- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.441
çok geçmiş olsun canım. umarım iyisindir ağrıların yoktur. inşallah dediğin gibidir. bekliyoruz bakalım sıpa ne zaman gelecek.
amanın amanın biri sorulara başladı :)) şekerim bunun kararını biz veremeyiz bu sana kalmış benim birsürü arkadaşım var kürtajdan sonraki ay hamile kalan ve kucaklarına alan ama aynı çoklukta hemen hamile kalıp rahim toparlanmadıgı için tekrar düşük yapan
Benimkide ayni canim bi hafta onbucukta gidio evden bi hafta onbirbucuklta iste bu saatlere kadar. Ama normalde hafta so.lari ve persembeleri calismio. Bu hfta bayram var die pazartesi calismadi.
Blackangel cimmm seni gordum hos geldin yazcqktim ama valla cok zor telden yazmak useniom valla.
olsunnn kuzummmm ne demekkk yaa aldım aldımm benn selamını
Ne yapim ilerlemek lazim degilmi, dünü düsünmek birsey getirmez yarini düsünmek gerekiyor.
Evet bende duydum cabuk hamile kalan bir daha düsük tehlikesi yasamasi büyük bir ihtimalmis.
Sen ikinice nekadar süre sonra hamile kaldin ?
canım öylee kendine stres yapmaa herseyde vardır bir hayırr meleğinde gelmek için zaman kolluyodurr inan bana sorun yokturr kafana taktıkçaa hiç olmuyo kuzum biraz rahat bırak çok odaklanma oraya inan bana pozitiff düşünücee olucak bak görürsünn benim bir arkadasımda dört beş sene hiç olmadı doktorlar hiç sorun yok dedi ama çok takıyodu kafaya sonra boşverdi işe girdii hiç bebek kelimesi bile duymuyoduk ağzından ama o ayı hamile kaldıı işe girmesiylee çıkması bir oldu inan bana pozitif düşünn morelini çokk ama çok yüksek tut meleğin hemen gelicek sana tatlım bvenimmmm
Eyvallah
Simdi disinin birinde kiz gebelik testi yapio kesin hamiledir ha
inşallah canım yoktur bir sıkıntı da beklemeye razıyım. ne mutlu ona. tamam ben de bu ay hiç takmayacağım. ben de işten mi çıksam acaba:)))) hayatımda nasıl bi değişiklik yapsam acaba:))))bu kadar pozitif olmanıza hayran kaldım. adetin bu ilk günü beni alıp çıkardınız acımdan sağolasınız. şimdi yatmış ağlıyor olacaktım ancak iyiyim çok şükür.
hahahahahaha psikolojimiz bozulcakk heee benimde direk dikkatimi çekiyo artık öyle seylerr yaa sankii daha çok çıkıyo gibi geliyo televizyondaa böyle seylerr insan yaşayıncaaa....
aynen canım bu tamamen senin beynine ve bünyene baglı bişii.
ben tam 1 sene 7 ay sonrra hamile kaldım canım
Ulen soyle tek kursunla hamile.kalamadik iyimi hemende cikio ikinci cizgj ben saatlerce bakiom tek.cizgj siritio bana.
Ulen soyle tek kursunla hamile.kalamadik iyimi hemende cikio ikinci cizgj ben saatlerce bakiom tek.cizgj siritio bana.
Iste bende bundan korkuyorum
bakalim kismet artik... hayirlisi artik hepimiz icin....
hahahahahahahahahahoda olurr gülümm oda olurr inşşşş
yelizzzzzz hadi oyunu bıraktaa kalk kahve bişey yap yaa hep oturuyonn yatıyonnn yawww bir söylee kahvee çikolta falan verdigin yokkAYY TAMAM sana kıyamam beyazz yelizz hilal, kızlarr nasıl olsunn kahvelerr
Bizim bebekler pek nazli anam gelmemde gelmem dio bi gelsin gostercem ben ona :))
yelizzzzzz hadi oyunu bıraktaa kalk kahve bişey yap yaa hep oturuyonn yatıyonnn yawww bir söylee kahvee çikolta falan verdigin yokkAYY TAMAM sana kıyamam beyazz yelizz hilal, kızlarr nasıl olsunn kahvelerr
oyunu bıraktım çoktan yavrum tamamen burdayım :))) yaparım kuzumm yapmaammmıı ama benimki sade olsun :))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?