bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

cok güzel bi dua ya ins bende bundan sonra bu duayi okuyayim

arabca aslinda ben turkcesini yazdim.belirtilerim kasiklarimda hafif bir sanci vardi bide goguslerimde hafif bir sislik.
benim okuduğum bir duanın anlamı var içinde ama bu kadar uzun değil merak ettim ondan, yazma imkanın olursa arapçasınıda bekliyoruz.benimde aynı belirtilerim var , birkaç kez bıçak saplanması gbi oldu hatta ama kesin üşütmüşümdür ondandır keşke bende hamilelik belirtilerini yaşıyor olsam.

canim senin bat 24 mart miydi. daha adet olmadin dimi. umudunu yitirme canim kirmizilari görmeden umudu yitirmek yok :)

sende hos geldin canim. doktor bana 6 ay bekle dedi bende ilk adetim gelsin hemen calismalara baslicam dedim büyük konusmusun 3 ay oldu adetim gelmiyo. 3 ayda geldi gecti iste. seninde gecer canim 3 ay. ins 3 sonrada hemencecik bebisin olur

AMİNNNN... ne güzel yazmışsın canım, Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi en kısa zamanda bize kavuştursun inşallah.
aslında doktor banada 6 ay dedi ama ben Allahtan mani çıkmazsa 3 ay sonra denemelere başlıcam kısmetse. umarım ilk adetinin ardından hemen hamile kalırsın ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın...

çok güzel bir dua gerçekten en güzeli hep hayırlısını dilemek. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin (AMİN)

güzel temennilerin icin tesekkür ederim canim

renkliatlas aslında sen forumdan yavaş yavaş uzaklaşmaya başlayan, ama bunun sebebini dile getirmeyen, getiremeyen kızların adına açık sözlü davranıp yazıvermişin çat diye :))) tebrik ederim...al benden de o kadar diycem sana...dışardakilerden kaçıp burda benim durumumdakilerle hislerimi paylaşabileyim, yalnız olmadığımı göreyim diye giriyordum buraya, burda da aynı şeyi yaşamaya başladım. tamam hepsi için çok mutlu oluyorum tabi ki ama 1 günde mi unutuluyor 2 gün önce ne hissediyor olduğun onu anlamıyorum. biraz empati, biraz olsa yeter.

uzun lafın kısası beni de listene ekleyebilirsin: 4 senelik evliyim, 1 düşüğüm var. 7 aydır denemelerdeyim. bat 31 mart

hikayem de şöyle. 13 mayısta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. kürtajdan sonra doktorum bi hormon ilacı kullandırdı, ilaç bittikten 3 gün sonra regl olmam gerekiyordu, olamadım. kanalda tıkanıklık olmuş meğer. ufak bi operasyonla onu açtı. o zamandan sonra reglim düzene girdi. korunmayı bırakalı 6 ay geçmesine rağmen hamile kalamadım. şu an 7.deneme ayının içindeyim. doktorumu değiştirdim, şimdiki doktorum müthiş biri. bu ay yumurtlama takibi yaptı. onun söylediği tarihlerde ilişkiye girdik. şimdi inşallah regl olmam diye bekliyorum ama belirtiler başladı yavaştan. regl olursam önümüzdeki ay benim rahim filmimi çekecekmiş, kocamdan da spermiogram isteyecekmiş. hayırlısı inşallah diyorum. burdaki bütün arkadaşlarıma da bu yolda iyi şanslar diliyorum...

benim de umuda ihtiyacım var :-(

selam kızlar hoşgeldiniz mirage seni çok iyi anlıyorum.. aslında bu durumdan şikayetçi çok kişi vardı ama kimse sesini çıkarıp bana destek olmadı, demediler ki o koca koca yeni çıkan tablolardan anne karnının içini gösteren uzun uzun bebeğiyle ilgili bilgiler yazan,koca koca ultrason görüntülerinden rahatsız olan tek renkli değil bizde üzülüyor buruluyoruz demediler..olsun ben yinede kırılmadım.. sadece kişisel olarak üzerlerine alınıp beni günah keçisi ilan eden kişilere kızdım kırıldım..aynı şeyi onlarda yaşadı,dediğin gibi 1 günde unuuluyor çekilen sıkıntılar.. eğer ben hamile olursam tablo yapmayacam.. çıkıp sürekli aşk böceği gibi bebeğimden vıcık vıcık bahsetmeyecem ultrason görüntüsü paylaşmayacam.. herkese saygı duyuyorum isteyen paylaşır ama afedersinizde 1 tane tablo yetmiyor mu?? neden 2 tane tablo koyuyolar kime nispet kime inat ..açıkcası üzerime alınıyorum.. hakkımı da helal etmiyorum..

candaşcım 300 tefriciyeyi okudum .. rabbim dualarmızı kabul etsin..

bu arada organikşekerin duasını bende yazdım harika bi dua içim ülperdi okurken...

tabloyu şimdi yeniliycem, yeni gelenleri ekliycem

BEBEKLERİMİZE KOŞAR ADIM....
renkliatlas 4 senelik evli, 1 düşüğü var,8 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 4 nisan
nazlım 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,6 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
candaş 3,5 senelik evli, 1 düşüğü var,16 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 24 mart
minicikumut ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
hilall4040 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
nilde 9 aylık evli, 1 düşüğü var,3 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
wannabemumm ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
yamukprenses ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
beyazz_35 2,5senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
ruveyda 12 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,14 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
bahar1989 6 senelik evli, 1 düşüğü var,12 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 25 mart
Oflu 1 sene 8 aylık evli, 2 düşüğü var,4 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 3 nisan
baharın kızı 5 senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: 29 mart
skyline 1 ,5 senelik evli, 1 düşüğü var,2 aydır bebek için uğraşıyor.bat: ?
mirage79 4 senelik evli, 1 düşüğü var,7 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 31 mart
peri3533 3 ,5 senelik evli, 1 düşüğü var, korunma sürecinde.bat: ?

BEBEĞİ KARNINA KONANLAR...
organikseker 1,5 senelik evli, 2 düşüğü var,1aydır bebek için uğraşıyordu

Son düzenleme:
candaşcım seni göremedm bugün, eşinin yanına mı gittin? adet olmamışsın inşallah hamilesindir, iyi haberlerle gel canım..

nilde beyaz sizlerden naber? bugün pek gelen giden yok..beyaz adetin söküldü mü?

selam kızlar bende bebeğimi kaybettim bi kaç kişiyi isim olarak tanıyorum kimler var kimler yok bakaılm.
benim 5. ayım bebeğim gideli halen 2. bebeğim gelmedi umudumu yitirdim diyebilirim ama
nisan ayında doktora başlıcam yine...

sana cok katılıyorum bende

kızlar merhabalar kusuruma bakmayın canlarım nasılsınız hepinizi ayrı ayrı öpüyorum

renliatlas canım benim sen nasılsın kuzummm

candaşım ankaralı hemşommm:))) sen yeterki hamile kal ben başka bişi istemem

yeni gelen kızlar sizlerede acı bir hoşgeldiniz inşallah kısa bir zaman sonra hepimiz birer birer hamile kalırızda bu sorunlardan değilde güzel şeylerden bebişlerimizden konuşuruz canlarım benimmm

hoşbulduk nillde :) güzel temennilerin için inşallah diyorum... hamile kalalım ama o buradan müjdelerimizi verip başka forum başlığına transfer olalım. kimselere huzursuzluk vermeyelim diorum ben...

Selam kizlar kusura bakmayin bugun esim evde pek online degilim. Canim adet icin bu ay gecti onumuzdeki aylara bakicaz. Acaba benim yumurtalamam normalmidir yoksa.ben.yumurtlamiyorum. Bu ay basliyorum bebek calismalarina

canim senin bat 24 mart miydi. daha adet olmadin dimi. umudunu yitirme canim kirmizilari görmeden umudu yitirmek yok :)
canım 24 mart batım, ne bileyim ya hiç ümidim yok.bu ay çok stresliyim, çok zor bi adet dönemi olcak kesin
canım yok burdayım hala, netim yoktu dünden beri.yazamdım bi türlü.inş ama hiç sanmıyorum ya senin tahliller ne alemde rahim filmi çekincen mi ?
duaları yazmışsın canım bitirmişsin saol, daha çoğunluk duruyor.ağzına sağlık allah hepimizin gönlüne göre versin.

diğer topikteki tartışma içinde canım ben kasıtlı olduğunu düşünmüyorum, belki bi yanlış anlaşılmadır.tabi hassasiyet gerekli haklısında, insanlar duygularını farklı boyutlarda yaşıyor, sen bir kedi görsen duygulanırsın diğeri ancak ölüm görse duygulanır.kasti değildir diye düşünüyorum yada inanıyorum inanmak istiyorum.gerçekten art niyet varsa allah herkese hesabıı sorar.ah etsekte etmesekte.onunda kendince bi sebebi varmış, ilk bebeğime tablo yapmadım ellerimden uçtu gitti bunda yapcam buna inanmak bunla büyütmek istiyorum diyo.belki tuhaf ama öyle hisstmiş.ben kendi adıma ikinizide haklı buluyorum savunularınıza göre.açıkçası tablodan ben rahatsız olmadım, buruldum elbet ama beni çok etkilemedi, seni etkilemesinide yadırgamadım.normal yani bu da.sanırım bir anda sebab yazmadan topik açmana bozuldular yada şöyle diyeyim kesinlikle hamileler olmasın diye yazmışsın ya ona.onlarda topiğin ilk zamnlarında hamile kaıpta uğramayanlara sitemlerimizi hatırlayınca ee biz napalım, bu kadar paylaşımımız var dertlere dermanlığımız dinlemişliğimiz paylaşmışlığımız var diye tepki verdiler.ben gerçekten herkese hak verdim dışardan göz olarak kimin neye kızdığını soğuklukla izledim.keşke böyle olmasaydı ama neyse.burda konuşmak ne kadar doğru bilmiyorumda sende üzülme artık olan oldu.artık burası uğrun olsun canım ....

inş canım arkadaşım ya

inş umudunu yitirdiğin anında göbeğine konar minik yavrun, allah gönlüne göre versin.bende aynı durumdayım şuan.

Son düzenleme:
renkli nasılsın canım. ne var ne yok. net bağlanmadı sanırım daha. arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

merhaba bende 3 gün önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim ilk bebeğimdi ve planlı bi gebelik olmamasına rağmen öğrendiğimde çok mutlu olmuştum çok uzun sürmedi maalesef... sebepsiz yere düşük yaptım bende aranıza katılmak istedim bebek düşünmek için de korkar oldum yine aynısı olursa diye.. hepimize çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda herkesten iyi haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…