- Konu Sahibi renkliatlas
-
Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.ben hep bu duayi okurum.
Allah'im beni yanliz basima ve korku icinde birakma.Suphesiz Sen varislerin en hayirlisisin.Yanliz kalma dusuncesi beni tefekkurden alikoyuyor.bana hayirli erkek ve kiz evlatlar nasip eyle.Boylece onlar sayesinde yanlizliktan kurtulayim,onlarla sukunet bulayim ve nimetini onlarla tamamlayacagin icin Sana sukredeyim.Ey bagislayan,ey yuce ve ey azamet sahibi Allah'im!Sonra da bana her iyi halimde sukretmeyi nasip et.Boylece dogru soz,emaneti yerine getirme ve ahde vefa sayesinde senin rizani kazanayim.
benim okuduğum bir duanın anlamı var içinde ama bu kadar uzun değil merak ettim ondan, yazma imkanın olursa arapçasınıda bekliyoruz.benimde aynı belirtilerim var , birkaç kez bıçak saplanması gbi oldu hatta ama kesin üşütmüşümdür ondandırarabca aslinda ben turkcesini yazdim.belirtilerim kasiklarimda hafif bir sanci vardi bide goguslerimde hafif bir sislik.
benim okuduğum bir duanın anlamı var içinde ama bu kadar uzun değil merak ettim ondan, yazma imkanın olursa arapçasınıda bekliyoruz.benimde aynı belirtilerim var , birkaç kez bıçak saplanması gbi oldu hatta ama kesin üşütmüşümdür ondandırkeşke bende hamilelik belirtilerini yaşıyor olsam.
sende hos geldin canim. doktor bana 6 ay bekle dedi bende ilk adetim gelsin hemen calismalara baslicam dedim büyük konusmusun 3 ay oldu adetim gelmiyo. 3 ayda geldi gecti iste. seninde gecer canim 3 ay. ins 3 sonrada hemencecik bebisin olur
Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.ben hep bu duayi okurum.
Allah'im beni yanliz basima ve korku icinde birakma.Suphesiz Sen varislerin en hayirlisisin.Yanliz kalma dusuncesi beni tefekkurden alikoyuyor.bana hayirli erkek ve kiz evlatlar nasip eyle.Boylece onlar sayesinde yanlizliktan kurtulayim,onlarla sukunet bulayim ve nimetini onlarla tamamlayacagin icin Sana sukredeyim.Ey bagislayan,ey yuce ve ey azamet sahibi Allah'im!Sonra da bana her iyi halimde sukretmeyi nasip et.Boylece dogru soz,emaneti yerine getirme ve ahde vefa sayesinde senin rizani kazanayim.
güzel temennilerin icin tesekkür ederim canimAMİNNNN... ne güzel yazmışsın canım, Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi en kısa zamanda bize kavuştursun inşallah.
aslında doktor banada 6 ay dedi ama ben Allahtan mani çıkmazsa 3 ay sonra denemelere başlıcam kısmetse. umarım ilk adetinin ardından hemen hamile kalırsın ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın...
kimse yanlış anlamasın kimse alınmasın burda sadece hamile kalmamış olanlar bulunsun.. girmek istemesenizde en azından arada bakın.. çünkü sürekli bebek muhabbeti konuşulunca diğer topikte artık giresim gelmiyor, bebek takvimleri gördükçe yüreğim acıyor..üzülmek istemiyorum..sadece anlayış ve empati kurulmasını istiyorum..daha fazla üzülmemek adına..bu topikten devam ediyorum..
renkliatlas aslında sen forumdan yavaş yavaş uzaklaşmaya başlayan, ama bunun sebebini dile getirmeyen, getiremeyen kızların adına açık sözlü davranıp yazıvermişin çat diye :))) tebrik ederim...al benden de o kadar diycem sana...dışardakilerden kaçıp burda benim durumumdakilerle hislerimi paylaşabileyim, yalnız olmadığımı göreyim diye giriyordum buraya, burda da aynı şeyi yaşamaya başladım. tamam hepsi için çok mutlu oluyorum tabi ki ama 1 günde mi unutuluyor 2 gün önce ne hissediyor olduğun onu anlamıyorum. biraz empati, biraz olsa yeter.
uzun lafın kısası beni de listene ekleyebilirsin: 4 senelik evliyim, 1 düşüğüm var. 7 aydır denemelerdeyim. bat 31 mart
hikayem de şöyle. 13 mayısta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. kürtajdan sonra doktorum bi hormon ilacı kullandırdı, ilaç bittikten 3 gün sonra regl olmam gerekiyordu, olamadım. kanalda tıkanıklık olmuş meğer. ufak bi operasyonla onu açtı. o zamandan sonra reglim düzene girdi. korunmayı bırakalı 6 ay geçmesine rağmen hamile kalamadım. şu an 7.deneme ayının içindeyim. doktorumu değiştirdim, şimdiki doktorum müthiş biri. bu ay yumurtlama takibi yaptı. onun söylediği tarihlerde ilişkiye girdik. şimdi inşallah regl olmam diye bekliyorum ama belirtiler başladı yavaştan. regl olursam önümüzdeki ay benim rahim filmimi çekecekmiş, kocamdan da spermiogram isteyecekmiş. hayırlısı inşallah diyorum. burdaki bütün arkadaşlarıma da bu yolda iyi şanslar diliyorum...
benim de umuda ihtiyacım var :-(
renkliatlas seninle de nerdeyse herşeyimiz aynıymış bu arada :)
kimse yanlış anlamasın kimse alınmasın burda sadece hamile kalmamış olanlar bulunsun.. girmek istemesenizde en azından arada bakın.. çünkü sürekli bebek muhabbeti konuşulunca diğer topikte artık giresim gelmiyor, bebek takvimleri gördükçe yüreğim acıyor..üzülmek istemiyorum..sadece anlayış ve empati kurulmasını istiyorum..daha fazla üzülmemek adına..bu topikten devam ediyorum..
kızlar merhabalar kusuruma bakmayın canlarım nasılsınız hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
renliatlas canım benim sen nasılsın kuzummm
candaşım ankaralı hemşommm:))) sen yeterki hamile kal ben başka bişi istemem
yeni gelen kızlar sizlerede acı bir hoşgeldiniz inşallah kısa bir zaman sonra hepimiz birer birer hamile kalırızda bu sorunlardan değilde güzel şeylerden bebişlerimizden konuşuruz canlarım benimmm
canım 24 mart batım, ne bileyim ya hiç ümidim yok.bu ay çok stresliyim, çok zor bi adet dönemi olcak kesincanim senin bat 24 mart miydi. daha adet olmadin dimi. umudunu yitirme canim kirmizilari görmeden umudu yitirmek yok :)
canım yok burdayım hala, netim yoktu dünden beri.yazamdım bi türlü.inş ama hiç sanmıyorum yacandaşcım seni göremedm bugün, eşinin yanına mı gittin? adet olmamışsın inşallah hamilesindir, iyi haberlerle gel canım..
nilde beyaz sizlerden naber? bugün pek gelen giden yok..beyaz adetin söküldü mü?
inş canım arkadaşım yakızlar merhabalar kusuruma bakmayın canlarım nasılsınız hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
renliatlas canım benim sen nasılsın kuzummm
candaşım ankaralı hemşommm:))) sen yeterki hamile kal ben başka bişi istemem
yeni gelen kızlar sizlerede acı bir hoşgeldiniz inşallah kısa bir zaman sonra hepimiz birer birer hamile kalırızda bu sorunlardan değilde güzel şeylerden bebişlerimizden konuşuruz canlarım benimmm
selam kızlar bende bebeğimi kaybettim bi kaç kişiyi isim olarak tanıyorum kimler var kimler yok bakaılm.
benim 5. ayım bebeğim gideli halen 2. bebeğim gelmedi umudumu yitirdim diyebilirim ama
nisan ayında doktora başlıcam yine...
1 sene 8 ay önce 11 haftalık bebeğimi kaybettim.. sonrasında süreç başladı..bu forumda çok iyi arkadaşlarım oldu..kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır topiğinde ki hamile olmayan arkadaşlarımla burdan devam etmek istiyorum.. hepinizi çok seviyorum..destekleriniz için teşekkür ederim..
yeni topiğimiz hayırlı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?