- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.481
ev sahibine ayıp mı oldu ne:)))) yelizcim evde yoktu ta açık market buldum ordan aldım geldim senin için. ama bugün yeme yarına sakla tamam mı:))))
Eki Görüntüle 406557
ahhh yavrumm kaybettik yeliziiii:d
ayyyyyyyyyyyyy çok yakışıklı ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
yelizcim afiyet olsun canım. ancak çok yeme:))) kızlar sizin sohbetine doyum olmaz ancak ben kaçar. sabah nasıl kalkacağım:)))iyi geceler. öptüm hepinizi.
Yoook ne ayip olcak kahve.dedi meyveye cevirdi sekerli su verip gecistirdi baksana sende olmasan ikram goremicektik canim
yelizcim afiyet olsun canım. ancak çok yeme:))) kızlar sizin sohbetine doyum olmaz ancak ben kaçar. sabah nasıl kalkacağım:)))iyi geceler. öptüm hepinizi.
Ii geceler tatli ruyalarrr
Bu arada ruya demisken annem beni ruyasinda gormus cocugum varmis ama 13 yasindaymis adida hasanmis :)))
oyyyy sizi nankörlerr sizii püüüüüüüü yazıkalr olsunnaanam tamam sana ben şimdi poğaça börek yapemde sen görrr bide dondurmalı pastaaaa hahahahaha heee durr durr gidiyom mutfagagaaaa
Hangi kanal bulamadim 4 kere izledim ama olsun
canım d samrt diye bişi varya onun 6. kanalında sinegold adı kanalın
Abooo dondurmali.pasta hic yemedim ama eminim guzeldir pohaca.senin olsun bana pasta yapppp. Hehehe hic hayir demem bak ona gore konus ay canim zahmet etme dememi bekliosqn yaniliosun :))
Hmm bende yok d smart neyse benim yerimede izle.sen
yok tatlımm yokk hemen yapıyomm hemenn
canalrımm ben kaçıyorumm kocişş hadi hadi deyip duruyoo iyi geceler kuzularım tatlı rüyalar yarın görüşürüz Allaha emanet olunn inşşş sizleri seviyorumm güzel rüyalar görünn...<3
canalrımm ben kaçıyorumm kocişş hadi hadi deyip duruyoo iyi geceler kuzularım tatlı rüyalar yarın görüşürüz Allaha emanet olunn inşşş sizleri seviyorumm güzel rüyalar görünn...<3
ii uykular tatlı rüyalar canımmmmmmmmm.bende seni çok seviommm kocam öptüm
bende çıkıom artıkınnnn filmi izliim sonada yatim
iyi geceler kuzucuklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nisana kadar doktor degistirme hakkim yoktu. Bende ilac bitsin diye bekledim sonra ilqc bitmeden.neden geldin demesin diye. Ilac dun bitti haftaya persembe baska doktora gitcem. Eger buda ii degilse uc ay bu doktorda kalmam lazim. Degistirme imkanim.yokmu var tabi ama buranin saglik sigortasina gidip neden o doktoru istemedigimi bildirmem gerekiomus biraz zahmetli yani. Ins iyi olur doktor herseyi anlaticam kurtaj kagitlarim var elimde nasil oldu sonuclar falan hepsini gostercem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?