- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.461
anam be zaten seni yorarmıyımm beee hemen kalkar yaparımm ahhhh keşkee yakın olsaktaa hepinizeee yapsamm bol bol köpüklüüü
Sekerli olsun dicem ama diyetteyik. Sutlude olabilir ne bilim pek kahve icmem ama sen yaparsan icerim :)
ahhh bebegimm sana çay yaparımmm kuzumm ama geç olduu tamam sana sütlü kahveee ama işte bir sade bir sütlü bir orta artık sabah pişerr kızlarr sabah içerizz hahahahahaha ben size en iyisi meyve veriyimm hepinizee vitaminn hhahaha daha kolayy ayyyy çok tembelimmmmm
ahhh bebegimm sana çay yaparımmm kuzumm ama geç olduu tamam sana sütlü kahveee ama işte bir sade bir sütlü bir orta artık sabah pişerr kızlarr sabah içerizz hahahahahaha ben size en iyisi meyve veriyimm hepinizee vitaminn hhahaha daha kolayy ayyyy çok tembelimmmmm
ohhh ellerin dert görmesinn
nasıl ama çatal bıçakla kayfe içiomDDDDDDDDDD
yalnız herkes fincanını kapıp gelsin. burada sadece iki tane. siz konuşadurdun bi koşu yaptım geldim resmini bile koydum:)))))
Aaaaaaa sende kahve die.kandirion bizi. Istemicez mi sandin. Simdi meyve dersin. Korkarim bi bardak su vermeden gondercen herhalde bizi
anammmmmmmmm 6. his filmi başladııııııı bruce wilss aşıgım uleynnnnnnnnnn
anammmmmmmmm 6. his filmi başladııııııı bruce wilss aşıgım uleynnnnnnnnnn
Hamarat kadinin hali bi baska canim. Ev sahibinden once yaptida geldi. Eline saglik tatlim. Guzel olmus.
ayyy koptumm bu kızz beni öldürcekkk bir gecee valla bir pırtlatırr hahaha hee valla yok kızz bir su verip yollamam gene içinee bir seker atarım suyun hahahahahaahahağzınız tatlansınnn hihihih
hiştttttt kapat bu saatte hormonlarını hahahahaha aşığım falannnbize odaklann bizee iç kahvenii :):):)
ev sahibine ayıp mı oldu ne:)))) yelizcim evde yoktu ta açık market buldum ordan aldım geldim senin için. ama bugün yeme yarına sakla tamam mı:))))
Eki Görüntüle 406557
ayyyyyyyyyyyyy çok yakışıklı ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?