bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

yelizcim afiyet olsun canım. ancak çok yeme:))) kızlar sizin sohbetine doyum olmaz ancak ben kaçar. sabah nasıl kalkacağım:)))iyi geceler. öptüm hepinizi.

Yoook ne ayip olcak kahve.dedi meyveye cevirdi sekerli su verip gecistirdi baksana sende olmasan ikram goremicektik canim

oyyyy sizi nankörlerr sizii püüüüüüüü yazıkalr olsunn aanam tamam sana ben şimdi poğaça börek yapemde sen görrr bide dondurmalı pastaaaa hahahahaha heee durr durr gidiyom mutfagagaaaa

oyyyy sizi nankörlerr sizii püüüüüüüü yazıkalr olsunn aanam tamam sana ben şimdi poğaça börek yapemde sen görrr bide dondurmalı pastaaaa hahahahaha heee durr durr gidiyom mutfagagaaaa

Abooo dondurmali.pasta hic yemedim ama eminim guzeldir pohaca.senin olsun bana pasta yapppp. Hehehe hic hayir demem bak ona gore konus ay canim zahmet etme dememi bekliosqn yaniliosun :))

canalrımm ben kaçıyorumm kocişş hadi hadi deyip duruyoo iyi geceler kuzularım tatlı rüyalar yarın görüşürüz Allaha emanet olunn inşşş sizleri seviyorumm güzel rüyalar görünn...<3

canalrımm ben kaçıyorumm kocişş hadi hadi deyip duruyoo iyi geceler kuzularım tatlı rüyalar yarın görüşürüz Allaha emanet olunn inşşş sizleri seviyorumm güzel rüyalar görünn...<3

ii uykular tatlı rüyalar canımmmmmmmmm.bende seni çok seviommm kocam öptüm

bende çıkıom artıkınnnn filmi izliim sonada yatim

iyi geceler kuzucuklarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aha kaldi benim dondurmali pasta boyle olcagi kesindi kac bakalim
Neyse hadi kocan kizmasin ii geceler gorusuruz yarin tatli ruyalarrrrr

canım benim eet yeliz doğru söylüyo. rahmi fazla kazımışlarsa adet görmezsin. ama normal insanınki 7-8mm, rahmi alınacak kadar ağır rahim hastalığı geçirenin 4mm iken benimkini 2.6mm ye kadar kazımışlardı kurtarmak için. fakat 50 günde toparlayıp normal kalınlığına ulaştı . o açıdan korkma bence senin rahmin de toparlamıştır inşallah..
ama sen dr.a gidince yine de bir sor kalınlığı ne kadar diye. çünkü gebe kalmayı etkiliyor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…