bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

Sekerli olsun dicem ama diyetteyik. Sutlude olabilir ne bilim pek kahve icmem ama sen yaparsan icerim :)

ahhh bebegimm sana çay yaparımmm kuzumm ama geç olduu tamam sana sütlü kahveee ama işte bir sade bir sütlü bir orta artık sabah pişerr kızlarr sabah içerizz hahahahahaha ben size en iyisi meyve veriyimm hepinizee vitaminn hhahaha daha kolayy ayyyy çok tembelimmmmm

ayyyyyyyyy ben erik alayım kız o zaman :)) gerçi almıyım almıyım sabahtan beri erik yiyom zaten agrım var bide buna gaz patlamaları eşlik edince dayanılmaz agrılar oluşuo :)))

yalnız herkes fincanını kapıp gelsin. burada sadece iki tane. siz konuşadurdun bi koşu yaptım geldim resmini bile koydum:)))))

Aaaaaaa sende kahve die.kandirion bizi. Istemicez mi sandin. Simdi meyve dersin. Korkarim bi bardak su vermeden gondercen herhalde bizi

Aaaaaaa sende kahve die.kandirion bizi. Istemicez mi sandin. Simdi meyve dersin. Korkarim bi bardak su vermeden gondercen herhalde bizi

ayyy koptumm bu kızz beni öldürcekkk bir gecee valla bir pırtlatırr hahaha hee valla yok kızz bir su verip yollamam gene içinee bir seker atarım suyun hahahahahaahah ağzınız tatlansınnn hihihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…