde korunmayı bıraktığımın 2. ayı hamileydim. ilk ay da cahillik sayarsak öyle yumurtlama falan bilmiyorduk düşün işte tak diye olmuştu şimdi ise üzerinden 6 ay geçti 3 ü korunmalı ama yoooook. seni korkutmak istemem. kürtajdan sonra ilk ay bile kalanlar var korunmadan. ben artık kürtajla ilgili bi sıkıntı falan oldu diye düşünmeye ve korkmaya başladım. renklim de inşallah hayırlısıyl atlatmıştır.
hoşbuldummm ama buruk bi selam verme lütfen.öncelikle geçmiş olsunnn neden korkuyosunkii hiç korkmanı gerektiricek bişi yok yine aynı şeyleri yaşamak istemezsin dimi kimse istemez o yüzden geç olsun ama saglıklı hayırlı bi hamişlik olsun inşallah sıkıntıya sokma kendinii
şükür kavuşturana kuzummm hoşgeldinnn
Hftada bir gun ye dediniz bende hafta sonu degerlendirmek istiyorum bu hakkimi hem esim gelmedi daha o olmayinca keyifli olmuyo.:) ama nasil canim cekio bilsen olsada yesem soguk soguk ohhhh. Valla ben senden daha beterim
istemem tabi o günler kabus gibiydi. ama insan zaman geçtikçe yoruluyor. dediğin gibi sağlıklı ve hayırlısı olacaksa gelsinler inşallah.
anladım canım.. insallah en yakın zamanda hamile kalırsın bu ay son olur.. canını sıkma.. bak ne güzel tedavisiz ugrassız hamile kalmıssın insallah 2.de oyle olur.. eger cok kafama takıyorum dersen doktora bi gıt muayene ol. hormon testlerını yapsın.. adetın 21. gunude istege baglı olarak yaptırabilirsin bunu progesteronuna baktır yumurtlama var mı dıye.. vakit kaybetmek istemiyorum dersen ihmal etme. cıkan sonuclara gore hareket edersin..
aynen kuzum şükür kavuşturana valla oluruna bıraktım psi yi kafayı dinlsin diyee açtığımda geldi şükürr nasılsın pozitifim lattemm
inşallah canım inşallah. rabbim anne olmak isteyen herkse nasip etsin inşallah. muayene oldum canım hormon testleri normal çıktı. geçen ay da yumurtlama takibi yapıldı. daha doğrusu kist vardı 2 ay önce onun eriyip erimediğini görmek için gitmiştim. doktor da gel yumurtlama olup olmadığına bakalım dedi. bu ay gtimiştim.yumurta döllenmeye hazır çalışmalara devam dedi.ama olmadı.
iiyimm tatlışımmnm iiyim azcık agrım var boguşuom işte napem :))))))) bi yandan oyun oynuom bi yandan buraya yazıom ööle sen naptın bakem özlettin kendini valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?