bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

haklısın tabi canım çok zor. işte ben ne yazık ki acaba ben de öyle mi olacağım diye korkmadan edemiyorum. kürtajdan sonra başladı korkular. yaşadığım yerde hastane doktor işleri çok kısıtlı. kürtajı da burada olmak zorunda kaldım. kürtajdan kaynaklanan bir problemmi diye düşünmeden edemiyorum. her adetin ilk günleri bu olumsuzlukları düşünmeden edemiyor insan ancak birkaç gün sonra kendine geliyor ve yeni ay yeni umut diyor. bakalım toparlanırız artık her ay olduğu gibi.

yaewww kim cıkıyo cıkmayın uleyn dedin begendıkya ask olsun sıra gelmemişgtir yazmaya :d bak sen cıkma dedin diye cıkamadımmm gecmısı oku bak nasıl merak ettım seni. yoklugu nasıl belli ablinin dedimmm aaaaa alındım hee..

inşallah canım bal damlıyor ağzından. tabi ki pes etmek umudumuzu yitirmek yok. adetin ilk günü oluyor birazcık böyle.sağolasın:))))

abowwwww kız bu saatte yirler bizi çıtırak çıtırak ohh maşallah hamarat hatuncukkk .aa alırlar kız selam neden almasınlar serap ablalarısın sen onlarınnn benimde çıtırım :))))))))))

Gec gidio gec gelio kuzum. Sali gunu gece birde geldi dun aksam dokuzda bugun kacta gelcek bilmiyorum. Turkiye saatine gore bir saat gerideyiz canim. Yani simdi burda 11:25

ooo gec gelıyomus canım yaaa.. ama gunduzlerı gec gıttıgıne gore gene yanında vakit gecırıyor o da guzell.. benım kocada 12-13 saat calısıyor adamın yuzunu unutuyorum.. aksamları cıkarsak arada gezebiliyorum falan filan...

inşallah canım bal damlıyor ağzından. tabi ki pes etmek umudumuzu yitirmek yok. adetin ilk günü oluyor birazcık böyle.sağolasın:))))

şimcik ben size moral verem, benım yasagım bitince ve adet oldugum zamanlardada siz bana moral verin 3 senede birtane tutturmustum o da kaydı gıttı elımden.. insallllahhh bu seferki saglıkla kucagıma gelicekk... hesap bile yapıyorum hangi ay hamile kalırsam ne zaman dogururum dıye... insallah Rabbim aratmıcak hiçbirimize..

canım :)) ben azcık dogrucu davutum yani açıkçası herkesin acısı kendine göre büyüktür ama bak burda kaç kişi 20. haftalardan sonra kaybetmiş bebeklerini hemde kaç senede bi kere zar zor hamile kalıp ben de 4 senede hiç korunmadan 2 kere hamile kaldım ikiside öldü karnımda dün kürtaj oldum.yani kolay hamile kalmışsın ne güzel rabbim bidaha verecektir kürtajla ilgili bi sorun olsaydı söylerlerdi sana yumurtluyomuşunda daha ne sadece sabır ve kafana takma bebek gelecegi zamanı bilir merak etme

Kizlar kürtajdan 1-2 ay sonra hamile kalinsa cokmu zararli olur, veya ne gibi zarari olur, ben beklemek istemiyorum

amanın amanın biri sorulara başladı :)) şekerim bunun kararını biz veremeyiz bu sana kalmış benim birsürü arkadaşım var kürtajdan sonraki ay hamile kalan ve kucaklarına alan ama aynı çoklukta hemen hamile kalıp rahim toparlanmadıgı için tekrar düşük yapan

ayyy sizi bırakıpta gitmek istemıyorumm ama hem aclık hem uykusuzluk kotu oluyor dayanamıyorummmmmmm ve ben yatmaya gıdıyorumm.. once adamı uyandıramm

fazla yazısmayınız lütfen okuyamıyorum sonra hepinize iyi geceler datlu rüyalar

canım öylee kendine stres yapmaa herseyde vardır bir hayırr meleğinde gelmek için zaman kolluyodurr inan bana sorun yokturr kafana taktıkçaa hiç olmuyo kuzum biraz rahat bırak çok odaklanma oraya inan bana pozitiff düşünücee olucak bak görürsünn benim bir arkadasımda dört beş sene hiç olmadı doktorlar hiç sorun yok dedi ama çok takıyodu kafaya sonra boşverdi işe girdii hiç bebek kelimesi bile duymuyoduk ağzından ama o ayı hamile kaldıı işe girmesiylee çıkması bir oldu inan bana pozitif düşünn morelini çokk ama çok yüksek tut meleğin hemen gelicek sana tatlım bvenimmmm

yasak günlerin su gibi aksın çabucak bitsin inşallah canım. inşallah hesapladığın gibi olur da moral vermemize bile gerek kalmaz:)))

Kizlar kürtajdan 1-2 ay sonra hamile kalinsa cokmu zararli olur, veya ne gibi zarari olur, ben beklemek istemiyorum

canım benim inan bu sorunun cevabını doktorlar bile bilmiyorr hepsi ayrı konuşuyorr kimi ilk adetten sonra rahip toparlanır diyorr kimi üç ay beklee kesinn bir yanıt yokk yelinizde dedigi gibi buna sen karar verceksinn kuzum ilk adetten sonra kucagına alanda varr düşürende bu birazda Allahtan canımm eğer gerçekten kendini hazır hissediyosann yapp hersey senin beyninde ve ruhunda bitiyorrr tatlımm..

Benimkide ayni canim bi hafta onbucukta gidio evden bi hafta onbirbucuklta iste bu saatlere kadar. Ama normalde hafta so.lari ve persembeleri calismio. Bu hfta bayram var die pazartesi calismadi.

Blackangel cimmm seni gordum hos geldin yazcqktim ama valla cok zor telden yazmak useniom valla.

çok geçmiş olsun canım. umarım iyisindir ağrıların yoktur. inşallah dediğin gibidir. bekliyoruz bakalım sıpa ne zaman gelecek.

çok geçmiş olsun canım. umarım iyisindir ağrıların yoktur. inşallah dediğin gibidir. bekliyoruz bakalım sıpa ne zaman gelecek:))))

olsunnn kuzummmm ne demekkk yaa aldım aldımm benn selamını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…