- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.421
ohooooooooooo canımmm lütfen ama bak yanlış anlama ama ne yorulmasından bahsediyosunkiiii ne güzel hemen hamile kalmışsın kaç sene ugraşanlar var bi tane bebek sahibi olmak için ne paralar harcayanlar ne canlarından can giden insanlar var onları düşün lütfen ve yoruluyo insan deme hayırlısıyla gelsin bebegin geç olsada güç olmasın aynı şeyleri yaşattırmasınn
o da guzelanam saat kac orda eşin ne kadar gec geliyorrr.. benımkıde koltukta uyukluyor alıp kucagıma odaya goturcemm
napıyım bebişimm bee valla sende olmasa selamımı alacak yok baksenebööööö canım napıyımm yemek yee toplaa yıkaa anca işteee kociş nete bakarkenn sorun ne diye bende onları hallettimm hihihihihih valla....şöyleeeee saatler boyu yürüyesimm varr heeee gelsene benleeeee hihihihihih....
oooo tamam tatlım o zaman neden kafaya takıyorsun ki...bak bı sorununda yok cok sukur. onumuzdekı en kısa zmanada gelicek bellı oldu.. sen kafana takma rahat ol. stres ypma.. bak bebişin nasıl geliyor.. pes etmek yoook... Allah hayırlısını saglıklısını nasip etsin canımm..
napıyım bebişimm bee valla sende olmasa selamımı alacak yok baksenebööööö canım napıyımm yemek yee toplaa yıkaa anca işteee kociş nete bakarkenn sorun ne diye bende onları hallettimm hihihihihih valla....şöyleeeee saatler boyu yürüyesimm varr heeee gelsene benleeeee hihihihihih....
Gec gidio gec gelio kuzum. Sali gunu gece birde geldi dun aksam dokuzda bugun kacta gelcek bilmiyorum. Turkiye saatine gore bir saat gerideyiz canim. Yani simdi burda 11:25
yaewww kim cıkıyo cıkmayın uleyn dedin begendıkya ask olsun sıra gelmemişgtir yazmaya :d bak sen cıkma dedin diye cıkamadımmmgecmısı oku bak nasıl merak ettım seni. yoklugu nasıl belli ablinin dedimmm aaaaa alındım hee.. [/QUO
öyle begenmekk yokkk yazıcannnsenin yazdıgına dedim zaten yoklugum belli oluyomu diyee canların altın kızlarımm nasılsınız dedimm anam iyiyim yazcenizz ulennnnn gelmiyim oraya.......anam şaka yapıyorum beee kuzummmm hemen atlayındaa yazın diyeee öylee dedimm alınmaa güzeller güzelimm bakk çok üzülürüm ben burdaki kimseye kızmam alınmamm ister yazın ister yazmayınn hepsini takip edemiyoruz ki zatennn sizler kardeşlerimsiniz benimm hiç hiç alınmamm AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YAZINNNNNNN hahahahahahahahahahahahahahahah canlarım benim senin ben merakını da yerim ayrıcaa...:)
inşallah canım bal damlıyor ağzından. tabi ki pes etmek umudumuzu yitirmek yok. adetin ilk günü oluyor birazcık böyle.sağolasın:))))
haklısın tabi canım çok zor. işte ben ne yazık ki acaba ben de öyle mi olacağım diye korkmadan edemiyorum. kürtajdan sonra başladı korkular. yaşadığım yerde hastane doktor işleri çok kısıtlı. kürtajı da burada olmak zorunda kaldım. kürtajdan kaynaklanan bir problemmi diye düşünmeden edemiyorum. her adetin ilk günleri bu olumsuzlukları düşünmeden edemiyor insan ancak birkaç gün sonra kendine geliyor ve yeni ay yeni umut diyor. bakalım toparlanırız artık her ay olduğu gibi.
öyle begenmekk yokkk yazıcannnsenin yazdıgına dedim zaten yoklugum belli oluyomu diyee canların altın kızlarımm nasılsınız dedimm anam iyiyim yazcenizz ulennnnn gelmiyim oraya.......anam şaka yapıyorum beee kuzummmm hemen atlayındaa yazın diyeee öylee dedimm alınmaa güzeller güzelimm bakk çok üzülürüm ben burdaki kimseye kızmam alınmamm ister yazın ister yazmayınn hepsini takip edemiyoruz ki zatennn sizler kardeşlerimsiniz benimm hiç hiç alınmamm AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YAZINNNNNNN hahahahahahahahahahahahahahahah canlarım benim senin ben merakını da yerim ayrıcaa...:)
Kizlar kürtajdan 1-2 ay sonra hamile kalinsa cokmu zararli olur, veya ne gibi zarari olur, ben beklemek istemiyorum
selam kızlar. yazmayalı oldu biraz. yeni arkadaşlar gelmiş buruk bi hoşgeldiniz. çok geçmiş olsun. bayağı kaynatmışsınız ne güzel. bu arada çok pozitifsiniz. ben niye öyle olamıyorum(( kasım ayında kürtaj oldum 3 ay korundum 3 aydır da tık yok. bugün yine adet oldum. korkularım artmaya başladı. canımın acısı dinmek bilmiyor, aksine artıyor. allahım en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.
bu arada renkliatlasım naptı haberiniz var mı eşinin ameliyatı nasıl geçti acaba.herkese iyi geceler.
şimcik ben size moral verem, benım yasagım bitince ve adet oldugum zamanlardada siz bana moral verin3 senede birtane tutturmustum o da kaydı gıttı elımden.. insallllahhh bu seferki saglıkla kucagıma gelicekk... hesap bile yapıyorum hangi ay hamile kalırsam ne zaman dogururum dıye... insallah Rabbim aratmıcak hiçbirimize..
Kizlar kürtajdan 1-2 ay sonra hamile kalinsa cokmu zararli olur, veya ne gibi zarari olur, ben beklemek istemiyorum
ooo gec gelıyomus canım yaaa.. ama gunduzlerı gec gıttıgıne gore gene yanında vakit gecırıyor o da guzell.. benım kocada 12-13 saat calısıyor adamın yuzunu unutuyorum.. aksamları cıkarsak arada gezebiliyorum falan filan...
canım :)) ben azcık dogrucu davutum yani açıkçası herkesin acısı kendine göre büyüktür ama bak burda kaç kişi 20. haftalardan sonra kaybetmiş bebeklerini hemde kaç senede bi kere zar zor hamile kalıp ben de 4 senede hiç korunmadan 2 kere hamile kaldım ikiside öldü karnımda dün kürtaj oldum.yani kolay hamile kalmışsın ne güzel rabbim bidaha verecektir kürtajla ilgili bi sorun olsaydı söylerlerdi sana yumurtluyomuşunda daha ne sadece sabır ve kafana takma bebek gelecegi zamanı bilir merak etme
canım :)) ben azcık dogrucu davutum yani açıkçası herkesin acısı kendine göre büyüktür ama bak burda kaç kişi 20. haftalardan sonra kaybetmiş bebeklerini hemde kaç senede bi kere zar zor hamile kalıp ben de 4 senede hiç korunmadan 2 kere hamile kaldım ikiside öldü karnımda dün kürtaj oldum.yani kolay hamile kalmışsın ne güzel rabbim bidaha verecektir kürtajla ilgili bi sorun olsaydı söylerlerdi sana yumurtluyomuşunda daha ne sadece sabır ve kafana takma bebek gelecegi zamanı bilir merak etme
Benimkide ayni canim bi hafta onbucukta gidio evden bi hafta onbirbucuklta iste bu saatlere kadar. Ama normalde hafta so.lari ve persembeleri calismio. Bu hfta bayram var die pazartesi calismadi.
Blackangel cimmm seni gordum hos geldin yazcqktim ama valla cok zor telden yazmak useniom valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?