bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

çok geçmiş olsun canım. umarım iyisindir ağrıların yoktur. inşallah dediğin gibidir. bekliyoruz bakalım sıpa ne zaman gelecek.

teşekkürler canım agrım var haliyle biraz ama geçicek inşallah.tabiki gelicek canım bak gör yeterki saglıklı bi hamilelikle saglıklı bi bebk al kucagına geç olsun güç olmasın inbşallh

Ne yapim ilerlemek lazim degilmi, dünü düsünmek birsey getirmez yarini düsünmek gerekiyor.

Evet bende duydum cabuk hamile kalan bir daha düsük tehlikesi yasamasi büyük bir ihtimalmis.

Sen ikinice nekadar süre sonra hamile kaldin ?

olsunnn kuzummmm ne demekkk yaa aldım aldımm benn selamını...:)

aynen canım bu tamamen senin beynine ve bünyene baglı bişii.
ben tam 1 sene 7 ay sonrra hamile kaldım canım

inşallah canım yoktur bir sıkıntı da beklemeye razıyım. ne mutlu ona. tamam ben de bu ay hiç takmayacağım. ben de işten mi çıksam acaba:)))) hayatımda nasıl bi değişiklik yapsam acaba:))))bu kadar pozitif olmanıza hayran kaldım. adetin bu ilk günü beni alıp çıkardınız acımdan sağolasınız. şimdi yatmış ağlıyor olacaktım ancak iyiyim çok şükür.

canım ağlasanda üzülsende gene kendine yapıcaksınn ama pozitif ol hayata bağlanki bebeginde sana bağlansınn inan bana gerçekten mutlu ve olumlu olmanın gücünü göreceksinn gerçekten hiç ir problemm yokk sdendee vee olucakk yeterli pozitif düşşünn çokta oraya odaklanmaa akışınaa bırakk tatlımm

Ulen soyle tek kursunla hamile.kalamadik iyimi hemende cikio ikinci cizgj ben saatlerce bakiom tek.cizgj siritio bana.

:)))) aynen öyle tatlım ya. hep de yumurtlama günlerini bir kere de nasıl tutturuyorlar. hormonlar da uçuyor canım onların. hamile kalmak için girmediğimiz şekil kalmadı tık yok:)))

yelizzzzzz hadi oyunu bıraktaa kalk kahve bişey yap yaa hep oturuyonn yatıyonnn yawww bir söylee kahvee çikolta falan verdigin yokk AYY TAMAM sana kıyamam beyazz yelizz hilal, kızlarr nasıl olsunn kahvelerr

Iste bende bundan korkuyorum

bakalim kismet artik... hayirlisi artik hepimiz icin....

ne korkuon kuzumm yaa ,:)) korkma merak etme o kadar uzun bile sürse zırt die geçio zaman.hem cidden keşke hamile kalmasaydımda bbi doktora görünseydik eşimde bende sonucu böle olmasaydı

yelizzzzzz hadi oyunu bıraktaa kalk kahve bişey yap yaa hep oturuyonn yatıyonnn yawww bir söylee kahvee çikolta falan verdigin yokk AYY TAMAM sana kıyamam beyazz yelizz hilal, kızlarr nasıl olsunn kahvelerr

oyunu bıraktım çoktan yavrum tamamen burdayım :))) yaparım kuzumm yapmaammmıı ama benimki sade olsun :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…